Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ (ΑΝΑΛΗΨΗ θΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

evoula k

Recommended Posts

Επισης Μαρια μου ας μην τα πουμε ολα ας αφησουμε το μυστηριο μεχρι να συναντηθουμε βρε παιδι μου να εχουμε κατι να πουμε .

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 190
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α Επισης νομιζω οτι πρέπει να παμε πρωτη φορα στην Ευη γιατι αυτη εκανε την κινηση.Ευη μου αν θες απαντησε μας για να ξερουμε.Φιλακια

Καλημέρα κοριτσάκια, κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι, έχω δύο κουκλίτσες 4 1/2 χρονών και 19 μηνών και μένω Ρετζίκι. Έχω όμως αυτοκίνητο, οπότε οι αποστάσεις για μένα δεν είναι πρόβλημα. Επειδή εργάζομαι το πρωί δε με βολεύουν οι πρωινές συναντήσεις, είναι όμως τέλεια ιδέα! Έχετέ με υπ' όψιν σας για οποιαδήποτε απογευματινή συνάντηση προκύψει και καλά να περάσετε στη συνάντηση της Τρίτης. Θα είναι ωραία να γνωριστούμε κάποια στιγμή και από κοντά! :D

Κοριτσια να σας ρωτησω???

Στην αποκριατικη συναντηση της θεσσαλονικης θα ερθετε???

Εκει ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε και μετα αν ταιριαζουμε να αρχισουμε να κανουμε παρεα......

οσες δεν εχουν δηλωσει συμμετοχη βαζω το αντιστοιχο λινκ για να δηλωσουν.....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=13902&start=195

κατριν και στο δικο μου σπιτι και εγω μενω Περαια αλλα πηγαινω πολυ συχνα στη μαμα μου που ειναι εκει κοντα.Εμεις μπορουμε να βρισκομαστε και πιο συχνα.

Να υποθέσω ότι κι εσύ δεν δουλεύεις, ε? Κάτω ή Ανω Περαία είσαι?[/qu

Οχθι δεν δουλευω προς το παρον και μενω Κατω Περαια στα νεοκτιστα.Εσυ?

Διαφημίσεις

κατριν και στο δικο μου σπιτι και εγω μενω Περαια αλλα πηγαινω πολυ συχνα στη μαμα μου που ειναι εκει κοντα.Εμεις μπορουμε να βρισκομαστε και πιο συχνα.

Kάτω Περαία κι εγώ, στο κέντρο. Πόσο είναι τα παιδιά σου?

Kάτω Περαία κι εγώ, στο κέντρο. Πόσο είναι τα παιδιά σου?

Ειναι 5 ετων και 2,5 μηνων

Καλημέρα κορίτσια τι χαρά είναι αυτή.

Λοιπόν.Εγώ όπως θα έχετε ήδη καταλάβει λέγομαι Εύη και πριν 10 μέρες έκλεισα τα 40. Ο μπέμπης μου είναι σχεδόν οκτώ μηνών και τα πιο μεγάλα πάνε στο σχολείο. Δεν έχω πρόβλημα και για Καλαμαριά αλλά για αρχή ελάτε σε μένα. Φαντάζομαι ότι θα το ξανακάνουμε έτσι και αλλιώς.

Σας προετοιμάζω βέβαια να μην παρεξηγήσετε μια πολυτεκνη μαμά για το νοικοκυριό της. :oops::oops:

Για απογευματινή συνάντηση με τα κορίτσια που δουλεύουν ευχαρίστως αλλά θα πρέπει να κάνω κάποιες διευθετήσεις αφού τα απογεύματα ο άντρας μου δουλεύει και έω και τα τέσσερα παιδιά.

Σας στέλνω πμ με τα στοιχεία μου.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Νάντια μου και να μην ταιριάζουμε που λές δε θα μαλώσουμε κιόλας :) Ενα καφεδάκι θα πιούμε και βλέπουμε :)

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Εύη μου πήρα το πμ σου.

