Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

baby einstein cd και dvd

Recommended Posts

Βρήκα αυτά στα Αγγλικά

ΠΛΉΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ VIDEO BABY EINSTEIN THΣ DISNEY

ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

10 ΧΡΟΝΙΑ BABY EINSTEIN

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ-NUMBERS NURSERY-(ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ)

-BABY BACH-MUSICAL ADVENTURE-(ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ BACH)

-BABY BEETHOVEN-SYMPHONY OF FUN-(ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ BEETHOVEN)

-BABY DOLLITLE-WORLD ANIMALS-(ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

-BABY GALILEO-DISCOVERING THE SKY-(ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ)

-BABY MCDONALD-A DAY ON THE FARM-(ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ)

-BABY MOZART-MUSIC FESTIVAL-(ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ mOZART)

-BABY NEPTUNE-DISCOVERING WATER-(ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟ ΝΕΡΟ)

-BABY NEWTON-DISCOVERING SHAPES-(ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ)

-Baby Shakespeare - World of Poetry-(Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ)

-Baby Van Gogh - World of Colors-(Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ)

-My first signs - (ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ BABY SIGNS)

Είναι torrent και πρέπει να γραφείς για να το κατεβάσεις

http://www.gamato.info/details.php?id=e9aa4e42b411618081f791241f87004c01d2d391

Στο ίδιο site έχει δύο παρόμοια Brainy Baby ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ

http://www.gamato.info/details.php?id=6a4d40e83ecf9713c30a81079390667506e81dce

http://www.gamato.info/details.php?id=dfe346aa9ad15eaef8863da964d94b654a0fc160

xdpX.jpgTeu1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπητή myrtasou,

ευχαριστώ πάρα πολύ. με αυτό τον τρόπο τα καταφέρνω. τώρα κατεβάζω μια επιλογή. πότε θα τελειώσει το κατέβασμα δεν ξέρω......

ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

καλημερα.να ρωτησω και γω αν ξερετε?που μπορω να βρω το φρανκλιν ξερετε αυτη την πρσασινη χελωνα που εχει καθε παρασκευη πρωι στο αλτερ η το μπαρνυ το μωβ δεινοσαυρο που εχει καθε σαββατο πρωι αλλα μεταγλωτισμενα παρακαλω...

καλημερα.να ρωτησω και γω αν ξερετε?που μπορω να βρω το φρανκλιν ξερετε αυτη την πρσασινη χελωνα που εχει καθε παρασκευη πρωι στο αλτερ η το μπαρνυ το μωβ δεινοσαυρο που εχει καθε σαββατο πρωι αλλα μεταγλωτισμενα παρακαλω...

ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Franklin's Magic Christmas {DVDRip} {ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ}

51g9qbzrg2lss500ju7.jpg

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ

http://www.gamato.info/details.php?id=3e508cecbc99acddb2ffea308e62aed6049df491

xdpX.jpgTeu1p2.png

Καλησπέρα koukouna! Ήθελα μόνο να ενημερώσω για κάτι που μου είπε μία παιδοψυχολόγος σχετικά με μικρά παιδάκια, κάτω από 4 χρονών, και τηλεόραση. Εκτός του ότι σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα ματάκια τους, η γρήγορη εναλλαγή των εικόνων, που προσφέρει η τηλεόραση, μπορεί να προκαλέσει μαθησιακές δυσκολίες αργότερα. Δεν αμφιβάλλω πως τα dvd αυτά είναι πολύ ωραία, αλλά σκέψου το! Πιστεύω πως καλύτερα να ακούνε μουσικούλα και μετά τα 4 να αρχίσουν να βλέπουν τηλεόραση.

Απλά σαν συμβουλή το λέω. ;)

eOSyp3.png BwuCp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Ήθελα μόνο να ενημερώσω για κάτι που μου είπε μία παιδοψυχολόγος σχετικά με μικρά παιδάκια, κάτω από 4 χρονών, και τηλεόραση. Εκτός του ότι σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα ματάκια τους, η γρήγορη εναλλαγή των εικόνων, που προσφέρει η τηλεόραση, μπορεί να προκαλέσει μαθησιακές δυσκολίες αργότρερα. Δεν αμφιβάλλω πως τα dvd αυτά είναι πολύ ωραία, αλλά σκεφτείτε το! Πιστεύω πως καλύτερα να ακούνε μουσικούλα και μετά τα 4 να αρχίσουν να βλέπουν τηλεόραση.

