Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σκοτωσαν το σκυλο μου

sofia_nefeli

Recommended Posts

Στην περιοχή μου,κυκλοφορούν πολλά σκυλιά και πολλοί άνθρωποι που τα φοβούνται.

Όμως όποιος φοβάται δεν κυκλοφορεί με μια φόλα παραμάσχαλα...

Είναι όντως φρικτό αυτό που προκαλέι η φόλα στα ζώα και είναι μέτρο που μόνο κάποιος με αυξημένα σαδιστικά ένστικτα θα χρησιμοποιούσε.

Επίσης θέλω να πώ ότι:Όταν σε κυνηγάει ένας άγριος σκύλος μόνο φόλα δε σκέφτεσαι να πετάξεις...τρέχεις 100στάρι κανονικά...

Σε ένα ήρεμο ζώο όμως και μάλιστα φιλικό έιναι πολύ έυκολο.

sofia_nefeli,λυπάμαι για το σκύλο σας :cry:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ . ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ, ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

λοιπον... με λιγες κουβεντες... οποιος φολιαζει η βασανιζει ζωο, ειτε αδεσποτο, ειτε κατοικιδιο, ειναι αληταρας, παλιανθρωπος και σαδιστης... και επισης με λιγα λογια, αμα τυχει ποτε να δω κανεναν να κανει κατι τετοιο η εγω η ο αντρας μου που κι αυτος εχει θεμα με τα ζωα, ξερω πως θα μας πουνε στις ειδησεις... αμα δε του τη δωσω να τη φαει τη φολα, θα μαι πολυ κοτα..... :evil:

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ . ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΑ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ, ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

sofia_nefeli λυπάμαι πολύ για το σκύλο σου. Είναι μεγάλος πόνος όταν χάνεται έτσι ένα μέλος της οικογένειας σου (έτσι τα θεωρώ εγώ τα κατοικίδια). Πέρυσι το Πάσχα μας σκότωσαν κι εμάς έτσι τη σκύλα μας. Όχι ξένοι αλλά η ίδια μας η γιαγιά που δεν χωνεύει κανέναν μας, πόσο μάλλον το σκυλί μας.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

sofia_nefeli λυπάμαι πολύ για το σκύλο σου. Είναι μεγάλος πόνος όταν χάνεται έτσι ένα μέλος της οικογένειας σου (έτσι τα θεωρώ εγώ τα κατοικίδια). Πέρυσι το Πάσχα μας σκότωσαν κι εμάς έτσι τη σκύλα μας. Όχι ξένοι αλλά η ίδια μας η γιαγιά που δεν χωνεύει κανέναν μας, πόσο μάλλον το σκυλί μας.
:shock: τι να πωωωωωω.... :cry:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Το κακο ειναι οτι δε μπορεις να τους ανακαλυψεις! Ακομα και αν ξερεις ποιος ειναι παλι δε μπορεις να το αποδειξεις :cry: Ειναι τοσο ευκολο ν απαει να πεταξει κατι και να φαει ψυχουλες.

Σκυλακι δεν ειχα ποτε, αλλα απο γατουλες ουυυυυυυ (φαινεται απο το ονομα εεεεε?) Και εχω σκασει τα μαλιοκεφαλα μου για αυτες σε κτηνιατρους, και εχω χασει καποιες και εχω βρει καποιες να χτυπιουνται με αφρους και να τρεχω τη νυχτα.

Γμσε τους αλλα δε τους εχω μπροστα μου....θα σου ελεγα τοτε....... :evil:

kKZUp2.png

για να μη πω για κατι κωλ....δα που τα αφηναν οι μανες τους να πετανε χαλικια στην αυλη στο σκυλο...τοτε δε φοβοντουσαν? κ ομως οταν εβγαινε ο σκυλος τα επαιζε....

γι αυτο νινα να μη ξανακουσω για εκπαιδευση...

κ δε ξερω που μενεις αλλα μονο τα σκατα του σκυλου σε ενοχλουν εσενα?

τα καυσερια, τα σκουπιδια, τα τσιγαρα κ τα σκατα του σκυλου σε ενοχλησαν?

αντε γιατι οσο το σκεφτομαι τοσο νευριαζω

αρα αν λερωσει ενα σκυλι το σκοτωνουμε

αρα συμφωνα με σενα να σκοτωσουμε ολα τα αδεσποτα γιατι χεζουν

ε μη χεσω τους ανθρωπους μου μεσα

Διαφημίσεις

[αρα αν λερωσει ενα σκυλι το σκοτωνουμε

αρα συμφωνα με σενα να σκοτωσουμε ολα τα αδεσποτα γιατι χεζουν ]

ΡΑΒΔΟΣ ΕΝ ΓΩΝΙΑ ΑΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝ0ΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ..

βρε nina συγγνωμη κιόλας που επεμβένω....

αλλά έχει η κοπέλα τον πόνο της... μην το τραβάς κι εσύ....

άσε τη φιλοσοφική συζήτηση για αργότερα που θα έχει ηρεμίσει!

είπαμε... ελεύθερη γνώμη και λόγο

αλλά και λίγη κατανόηση ή συμπόνια δε βλάπτει!

Α ρε maryp με εκανες κ γελασα!

οταν πρωτομπηκα στο φορουμ κ δεν ηξερα τα φορουμιστικα εγραφα με κεφαλαια κ μου τη ψιλοειπες! βρε συ δε το ξερουν ολοι αυτο! εγω πχ νομιζα οτι ηταν καλυτερα!