Κανονίστε κ ποιά μέρα σας βολεύει κ θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ...

Θα το ήθελα πάρα πολύ κ ελπίζω να μη μου τύχει τίποτα τελευταία στιγμή...

Διαφημίσεις

Την Τρίτη που μας έρχεται κατα τις 10.30 αν σε βολέψει θα χαρώ πολύ :)

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Την Τρίτη που μας έρχεται κατα τις 10.30 αν σε βολέψει θα χαρώ πολύ :)

10.30 αποκλείεται.

Στις 10 δίνω φρουτάκια στη μικρή, οπότε 10.30 δε νομίζω να προλαβαίνω να είμαι εκεί.

Πιστεύω όμως ότι μέχρι τις 11 θα έχω φτάσει.

Ξεκινήστε εσείς τον καφέ κι εγώ θα είμαι στο δρόμο...

:D:D:D

Αν κάτι προκύψει θα σε ενημερώσω με πμ.

Αχ, κορίτσια πόσο ζηλεύω!!! Εγώ μένω Φάληρο, δηλ. Εύη είμαστε σχεδόν γειτόνισσες αλλά δυστυχώς δουλεύω τα πρωινά....

Να περάσετε καλά και θα έχω υπόψη μου το τόπικ για κάποια μελλοντική συνάντηση.

Πιέστε ένα καφεδάκι και για μένα...

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Είμαι κι εγώ γειτόνισσα!!! Μένω κοντά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στη Μπότσαρη. Μια χαρά!!!

Για εμάς τις εργαζόμενες παίζει κανένας καφές το απόγευμα????

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ καφεδάκι! Τι ωράια ιδέα!!! Μόνο που εμείς αύριο πρέπει να πάμε στους παππούδες μας στις Σέρρες. Θα έρθω στο επόμενο καφεδάκι που θα κανονίσετε όμως οπωσδήποτε. Εμείς μένουμε Πανόραμα αλλά πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στη γιαγιά μου που μένει Πέτρου Συνδίκα και στη μαμά μου που μένει στη Ν. Ελβετία. Να΄ρθείτε και στο δικό μας το σπίτι για καφεδάκι, πρωί ή απόγευμα, εγώ δεν δουλεύω αλλά ξέρω πως χωρίς αυτοκίνητο και με μωράκι δύσκολο να έρθεις Πανόραμα, πάντως το σπίτι μας έιναι ανοιχτό. Για αρχή πάντως μπορούμε να΄ρθουμε εμείς σ΄εσάς, Ανάληψη, Καλαμαριά, Κρήνη, Περαιά, παντού πάμε... Εμένα με λένε επίσης Μαρία, είμαι 26 και παίζω και με τα μικρά και με μεγαλύτερα κοριτσάκια και η Ευγενία μου είναι σχεδόν ενός έτους. Τα υπόλοιπα από κοντά, και περιμένω να μάθω πως τα περάσατε που σας εύχομαι τέλεια και κανονίστε άμεσα και την επόμενη συνάντηση για καφεδάκι, ανυπομονώ!!!

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Θέλω κι εγώ καφεδάκι! Τι ωράια ιδέα!!! Μόνο που εμείς αύριο πρέπει να πάμε στους παππούδες μας στις Σέρρες. Θα έρθω στο επόμενο καφεδάκι που θα κανονίσετε όμως οπωσδήποτε. Εμείς μένουμε Πανόραμα αλλά πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στη γιαγιά μου που μένει Πέτρου Συνδίκα και στη μαμά μου που μένει στη Ν. Ελβετία. Να΄ρθείτε και στο δικό μας το σπίτι για καφεδάκι, πρωί ή απόγευμα, εγώ δεν δουλεύω αλλά ξέρω πως χωρίς αυτοκίνητο και με μωράκι δύσκολο να έρθεις Πανόραμα, πάντως το σπίτι μας έιναι ανοιχτό. Για αρχή πάντως μπορούμε να΄ρθουμε εμείς σ΄εσάς, Ανάληψη, Καλαμαριά, Κρήνη, Περαιά, παντού πάμε... Εμένα με λένε επίσης Μαρία, είμαι 26 και παίζω και με τα μικρά και με μεγαλύτερα κοριτσάκια και η Ευγενία μου είναι σχεδόν ενός έτους. Τα υπόλοιπα από κοντά, και περιμένω να μάθω πως τα περάσατε που σας εύχομαι τέλεια και κανονίστε άμεσα και την επόμενη συνάντηση για καφεδάκι, ανυπομονώ!!!