Απλά σαν συμβουλή το λέω.

eOSyp3.png BwuCp3.png

"Η πρώτη του φορά...μπροστά στη μικρή οθόνη

Το ιδανικό είναι να αναβάλει όσο μπορεί κανείς την επαφή του παιδιού με την τηλεόραση - τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 3 χρόνοων. Ενδεχομενως αυτό να μην είναι εφικτό αν υπάρχει κι άλλο μεγαλύτερο παιδί, αλλά κάτι μπορεί να γίνει και μ' αυτό! Πάντως αν επιλέξετε να δει το παιδί σας (2-3 ετών) κάποιο πρόγραμμα ο χρόνος παραμονής του μπροστά στην οθόνη δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 λεπτά. Για παιδιά από 3-5 ετών ο χρόνος μπορεί να κυμαινεται μεταξύ μισής ή 1 ώρας κι αυτό όχι συνεχόμενα. " Κείμενο: Παναγιώτα Καρλατήρα, Big Fish, 5.4.2009 (απόσπασμα από σχετικό αφιέρωμα στο παιδί)

Παρόμοιες συμβουλές πλέον κυκλοφορούν σε όλον τον τύπο, ηλεκτρονικό και μη!!! Αυτό δεν σας λέει κάτι?!?

Δεν θα ήταν καλύτερα να του πάρετε κάποιο CD με κλασικη μουσική (του Μότσαρτ εν προκειμενω) και να το ακούτε? Μια ωραία πρόταση είναι να ακούτε μαζί το "Καρναβάλι των ζώων" του Saint-Saens. Υπάρχει σε cd που λέγεται "classical zoo" και το αγόρασα από τον "Ελευθερουδάκη".

tZh5p3.png

G0KVp3.png

ρε κορίτσια...

μπαίνετε σε ένα θέμα που ψάχνουμε ή συζητάμε για κάποια εκπαιδευτικά dvd.

καλές και σωστές οι συμβουλές για την παρακολούθηση τηλεόρασης αλλά για να συζητάμε για τα dvd σημαίνει ότι έχουμε επιλέξει να βλέπει το παιδί μας τηλεόραση για 20 λεπτά με μισή ώρα την ημέρα (τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ με το παιδί μου) απλά θέλω αυτό το μισάωρο να είναι και δημιουργικό και όχι χάσιμο. αν πάντως θέλετε να συζητήσουμε για την τηλεόραση γενικά ανοίξτε ένα άλλο θέμα. σεβαστείτε ότι σε αυτό εδώ συζητάμε για τα συγκεκριμένα dvd και όχι για τα οφέλη της τηλεόρασης...

με όλο το θάρρος που δίνει η "συγκατοίκησή" μου μαζί σας σε αυτό το forum.;)

bpGZp3.png

ooAsp3.png

ρε κορίτσια...

μπαίνετε σε ένα θέμα που ψάχνουμε ή συζητάμε για κάποια εκπαιδευτικά dvd.

καλές και σωστές οι συμβουλές για την παρακολούθηση τηλεόρασης αλλά για να συζητάμε για τα dvd σημαίνει ότι έχουμε επιλέξει να βλέπει το παιδί μας τηλεόραση για 20 λεπτά με μισή ώρα την ημέρα (τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ με το παιδί μου) απλά θέλω αυτό το μισάωρο να είναι και δημιουργικό και όχι χάσιμο. αν πάντως θέλετε να συζητήσουμε για την τηλεόραση γενικά ανοίξτε ένα άλλο θέμα. σεβαστείτε ότι σε αυτό εδώ συζητάμε για τα συγκεκριμένα dvd και όχι για τα οφέλη της τηλεόρασης...

με όλο το θάρρος που δίνει η "συγκατοίκησή" μου μαζί σας σε αυτό το forum.;)

Ακριβώς! Αυτό είναι ένα θέμα όπου ψάχνουμε και ΣΥΖΗΤΑΜΕ για τα εκπαιδευτικά dvd και ο καθένας λέει την άποψή του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Η δική μου λοιπόν άποψη για τα "εκπαιδευτικά" dvd είναι, πως δεν ενδείκνυνται για παιδάκια κάτω από 4 ετών, άσχετα με το τι ισχυρίζονται οι εταιρίες προκειμένου να τα πουλήσουν. Νομίζω πως είμαι απόλυτα εντός θέματος. Δεν κατηγορώ καμία μαμά, που τα χρησιμοποιεί, έτσι κι αλλιώς ο καθένας αποφασίζει για τα παιδιά του, απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω. Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο forum υπάρχει για να μαθαίνουμε διάφορες απόψεις ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Τέλος μία συζήτηση δεν παραμένει ποτέ αυστηρά στο αρχικό της αντικείμενο αλλά εξελίσσεται και αποκτάει παρακλάδια.

