Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άρνηση για θηλασμό - Απεργία θηλασμού

Recommended Posts

Δεν έχω εμπειρια , δεν ξερω να συμβουλέψω αλλα θα σας πω κατι που παρακολουθησα στην τηλεοραση πριν λιγες μερες .

Εδειχνε την γέννηση απο ένα μωράκι με λαγοχειλο (βαριάς μορφής) και σχιστια . Φυσικά το μωράκι δεν μπορουσε να πιάσει ουτε στήθος ούτε μπουκάλι . Του φτιάξαν ένα ειδικό μασελάκι (λαθος το λεω αλλα κατι τετοιο ήταν) και το ταιζαν γαλα μητρικό απο αντλήσεις . Σιγα σιγα η μητερα έβαζε το μωρό στο στηθος και εδειξε μετα απο ένα μηνα που το μωρακι τελικά θηλαζε.

Τι να σας πω το φερνω στο μυαλο μου και ξανακλαιω !!

Αρα στην θεωρία σίγουρα μπορει το ανιψάκι της Kitty να εκπαιδευτεί και να πιάσει το στήθος σωστά . Σιγουρα για να γίνει πράξη θέλει βοηθεια απο κοντά γιατι ήδη το μωρακι προτιμά τον εύκολο τρόπο .

Οτι καλυτερο εύχομαι !!! :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 330
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ προτείνω να της δίνει στήθος όταν το μωρό κοιμάται ή είναι ήρεμο. Να μην προσπαθεί να το ταίσει όταν μπλαβίσει ή όταν το μωρό κλάψει γιατί πεινάει.

Επίσης η όλη διαδικασία να γίνεται σε ήρεμο κλίμα, ΜΟΝΟ η μαμά και το μωρό. Ο μπαμπάς να πάει μια βολτίτσα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αν υπάρχουν, να ξεαγχωθεί η μαμά.

εγώ προτείνω να της δίνει στήθος όταν το μωρό κοιμάται ή είναι ήρεμο. Να μην προσπαθεί να το ταίσει όταν μπλαβίσει ή όταν το μωρό κλάψει γιατί πεινάει.

Επίσης η όλη διαδικασία να γίνεται σε ήρεμο κλίμα, ΜΟΝΟ η μαμά και το μωρό. Ο μπαμπάς να πάει μια βολτίτσα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αν υπάρχουν, να ξεαγχωθεί η μαμά.

συμφωνω απολυτα!!!! :D

το οτι μπλαβιζει μπορει να ειναι ενδειξη εντονης πεινας και να αρνειται το στηθος οτι και να κανει :?

9a7bp2.pngIm47p2.png

Να σας ζήσει το μωράκι Kitty4! Έχω παρόμοια εμπειρία, καθώς έκοψα το συμπλήρωμα στην κόρη μου όταν ήταν 4 μηνών και αντιμετώπισα την ίδια συμπεριφορά καθώς η μικρή είχε αρχίσει να δείχνει προτίμηση στην ευκολία του μπιμπερό και άρχισε να αρνείται το στήθος. Αυτό που με βοήθησε εμένα σε φάσης κρίσης και έντονης άρνησης (όχι με το παραμικρό, αλλά πραγματικά όταν πλάνταζε στο κλάμα και αρνιόταν το στήθος) ήταν να δίνω μπουκάλι κατά προτίμηση με μητρικό γάλα και μόλις ηρεμούσε να το αντικαθιστώ πολύ προσεκτικά "ξεγελώντας την" με το στήθος που εννοείται το είχα έτοιμο δίπλα στο στόμα της όσο έπινε με το μπουκάλι. Σταδιακά χρειαζόταν να το κάνω όλο και πιο σπάνια και μέσα σε 1 περίπου εβδομάδα, το μωρό το πήρε απόφαση ότι γάλα πίνουμε μόνο από το στήθος!

Βοηθάνε πολύ και οι συμβουλές που δίνει η Αγλαΐα για επαναγαλακτισμό. Εγώ τις ακολούθησα κατά γράμμα! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία

HXuSp2.pngaS46p2.png

(εξ'ου και οι αμφιβολίες μου για τις ιταλικές απόψεις περί θηλασμού)

Οι αμφιβολίες σου είναι βάσιμες, μια φίλη μου που γέννησε 2 μήνες μετά από εμένα της έδωσαν τις γνωστές %&*&^%*& οδηγίες "10 λεπτά από το ένα και 10 από το άλλο και μετά συμπλήρωμα..." Αποτέλεσμα, με πήρε τηλ και με τη βοήθεια της Αγλαΐας κόψαμε το συμπλήρωμα σιγά σιγά και ο μικρός είναι 1 χρονών και θηλάζει... :)

Να επιμένει... όσο μπορεί και αντέχει...κάποια στιγμή θα αυξηθεί η παραγωγή και θα σταματήσει αυτό.