Eννοειται οτι στυν Περαια εισαι ευπροσδεκτη.Οποτε θες χτυπα π.μ για καφεδακι και φυσικα αυτο ισχυει για ολες τις μανουλες

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, χίλια συγγνώμη. :(:(:(

Χθές κάναμε εμβόλιο. Όλη νύχτα γκρίνιαζε κ δεν κοιμήθηκε, έτσι λοιπόν σήμερα είναι πτώμα η μικρή (κ η μαμά), αν κ συνεχίζει να γκρινιάζει κ στον ύπνο της, λίγο το εμβόλιο, λίγο η φαγούρα των ούλων...

Καλά να περάσετε...Λυπάμαι πολύ που δεν θα σας δώ...

Αμάν μωρέ, κοριτσάκια καταλαβαίνω ότι με τα μωρούλια όλα τα πραγματα μπορεί να ανατραπούν από στγμή σε στιγμή. Που θα πάει θα το καταφέρουμε. Για απογευματινό καφέ δεν έχω αντίρρηση αλλά δεν τολμώ να σας καλέσω όταν θα είναι εδώ και τα τέσσερα παιδιά για το σπίτι είναι μύλος, τα παιδιά μου κάνουν τους κλόουν για να τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών και επιπλέον εσείς με τα μωράκια φντάζομαι ότι θα φοβάστε να τα φέρετε σε επαφή με τους άγριους τόσο νωρίς.

Παρ'όλα αυτά σκεφτηκα ότι θ μπορούσαμε να κανονίσουμε και ΄κανένα καφέ στην περιοχή ΙΚΕΑ που βολεύουν τα λεωφορεία, έχει και τον παιδότοπο για τα πιο μεγάλα.

Περιμένω νέα σας και θα σας γράψω πως περάσαμε όσες μείνουμε σήμερα...

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Κορίτσια καλησέρα!

Τελικά ήρθε μόνο η happymummy. Είναι καταπληκτική κοπέλα και χάρηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα μαζί με την γλυκιά Μαρίνα.

Επαναλαμάνω την πρόσκηση για την επόμενη Τρίτη. Περιμένω νέα σας.

Μπορούμε βέβαια ενδιάμεσα να βρεθούμε και απογευματάκι στην ΙΚΕΑ.

Τα λέμε!!

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Λοιπόν πρέπει να αγοράσω πληκτρολόγιο μην με παρεξηγείτε που άνω γράμματα και "βίδες "

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Εγω πήγαινα σχολείο κοντά στο μέγαρο μουσικής ένα λυόμενο είναι γιατί τότε μέναμε Μαρτίου.Αντε επιτέλους και μια άλλη απο Περαία να γνωριστούμε ,οποτε θές για καφέ χτύπα π.μ

Αμάν πια, όλες οι μανούλες από Αν. Θεσ/νίκη είναι?

Και εμείς που είμαστε από Δυτικές συνοικίες τι θα κάνουμε?

Αλλά εγώ φταίω που είμαι ανεπρόκοπη και δεν έβγαλα ακόμα το δίπλωμα για να έρθω για καφεδάκι με την μικρή μου!

433965qzur0la2nd.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...