Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα τα ντύσετε καρναβαλάκια;;;

xrysalis

θα τα ντύσετε καρναβαλάκια;;;  

503

1. 1. θα τα ντύσετε καρναβαλάκια;;;

• Ναι
      461
    • Οχι
      67

Recommended Posts

δεν μου αρεσουν καθολου οι αποκριες .

μονη μου τα παιδια μου δεν θα τα ντυσω .

αν μεγαλωσουν και θελουν αυτα ναι .

ρωτησαμε τον μεγαλο φετος τι θελει να ντυθει τις αποκριες (φετος εμαθε τι ειναι) και μας ειπαι Αγιος Βασιλης !!!!ακομα κραταει το χριστουγεννιατικο πνευμα χαχαχα

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 235
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς θα ντυθούμε και φέτος και μαντέψτε τι! Το αγαπημένο μου ζουζούνι! Πασχαλιτσα!!! Βρήκα μια στολή υπέροχη, με κόκκινη μαύρη τουτού μπαλαρίνας με κεραίες, φτερά!!! Όλα τα αξεσουάρ!!! Χοχο! Ανυπομονώ να τη δω να τη φοράει!!!:D

δεν μου αρεσουν καθολου οι αποκριες .

μονη μου τα παιδια μου δεν θα τα ντυσω .

αν μεγαλωσουν και θελουν αυτα ναι .

ρωτησαμε τον μεγαλο φετος τι θελει να ντυθει τις αποκριες (φετος εμαθε τι ειναι) και μας ειπαι Αγιος Βασιλης !!!!ακομα κραταει το χριστουγεννιατικο πνευμα χαχαχα

Ακριβώς το ίδιο μας είπε και εμάς ο μεγάλος χαχαχα!Είναι φοβερά τα παιδιά!

Μετά από συζήτηση και αφού ψιλοκατάλαβε τι είναι οι απόκριες μας είπε spiderman :( Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι στολές..να μην πω ότι προτιμώ τον Άγιο Βασίλη:lol:

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Εμεις φετος θα ντυθουμε Μπομπ ο Μαστορας μιας και τα γενεθλια

του θα ειναι μασκε με θεμα τον Μπομπ .

Μηπως εχετε δει καπου στολη του Μπομπ?? Κατι εχω βρει αλλα δεν μου αρεσε και τοσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Είναι δυνατόν να μην τα ντύσουμε??? Θα μας φάνε!!!:P:p:p Φέτος η δικιά μου θέλει να ντυθεί Ραπουνζέλ....καλά είχα μια στολή από πέρυσι με την μίνι αλλά δεν βλέπω να την φοράει...της έχει κολλήσει η πριγκίπισσα με τα μακριά μαλλιά:D:D

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

O μικρουλης μου το τελευταιο διαστημα βλεπει ΤΟΥ SΤΟRY και μου ζητησε να τον ντυσω buzz lightyear. Σημερα του παραγγειλα αυτη τη στολη απο το e-bay.

http://www.ebay.com.au/itm/Childs-Boys-Small-Age-3-4-BUZZ-LIGHTYEAR-PLATINUM-Fancy-Dress-Costume-/110791734915?pt=UK_Clothes_Children_sFancyDress_RL&hash=item19cbb3b683

Ωραια δεν ειναι? Δεν θα του πω τιποτα μεχρι να την παραλαβω για να του κανω εκπληξη.

n32sp2.png Sx6Op2.png

εγω θα την ντυσω μανιτάρι!! ηταν η μονη που βρηκα που ηταν με ολοσωμο βαμβακερο φορμακι. μου αρεσε και η μελισσουλα αλλα ειχε πολυ φρου φρου πανω και ηταν συνθετικη.;)

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ λέω να το ντύσω λιονταράκι φέτος! βρήλα αυτή τι λέτε?http://www.wonderlandparty.co.uk/basket.aspx

χαχαχα απίθανη είναι....πολύ φουντωτό το λιονταράκι:P:p:p:p

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Αν και δεν μου αρέσουν καθόλου οι απόκριες, και αν και ο γιος μου ειναι 8 μηνών, θα τον ντύσω Κρητίκαρο...Του παρήγγειλα κρητικά στιβανάκια, μαύρο πουκαμισάκι και ένα μαντήλι που φοράνε οι Κρητικοί στο κεφάλι και έτοιμος. Θα του κάνω και ένα στριφτό μουστάκι και θα ναι γλύκας...

εγώ μάλλον δε θα τον ντύσω γιατί του λέω ότι τις απόκριες μπορεί να ντυθεί ό,τι θέλει και του λέω μερικές ιδέες και εκείνος μου απαντάει: όχι, β....... (το όνομά του)......(ότι δηλ. θέλει να είναι ο β.....) και φυσικά δε θα τον ντύσω με το ζόρι, μη φοβηθεί κιόλας....

