Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ζωή απο την άσχημη πλευρά!!!

man-os

Recommended Posts

Ψυχίατρος - Ηθική και Δεοντολογία στην Ψυχιατρική

Πολύ ωραία αυτά, όπως και το link ευχαριστώ πολύ!!! :P

Αν ήμουνα στη θέση σου και αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα και κάποιος μου έδινε αυτό και το λίνκ man-os,πρώτα θα προβληματιζόμουνα και θα έψαχνα να βρώ γιατρό για να κάνω καλά τον άνθρωπό μου και μετά θα έλεγα κι ένα ευχαριστώ χωρίς την κοροιδευτική φατσούλα. Εκτός κι αν ... :?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• man-os

man-os 15 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 12 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• micnat

micnat 5 δημοσιεύσεις

Εξακολουθεις να μην θελεις να δεις το προβλημα καταματα..

Και τωρα η αμυνα σου εχει χτυπησει κοκκινο αφου επιτηθεσε σε ενα αγνωστο προς σε σενα προσωπο.

Οταν παραθετουμε ενα προβλημα μας δημοσια σε ενα φορουμ 6000 ατομων που δεν μας γνωριζουν αυτο που ουσιαστικα θελουμε ειναι να ακουσουμε τις αποψεις αγνωστων που μπορουν να δουν σφαιρικα και αμεροληπτα το θεμα.

Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αν αυτο που σου λεω σου αρεσει η οχι.. Αν ησουν φιλος μου η συγγενεις μου ισως και να μην στα ελεγα αυτα.

Το θεμα ειναι αν ουσιαστικα θελεις να βοηθησεις αυτη τη γυναικα ή οχι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Φυσικά για σένα προβλήματα δεν υπάρχουν αφού φρόντησες να βρείς το σωστό άντρα με λεφτά αισθήματα και είσαι σε θέση να είσαι ειδική σε θέματα ψυχολογίας. Είμαι σίγουρος ότι έχεις μια τέλεια σχέση και ότι αν ο άντρας σου πάθει κάτι παρόμοιο - κάτσε να χτυπήσω ότι ξύλο έχω μπροστά μου μακάρι να είστε πάντα όλοι καλά στην οικογένεια σου- θα είσαι βράχος!!!

man-os,με όλο το σεβασμό ,η dora απάντησε σε αυτά που εσύ περιέγραψες για σένα.Εσύ την προσβάλεις υποθέτοντας. Ξέρεις πώς λέγεται αυτό? :?

Με όλο το σεβασμό, έγραψα μια προσωπική μου ιστορία, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έγραψαν πολλοί χρήστες- μέλη του φόρουμ την άποψη τους και ΔΕΝ συμφώνησαν όλοι με τις πράξεις μου. Η dora ήταν η μόνη που μίλησε με τόσο προσβλητικο τρόπο και θεώρησα σωστό να της απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Για ποιό λόγο δλδ οι υπόλοιποι διαφώνησαν με κόσμιο τρόπο? Δεν έχω το δικαίωμα να αμυνθω όταν κάποιος θεωρώ ότι με προσβάλει?

Δεν θα είχα πρόβλημα με τη κοπέλα αν διαφωνούσε χωρίς να μιλάει ειρωνικά - άκου εκεί μπήκα και έγραψα για μου πείτε πόσο σωστός είμαι. Αν θέλει να μιλάει έτσι ελεύθερα τότε θα πρέπει κι αυτη να δέχεται να της μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.

ρε παιδια χαλαρωστε λιγο! δωρα κ εσυ μην εισαι τοσο αποτομη σε ενα τοσο μεγαλο προβλημα...

νομιζω πως ο ανθρωπος εχει καταλαβει το τεραστιο λαθος του...μπες για λιγο στη ψυχολογια του. η αληθεια ειναι οτι αν ημουν στη θεση του ισως να σου μιλουσα πιο ασχημα. εχει σημασια βρε δορα μου ο τροπος που τα λες...μπορει εσυ να θες να βοηθησεις αλλα αν πραγματικα το θελεις αυτο πρεπει να βρεις κ τον τροπο να κανεις τον αλλο να σε ακουσει. τον να στηνεις τον αλλο στο τοιχο δε φερνει παντα αποτελεσματα. τα αντιθετα θα ελεγα. πως γινεται να πιανουμε ενα τετοιο προβλημα κ να δημιουργουμε εντασεις?? γιατι να το κανουμε αυτο?

μανο θα σου ελεγα να εστιασεις στις πληροφοριες που σου παρεχονται κ να μην αναλωνεις τον εαυτο σου σε τετοιες αντιπαραθεσεις. νομιζω οτι τα πραγματικα σου προβληματα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τις ιντερνετικες προστριβες. η αληθεια ειναι οταν δημοσιευεις τετοια γεγονοτα αφηνεις τον εαυτο σου εκθετο σε χιλιαδες κοσμου. αυτο ειναι καλο μονο οταν εισαι ετοιμος να ακουσεις και αποψεις που δε θα σου αρεσουν καθολου.

gavrias ασχετο αλλα ποιο ειναι το κοροιδευτικο emoticon??? ποτε το εβαλε?

man-os, εγώ δεν συμφωνώ με τις προλαλήσασες, αλλά θέλω να σου επισημάνω κάτι που , τρόπον τινά, αντιλήφθηκα από την αρχή.

Σε μία οικογένεια, όταν ό ένας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αυτομάτως το πρόβλημα αυτό μεταφέρεται και στον άλλο. Είστε και οι δυο που αντιμετωπίζετε από κοινού ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Και οι δυο θέλετε θεραπεία. Το τονίζω αυτό.

Αν θέλεις, στείλε μου πμ και να σου πω.

Κατά τα λοιπά, έυχομαι σύντομα να βρειτε τον δρόμο και την ευτυχία σας.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τη sofia nefeli..και τη voula...

Kαι οι 2 πρέπει να παρακολουθήσετε συνεδρίες και όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, και το παιδί...

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και δύσκολη..