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

kitty πολύ φοβάμαι, οτι της έδιναν συμπλήρωμα στο νοσοκομείο. ΄Ετσι, όταν δεν ήταν πολύ πεινασμένη, χορτάτη απ'το συμπλήρωμα, έπιανε μια χαρά το στήθος. Όταν όμως την έφεραν σπίτι και σταμάτησε το συμπλήρωμα, στις μεγάλες πείνες, δεν είχε υπομονή να πιεί απ'το στήθος που θέλει πιο πολυ δουλειά.

Εγώ προτείνω τα εξής:

1. Να θηλάζει πριν αρχίσει το μωρό να γκρινιάζει, πριν να πεινάσει πολύ, ωστε να έχει περισσότερη υπομονή.

2. Να παρει πιπίλες με πολυ αργή ροή. Όταν γυρίζει το μπιμπερό ανάποδα, να μην τρέχει. Ωστέ να μάθει η μικρούλα να μην τεμπελιάζει.

3. Το σημπλήρωμα να μη το δίνει η μαμά. Να καταλαβει οτι μαμα =στήθος, και στήθος= μαμά.

4. Όταν δίνει συμπλήρωμα, να βγάζει λίγο με το θήλαστρο, ωστέ να αυξηθεί η ποσότητα γάλακτος.

5. Όταν το μωρό γίνεται μωβ, να μη δίνει συμπλήρωμα με την πρώτη. Να το πάρει αγκαλίτσα, να βάλει μουσική, να χορέψουν, ή να κάνουν μαζί μπανάκι, να ηρεμίσει η μικρούλα, και μετά να ξαναδοκιμάσει να τη θηλάσει.

6. Να δίνει όσο πιο λίγο σημπλήρωμα γίνεται, και να θηλάζει όσο πιο συχνά μπορεί. Να μετράει πάντα και πανίτσες.

Σιγά σιγά θα τα καταφέρει. Απλά η μπεμπούκα έχει λίγο τεμπελιάσει.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να σου ζήσει το ανιψάκι. Είναι τυχερή που έχει τόσο καλή θεία. :D

5. Όταν το μωρό γίνεται μωβ, να μη δίνει συμπλήρωμα με την πρώτη. Να το πάρει αγκαλίτσα, να βάλει μουσική, να χορέψουν, ή να κάνουν μαζί μπανάκι, να ηρεμίσει η μικρούλα, και μετά να ξαναδοκιμάσει να τη θηλάσει.

Στέκομαι σε αυτό, γιατί η μικρή μου κουραζόταν εύκολα, ειδικά από την παρουσία τρίτων (υπερβολικά χάδια και φασαρία) και αρνιόταν το στήθος και μαζί και μένα. Η μόνη λύση ήταν να την ηρεμήσουμε όπως μπορούσαμε, να κοιμηθεί και όταν ξυπνούσε, όλα είχαν περάσει. Μέχρι να το καταλάβουμε, ήταν μεγάλη "ήττα", ένιωθα ότι με απέρριπτε αλλά τελικά περιορίσαμε και τα υπερβολικά ερεθίσματα και όλα καλά :wink:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

kitty πολύ φοβάμαι, οτι της έδιναν συμπλήρωμα στο νοσοκομείο. ΄Ετσι, όταν δεν ήταν πολύ πεινασμένη, χορτάτη απ'το συμπλήρωμα, έπιανε μια χαρά το στήθος. Όταν όμως την έφεραν σπίτι και σταμάτησε το συμπλήρωμα, στις μεγάλες πείνες, δεν είχε υπομονή να πιεί απ'το στήθος που θέλει πιο πολυ δουλειά.

Εγώ προτείνω τα εξής:

1. Να θηλάζει πριν αρχίσει το μωρό να γκρινιάζει, πριν να πεινάσει πολύ, ωστε να έχει περισσότερη υπομονή.

2. Να παρει πιπίλες με πολυ αργή ροή. Όταν γυρίζει το μπιμπερό ανάποδα, να μην τρέχει. Ωστέ να μάθει η μικρούλα να μην τεμπελιάζει.

3. Το σημπλήρωμα να μη το δίνει η μαμά. Να καταλαβει οτι μαμα =στήθος, και στήθος= μαμά.

4. Όταν δίνει συμπλήρωμα, να βγάζει λίγο με το θήλαστρο, ωστέ να αυξηθεί η ποσότητα γάλακτος.

