Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΟΨΑΝ 45 ΔΕΝΤΡΑ!!!

Λέγκω

Recommended Posts

Παρελθόν το παρκάκι Κύπρου και Πατησίων!!!

http://indy.gr/newswire/ta-mat-3c7typane-toys-katoikoys-sto-parko-kyproy-kai-patision

Μπουλντόζες το πρωί και στο Άλσος Παγκρατίου!

Δεν θα αφήσουνε τίποτα όρθιο... τα παιδάκια μας θα βλέπουν τα δέντρα στα βιβλία και θα ρωτάνε τι είναι αυτό!!! Έλεος με όλα τα καθίκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατα τ'άλλα: Οικολογική συνέιδηση :twisted:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Και ...τι είπε το ράδιο Κόσμος 93,6 για το περιστατικό;;;;;;;; (Κόσμος=κρατικό ραδιόφωνο )

"διαμαρτυρίες κατοίκων στην Πατησίων για την κοπή δέντρων"

ναι, ωραία, ΠΟΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ @$#%ες δημοσιογράφοι της κρατικής ραδιοφωνίας;;;;;;;Και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;;;; είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν .....γιατί να ζω σε μια τόσο μα τόσο τριτοκοσμική χώρα;;;;

Διαφημίσεις

αληθευει πως ειχε βγει και δικαστικη αποφαση να μην κοπουν τα δεντρα?

αν ναι γιαυτο πηγαν αξημερωτα?

απο οτι ειδα το βραδυ στις ειδησεις..οι κατοικοι φυτεψανε στη θεση τους αλλα δεντρακια..

κατα τα αλλα...μην και καψει κανεις το χριστουγεννιατικο :evil::evil::evil:

Τι γίνεται,ρε,παιδιά!! Μόνο τσιμέντο θα μείνει εκεί πάνω?????? Και το άλσος Παγκρατίου τα ίδια? Τάχα θα κάνουν θεατράκι για εκδηλώσεις λέει ο δήμαρχος...

5Aqjp3.png

Ποιος την έχασε για να την βρουν αυτοί!!! Είναι δολοφόνοι οι άνθρωποι γιατί όταν σε μια περιοχή όπως είναι η Κυψέλη, όταν κόβεις 45 αιωνόβια δέντρα σκοτώνεις σιγά σιγά και τους κατοίκους...

Διαφημίσεις

Τι θα φτιάξουν εκεί?

Υπόγειο γκαράζ και απο πάνω λέει θα φυτέψουν πράσινο... αυτό που δεν λένε είναι ότι πάνω από υπόγειο γκαράζ μόνο γκαζόν μπορει να φυτρώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εν το μεταξύ απέναντι από το πάρκο υπάρχει παρκιγκ που είναι άδειο, αλλά ο Κακλαμάνης θέλει τη μιζα των εργολάβων (βλέπε Βωβός και άλλα παρόμοια λουλούδια). Γιαυτό δεν του κάνει αυτό το άδειο πάρκινγκ!

Δεν προκειται να βαλουν μυαλο...Δε συγκινειται κανεις μπροστα στο βωμο του χρηματος και του εκαστοτε Βωβου...Κι η Αθηνα οσο παει γινεται ολο και αβιωτη...

Το ερωτημα ομως ειναι: Τι μπορουμε να κανουμε πια;;;;;

Ωρες-ωρες αισθανομαι οτι ειμαι ανημπορη, οτι ειμαστε πολυ λιγοι αυτοι που φωναζουμε και επιτελους...βαρεθηκα να με θεωρουν γραφικη!

Αντε ας ξυπνησουμε και τους υπολοιπους!!!!

t605sfybbbgaujm4.png

Ναι καλα ποιος την εχασε για να την βρουν αυτοι!!!!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Πολύ τσατίστηκα με αυτό που διάβασα.

Σήμερα και στη γειτονιά μας κλάδευαν δέντρα (τα αποτελείωναν δηλαδή).

Ένας γείτονας στήθηκε από κάτω για να μην τους αφήσει να "κλαδέψουν" το δικό του. Μας βλέπω να ανεβαίνουμε για να ζήσουμε στα δέντρα των πολεων μπας και μείνει κανένα όρθιο

Ωρες-ωρες αισθανομαι οτι ειμαι ανημπορη, οτι ειμαστε πολυ λιγοι αυτοι που φωναζουμε και επιτελους...βαρεθηκα να με θεωρουν γραφικη!

Αντε ας ξυπνησουμε και τους υπολοιπους!!!!

Η κα Πιπιλή πάντως το πρωί ,αναφερόμενη στους κατοίκους που διαμαρτύρονταν (καμια 10αριά ) πρωί -πρωί τους χαρακτήρισε "στοιχεία" που περιφέρονται απο γειτονιά σε γειτονιά και διαμαρτύρονται.Και είπε ότι δε δικαιούνται να ομιλούν γιατί οι ίδιοι που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους?

:evil::evil::evil:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Η κα Πιπιλή πάντως το πρωί ,αναφερόμενη στους κατοίκους που διαμαρτύρονταν (καμια 10αριά ) πρωί -πρωί τους χαρακτήρισε "στοιχεία" που περιφέρονται απο γειτονιά σε γειτονιά και διαμαρτύρονται.Και είπε ότι δε δικαιούνται να ομιλούν γιατί οι ίδιοι που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους?

:evil::evil::evil:

Tiiiiiii - Ελεος

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...