Δεν δικαιολογώ το ότι σήκωσες χέρι πάνω στη γυναίκα σου..αλλά καταλαβαίνω ότι σε μια τέτοια κατάσταση ως άνθρωπος μπορεί να ξεφύγεις...γι αυτό και επιμένω ότι και εσύ πρέπει να κάνεις συνεδρίες...άλλωστε τόνισες στο ποστ σου ότι δεν μιλάς σε κανέναν γι αυτά που νιώθεις..και αν αυτά συσσωρεύονται , θα οδηγήσουν σε λάθος χειρισμούς και κινήσεις...

man-os σε παρακαλω για το δικο σου καλο και της οικογενειας σου αλλαξε γιατρο!

Μπορω να καταλάβω αυτα που περνας σε μια ισως πιο light κατασταση λογω παρομοιων οικογενειακων προβληματων που ειχα στο παρελθον σαν παιδι. Δεν θα σταθω στο οτι χτυπησες την γυναικα σου διοτι ο ιδιος ξερεις οτι αυτο δεν ήταν λυση και οτι αν ήταν λιγο διαφορετικα τα πραγματα δεν θα το εκανες. Ομως γνωριζεις οτι υπαρχει προβλημα αρα πρεπει να αντιμετωπισεις το προβλημα αυτο στην ριζα του και για να το κανεις αυτο πρεπει να πας σε αλλο γιατρο!!!! Το οτι ανοιχτηκες εδω μεσα ειναι προς τιμήν σου διοτι ετσι ξεθολωνει το μιαλο και μπορεισ να δεις τα πραγματα πιο καθαρα. Μην επαναπαυσε ομως μονο σε αυτο. Το προβλημα μπορει να μην εξαλειφθει αλλα μπορει να βελτιωθει. Καλο ειναι που ακους και αλλες αποψεις διοτι πολλες φορες οταν στηριζουμε εναν ανθρωπο δεν βλεπουμε τα δικα μας λαθη που κανουμε και οσο σκληρο και αν ειναι, ειναι καλο να μπουμε λιγο στην διαδιακασια του πως μπορουμε να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι εμεις (δηλ εσυ) που στηριζουμε τον αλλον. Καλο αγωνα σου ευχομαι

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

η αληθεια ειναι οταν δημοσιευεις τετοια γεγονοτα αφηνεις τον εαυτο σου εκθετο σε χιλιαδες κοσμου. αυτο ειναι καλο μονο οταν εισαι ετοιμος να ακουσεις και αποψεις που δε θα σου αρεσουν καθολου.

Nομίζω ότι έχω ήδη μιλήσει γι αυτό. Αρκετά μέλη σχολίασαν κάπως "σκληρά" - αρνητικά αν θέλετε - πράγματα που έκανα. Το έκαναν όμως κόσμια.

Φυσικά και ήξερα πολύ καλά τί με περίμενε όταν έγραφα τόσο "ανοιχτα" για πολύ προσωπικά βιώματα. Αλίμονο αν δεν ήξερα!!!

Πάμε τώρα στο θέμα του γιατρού. Με απασχολούσε αυτο το πράγμα και πρίν, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι αλήθεια. Τώρα με απασχολεί αρκετά θα έλεγα. Η γυναίκα μου όμως αρνέιται πεισματικά να πάει σε άλλο όσες φορές της έκανα κουβέντα για το θέμα.

Θα προσπαθήσω να της μιλήσω με κάπως πιο "πιεστικό" τρόπο. Ομολογώ όμως ότι σε ένα ψυχίατρο και ένα ψυχολόγο που μίλησε απο μια φορά, μου δήλωσε μετά ότι δεν θέλει να το ξανακάνει.

Διαφημίσεις

Μανο μου καταρχάς φαίνεται από αυτά που γράφεις πως η κατάσταση στο σπίτι σου είναι σαν να ζείτε όλοι μαζί στην κόλαση..

Πολύ καλά έκανες και μας εξέφρασες το πρόβλημα σου στο φόρουμ αλλά το θέμα είναι πως ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

Εδώ μέσα είμαστε όλοι γονείς με παιδάκια, άλλοι δεν έχουν καθόλου προβλήματα στη ζωή τους, άλλοι έχουν μικρά και άλλοι έχουν τεράστια προβλήματα.

Μπήκες εδώ μέσα για να ακούσεις απόψεις γιατί αυτή τη στιγμή είσαι απελπισμένος και πιεσμένος με όλα αυτά που γίνονται μες στην οικογένειά σου, όμως αυτά που έγραψες, σε κάποιους αρέσουν και σε άλλους όχι!

Δεν έχεις το δικαίωμα να προσβάλλεις κανέναν.

Όσο αφορά την dora, είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο και αν κάτσεις με την ησυχία σου και διαβάσεις μερικά ποστ της θα καταλάβεις τι εννοώ και πιστεύω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου στο τέλος.

Τελος πάντων..

Η άποψη μου για το πρόβλημα σου (αν σε ενδιαφέρει τελικά γιατί είσαι αρνητικός απέναντί μας)

είναι σύμφωνη μαζί τα υπόλοιπα μέλη να αλλάξετε γιατρό και επειγόντως να αλλάξετε αγωγή!

Σου μιλάω ως γυναίκα που προέρχεται από έναν πατέρα μέθυσο και βίαιο,έχω ζήσει τραγικές καταστάσεις μες στο σπίτι μου, όμως ευτυχώς προσπάθησα να φεύγω από το σπίτι και να ξεχνιέμαι με παρέες και τις φίλες μου.

Δυστυχώς η κατάθλιψη χτύπησε τον αδερφό μου γιατί αυτός έμενε συνέχεια μες στο σπίτι και τα έζησε πιο πολύ.

Με αποτέλεσμα 20 χρονών "παιδί" να πηγαίνει σε ψυχολόγό και πριν 3 χρόνια έκανε μια αποτυχημένη δουλειά που χρωστούσε πολλά λεφτά, πήρε δάνειο και ευτυχώς όλα καλά, όμως άρχισε να παίρνει ψυχοφάρμακα γιατί τον έριξε πολύ κάτω...