6. Να δίνει όσο πιο λίγο σημπλήρωμα γίνεται, και να θηλάζει όσο πιο συχνά μπορεί. Να μετράει πάντα και πανίτσες.

Σιγά σιγά θα τα καταφέρει. Απλά η μπεμπούκα έχει λίγο τεμπελιάσει.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να σου ζήσει το ανιψάκι. Είναι τυχερή που έχει τόσο καλή θεία. :D

συμφωνω απολυτα!

μηπως ομως εκεινη την ωρα την πιανουν και κολικοι;;

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα...η καημένη η αδερφή μου νιώθει να την απορρίπτει :cry: Και δυστυχώς η ψυχολογία είναι μεγάλο κομμάτι για να τα καταφέρει μια νέα μανούλα με το θηλασμό...Είναι πολύ άσχημο να έχεις γάλα, να έχεις καλή θηλή και μόλις το μωρούλι σου πλησιάζει το στήθος να σε απαρνιέται για το βρωμομπιμπερό που πιθανότατα καποιοι άλλοι του έμαθαν.

Πάντως αυτό που πρότεινε η sofuka το έχει κάνει ήδη και δεν πιάνει, κόσμο δεν έχουν σχεδόν ποτέ τα παιδιά στο σπίτι για να την ενοχλεί και δυστυχώς όταν την πιάνει κρίση δεν δέχεται αγκαλιές ή οτιδήποτε άλλο.Το περίεργο μαλιστα είναι ότι δεν την αφήνει να ξελιγώνεται.Με το που αρχίζει τις πρώτες διαμαρτυρίες κατ'ευθείαν τη βάζει στο στήθος...όταν κάθεται!Γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω...

Ευχαριστώ πάντως όλες σας για τη βοήθειά σας!Καλό βράδυ...

2zNUp2.png

Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα...η καημένη η αδερφή μου νιώθει να την απορρίπτει :cry: Και δυστυχώς η ψυχολογία είναι μεγάλο κομμάτι για να τα καταφέρει μια νέα μανούλα με το θηλασμό...Είναι πολύ άσχημο να έχεις γάλα, να έχεις καλή θηλή και μόλις το μωρούλι σου πλησιάζει το στήθος να σε απαρνιέται για το βρωμομπιμπερό που πιθανότατα καποιοι άλλοι του έμαθαν.

Πάντως αυτό που πρότεινε η sofuka το έχει κάνει ήδη και δεν πιάνει, κόσμο δεν έχουν σχεδόν ποτέ τα παιδιά στο σπίτι για να την ενοχλεί και δυστυχώς όταν την πιάνει κρίση δεν δέχεται αγκαλιές ή οτιδήποτε άλλο.Το περίεργο μαλιστα είναι ότι δεν την αφήνει να ξελιγώνεται.Με το που αρχίζει τις πρώτες διαμαρτυρίες κατ'ευθείαν τη βάζει στο στήθος...όταν κάθεται!Γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω...

Ευχαριστώ πάντως όλες σας για τη βοήθειά σας!Καλό βράδυ...

kitty μου, πες στην αδερφούλα σου, να μη το βάλει κάτω. Αυτό το έχουν πάθει πολλές μανούλες, και μπορεί να ξεπεραστεί. Αξίζει τον κόπο. Προσπαθήστε να βρείτε μια συμβουλο θηλασμού.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά. :)

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ (4 ΜΗΝΩΝ) ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ

ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ

ΚΛΑΙΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ .ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΣΑΙ,( ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΗΣΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ),ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΡΟΥΦΗΞΕ 50 ΓΡ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ.

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με τον θηλασμο και εσυ η ιδια το καταλαβες αυτο.Κατι αλλο τον ενοχλει ισωσ τα ουλα του,υπαρχουν ειδικες αλοιφες στο φαρμακειο που του κανεις μασαζ στα ουλα του.Προσπαθησε να του δωσεις χρονο αντι να σκεφτεσαι πως θα φαει,κατι το ενοχλει,μην αγχωνεσαι.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ?ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΒΡΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΠΑΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΤΛ

Ολγα μου , σε διαβάζουμε τωρα με τον άντρα μου και με ρωτάει αν μπηκα με αλλο νικ και τα εγραψα αυτα :lol:

Χτες το απόγευμα η αγαπουλιτσα μας ήταν παρα πολυ εκνευρισμένη και δεν ησυχαζε με τιποτα . Τι βολτα την πήγαμε , τι αγκαλιες , οτι και να καναμε δεν ηρεμούσε . Ουτε στο στήθος καθόταν ,ουτε στο καρότσι της . Τελικα γυρισαμε σπιτι και την έκανα μπανάκι που ξέρω πως της αρέσει . Ηρεμησε λιγακι και με τραγουδακια και μουσικούλα μπορεσα και την έβαλα στο στηθος . Εκανε σαν παλαβουλικο απο την χαρά της και την πείνα της :D:lol:

Αυτο με τα σαλια και το χερι που το χωνει ολο μεσα στο στομα το κάνει και μας η μικρή μου . Στην αρχή νομιζα πως ειναι σημάδι πεινας αλλα δεν ειναι πάντα . Μας έχει μπερδεψει και μας γιατι μου φαινετε μικρη να βγαζει δοντια απο τωρα . Η παιδιατρος απο την αλλη μας ειπε οτι ειναι σημαδι αναπτυξης -εξερευνησης :roll:

Προσπάθησε να ηρεμείς το μικρουλι σου και μετα να το ξαναβάζεις στο στήθος . Πολλες φορες το χω παθει και γω αυτο . Με χαδακια , βολτουλες ,αγκαλιτσες , μασαζακι , μπανακι προσπαθω να την ηρεμήσω και μετά να την βάλω στο στήθος :) Παντως και γω οταν ποναω ή εκνευριζομαι δεν τρωω :wink:

VgL7.jpgIgLdp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΩΡΕΣ ΑΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.ΘΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΤΗΘΟΣ

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΩΡΕΣ ΑΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.ΘΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΣΤΗΘΟΣ

Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παρει το μπουκαλι;;η κινηση να πιει τον ενοχλει μαλλον,θα του περασει και θα αναπληρωσει απο μονος του τα κενα.δωστου λιγι χρονο και μην ανησυχεις τοσο,ξερουν αυτα :wink:

Τι μου θυμίζουν όλα αυτά!!!

Κι εγώ έτσι στεναχωριόμουν, πονούσε η καρδιά μου. Τον έβαζα στο στήθος και έκανε σαν τρελός, έβαζε τη γροθιά στο στόμα και γινόταν μούσκεμα από τα σάλια. Τελικά μετά από 2-3 μέρες επανήλθε στα κανονικά του. Μην ανησυχείς. Είναι βέβαιο πως το μωράκι σου περνάει μια φάση από τις πολλές που θα περάσει ακόμα! Αν δεν θέλεις να κάνεις κακό στο θηλασμό σας μην του δίνεις μπουκάλι. Αν πεινούσε θα έτρωγε από το στήθος. Ποιος ξέρει τι ενοχλεί τα μωράκια κάποιες μέρες...

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Σουζυ και συ δεν καταλαβες τι να ναι αυτο ε? Περιμενω και γω ..φαση ειναι λεω και θα περασει αλλα εχει κανα 2 εβδομαδες τωρα που μερα παρα μερα περιππου κανει ετσι .... Σπαραζει η καρδιά μου :cry:

Καλα εμενα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι φταίει ο θηλασμος το αντιθετο θα έλεγα . Οταν ηρεμει η μικρή μου κανει τρελες χαρούλες οταν την βαζω και θηλαζει :D:D

VgL7.jpgIgLdp2.png

και μενα το χε κανει αυτο κανα 2 μερες γινοντουσαν μαχες για να θηλασει και εφτασα σε σημειο νοικιασα νοσοκομειακο θηλαστρο λεω παει θα γινω σαν την Κατερινα24 θα αντλω και θα τρωει.Ε μολις ηρθε το θηλαστρο κυριος το πιασε κανονικα και χωρις γκρινιες.Τωρα παλι εδω και 1 βδομαδα εχω γινει βρυκολακας,ξυπναει,τρωγεται εχει σαλια,γκρινια ε πλεον δεν κατηγορω το θηλασμο για ολα ισα ισα λεω ευτυχως που παρηγοριεται με το βυζι γιατι δε θα μπορουσα να τον εχω ολο αγκαλια με ενα χερι μια και δε μπορω με το αλλο λογω εγχειρισης.Περνανε φασεις,εχουν πονακια,δεν εχουν τροπο να στο πουνε και αντιδρουν ετσι....υπομονη καλη μου

Όλγα αν το μωρό πονάει για κάποιο λόγο (δόντια, αμυγδαλές, άφθες κλπ) δεν θέλει να φάει. Δεν έχει να κάνει με ο θηλασμό. Ψάξε με το γιατρό όλες τις πιθανές εκδοχές.

kitty ελπίζω να χαλαρώσει η αδερφούλα σου και η μπουμπου και σιγά σιγά να θηλάζουν μια χαρά!

Αλήθεια η αδερφή σου δε μπορεί να μπει λίγο στο παρεντς να την ανεβάσουμε ψυχολογικά;;; :D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...