4opXp3.png 1cSqp3.png

Διαφημίσεις

Eννοειται πως ναι!Ακομη δεν ξερουμε τι!MARY υπαρχοαχαυν στολες σαν υπνοσακοι' date='εχω μια φασολακι!!

http://www.myseason.gr/product_info.php?cPath=59_751&products_id=18034[/quote']

τέλεια!!! Θα ψάξω για κάτι τέτοιο!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
O μικρουλης μου το τελευταιο διαστημα βλεπει ΤΟΥ SΤΟRY και μου ζητησε να τον ντυσω buzz lightyear. Σημερα του παραγγειλα αυτη τη στολη απο το e-bay.

http://www.ebay.com.au/itm/Childs-Boys-Small-Age-3-4-BUZZ-LIGHTYEAR-PLATINUM-Fancy-Dress-Costume-/110791734915?pt=UK_Clothes_Children_sFancyDress_RL&hash=item19cbb3b683

Ωραια δεν ειναι? Δεν θα του πω τιποτα μεχρι να την παραλαβω για να του κανω εκπληξη.

Κοριτσια,

ελαβα την στολη την προηγουμενη Παρασκευη και ο μικρος μου ξετρελαθηκε.

Ηρθε μεσα στην εβδομαδα που μου ειχαν πει, αψογο service!!!

Την Κυριακη εχουμε παρτυ μασκε οποτε ο μικρος θα την ευχαριστηθει.

n32sp2.png Sx6Op2.png

O δικός μου δεν θέλει, ντρέπεται λέει...

Η μόνη φορά που ντύθηκε ήταν 3μηνών...

Πέρυσι στο νηπιαγωγείο παρόλλο που δεν ντύθηκε ήθελε να πάει στη γιορτούλα.Τον έντυσα με παντελονάκι, πουκαμισάκι, το μαλλάκι ωραίο και πάει ένα κοριτσάκι και του λέει..." αχ Θεοφ...είσαι ο πιο όμορφος από όλους που ντύθηκες επιθεωρητής ":lol::lol::lol:

rQGhp3.png

O δικός μου δεν θέλει, ντρέπεται λέει...

Η μόνη φορά που ντύθηκε ήταν 3μηνών...

Πέρυσι στο νηπιαγωγείο παρόλλο που δεν ντύθηκε ήθελε να πάει στη γιορτούλα.Τον έντυσα με παντελονάκι, πουκαμισάκι, το μαλλάκι ωραίο και πάει ένα κοριτσάκι και του λέει..." αχ Θεοφ...είσαι ο πιο όμορφος από όλους που ντύθηκες επιθεωρητής ":lol::lol::lol:

Καλόοοοοοοοοοοοοο! Άμα δεν πάνε οι επιθεωρητές στα σχολεία εδώ και 35 χρόνια τουλάχιστον τα παιδιά ντύνονται!

Κι ο δικός μου δεν θέλει με τίποτα να του πειράξεις τη μούρη, ούτε βάψιμο ούτε τίποτα αλλά στολή βάζει. Ακόμα! Του χρόμου που θα είναι στι δημοτικό θα δούμε τι κέφια θα έχει.

και εμείς το ίδιο κόλλημα έχουμε αλλά εδώ δεν μπορώ να την βρω με τπτ εδώ βλέπω πως είναι 3-4 και δε θα μας κάνει έχει και άλλα νούμερα?.την Τρίτη έχουμε γιορτή στο σχολείο και προσπαθώ να τον πείσω να ντυθεί WOODY αλλά δεν πετυχαίνει.Να σε ρωτήσω πόσος ήταν ο χρονος παράδοσης από την ημέρα που έκανες την παραγγελία?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

και εμείς το ίδιο κόλλημα έχουμε αλλά εδώ δεν μπορώ να την βρω με τπτ εδώ βλέπω πως είναι 3-4 και δε θα μας κάνει έχει και άλλα νούμερα?.την Τρίτη έχουμε γιορτή στο σχολείο και προσπαθώ να τον πείσω να ντυθεί WOODY αλλά δεν πετυχαίνει.Να σε ρωτήσω πόσος ήταν ο χρονος παράδοσης από την ημέρα που έκανες την παραγγελία?

Εχει και αλλα νουμερα.

εγω του διαλεξα το 3-4 γιατι τον Μαιο κλεινει τα τρια και του ηταν πολυ καλη πανω του.

Μου την εφεραν μεσα σε 5 εργασιμες απο την ημερα που εκανα την παραγγελια.

n32sp2.png Sx6Op2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...