Η πρώτη αγωγή δεν τον έκανε καλά, ήταν οξύθυμος και φώναζε πολύ έντονα.

Η δεύτερη αγωγή τον βοήθησε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά!

Οπότε η κατάθλιψη είναι κάτι που με την σωστή αγωγή και φυσικά με την πολύ αγάπη, ξεπερνιέται!

Σίγουρα έχουν σπάσει τα νεύρα σου αλλά πρέπει να βρείς μία άλλη λύση για το πρόβλημά σας, να ακολουθήσεις άλλες μεθόδους από αυτές που ακολουθείτε.

Ξέρεις σε 1 οικογένεια είναι όλοι μαζί και όχι μόνο ο ευτούλης σου.

Με το πρώτο πρόβλημα δεν καταφεύγουμε ούτε στη βία, ούτε να πηγαίνουμε με άλλους συντρόφους!

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγάλεις την γκάβλα σου.

Το να πας με άλλη προστίθετε άλλο 1 πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα προβλήματά σας.

Και πιστεύω πως η γυναίκα σου χρειάζεται να αλλάξει παραστάσεις,

να κάνει φίλες, γιατί πιστεύω πως δεν έχει, να βρει ενδιαφέροντα, να γραφτεί σε ομάδες με χειρονακτικές εργασίες για να ξεχνιέται, πάρτης ένα ζωάκι!

Να την πάς 1 βόλτα στην παραλία και όχι να λέτε συνέχεια πως είναι άρρωστη...

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό:

Προσέχτε τα παιδιά σας και τις συμπεριφορές τους!

Να είστε ήρεμοι και να τα μιλάτε, να τα μιλάτε πολύ γιατί εσείς θα φταίτε αύριο αν είναι βίαια.

Επίσης αν δεν σ΄απαντήσει άλλο μέλος δεν θα φταίμε εμείς αλλά εσύ με την στάση σου.

433965qzur0la2nd.gif

Καταρχήν θέλω να εκφράσω την κατανόηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσατε στην οικογένεια σου και εύχομαι πραγματικά να το έχετε προσπεράσει για τα καλά!!!

Στο υπόλοιπα τώρα. Μου αρέσεις γιατι χρησιμοποιείς πρώτο ενικό. Είστε όλοι εσείς μαζί μια οικογένεια εδώ μέσα και είστε εναντίον εμένα που τόλμησα και έγραψα πράγματα που διατάραξαν το ήσυχο φόρουμ!!! Λές και είμαι ο μόνος που είχα εξωσυζυγική σχέση ή που έγινε βίαιος. Εντάξει μάλλον θα πρέπει να είμαι εξωγήινος και αφελής που μιλάω ανοιχτα για αυτά τα θέματα και ίσως να κάποια στομάχια να μην είναι αρκετά γερά.

Προσπάθησε εσύ που είσαι τόσο ηθικη και σωστή να κρατήσεις ισοροποίες σε ένα σπίτι με 4 ψυχές όπου μόνο εσυ μπορείς και είσαι σε θέση να έχεις μια κάποια λογική σε σχέση με τους άλλους - είτε είναι ψυχικά ασθενείς είτε είναι ανήλικοι. Προσπάθησε να μείνεις χωρίς σεξουαλική επαφη 1 ή γιατι όχι 2 χρόνια και έλα μετά να μου πείς πώς θα είσαι, έστω και χωρίς τα άλλα προβλήματα.

Που είδες γραμένο ότι δεν ακούω τις λύσεις στο πρόβλημα μου????????

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!!!

Και εξηγώ το γιατι.

Σε πληροφορώ ότι η λειτουργία ενός φόρουμ στηρίζεται σε ανταλλαγη απόψεων μεταξυ των μελών που το απαρτίζουν. Κανένας δεν μπορει και δεν έχει τι δικαίωμα να κρίνει ένα άλλο μέλος για τις απόψης του. Μπορεί όμως να εκφράσει τις διαφωνίες του με κόσμιο τρόπο χωρίς να προσβάλει τον άλλο. Εάν μιλήσει άσχημα, ειρωνικά ή προσβάλει ένα άλλο μέλος δε θα πρεπει να έχει την απαίτηση να μην λάβει απαντήση στο ίδιο μήκος κύματος.

Εκμεταλεύτικα την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτιο και έγραψα κάποια πράγματα για να ακούσω γνώμεις και απόψεις. Και, αυτό έκανα μέχρι τώρα. Το να λές ότι είμαι αρνητικός απέναντι σε όλους και όλες σας είναι το λιγότερι αστείο. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα σχόλια σε όλο το θέμα απλά κάποιος τόλμησε να προσβάλει μια φίλη σου κι εσύ σαν καλή δικηγόρος θές να την υπερασπιστείς!!! καινούργιος είμαι εδώ αλλα δεν είμαι αφελής ούτε κανένα παιδαρέλι.

Εαν νομίζεις ότι θα κάτσω να δεχτώ όποια προσβολή μου ρίξει ο οποιοσδήποτε στα μούτρα επείδη μίλησα δημόσια σε ένα χώρο που είμαι καινούργιος είσαι πολύ γελασμένη. Ποιός σου είπε ότι είναι σωστό εγώ να μην προσβάλω κανένα αλλά να με προσβάλει ένα άλλο μέλος? Πού τα είδες αυτά?

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στο να γράψεις τη γνώμη σου με επιχειρήματα συμφωνόντας ή διαφωνόντας απο το να κρίνεις και να προσβάλεις ένα άλλο άνθρωπο επείδη λέει πράγματα που πονάνε. Ακόμα και αν θεωρείς ότι είναι τελείως παράλογα. Αν δε μπορεις να συγκρατηθείς να μην συμετέχεις στη συζήτηση για το καλό όλων. Έχει και άλλα θέματα να γράψεις. Αν μιλήσεις άσχημα τότε θα τα ακούσεις κι εσύ!!!