eOSyp3.png BwuCp3.png

Διαφημίσεις

μα πολύ καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου και μπορώ να πω ότι με βρίσκει ως ένα σημείο σύμφωνη. απλά το αν ένα παιδί πρέπει να βλέπει τηλεόραση, από μόνο του είναι ένα τεράστιο θέμα! είμαι της γνώμης πως πρέπει να συζητηθεί σε άλλο τόπικ για να δούμε τι επιπτώσεις υπάρχουν τελικά στα παιδάκια μας... σε αυτό το τόπικ νομίζω πως θεωρείται δεδομένο ότι το παιδάκι θα δει τηλεόραση (το πόση ώρα φαντάζομαι διαφέρει αρκετά από μαμά σε μαμά), επίσης δεδομένο νομίζω πως είναι ότι θα δει εκπαιδευτικά dvd (έστω και "εκπαιδευτικά" όπως το έθεσες φίλτατη Tanya77) και το ζητούμενο είναι τα σημεία πώλησης, η τιμή κ.α.

πολύ σωστά είπες τη γνώμη σου και ακόμα σωστότερη η προτροπή σου σχετικά με την παρακολούθηση τηλεόρασης αλλά...

εγώ προσωπικά (και μιλάω μόνο για μένα) θεωρώ πως μισή ώρα - ακόμα και μια ώρα ελεγχόμενη τηλεόραση δεν μπορεί να βλάψει το παιδί. τώρα θα μου πεις οι έρευνες λένε άλλα. εγώ θα σου πω πως θα τρελαθώ αν λάβω υπόψη μου όλες τις έρευνες οπότε αφήνω και λίγο το ένστικτο και τη λογική μου να με καθοδηγήσουν.

τέλος, ξαναλέω πως αν είναι το παιδί μου να δει μια ώρα τηλεόραση θα του βάλω τα "εκπαιδευτικά" dvd γι'αυτό και τα ψάχνω...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Έχεις δίκιο όσον αφορά τις έρευνες και πως δεν μπορούμε να τις ακολουθούμε κατά γράμμα. Όσα όμως είναι εύκολα να εφαρμοστούν, γιατί να μην τα κάνουμε? Δες εδώ http://www.womanshealth.gr/showArticle.php?articleid=151. Δεν είναι κακό να αλλάξει κανείς γνώμη, αν είναι προς το καλύτερο. Σου υπόσχομαι, πως αν έχω οτιδήποτε άλλο να προσθέσω σχετικά με το παιδί και την τηλεόραση, θα ανοίξω νέο θέμα. ;)

eOSyp3.png BwuCp3.png

Ακριβώς! Αυτό είναι ένα θέμα όπου ψάχνουμε και ΣΥΖΗΤΑΜΕ για τα εκπαιδευτικά dvd και ο καθένας λέει την άποψή του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Η δική μου λοιπόν άποψη για τα "εκπαιδευτικά" dvd είναι, πως δεν ενδείκνυνται για παιδάκια κάτω από 4 ετών, άσχετα με το τι ισχυρίζονται οι εταιρίες προκειμένου να τα πουλήσουν. Νομίζω πως είμαι απόλυτα εντός θέματος. Δεν κατηγορώ καμία μαμά, που τα χρησιμοποιεί, έτσι κι αλλιώς ο καθένας αποφασίζει για τα παιδιά του, απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να το πω. Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο forum υπάρχει για να μαθαίνουμε διάφορες απόψεις ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Τέλος μία συζήτηση δεν παραμένει ποτέ αυστηρά στο αρχικό της αντικείμενο αλλά εξελίσσεται και αποκτάει παρακλάδια.

Συμφωνώ απόλυτα με την Τάνια :D, και θα ήθελα να προσθέσω πως δεν είναι μεμπτό να προτείνονται και κάποιες άλλες εναλλακτικές επιλογές για ψυχαγωγία (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης), όπως μουσική, σε ένα θέμα που αναφέρεται σε "εκπαιδευτικά dvd", το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και ψυχαγωγία των βλασταριών μας.

