Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

baby einstein cd και dvd

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πολύ καλή σειρά!Τα βρήκα στο The mall σε dvd και έχει για όλες τις ηλικίες,απο μωράκια μηνών ακόμη. :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

• 1 month later...

Καλημέρα

Έχουμε το baby einstein (baby mozart) και είναι απλός ΤΕΛΕΙΟ. :lol::lol:

Η μικρή το λατρεύει. Όταν καταλαβαίνει ότι αρχίζει τσιρίζει από χαρά και χτυπάει πόδια-χέρια δεν μπορείς να φανταστείς με τι προσήλωση το κοιτάει!!!

Άσε που το έχουμε βάλει στο ημερήσιο πρόγραμμα μας το βλέπει πριν από το μπανάκι της και έτσι εγώ έχω τον χρόνο να το ετοιμάσω. Κρατάει περίπου 25(σωτήρια) λεπτά και έχει μόνο μουσική, όποτε δεν σε ενδιαφέρει να είναι στα ελληνικά.Έχει Mozart μουσική και δείχνει εικόνες, αντικείμενα, παιδικά παιχνίδια και σειρά δραστηριοτήτων. Είναι από 0-3χρονων.

Αυτο εχουμε

baby_einstein_baby_mozart.jpg

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Και εγώ έχω να πω τα καλύτερα για το Baby Mozart της Baby Einstein.

Επίσης φανταστική είναι και όλη η σειρά της Brainy Βaby ... ειδικά τα dvd με την Τεχνη και τη Μουσική είναι κα-τα-πλη-κτι-κά ... εκπαιδευτικά και άκρως διασκεδαστικά, τραγουδάμε και χορεύουμε όλοι μαζί οικογενειακώς!!!

Απο το να δει το παιδί οτιδήποτε χαζομάρα μας πουλάνε στο χαζοκούτι χίλιες φορές να είναι κάτι που το έχω επιλέξει εγώ και ξέρω ότι είναι μια προσεγμένη και αξιόλογη δουλειά.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

αυτα τα dvd τα βρισκουμε στα καταστηματα δισκων?

η τιμη τους?

ο μικρος ειναι 19 μηνων σχεδον,μπορει να αρχισει να τα πορακολουθει απο τωρα?

τι περιλαμβανει ολη η σειρα?

ευχαριστω!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Υπάρχουνε και στα Ελληνικά.Η τιμή τους είναι μέχρι 19 ευρώ και τα παιδιά τα λατρέυουνε :-)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Είχα διαβάσει πως είναι κακό για τον εγκέφαλο των παιδιών 0-2 ετών να παρακολουθούν τηλεόραση και dvd. :?

Δείτε το ρεπορτάζ για την έρευνα του Ελληνοαμερικάνου Dr Christakis.

Και εμείς έχουμε το Baby Einstein αλλά μόνο το μουσικό CD. Υπάρχει DVD που είναι κατάλληλο για παιδιά μικρότερα από 2 χρ. ;

Διαφημίσεις

Ξέρω ένα μαγαζί που πουλάει τα dvd baby eistein όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω pm το τηλ του μαγαζιού (για να μην κάνω και διαφήμηση :lol: ) να ρωτήσει τιμές κλπ.

Καλημέρα μαμάδες και μπαμπάδες

Εγώ το baby einstein το έχω πάρει από το mediamarkt σε πρόσφορα πριν από 6 μήνες περίπου γύρο στα 10ε. Τα brainy baby από το public (σύνταγμα) γύρο στα 17ε

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εχουμε το baby einstein σε dvd αυτό που λέει πρώτες λέξεις. Και είναι σε διάφορες γλώσσες.. μεγάλη πατάτα..αρχικά δεν καταλαμβαίνω εγώ τι λέει.. μόνο τα αγγλικά καταλάβω και λίγο τα γαλικά. Λέει και τουρκικα και κάτι άλλες γλώσσες μόνο ελληνικά δεν λέει. Έχει στα εξτρα το ελληνικό αλβάβητο αλλά μόνο αυτό.. Μουσική δεν έχει.. Και να πώ ότι δείχνει τους αριθμούς και τους λέει στη εκάστοτε γλώσσα, τίποτα..δείχνει λουλούδια..λέει αλφάβητο.. αχ!!!