Τελειώνοντας, δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ άλλα σχόλια απο άλλους. Νομίζω ότι αυτοι που πραγματικά με βοήθησαν στάθηκαν σε συγκεκριμένες παρατηρησεις τις όποίες και έχω λάβει υπ όψη μου όσο κι αν εσυ που με ξέρεις καλύτερα είσαι σίγουρη ότι δεν ακούω!!!

zaira μαλλον συμφωνω μαζι σου! Μου κανει και εμενα καπως...

Καμία σχέση!

Μάνο μην ανησυχείς, απλά έπεσες πάνω σε θήλεα που είχαν λίγο ένταση :)

Σόρρυ ρε φίλε η καταστασή σου είναι γ@μησέτα και δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο να κάνεις. Φαντάζομαι το άλλαξε γιατρό που σου είπαν οι περισσότεροι να είναι μία καλή συμβουλή.

Μάνο μην ανησυχείς, απλά έπεσες πάνω σε θήλεα που είχαν λίγο ένταση :)

επειδη σημερα εχω πολυ ενταση...μου επιτρεπεις ναColere_35.gif

(σορρυ ασχετο...συνεχιστε...) :wink:

Απ΄οτι λεει ειναι καταρχην αντιδεοντολογικο. Απορω που ο καρυφαιος γιατρος καταπατα την δεοντολογια του επαγγελματος του και παρακολουθει συγγενικο του προσωπο.

Συμφωνω απολυτα με την dora!Αμεσως αυτο σκεφτηκα!το οτι ειναι κορυφη σαν επιστημονας μπορει να ισχυει...αλλα δεν νομιζω μια κορυφη να αναλαμβανε συγγενη.

Διαφημίσεις

Με συγχωρειτε που απανταω χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ και ισως επαναλαβω πραγματα που εχουν ειπωθει...

Φιλε Μανο ζεις μια πολυ δυσκολη κατασταση και μονο οποιος το εχει ζησει απο κοντα μπορει να καταλαβει πως νιωθεις.

Δεν θα σχολιασω καθολου οσα περιγραφεις για την καθημερινοτητα σου. Μονο εσυ μπορεις να τα αξιολογησεις και κανενας μας δεν ειναι σε θεση να κρινει μια κατασταση που μονο η ψυχουλα σου ξερει πως την παλευεις...

Θα σταθω ωστοσο στο θεμα του γιατρου. Καταρχην θεωρω μεγαλο, τεραστιο τολμω να πω λαθος το οτι ο γιατρος που την παρακολουθει ειναι συγγενης της. Ο γιατρος πρεπει να ειναι ουδετερος. Οχι φιλος, οχι συγγενης αλλα ενας ξενος που αποστασιοποιημενος χειριζεται αντικειμενικα και με επιστημονικα κριτηρια της ασθενη του. Αν ηταν σωστος δεν θα αναλαμβανε τη γυναικα σου ή εστω θα την παρεπεμπε σε συναδελφο. Πως ειναι δυνατον να περιμενεις να ανοιξει την ψυχη της σε στενο συγγενη;

Περαν αυτου, η συμβουλη που σου εδωσε να ξεδινεις με αλλες γυναικες υποσκαπτει την ασθενη του και την ακυρωνει σαν συζυγο σου. Με λιγα λογια διευρυνει το χασμα αναμεσα σας. Σοκαριστηκα προσωπικα με την παροτρυνση του! :shock:

Εχω γνωστη στο περιβαλλον μου που πασχει απο καταθλιψη. Οσο παιρνει τα φραμακα της ειναι πολυ καλα. Παιδι δεν της επετρεψαν να κανει γιατι αυτο σημαινε οτι θα επρεπε να διακοψει την αγωγη της (που δεν ηταν συμβατη με την εγκυμοσυνη) και επελεξε τελικα να μην το κανει. (την ορθοτητα αυτης της συμβουλης δεν ειμαι σε θεση να την κρινω γιατι δεν ειμαι γιατρος, απλα την παραθετω)

Γνωμη μου, αλλαξτε αμεσα γιατρο που να μπορει να το παλεψει με διαφορα σχηματα φαρμακων μεχρι να βρεθουν τα καταλληλα.

Ο γιατρος που την παρακολουθει τι ειδικοτητα εχει; Εχει κανει ποτε η γυναικα σου συνεδριες για τα ασχημα βιωματα που εχει;

Ειμαι προσωπικα εξαλλη με το γιατρο της! Αν ειναι δυνατον, να περιμενει να κανει την οποια προοδο οντας στενος συγγενης! Ειναι αντιδεοντολογικο και απιστευτα ανευθυνο εκ μερους του! :evil:

Καταρχήν θέλω να εκφράσω την κατανόηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίσατε στην οικογένεια σου και εύχομαι πραγματικά να το έχετε προσπεράσει για τα καλά!!!

Γι'αυτό σ'ευχαριστώ πραγματικά για την συμπόνοια και την κατανόηση στο οικογενειακόπρόβλημα μας.

Στο υπόλοιπα τώρα. Μου αρέσεις γιατι χρησιμοποιείς πρώτο ενικό. Είστε όλοι εσείς μαζί μια οικογένεια εδώ μέσα και είστε εναντίον εμένα που τόλμησα και έγραψα πράγματα που διατάραξαν το ήσυχο φόρουμ!!! Λές και είμαι ο μόνος που είχα εξωσυζυγική σχέση ή που έγινε βίαιος.

Φυσικά δεν είσαι ο μόνος αλλά επειδή το έπραξες δεν σημαίνει πως θα συμφωνήσω και θα σου πω "Μπράβο, εύγε και εις ανώτερα!"

