Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα για την μαμά από το Internet

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλίν,

δεν έχει κάπου στο site τις τιμές σε ευρώ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις στο google τη "τιμή χ σε λίρες μεταροπή σε ευρώ" και θα στη βγάλει.

Μπαίνεις στο paypal στο internet. Ανοίγεις λογαριασμό (δεν σου ζητάει λογαριασμό τράπεζας κτλ), σου δίνει αριθμό κατάθεσης και άλλα στοιχεία. Καταθέτεις τα λεφτά σ'αυτό το λογαριασμό. Ειδοποιείς αυτή που επικοινωνείς απο το jessica οτι κατέθεσες. Σου στέλνει το e-mail του δικαιούχου. Μπαίνεις στο paypal και ζητάς να μεταφερθούν τα λεφτά στο συγκεκριμένο mail. Τα λεφτά μεταφέρονται και την ειδοποιείς.

Διαφημίσεις

Μπαίνεις στο paypal στο internet. Ανοίγεις λογαριασμό (δεν σου ζητάει λογαριασμό τράπεζας κτλ), σου δίνει αριθμό κατάθεσης και άλλα στοιχεία. Καταθέτεις τα λεφτά σ'αυτό το λογαριασμό. Ειδοποιείς αυτή που επικοινωνείς απο το jessica οτι κατέθεσες. Σου στέλνει το e-mail του δικαιούχου. Μπαίνεις στο paypal και ζητάς να μεταφερθούν τα λεφτά στο συγκεκριμένο mail. Τα λεφτά μεταφέρονται και την ειδοποιείς.

Συγνωμη να κανω μια ανοητη ερωτηση οταν λες καταθετεις τα λεφτα στο λογαριασμο.Τι ακριβως εννοεις?Πας και κανεις καταθεσει σε τραπεζα η διαδικασιες μεσω πιστωτικης?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

καλημερα κοριτσια...ειμαι καινουργια στο φορουμ, ομως παρακολουθω τα θεματα σας εδω και καιρο...μιας και βαφτιζω το μπεμπη μου 17 ιουλιου...μου αρεσε παρα πολυ το site jessica Brides...

επειδη δεν ηξερα καθολου πως λειτουργει το paypal εστειλα τα χρηματα με western union...μπορεις να κανεις κατι τετοιο αν θες, η επιβαρυνση ειναι μικρη.....

Κορίτσια έκανα κι εγώ παραγγελία απο Jessica και είμαι σε αναμονή.

Για τη βάφτισή μας το http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=2694

και άλλο ένα γιατί έχουμε κι άλλες βαφτίσεις-γάμους το 2052. Δεν μ'αφήνει να βάλω link.

Περιμένω να μου πεί πότε θα το παραλάβω. Στο πρώτο θα κάνω μια αλλαγή, της είπα να είναι ανοιχτό στο στήθος. Ελπίζω να είναι καλό.

Θα σας πώ κι εγώ εντυπώσεις όταν το παραλάβω:roll:.

Χελονακι καταπληκτικό το φορεμα που πήρες!! Τι μετατροπή έκανες στο στήθος και τι χρώμα το διάλεξες ? Σε ρωτάω γιατί μου αρέσει και εμένα πολύ! Σε πόσες μέρες σου είπαν ότι θα σου το στείλουν?

txara, κάνεις κατάθεση σε τράπεζα σε έναν λογαριασμό τραπέζης που σου δίνει το paypal μόλις ανοίξεις λογαριασμό (προφίλ).

Αννα, στείλε μου το mail σου να σου στείλω τη μετατροπή άν θές γιατί δεν ξέρω πώς να βάζω φωτο εδώ. Το χρώμα το πήρα ίδιο με της φωτογραφίας.

Διαφημίσεις

txara, κάνεις κατάθεση σε τράπεζα σε έναν λογαριασμό τραπέζης που σου δίνει το paypal μόλις ανοίξεις λογαριασμό (προφίλ).

Αννα, στείλε μου το mail σου να σου στείλω τη μετατροπή άν θές γιατί δεν ξέρω πώς να βάζω φωτο εδώ. Το χρώμα το πήρα ίδιο με της φωτογραφίας.

To mail μου είναι [email protected] Μπορείς να μου πεις πόσο σου κόστισε μαζί με τα μεταφορικά?

Ευχαριστώ πολύ!

κοριστσια να ρωτησω εσας που παραγγειλατε απο (κινα jessica) ,ποσα εξοδα μεταφορας σας ειπε? εμενα μου ειπε(hi friend

thanks for your email

this dress is 69.99GBP for one

and the shipping cost is 36GBP

so if you want one the total cost is 105.99GBP

usually it will take 20-25 days to process the order from the next businessday

after we receive your both payment and measurment.