Μετάνιωσα πολύ που το πήρα χωρίς να ψάξω να δω τι άλλα είχε της σειράς.. Καλύτερο θα είναι αυτό με την μουσική..

Διαφημίσεις

Εχουμε το baby einstein σε dvd αυτό που λέει πρώτες λέξεις. Και είναι σε διάφορες γλώσσες.. μεγάλη πατάτα..αρχικά δεν καταλαμβαίνω εγώ τι λέει.. μόνο τα αγγλικά καταλάβω και λίγο τα γαλικά. Λέει και τουρκικα και κάτι άλλες γλώσσες μόνο ελληνικά δεν λέει. Έχει στα εξτρα το ελληνικό αλβάβητο αλλά μόνο αυτό.. Μουσική δεν έχει.. Και να πώ ότι δείχνει τους αριθμούς και τους λέει στη εκάστοτε γλώσσα, τίποτα..δείχνει λουλούδια..λέει αλφάβητο.. αχ!!!

Μετάνιωσα πολύ που το πήρα χωρίς να ψάξω να δω τι άλλα είχε της σειράς.. Καλύτερο θα είναι αυτό με την μουσική..

Το εχω δει αυτο που λες και οντως είναι χάλια ... απο τη σειρα της Baby Einstein μονο το Baby Mozart αξίζει και αυτή με τα ζωάκια (Neighborhood Animals) για μένα. Αυτά είναι και τα δυο στα ελληνικά, βέβαια δεν έχουν και μεγάλες αφηγήσεις.

Αντίθετα τη σειρά με τα Βrainy Baby τα έχουμε όλα και τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Θεωρώ ότι ειναι πιο ολοκληρωμένη και προσεγμένη δουλειά.

1aLup3.png

BtUIp3.png

υ.γ : με γειά το ονοματάκι στο 2ο τικετ ΟΛγάκι μου ! :D

υ.γ : γιατι δεν φτιάχνεις βαλίτσες ; ε; ε; ε ; :twisted:

υ.γ : συγνώνη για την παρέμβαση :oops:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

εμείς τελευταία ανακαλύψαμε τα baby einstein και ο μικρός τα λατρεύει. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε πολλά πολλά επεισόδια από το internet στα ελληνικά. Εμείς αυτό κάνουμε και έτσι υπάρχει ποικιλία :lol:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

:shock:

Μη βάζετε τα παιδιά σας να παρακολουθούν DVD πριν την ηλικία των 2 ετών και μη πιάνεστε κορόιδα/Αμερικανάκια από μια επιχείρηση που μόνο σκοπό έχει το κέρδος ότι θα τα κάνετε "Αϊνστάιν" με την παρακολούθηση αυτών των προγραμμάτων!

This profit-making scheme ignores advice from the American Academy of Pediatrics that children under 2 years of age shouldn't watch TV. One recent study went so far as to suggest, plausibly, that too much TV at so early an age can be a risk factor for autism. (See the Oct. 2006 Slate piece, "TV Might Really Cause Autism" by Gregg Easterbrook.)

"Essentially," Harvard Medical School psychologist Susan Lynn told the Chicago Tribune "Media Mom" (and occasional Slate contributor) Nell Minow in December 2005, the baby video industry is a scam. There's no evidence that the videos are educational for babies, and a review of the research on babies and videos concludes that while older babies can imitate simple actions from a video they've seen several times, they learn much more rapidly from real life."