Προσπάθησε εσύ που είσαι τόσο ηθικη και σωστή να κρατήσεις ισοροποίες σε ένα σπίτι με 4 ψυχές όπου μόνο εσυ μπορείς και είσαι σε θέση να έχεις μια κάποια λογική σε σχέση με τους άλλους - είτε είναι ψυχικά ασθενείς είτε είναι ανήλικοι. Προσπάθησε να μείνεις χωρίς σεξουαλική επαφη 1 ή γιατι όχι 2 χρόνια και έλα μετά να μου πείς πώς θα είσαι, έστω και χωρίς τα άλλα προβλήματα.

Είσαι και συ υπέυθυνος που δεν πλησιάζεις την γυναίκα σου για να κάνετε έρωτα.

Νομιζεις πως αυτή 2 χρόνια δεν έχει ορμές?

Μόνο εσύ έχεις?

Ναι δεν ακούς, όταν ένα σωρό μέλη εδώ σου λένε να αλλάξετε γιατρό και αγωγή και επειδή είναι συγγενής σας εσύ επιμένεις και λες ότι δεν φταίει αυτο, ότι είναι κορυφή κ.τ.λ.

ναι δεν ακούς, λές πάλι τα δικά σου.

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα σχόλια σε όλο το θέμα απλά κάποιος τόλμησε να προσβάλει μια φίλη σου κι εσύ σαν καλή δικηγόρος θές να την υπερασπιστείς!!

Την dora δεν γνωρίζω ΚΑΘΟΛΟΥ προσωπικά, δεν ξέρω καν που μένει αλλά όπως αναφέρθηκα πιο πάνω σου είπα πως είναι πολύ αξιόλογο άτομο -κατά την γνώμη μου πάντα- διαβάζοντας πολλές απαντήσεις της μέσα στο φόρουμ.

Εαν νομίζεις ότι θα κάτσω να δεχτώ όποια προσβολή μου ρίξει ο οποιοσδήποτε στα μούτρα επείδη μίλησα δημόσια σε ένα χώρο που είμαι καινούργιος είσαι πολύ γελασμένη.

Ποιός σου είπε ότι είναι σωστό εγώ να μην προσβάλω κανένα αλλά να με προσβάλει ένα άλλο μέλος? Πού τα είδες αυτά?

Η dora ειπε την γνώμη της στα λεγόμενα σου καθαρά, εσύ άρχισες να σχολιάζεις και να λες για την τέλεια ζωή της ειρωνικά χωρίς να την ξέρεις.

Το ίδιο κάνεις και για μένα ειρωνευόμενος ότι είμαι η σούπερ ηθική.

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στο να γράψεις τη γνώμη σου με επιχειρήματα συμφωνόντας ή διαφωνόντας απο το να κρίνεις και να προσβάλεις ένα άλλο άνθρωπο επείδη λέει πράγματα που πονάνε.

Ακόμα και αν θεωρείς ότι είναι τελείως παράλογα. Αν δε μπορεις να συγκρατηθείς να μην συμετέχεις στη συζήτηση για το καλό όλων. Έχει και άλλα θέματα να γράψεις. Αν μιλήσεις άσχημα τότε θα τα ακούσεις κι εσύ!!!

Να υποθέσω πως θα με βάλεις και εμένα τιμωρία επειδή λέω την αποψή μου?

Νομίζω ότι αυτοι που πραγματικά με βοήθησαν στάθηκαν σε συγκεκριμένες παρατηρησεις τις όποίες και έχω λάβει υπ όψη μου όσο κι αν εσυ που με ξέρεις καλύτερα είσαι σίγουρη ότι δεν ακούω!!!

Δεν σε ξέρω και ούτε σου είπα πως σε γνωρίζω,

Την άποψη μας λέμε στα συμφραζόμενα σου, θες να σου χαιδέψουμε τα αυτάκια σου?

Δεν σε παρεξηγώ γιατί είσαι φορτισμένος με το πρόβλημα σου.

433965qzur0la2nd.gif

Mano μου με ολη την καλη μου διαθεση και χωρις να ειμαι ψυχιατρος θα σου γραψω την αποψη μου απο την εμπειρια δυο πολυ δικων μου ανθρωπων και τα λιγα σεμιναρια ψυχολογιας που εχω παρακολουθησει.

Η περιπτωση σου ειναι αρκετα περιπλοκη και σιγουρα εχουν γινει εγκληματικες παραλειψεις απο γιατρους. Ποτε ενας γιατρος που γνωριζει αυτο το ιστορικο δεν παροτρυνει μια γυναικα να κανει παιδι.

Κινδυνευει αμεσα να παθει οχι επιλοχεια καταθλιψη αλλα επιλοχεια ψυχωση που μπορει να την οδηγησει σε αυτοκτονια ή ακομη και στο να σκοτωσει το ιδιο της το παιδι. Αυτο ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο.

Δευτερον, ενας ανθρωπος που πασχει απο καταθλιψη αφηνεται, κλεινεται στον εαυτο του, δεν εχει ορεξη για απλες καθημερινες δραστηριοτητες, σκεφτεται διαρκως την αυτοκτονια ή το θανατο. Με αλλα λογια χανει καθε ενδιαφερον για τη ζωη και γινεται εσωστρεφης. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, αυτος δηλαδη που προσπαθει να παρει την κατασταση στα χερια του και να επιβαλει την αποψη του, σωστη ή λαθος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ.

Μανιοκαταθλιπτικος ναι μπορει να ειναι αλλα το πιο πιθανο απο αυτα που περιγραφεις ειναι να προκειται για ατομο ψυχωσικο αρα η διαγνωση ειναι 100 τοις 100 ΛΑΘΟΣ. Εκτος βεβαια εαν ο γιατρος επειδη ειναι συγγενης σας γνωριζει κατι περισσοτερο το οποιο και κρυβει απο εσενα.

Οσον αφορα τις αντιδρασεις σου ειναι περα για περα φυσιολογικες γιατι η συμβιωση με εναν αρρωστο ανθρωπο ειναι φυσικο επομενο να εχουν αμεσο αντικτυπο και σε σενα. Το οτι σηκωσες χερι στη γυναικα σου μπορει να ακουγεται καπως αλλα αποτελει απορροια της ολης καταστασης που εχει επηρεασει και τη δικη σου ψυχολογια. Εκεινη τη στιγμη δεν ησουν ο εαυτος σου κι ισως αλλος στη θεση σου να ειχε αντιδρασει πολυ χειροτερα.