Όλο και κάποιος/α μπορεί να ανακαλύψει ότι τον/την ενδιαφέρει! ;)

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Έχεις δίκιο όσον αφορά τις έρευνες και πως δεν μπορούμε να τις ακολουθούμε κατά γράμμα. Όσα όμως είναι εύκολα να εφαρμοστούν, γιατί να μην τα κάνουμε? Δες εδώ http://www.womanshealth.gr/showArticle.php?articleid=151. Δεν είναι κακό να αλλάξει κανείς γνώμη, αν είναι προς το καλύτερο. Σου υπόσχομαι, πως αν έχω οτιδήποτε άλλο να προσθέσω σχετικά με το παιδί και την τηλεόραση, θα ανοίξω νέο θέμα. ;)

ευχαριστούμε tanya για το διαφωτιστικό άρθρο και γενικά για τη γνωριμία με το site. πολύ ενδιαφέρον φαίνεται.

όσο για τη φράση σου που έκανα πιό έντονη... ο στόχος είναι πάντα το καλύτερο οπότε και η αλλαγή γνώμης και πορείας είναι μέσα στο παιχνίδι.

παρ' όλα αυτά εγώ κορίτσια δεν αντέχω. μεγαλώνω ουσιαστικά μόνη μου την μπέμπα γιατί ο μπαμπακούλης μας δουλεύει πολύ. η μικρή κοιμάται ελάχιστα κατά τη διάρκεια της μέρας, δεν κάθεται καθόλου μέσα στο πάρκο και έχω κουραστεί πολύ. παίζουμε όλη μέρα. ακόμα και όταν σκουπίζω παίζουμε γιατί κρέμεται κυριολεκτικά από τα φουστάνια μου. ο χρόνος που περνάμε μεταξύ μας είναι πολύς και αρκετά ποιοτικός. αλλά... έλεος! κουράζομαι. αυτό το μισάωρο που θα χαζέψει τηλεόραση (δυστυχώς αυτό είναι το ρήμα που ταιριάζει στο ύφος της) είναι σωτήριο για μένα. δεν μου τραβάει τα ρούχα, δεν κάνει άνω - κάτω το σπίτι και δεν ακούγεται γενικότερα. να προσθέσω στο δράμα μου ότι κοιμάται στις 11 το βράδυ και ξυπνάει στις 8 και όλη τη μέρα κοιμάται γύρω στη 1,5 με 2 ώρες όπου πρέπει να σιδερώσω, να μαγειρέψω, να καθαρίσω το σπίτι...

κατά τ' άλλα είναι ένα υπέροχο μωρό!!!!!!!!!!!

ξέρω ότι όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε αλλά ήθελα να τα πω.

συγνώμη για τα πολλά που είπα και ευχαριστώ για την κατανόηση...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ο δικός μας μπαμπάς δουλεύει σε άλλη πόλη :( και έρχεται το πολύ ένα διήμερο την εβδομάδα. Γονείς και πεθερικά βρίσκονται εκτός Αθηνών κι έτσι είμαι κι εγώ τελείως μόνη με τον μπέμπη μας. Για να πω την αλήθεια, κι εγώ έχω σαλτάρει λιγάκι, αν και είμαι ακόμα στα μισά του δικού σου δρόμου ;). Είναι όντως πολύ δελεαστική η εναλλακτική λύση της τηλεόρασης. Τι να πω, αν αυτό το μισάωρο συμβάλλει στην ψυχική ηρεμία της μαμάς, πράγμα άκρως σημαντικό για τα παιδιά, ίσως να μην είναι και τόσο κακό. Ο καθένας ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά, κρίνει και αποφασίζει. Καλή δύναμη!

eOSyp3.png BwuCp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα.Και εγώ είμαι κατά της τηλεόρασης ακόμα και για εμένα της ίδια...είμαι πολύ επιλεκτική αλλά όπως αναφέρθηκε και παραπάνω έρχεται μια ώρα που τα ...φτύνεις...και εκεί κάνεις πράγματα στα οποία είσαι κατα βάση αρνητική.Και εγώ με μουσικούλα την έβγαζα μέχρι πρόσφατα γιατί και το μωρό κοιμόταν παράπάνω και είχα χρόνο για τα υπόλοιπα...αλλά όχι πια ...και ζουζουνια βλέπουμε και τα μικρά ανθρώπακια τα βλέπουμε και αυτά τα dvd που λέτε θα τα ψάξω .Όταν λέω βλέπουμε δεν εννοω οτι στρωνόμαστε ετσι κάνενα τέταρτο ίσα ίσα να ετοιμάσω φαγήτο.Ετσι και αλλιως το μυαλό τους είναι αλλού κλέφτες ματιές ρίχνουν μόνο...