In May, a child-advocacy nonprofit filed a complaint to the Federal Trade Commission about Aigner-Clark's creation, alleging that claims made on the videos' behalf (example: With Baby DaVinci, "your child will learn to identify her different body parts, and also discover her five senses ... in Spanish, English, and French!") are deceptive and false. Filed with the complaint were letters of support from the American Academy of Pediatrics and the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry. "The reality," wrote the American Academy of Pediatrics, "is that parents play the videos to give themselves some time to do other household chores, like cooking dinner or doing laundry. However, they shouldn't be led to believe that it helps their baby."

Ενημερωθείτε:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/3603235.stm

http://newstandardnews.net/content/index.cfm/items/2977

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=12560124

http://www.thebump.com/stages/topic.aspx?topic=babies_and_tv

Έχουμε το μουσικό cd baby einstein Lullaby Classics αλλά δεν τον βλέπω να αφοσιώνεται ιδιαίτερα. Ούτε και τηλεόραση βλέπει, άντε να του κινήσει το ενδιαφέρον για κανα λεπτό το πολύ!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

• 3 months later...

Καλησπέρα κορίτσια,

η μικρή μου είναι τώρα 13,5 μηνών και περίπου απο 11 μηνών πότε-πότε όχι κάθε μέρα, βλέπουμε μαζί τα dvd baby einstein της disney (κατάλληλα απο 9 μηνών). Δεν ξέρω άν τα έχει δοκιμάσει καμμία σας, αλλά είναι τρομερά!!!! Είναι περίπου 12 ενότητες και κάθε ενότητα πραγματεύεται διαφορετικό θέμα, π.χ. τα ζώα της φάρμας, τα ζώα του κόσμου, οι αριθμοί, τα σχήματα, το νερό, ο ουρανός-αστέρια, σχήματα κλπ. Όλα τα dvd της σειράς είναι πλασιωμένα μουσικά με κλασσική μουσική προσαρμοσμένη στα παιδικά αυτάκια (beetoven κλπ) κάτι σαν παιδικό ντοκυμαντέρ!! Όλα είναι στην αγγλική γλώσσα, αφού τα βρήκα στο internet.

Στο dvd υπάρχει αλληλεπίδραση, δηλαδή δεν την αφήνω μόνη της να το βλέπει, αλλά της εξηγώ τι βλέπουμε κλπ. η κάθε ενότητα διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά.

Είναι το μόνο που μπορεί να δεί στην τηλεόραση και να κολλήσει!!!!!!!!! Τρελαίνεται και άρχισε να μαθαίνει τους ήχους των ζώων σιγά-σιγά δείχνοντας τα περίπου απο 11 μηνών. Τώρα ξέρει τους ήχους για πάνω από δέκα ζωάκια.

Πιστεύετε ότι τα 20 λεπτά είναι πολύ τηλεόραση για την ηλικία της?

Έχει καμμία σας εμπειρία απο παρόμοια dvd??

.png

μέσα στο forum μας διάβασα κάπου για μια σειρά εκπαιδευτικών dvd για μωρά από ενός έτους περίπου. μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποια από εσάς; ξέρετε που μπορώ να τα βρω και αν έχει κάποια από εσάς μήπως θα ήθελε να μου τα δανείσει αφού τα έχει χαρεί και το δικό της παιδάκι; σαφώς και θα τα επιστρέψω σε καλή κατάσταση εφόσον το επιθυμεί η κοπέλα που θα μας τα δανείσει...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

καλημέρα κορίτσια! μόλις έβαλα αγγελία (πριν βρω αυτό το topic) και ζητάω κάποια εκπαιδευτικά dvd για τη μικρή μου. αν κάποια θέλει να μου στείλει (δανεικά) κάποια dvd της μιας σειράς ή της άλλης (baby eistein ή Βrainy Baby) θα της ήμουν υπόχρεη... ευχαριστώ πολύ όπως και να 'χει!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Δεν καταλαβαίνω:-(. Γράφτηκα σε αυτό το site που λες μιας και δεν ήμουν μέλος αλλά και πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα. Για να κάνεις download πρέπει να χρησιμοποιείς το rapidshare; Μπερδεύτηκα...:roll::confused:

bpGZp3.png

ooAsp3.png