Το μεγαλυτερο ομως προβλημα ειναι αλλο. Ειναι οτι ενα ατομο που ειναι ψυχωσικο δεν μπορει να συμβιωνει με ανηλικα παιδια γιατι αυτο που χθες εκανε σε σενα αυριο μπορει να το κανει στα παιδια της. Ισως η κοπελα πρεπει να εγκλειστει για θεραπεια καπου μεχρις οτου γινει απολυτα καλα.

Μπορει να ακουγεται λιγο σκληρο αυτο που λεω αλλα οπως αν ηταν καρκινοπαθης θα επρεπε να βρισκεται σε ενα νοσοκομειο και να κανει τη θεραπεια της ετσι και τωρα πρεπει να θεραπευτει και για τον εαυτο της αλλα πανω απ ολα γι αυτα τα δυο παιδια που αυτη τη στιγμη κινδυνευουν.

Θα σου πω τωρα την περιπτωση του φιλικου μου ζευγαριου. Η κοπελα ηταν ψυχωσικη, εκανε καποιες θεραπειες και βρισκοταν σε αρκετα καλη κατασταση. Μενει εγκυος κι αρχιζουν τα προβληματα απο τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης της. Νευρα υστεριες, να μη θελει το παιδι, πηρε μαλιστα και μαχαιρι και πηγε να σκισει την κοιλια της και πολλα αλλα.

Τελικα γεννα προωρα και απο την πρωτη στιγμη δεν θελει το βρεφος.

Στους πρωτους εξι μηνες προσπαθησε δυο φορες να το σκοτωσει κι οταν ο συζυγος της πηρε το παιδι κι εφυγαν απο το σπιτι αποπειραθηκε να αυτοκτονησει. Τελικα η κοπελα που μεσα στον υπνο της ακουγε μια φωνη να της λεει '' Πνιξτο, πνιξτο, '' νοσηλευτηκε σε μια πολυ καλη κλινικη στη Γαλλια για τρεις μηνες και τωρα ζει μια φυσιολογικη ζωη.

Σκεψου τα ολα αυτα και κυριως σκεψου την ασφαλεια των παιδιων σας και τη δικη σου. Σκεψου ακομη οτι οσο διαιωνιζεται το προβλημα με ψευτικες διαγνωσεις η κατασταση θα χειροτερευει και σε λιγο θα ειναι ανεξελεγκτη.

Οποσδηποτε η κοπελα αυτη χρειαζεται στενη παρακολουθηση κατα τη γνωμη μου και εγκλεισμο καθως και εγκεφαλογραφημα το οποιο απορω γιατι δεν σας προτεινε ο γιατρος σας να κανετε.

Ολα αυτα στα γραφω με πληρη επιγνωση και με πολυ συμπαθεια ασχετα με το γεγονος οτι δεν σας ξερω. Ευχομαι καλη συνεχεια και γρηγορη αποδρομη της νοσου.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Γι'αυτό σ'ευχαριστώ πραγματικά για την συμπόνοια και την κατανόηση στο οικογενειακόπρόβλημα μας.

Στο υπόλοιπα τώρα. Μου αρέσεις γιατι χρησιμοποιείς πρώτο ενικό. Είστε όλοι εσείς μαζί μια οικογένεια εδώ μέσα και είστε εναντίον εμένα που τόλμησα και έγραψα πράγματα που διατάραξαν το ήσυχο φόρουμ!!! Λές και είμαι ο μόνος που είχα εξωσυζυγική σχέση ή που έγινε βίαιος.

Φυσικά δεν είσαι ο μόνος αλλά επειδή το έπραξες δεν σημαίνει πως θα συμφωνήσω και θα σου πω "Μπράβο, εύγε και εις ανώτερα!"

Είσαι και συ υπέυθυνος που δεν πλησιάζεις την γυναίκα σου για να κάνετε έρωτα.

Νομιζεις πως αυτή 2 χρόνια δεν έχει ορμές?

Μόνο εσύ έχεις?

Ναι δεν ακούς, όταν ένα σωρό μέλη εδώ σου λένε να αλλάξετε γιατρό και αγωγή και επειδή είναι συγγενής σας εσύ επιμένεις και λες ότι δεν φταίει αυτο, ότι είναι κορυφή κ.τ.λ.

ναι δεν ακούς, λές πάλι τα δικά σου.

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα σχόλια σε όλο το θέμα απλά κάποιος τόλμησε να προσβάλει μια φίλη σου κι εσύ σαν καλή δικηγόρος θές να την υπερασπιστείς!!

Την dora δεν γνωρίζω ΚΑΘΟΛΟΥ προσωπικά, δεν ξέρω καν που μένει αλλά όπως αναφέρθηκα πιο πάνω σου είπα πως είναι πολύ αξιόλογο άτομο -κατά την γνώμη μου πάντα- διαβάζοντας πολλές απαντήσεις της μέσα στο φόρουμ.

Εαν νομίζεις ότι θα κάτσω να δεχτώ όποια προσβολή μου ρίξει ο οποιοσδήποτε στα μούτρα επείδη μίλησα δημόσια σε ένα χώρο που είμαι καινούργιος είσαι πολύ γελασμένη.

Ποιός σου είπε ότι είναι σωστό εγώ να μην προσβάλω κανένα αλλά να με προσβάλει ένα άλλο μέλος? Πού τα είδες αυτά?

Η dora ειπε την γνώμη της στα λεγόμενα σου καθαρά, εσύ άρχισες να σχολιάζεις και να λες για την τέλεια ζωή της ειρωνικά χωρίς να την ξέρεις.

Το ίδιο κάνεις και για μένα ειρωνευόμενος ότι είμαι η σούπερ ηθική.