οσο για τη νινα απαξιω να ασχοληθω πλεον οχι μονο τωρα κ γενικα, ιδιως για φιλοσοφικες συζητησεις. γιατι για να τις κανεις αυτες πρεπει να εχεις κ σοφια

Παιδιά ,επειδή καθίκια δυστυχώς θα κυκλοφορούν πάντα,(και δικαιολογία σαφώς και δεν υπάρχει,αν καποιον τον ενοχλέι ένα ζώο μιλάει στον ιδιοκτήτη του δεν τρέχει για φόλα) καλό έιναι όσοι έχετε ζώα να έχετε στο φαρμακείο σας και ενέσεις ατροπίνης.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

οσο για τη νινα απαξιω να ασχοληθω πλεον οχι μονο τωρα κ γενικα, ιδιως για φιλοσοφικες συζητησεις. γιατι για να τις κανεις αυτες πρεπει να εχεις κ σοφια

συμφωνώ μαζί σου Σοφία αλλά ξέρεις... με ενοχλεί η κακία που βγάζουν μερικοί άνθρωποι ... βλέπουν τον πόνο σου και αυτοί εκεί...... να σου την πούν........ να πουν την εξυπνάδα τους.... ελεος δηλαδή... οοοοοοοολο το κόμπλεξ εκεί θα το βγάλουν???? σε έναν άνθρωπο που γνωρίζουν όλο κι όλο από ενα νικ στο ίντερνετ????? έλεος!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ιδιως για φιλοσοφικες συζητησεις. γιατι για να τις κανεις αυτες πρεπει να εχεις κ σοφια
δεν διαφωνώ... λάθος χαρακτηρισμό διάλεξα... έχετε δίκιο!!

ωπαα...τωρα το ειδα αυτο..πωπωω..τα νευρα μου..

εχω κι εγω ενα σκυλακι-παπουδακι.15 χρονων ειναι, και το καλοκαιρι επρεπε να του κανουμε επεμβαση.και μας ελεγαν ειναι πολυ μεγαλος, δεν θα αντεξει, να του κανετε ευθανασια..και μεις οχι..εκει..και οταν την καναμε ειμασταν μεσα στο αγχος..και οταν μας ειπαν οτι πετυχε και ξυπνησε χοροπηδαγαμε γελοντας και κλαιγοντας μαζι..και να το προσεχουμε, τα φαρμακα του, τις αλοιφες του ολα του!ειναι μελος της οικογενειας.

σα μωρο τον ειχαμε και τον εχουμε..και να ερθει ενας ...αντε να μην πω...και να μου το πειραξει?η να μου πει τι?πως ενοχλει?

σοφια μου λυπαμαι πολυ κοπελα μου!ηταν πολυ αδικο!

:cry::cry:

ευχαριστω πολυ...δε ξερετε ποσο καλο μου κανατε...

μπορει να μη γυρισει ομως ξεσπασα που σιγουρα σπιτι δε θα μπορουσα

ουτε με τη μικρη μου και σιγουρα οχι με τον αντρα μου.

αχ κοριτσάκι μου... είναι πονος και δεν περνάει εύκολα...

είχα κι εγώ μία γιαγιούλα... 18 χρόνων είχε φτάσει... δεν έβλεπε πια... δεν είχε δόντια να φάει...

κι άλλη γιαγιούλα... την έφτασα 14 χρόνων... με τα φαρμακά της με όλα της... φύγανε κι οι δυο ... μαζέψαμε μετά έναν τύπο, μεγαααλη φάτσα... τώρα τον έχει η μαμά μου γιατί είναι καταπληκτικός φύλακας και δεν μου τον δίνει... άστον.. καλύτερα περνάει εκεί... με τον κήπο του, με τα σκαψίματά του, την αλητεία του... ΑΛΛΑ αν τολμήσει κανείς να τον πειράξει... θα βγει ο άλλος μου εαυτός! ο μη ζωόφιλος! :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

για να μη πω για κατι κωλ....δα που τα αφηναν οι μανες τους να πετανε χαλικια στην αυλη στο σκυλο...τοτε δε φοβοντουσαν? κ ομως οταν εβγαινε ο σκυλος τα επαιζε....

γι αυτο νινα να μη ξανακουσω για εκπαιδευση...

κ δε ξερω που μενεις αλλα μονο τα σκατα του σκυλου σε ενοχλουν εσενα?

τα καυσερια, τα σκουπιδια, τα τσιγαρα κ τα σκατα του σκυλου σε ενοχλησαν?

αντε γιατι οσο το σκεφτομαι τοσο νευριαζω

αρα αν λερωσει ενα σκυλι το σκοτωνουμε

αρα συμφωνα με σενα να σκοτωσουμε ολα τα αδεσποτα γιατι χεζουν

ε μη χεσω τους ανθρωπους μου μεσα

πως σε νιώθω δεν ξέρεις, πάντα η κλασική δικαιολογία, αλήθεια πόσες φορές έχει επιτεθεί αδέσποτο σε άνθρωπο και πόσες το ανάποδο? , να πω δε ότι ειδικά τα κακόμοιρα τα αδέσποτα είναι πολύ πιο ήρεμα και φιλικά και από άλλα 'δεσποτικά', λίγο να τους μιλήσεις σε παίρνουν από πίσω, κουνάνε την ουρά και όλα αυτά γιατί τους έδειξες λίγη συμπόνοια, ποιος άνθρωπος το κάνει αυτό? άντε να ευεργετήσεις κάποιον κι αν δε γυρίσει μετά από λίγο να στην κάνει ή να κάνει το κινέζο, που σε είδα που σε ξέρω, να μου τρυπήσεις τη μύτη

1FdQp2.png

το εχω ζήσει απειρες φορές,θελω να πιστεύω οτι υπάρχει και Θεός που τα βλέπει,τι σιχάματα υπάρχουν Παναγία μου?Το να σκοτώσεις ένα ζωάκι ειναι το μεγαλύτερο έγκλημα,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...