Plus 5-7 days shipping time. So total is 25-32 days.

can you tell me when do you want the dress?

so that we can send it to you timely ,thank yo)αν δεν κανω λαθος πιο πανω καποια κοπελα ειπε οτι εδωσε 20ευρο μονο εξοδα μεταφορας...

Εγώ έδωσα 25 ευρώ μεταφορικά (το φόρεμα είχε 50 ευρώ) πριν 8 μήνες. Το φόρεμα ήταν μεν μακρύ, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ογκώδες. Για νυφικό πχ που είναι πιο βαρύ και πιο ογκώδες θα έχει πιο πολλά μεταφορικά.

Αν έχει πολλές χάντρες και τέτοια θα το κάνει πιο βαρύ άρα και ποιο ακριβό να το στείλει (παέι με το κιλό). Εγώ πλήρωσα περίπου 17λ. αλλά το φόρεμα είναι μόνο σατέν.

Διαφημίσεις

ΕΛΕΝΑ

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται βάση του βάρους. Εγω πλήρωσα 12 λίρες Αγγλίας για το πρώτο 0,5 κιλό και 8 λίρες για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό (12GBP for the first 0.5kg , add 8GBP for each addional 0.5GBP). 36 λίρες μου φαίνονται πολλα για ένα φόρεμα. Τι θέλεις να παραγγείλεις, μήπως νυφικό και εχει περισσότερο βάρος?

ναι .... το φορεμα που πηρα ειναι σε στυλ νυφικου με ουρα!! μαλλων και γιαυτο ειναι 40 ευρο τα εξοδα αποστολης... θελω να το αλλαξω λιγο μετα οταν το παραλαβω...αλλα εκανα βλακεια που δεν τους ειπα οτι θελω την ουρα να ειναι ισα ισα για να μην σκουπιζω πεζοδρομια με αυτην....

σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!!:) η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι παει με το βαρος τα εξοδα αποστολης....μαλλον θα ειναι πολυ βαρυ το φορεμα και αρχιζω να ανυσηχω...με βλεπω να το αλλαζω ολο στο τελος:(:(.......παντως το σιτε αυτο ειναι τελειο σε οποιες φιλες μου το εχω δειξει εμειναν αφωνες....:):)

αρκει βεβαια να μου ερθει το φορεμα αυτο!!!!! και αν ειναι καλο το αποτελεσμα θα γινω η καλυτερη πελατισσα τους,:lol::lol::lol:

σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!!:) η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι παει με το βαρος τα εξοδα αποστολης....μαλλον θα ειναι πολυ βαρυ το φορεμα και αρχιζω να ανυσηχω...με βλεπω να το αλλαζω ολο στο τελος:(:(.......παντως το σιτε αυτο ειναι τελειο σε οποιες φιλες μου το εχω δειξει εμειναν αφωνες....:):)

αρκει βεβαια να μου ερθει το φορεμα αυτο!!!!! και αν ειναι καλο το αποτελεσμα θα γινω η καλυτερη πελατισσα τους,:lol::lol::lol:

Ελενα ποιο φόρεμα διάλεξες?

δεν ξερω πως το ανεβαζω...σου γραψω το κωδικο να το δεις! θα ειναι σε χρωμα κοραλι.. 7352 αυτο που θα κανω ειναι θα κοψω την ουρα θα αφησω ισα ισα.. ειναι λιγο βαρυ για βαπτιση??:roll::roll:

καλησπερα κοριτσια!ειμαι νεα στο site αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας!εχει παραλαβει καμια απο εσας φορεμα απο jessica brides μεσω courier?τα δικα μοθ τα εχει στειλει με fedex αλλα καπου διαβασα οτι η fedex χρεωνει extra για εκτελωνισμο ισχυει?ευχαριστω ακ των προτερων

Κορίτσια για δείτε και αυτό και πείτε μου γνώμες.

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=3748

Σε άλλο χρώμα βέβαια σκεύτομαι.

Έχω στείλει μέιλ αλλα δεν μου έχουν απαντήσει :roll:

bUUCp3.png

ναι... δεν απαντανε αμεσως,εχουμε 6 ωρες διαφορα οποτε εκει ειναι νυχτα τωρα.. ωραιο το φορεμα!!! και εγω σκεφτομαι αν ειναι υπερβολικο να το κανω μινι εχω βρει και μοδιστρα...οποτε και δεν σκαω και πολυ..και στο κατω κατω ηθελα να δω αν δεν ειναι απατη και τι ποιοτητα ειναι...αν ειναι ολα καλα θα παρω και αλλα!!:D ολο το καλοκαιρι μπροστα ειναι οποτε θα εχουμε πολλα βαπτισια και γαμους...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...