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στο να γράψεις τη γνώμη σου με επιχειρήματα συμφωνόντας ή διαφωνόντας απο το να κρίνεις και να προσβάλεις ένα άλλο άνθρωπο επείδη λέει πράγματα που πονάνε.

Ακόμα και αν θεωρείς ότι είναι τελείως παράλογα. Αν δε μπορεις να συγκρατηθείς να μην συμετέχεις στη συζήτηση για το καλό όλων. Έχει και άλλα θέματα να γράψεις. Αν μιλήσεις άσχημα τότε θα τα ακούσεις κι εσύ!!!

Να υποθέσω πως θα με βάλεις και εμένα τιμωρία επειδή λέω την αποψή μου?

Νομίζω ότι αυτοι που πραγματικά με βοήθησαν στάθηκαν σε συγκεκριμένες παρατηρησεις τις όποίες και έχω λάβει υπ όψη μου όσο κι αν εσυ που με ξέρεις καλύτερα είσαι σίγουρη ότι δεν ακούω!!!

Δεν σε ξέρω και ούτε σου είπα πως σε γνωρίζω,

Την άποψη μας λέμε στα συμφραζόμενα σου, θες να σου χαιδέψουμε τα αυτάκια σου?

Δεν σε παρεξηγώ γιατί είσαι φορτισμένος με το πρόβλημα σου.

Άλλο ένα δείγμα ότι δεν έχεις διαβάσει σχεδόν τίποτα απο τα λεγόμενα εδώ. Και είδικα της doras. Ναι είναι αλήθεια ότι είπε τη γνώμη της αλλά επίσης μίλησε άσχημα. Το χειρότερο είναι όμως ότι δεν μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να θεωρώ ότι προσβλήθηκα απο τα λεγόμενά της και ακόμα χειρότερα να μην έχω το δικαίωμα να αμυνθω.

Εξακολουθείς να λές αερολογίες. Σοβαρά μιλάς όταν λές ότι θέλω να συμφωνήσεις? Θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνη τελικά. Αστείο το σχόλιο σου ότι θέλω να μου πείτε και εις ανώτερα!!! Έχεις χιούμορ τελικά.

Και ποιός σου είπε ότι δεν προσπαθούσα και δεν προσπαθώ ακόμα να πλησιάσω τη γυναίκα μου ερωτικά?

Στα του γιατρού. Κι όμως ακούω πολύ καλά τί μου λένε τα άλλα μέλη, ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά κοπέλα μου? Αλλά βέβαια ότι σε συμφέρει.

Ωραίο αυτο με τα αυτάκια. Αλήθεια σου πέρασε απο το μυαλό να μου τα χαϊδέψεις? Μου αρέσει κι εμένα πολύ ο σαρκασμός αλλά φρόντησε τουλάχιστον να τον χρησιμοποιείς πρός ώφελός σου. Μάλλον δεν έχεις ιδέα τί είναι να λές την άποψή σου σε ένα δημόσιο χώρο και αντ αυτού μου δίνεις χάρη λόγω προβλημάτων. Είστε πολύ καλή Κοντεσίνα μου!!!

Δεν λές τίποτα για το ερώτημα μου τί θα έκανες στη θέση μου απλά λές μια αερολογία που είναι και ψευθής έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και σε ειρωνεύομαι γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και απο την άλλη κάνεις και λάθος "σχόλια". Για παράδειγμα θα αναφέρω τα πέρι "γκάβλας" όπως πολύ χαριτωμένα το έθεσες. Προσθέτω λέει άλλο ένα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα. Τώρα να ξαναειρωνευτω ή όχι. Το τραβαει ο οργανισμός σου. Μάλλον απο σεξουαλικές επαφές δεν έχεις και πολύ καλές εμπειρίες. Σε πληροφορώ ότι ήταν μια μεγάλη βοήθεια για μένα αυτη η σεξουαλική "σχέση". Με βοήθησε να μη χάσω τα λογικά μου. Σε καμμία περίπτωση δεν επηρέασε τη συμπεριφορά μου απέναντι στη γυναίκα μου και με βοήθησε να έχω περισότερη υπομονη.

Απο τα λεγόμενα σου μπορώ να συμπεράνω πολύ εύκολα ότι στα λόγια είσαι πολύ καλή. Απο επιχειρήματα όμως τίποτα. Αν ήσουν στη δική μου θέση, μπορει να μην γινόσουν τόσο βίαια σαν γυναίκα που είσαι, αλλά θα έβγαινες κάθε βράδυ στο μπαλκόνι του σπιτιού σου και θα πετούσες πέτρες στο φεγγάρι και μάλιστα θα θύμωνες που δεν το πετυχαίνεις!!!

Μάνο κάνε αυτό που νομίζεις σαν άνθρωπος σαν άντρας σαν σύζυγος και σαν πατέρας...εσύ ξέρεις καλύτερα απ΄όλους εμάς τι είναι καλύτερο για σένα και για την ευτυχία σου...εμένα πραγματικά δεν με απασχολεί,ούτε με αφορά ούτε και μου πέφτει λόγος, αν βρήκες καταφύγειο ή όχι σε άλλη αγκαλιά για τους χι ψι λόγους που εσύ ξέρεις...αλλά θα ήθελα σαν άνθρωπος να σε συμβουλέψω να βοηθήσεις την γυναίκα σου να το ξεπεράσει όλο αυτό με όλη σου την δύναμη ...να της σταθείς και να κάνεις ότι μπορείς για να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση...

καλή τύχη στη ζωή σου...εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις όπου κι αν το ψάχνεις.

Ακριβώς το ίδιο θα σου πω και γω.

Εδω μέσα μπήκες για να πεις το πρόβλημα σου και να ακούσεις κάποιες συμβουλές ή να μαλώσεις?

Για σύνελθε άνθρωπε μου λίγο!!!

Έκανες κάποια πράγματα που κατά την γνώμη μου δεν μου άρεσαν, ούτε σε έβρισα ούτε σε είπα δολοφόνο.

