Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ!

nea mamaka

Recommended Posts

Και έρχομαι και ερωτώ!!!!!

Εγώ πότε θα κάνω ένα μπάνιο της προκοπής;

Πότε θα βάλω μάσκα στα μαλλιά μου;

Ποτε θα βαψω τα νυχια μου;

Ποτε θα κανω pilling;

Εεεεε; Πότε;

είσαι και μαρτυριάρα ε ; :lol::lol::lol:

όταν θα έρθει στο σπίτι η μανούλα σου .... τότε μόνο ... θα μουλιάσεις στο νερό , δεν θα βλέπεις την μύτη σου απο τους υδρατμούς .... θα βγείς απο το μπάνιο και δεν θα ξέρεις τι είναι μέρα - νύχτα ; Κυριακή - Τρίτη ;

:lol::lol::lol:

Μιλάμε για 45 ολοκληρα λεπτα !!!!!!!!!!!

Κουράγιο συμπεθέρα .... :(:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι έχω ένα παιδί έτσι κι ένα γιουβέτσι!!

Ο γιος μου από την ημέρα που γεννήθηκε είναι το πιο βολικό παιδι στον κόσμο! Τους πρώτους 4 μήνες ήταν μαμ, κακά και νάνι κυριολεκτικά! Στις 40 ημέρες που πήγα για δουλειά δεν άλλαξε καθόλου! Όπου τον άφηνα καθόταν.Στη θεία ,στη γειτόνισσα, στη γιαγιά, στη φίλη παντού! Εώς και τώρα ακόμη.Στον παιδικό δεν παραπονέθηκε καθόλου. Από την πρώτη μέρα καθόταν 8ωρο!

Και τώρα ήρθε η αδερφή του! Αυτός οτέλειος αδελφός.Υπομονετικός σε όλα!Τι μαραθώνιους θηλασμούς με τη μπέμπα, τι κλάμα συνέχεια αυτή, τι να μην αφήνει άνθρωπο που αναπνέει να την παίρνει αγγαλιά! Κλαθε απόγευμα είμαι μόνη μου με τα παιδιά και ο γιος μου έπεζε με τα παιχνίδια του, τηλεόραση και γενικά δεν με ενοχλούσε καθόλου.Του είπα να δώσουμε τη μπέμπα αλλού μιας και είναι πολύ γκρινιάρα και αυτός μου είπε κλαίει η κακομοίρα γιατί θέλει γάλα από το μπιζάκι σου μωρέ.Δεν θατη δώσουμε πουθενά!

Η μπέμπα αντίθετα κοιμάται(ευτυχώς κι αυτό) μόνο τη νύχτα.Τη μέρα μόνο αγγαλιά και πέρα δώθε! Στη δουλειά μαζί μου εννοειτε! Ο μπαμπάς μας ανακοίνωσε ότι θα βοηθάει σε ότι μπορεί στο σπίτι και τις δουλιές αρκει εγώ να είμαι κοντά στη μπέμπα!Έτσι λοιπόν είμαι με τη ζουζούκα 24 ώρες το24ωρο και το έχω πάρει απόφαση!

Μου έσπασε κι ενα δόντι και ούτε συζήτηση για οδοντίατρο! Θέλω να κουρευτώ λιγάκι και αντ' αυτού αγόρασα μερικά κλάμερ παραπάνω!Τράπεζα μαζί, δουλειά μαζί, μαγείρεμα μαζί, τουαλέτα μαζί, σιδέρωμα μαζί κτλ.Και δείχνει να έχει μέλλον η κατάσταση!

Α και γυναικολόγο που θέλω να πάω καταστρώνω σχέδια που μέχρι τώρα δεν μου βγαίνουν!

Και με τα δύο μαζί εξω?

Δύο τσάντες στον ώμο, η μπέμπα στο μάρσιπο και από το χεράκι ο γιος.Τα κλειδιά στο στόμα και του αυτοκινήτου στο αυτί!!!Το σούπερ μάρκετ μας το φαίρνουν σπίτι!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ!ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!

θα μεγαλώσουν κι εγώ θα αναπολώ αυτές τις στιγμές?