καλές οι έρευνες αλλά απο τι άλλο πια να τα προφυλάξουμε...έλεος...όλα μα όλα σκάρτα και επικίνδυνα τα βρίσκουν...εμείς πως μεγαλώσαμε τελικά!!!!! είμαι και εγώ απο τη φύση μου φοβιτσιάρα και στο τέλος αν ακούω τα πάντα θα το μεταδώσω και στο παιδί....

2GxD.jpg2GxDp2.png

κι εγω προς το παρον του εχω ενα cd-player στη κουνια με μοτσαρτ που το ακουγε κι οταν ηταν στη κοιλια. Τον ηρεμει.

μικρά παιδιά - μικρά βάσανα λέμε στο χωριό μου:lol::lol::lol:

και η δική μου όταν ήταν μωρό δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για την τηλεόραση, κοιμόταν πολύ και βολευόμασταν με μουσική. μότσαρντ βέβαια δεν ακούγαμε. τη βγάζαμε με βαμβακάρη και θανάση παπακωνσταντίνου.

τώρα που μεγάλωσε :!: όμως...

εσένα σου εύχομαι πάντως να συνεχίσει έτσι...

και στο λέω με όλη μου την καρδιά!!!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

δεν είδα την συζήτηση της πρώτης σελίδας

καλά της 2ης είναι εκτός θέματος

εγώ αυτό που έχω να πώ είναι οτι της μπουμπούς μου ,της αρέσει να βλέπει την βάφτιση της και επισης πήραμε τα dvd με τα ζουζούνια και κάποιες στιγμές γκρίνιας της τα βάζω για να ηρεμεί

Για να ειμαστε τοτε εντος θεματος -

http://www.boston.com/news/nation/articles/2007/08/08/study_faults_einstein_videos_for_infants/

http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1650352,00.html

Παραθετω -

In a study published yesterday in the Journal of Pediatrics, researchers found that, among babies ages 8 months to 16 months, every hour spent daily watching programs such as "Brainy Baby" or "Baby Einstein" translated into six to eight fewer words in their vocabularies as compared with other children their age.

The American Academy of Pediatrics recommends no television for children younger than 24 months.

As far as Christakis and his colleagues can determine, the only thing that baby videos are doing is producing a generation of overstimulated kids. "There is an assumption that stimulation is good, so more is better," he says. "But that's not true; there is such a thing as overstimulation." His group has found that the more television children watch, the shorter their attention spans later in life. "Their minds come to expect a high level of stimulation, and view that as normal," says Christakis, "and by comparison, reality is boring."

He and other experts worry that the proliferation of these products will continue to displace the one thing that babies need in the first months of life — face time with human beings. "Every interaction with your child is meaningful," says Christakis. "Time is precious in those early years, and the newborn is watching you, and learning from everything you do." So just talk to them; they're listening.

Μου δωσανε την συγκεκριμενη σειρα δωρο αλλα επελεξα να μην την δει ποτε. Προσωπικα, οσο και να κουραζομαι, προτιμαω να τον μαθω να παιζει μονος του την ωρα που ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι αλλο ή να ξεκουραστω, παρα να τον μαθω στη τηλεοραση.

σ' ευχαριστώ citron, πολύ κατατοπιστικό το απόσπασμα, το οποίο εξηγεί τι μπορεί να κάνει η έκθεση των βρεφών στην τηλεόραση.

Προσωπικά έχω λιώσει να πηγαίνω πάνω-κάτω με το καρότσι μέσα στο σπίτι και στη βεράντα, όταν δεν μπορώ να τον βγάλω βόλτα, κι όταν έχει βαρεθεί να μπουσουλάει ή να παίζει μέσα στο πάρκο.... Όταν ΠΡΕΠΕΙ να κάνω κατι άλλο, απλά το κάνω παράλληλα... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Έδω διαβάζω και μιλάω στο μωρό! Μου παίρνει παραπάνω ώρα, αλλά τι να κάνω?

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...