Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σκοτωσαν το σκυλο μου

Recommended Posts

κοναχι τον λεγαμε. ηταν ενας πανεμορφος βελγος λυκος. ενα απιστευτο σκυλι. του αντρα μου ηταν. πηγαινε βολτα μονος του. φανταζομουν οτι καποια στιγμη μπορει να συνεβαινε αυτο. ομως προτιμουσα να ζησει οπως ηθελε παρα σα κατι σκυλια που τα εχουν δεμενα κ τα βγαζουν βολτα για 10 λεπτα. ο αντρας μου ειναι χαλια...εγω νοιωθω οτι μπορουσα να κανω κατι γιατι η πεθερα μου που κρατουσε τη μικρη μου ειπε οτι ελειπε πολλες ωρες κ της ειπα να μην ανησυχει κ οτι το κανει συχνα. του εριξαν φολα.

2 ωρες μου ειπαν οτι υπεφερε...δε βρεθηκε ενας να το σκοτωσει να μην υποφερει. αυτο δε το ειπα στον αντρα μου. τελικα πηγε ο δημος και μαζεψε κ αυτον κ εναν αλλο που ειχε πεθανει.

θελω να ψοφησει αυτος που εβαλε τη φολα κ πεθανε ο σκυλος μου.

Διαφημίσεις

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Λυπάμαι καλή μου πάρα πολύ...... :cry::cry:

το έχω περάσει και εγώ.....

αυτοι δεν είναι άνθρωποι είναι τέρατα και τους αξίζει υποδειγματική τιμωρία...αλλά τι λέω τώρα στην Ελλάδα ζούμε!!

Πως μπορεί κάποιος να θανατώνει ένα πλάσμα που δεν τον έχει πειράξει ποτε και μάλιστα με τέτοιο φρικτο θάνατο; :evil::evil::evil:

Λυπαμαι πολυ,κουκλα μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να καταλαβω ποιοι κανουν αυτες τις κτηνοδιες Ειναι ανθρωποι αυτοι? Τι να σου πω κοριτσακι μου! Ειμαι εξαλη και σε συμπονω οσο μπορω. Εχω κι εγω σκυλο και τρεμω παντα στην ιδεα μην γινει κατι τετοιο.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Οι άνθρωποι είμαστε τα μεγαλύτερα κτήνη. Κάποιοι δεν έχουν γνωρίσει αγάπη και στρέφονται κατά των ζώων. Δεν τους διαχωρίζω κι απο αυτούς που τα πέρνουν (σαν διακοσμητικά) και μετά τα σουτάρουν.

sofia_nefeli να ξέρεις οτι αυτός που το 'κανε θα το βρει απο αλλού. Ζει ήδη στη μιζέρια και στη δυστυχία και πρέπει να τον λυπάσαι γιατί πεθαίνει κάθε μέρα.

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

Διαφημίσεις

:cry::cry::cry::cry::cry:

δεν βρισκω κ τον αντρα μου. μαλλον τελειωσε η μπαταρια..

θελω τουλαχιστον να τον βρουμε...θελω να του πω οτι λυπαμαι που δεν ημουν εκει.

δε μπορουν τουλαχιστον να τα σκοτωνουν χωρις να υποφερουν?

2 ωρες ρε γαμωτο υπεφερε μονος του. 2 ωρες γαμω το

πηγε στη χωματερη κ τον βρηκε...μου ειπε οτι ηταν χαλια κ δεν μπορει να τον παρει...γιατιιιιιι????????

ηταν το πιο καλο σκυλι...δε πειραξε ποτε κανενα. ουτε απο τη δουλεια δε μπορω να φυγω να παω να τον βρω. ενας σκυλος πεθανε οχι ενας ανθρωπος... :cry::cry::cry:

στη γειτονιά μου πέρυσι ΄κάποιος φόλιασε μέσα σε 3 μέρες όλα τα σκυλιά...από αδεσποτα,μέχρι αυτάπου ηταν μέσα στις αυλές...... :evil:

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Ας τους κρίνει ο θεός…όλους αυτούς που αποφασίζουν από μόνοι τους πότε θα τερματίσουν μια ζωή.

Υπομονή χάσαμε και εμείς σκύλο από πρόβλημα στα νεφρά που αργόσβηνε. Την ίδια εποχή έχασαν και άλλα 3 σκυλιά στην περιοχή. Υποψιαστήκαμε να έγινε από κάποιον σκόπιμα… αλλά δεν βρήκαμε ακόμα αποδείξεις.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09