Δικαίωμα μου είναι να πω την αποψή μου απ'τη στιγμή που είναι δημόσιο το φόρουμ.

Εσύ παραφέρθηκες και άρχισες να λυσσάς.

Κάποιες συμβουλες σου έγραψα, αν θες τις κρατάς αν θες μην τις κρατάς.

Όσο για τα υπόλοιπα ειρωνικά σου σχόλια, τι να σου πω.. απλά ΓΕΛΑΩ!

Και μην νομίζεις πως δεν μπορώ να σου απαντήσω, κατάλαβα πως δεν αξίζει!

Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου! :P:P:P:P

433965qzur0la2nd.gif

Θεωρω οτι μπηκες εδω για να πεις τον πονο σου και να ακουσεις μια καλή κουβεντα για το ποσο καλος εισαι που της συμπαραστεκεσε.

Αν ηθελες πραγματικα να ακουσεις κατι που θα βοηθουσε τη γυναικα και οχι που τα τονωνε το "εγω" σου δεν θα αμυνοσουν ετσι απεναντι στο ποστ μου.

Το είχα αναφέρει και πριν μέρες αλλά πέρασε στα ψιλά απο ότι φαίνεται. Γι αυτο το κάνω και παράθεση.

Να αναφέρω επίσης και εκφράσεις του στύλ "αν χτυπήσεις κάποιον πάς φυλακή" - (λές και δεν το ήξερα) ή "χτυπάς έναν άρρωστο?΄" ή κάπως έτσι?

Απο τα γραφόμενα σας φαίνεται ότι δεν έχετε ιδέα του τί μπορει να περνάει ένας άνθρωπος και τί τον σπρώχνει να χάσει τον έλεγχο, αλλά παρόλα αυτά βλέπετε τη ζωή ότι έχει μόνο άσπρο και μαύρο.

Δε σας ζητάει κανείς να συμφωνήσετε με αυτα που λέω. Ούτε επίσης για αυτά που κάνω. Ειδικά αυτά. Επειδη όμως κάνω ή έκανα κάποια άσχημα πράγματα δεν πάει να πεί ότι μπορείτε να στήσετε δικαστήριο. Το μόνο που ζήτησα και ζητάω είναι να διαφωνείτε με επιχείρημα και όχι ψευδη συμπεράσματα και κράξιμο.

Αν εσάς σας αρέσει να σας επιτήθονται για κάτι άσχημο που κάνατε εμένα δε μου πέφτει λόγος. Δικαίωμά σας. Εμένα δεν μου αρέσει πάντως!!!

Μόλις διάβασα όλη την ιστορία και αυτό που εγώ βλέπω είναι έναν άνθρωπο που ψάχνει τρόπους για να ξεσπάσει τα νεύρα του.

Από τις κοπέλες που λες οτι σου μίλησαν άσχημα,δεν βλέπω καμμιά κακή διάθεση,όμως ο δικός σου τρόπος απεναντί τους πραγματικά με εκνεύρισε.

Και στο τέλος αντί να επικεντρωθείς σ΄αυτά που σου λένε για τη γυναίκα σου, άτομα που έχουν κάποιες γνώσεις,εσένα το μόνο που σε απασχολεί είναι να σώσεις τον θιγμένο εγωισμό σου.

Κάποιοι σου λένε οτι η διάγνωση που σου έδωσε ο γιατρός δεν συμφωνεί με αυτά που μας περιγράφεις.Κι όμως αυτό δεν το σχολίασες καθόλου.

Δεν σου έκανε καθόλου εντύπωση.

Κι όμως για μένα αυτό είναι το πιο βασικό απ΄όλα όσα έχουν ειπωθεί εδώ.

Τώρα ξέρω θα τα βάλεις και μαζί μου.

Δεν πειράζει,αν είναι να εκτωνοθείς κάντο.

Όμως Μά-νος πρωτού γράψεις οτιδήποτε,κάτσε και διάβασε αυτά που είδη έχεις γράψει.

Βγάζεις έναν απίστευτο θυμό και πρόσέξέ το αυτό.

Τώρα θα μου πεις ...όλοι ψυχολόγοι γίναμε.

Να μου το πεις.Και πες μου κι ότι άλλο θες.

Μετά όμως κοίτα να βρεις την καλύτερη λύση για την αρρώστια της γυναίκας σου,γιατί αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημά σου και όχι οι άπαντήσεις 2-3 αγνώστων σε ένα φόρουμ για γονείς.

Ελπίζω να σου προσφέρει κάτι η απάντησή μου και να μην σπατάλησα τον χρόνο μου τσάμπα και τη φαιά μου ουσία, βεβαίως βεβαίως.

Ελπίζω και γι΄άλλα πολλά.....(όχι από σένα,μην παρεξηγηθούμε κιόλας πρωί πρωί,ακόμα δεν χάραξε).

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Α οκ... μου ελυσες την απορια. :lol: Γιατι γενικα δεν ειμαι ατομο που μιλαω ασχημα

Μα γι αυτο σου ειπα οτι αμυνεσαι.. Γιατι απο τα γραφομενα σου και παντα (δεν σε ξερουμε προσωπικα) αυτο το συμπερασμα βγαινει.. Οτι δεν γραφεις για να βοηθηθεις καπως απλα για να ακουσεις καποια λογια συμπεραστασης..

Εγω οταν βγαινω και λεω δημοσια οτι εκανα κατι το οποιο το θεωρω λαθος μεν αλλα το εκανα δεν το γραφω για να μου που "ε καλα ανθρωπος εισαι δεν πειραζει"..

Το γραφω για να μου που "οι τριτοι" ,"οι αγνωστοι" τροπους να αντιμετωπισω την επομενη φορα την οποια συμπεριφορα μου με εκανε και μενα να πραξω αναλογα με καλυτερο τροπο, και ισως καποιος πιο ειδικος να με βοηθήσει να βρω απο που πηγαζει το προβλημα μου ωστε να βοηθησω και γω με τη σειρα το αλλο ατομο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...