Ας είναι γερά και δυνατά κι εγώ για πάρτι τους τα πάντα! :lol::lol:

Φεύγω τώρα κλαίει η μπέμπα χαχα!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Κι όταν φευγετε από το σπίτι κι αυτό μένει πίσω, το κάνετε κρυφά, με τους άλλους να του κάνουν διαφορα για να μην σας πάρει χαμπάρι ή λετε γεια σου μωρό μου η μανουλα φευγει τώρα κι αυτό κλαίει σπαρακτικά γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι θα λειψετε για καποια ώρα κι όχι για πάντα...???

tndLp2.png

FgHKp2.png

Του είπα να δώσουμε τη μπέμπα αλλού μιας και είναι πολύ γκρινιάρα και αυτός μου είπε κλαίει η κακομοίρα γιατί θέλει γάλα από το μπιζάκι σου μωρέ.Δεν θατη δώσουμε πουθενά!

Απλά θεικό!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Aso4p2.pngplWtp2.png

Κι όταν φευγετε από το σπίτι κι αυτό μένει πίσω, το κάνετε κρυφά, με τους άλλους να του κάνουν διαφορα για να μην σας πάρει χαμπάρι ή λετε γεια σου μωρό μου η μανουλα φευγει τώρα κι αυτό κλαίει σπαρακτικά γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι θα λειψετε για καποια ώρα κι όχι για πάντα...???

Ποτέ κρυφά. Του λέμε ακριβώς πού πάμε και πότε θα γυρίσουμε από δύο μηνών, παρά το ότι δεν καταλάβαινε. Αλλά το αφήνουμε είτε στη γιαγιά, είτε με τη νταντά του, που και οι δύο τον παίζουν σαν τρελλές. Αρχίσαμε να τον αφήνουμε από μωράκι σταθερά 2-3 φορές το μήνα και έτσι δεν του κακοφαίνεται τώρα. Έχει κλάψει δύο μόνο φορές και αυτές είχε δίκιο, γιατί είμασταν διακοπές στο πατρικό μου, και δεν είχε συνηθήσει στο σπίτι. Αλλά επειδή ήταν με τη μαμά μου, τον αφήσαμε. Εννοείτε δεν πέρασα καθόλου καλά, αλλά όταν γύρισα και τον είδα να έχει κανει τον παππού 'τραινάκι'΄δεν ξανααιστάνθηκα ενοχές :lol: .

Γενικά δεν του έχουμε πει ποτέ ψέματα και για τίποτα, και αυτό μας ταλαιπωρεί αρκετά αλλά νομίζω ότι συμβαλλει στην αυτονομία του.

Διαφημίσεις

οταν με επαιρνε αγκαλια ο μπαμπας της μικρης,οταν γυρνουσε σπιτι,η μικρη εκανε κολπα και δεν ηθελε.εγω νομιζα οτι ηθελε τον πατερα της.παρατηρησα οτι οταν ειμαι σπιτι δεν κανω τιποτα μινη μου,ενω τον πατερα της τον αφηνει ησυχο.καταλαβα λοιπον οτι εμενα δεν θελει να αγκαλιαζουν αλλοι :!: δεν με πειραζει αλλα κρυφα το χαιρομαι :!: οταν πεφτει ζητταει τη μαμα της και ας ειναι η μαμα αυτη που μαλωνει οταν πρεπει.θα μεγαλωσουν και θα απομακρυνθουν για αυτο ας τα χαρουμε τωρα οσο και αν μας κουραζουν :P

Και έρχομαι και ερωτώ!!!!!

Εγώ πότε θα κάνω ένα μπάνιο της προκοπής;

Πότε θα βάλω μάσκα στα μαλλιά μου;

Ποτε θα βαψω τα νυχια μου;

Ποτε θα κανω pilling;

Εεεεε; Πότε;

μπανιο της προκοπής;;;;κανε ενα ντουζακι στα γρηγορα και μη σκεφτεσαι καν την κρεμα και τελειωσες, α, και αυτο αφου κοιμηθεί η μικρή!

μάσκα στα μαλλιά;;;τι ειναι αυτό; Σημερα ειπα επιτελους να παω να τα κοψω!!

πανε τα νυχακια μου, ασε που τα σπαω ολα με τα πιατα και κατσαρολες και τα διπλά φαγητα που κανω αρα βαψιμο ακυρο

κατι γινεται με pilling και αυτο βεβαια οταν κοιμαται η μικρή!!!!

ρε παιδια ομως, αν οι αντρες την κανουν με ελαφρα μετα θα μας πουνε "εσυ φταις που ολη μερα εισαι με τις πυτζαμες και δεν περιποιείσαι τον εαυτό σου"..ε, οχι, πρεπει να αρχισουμε να κανουμε πραγματα για εμας και να βγαινουμε και λιγακι...

Εγω περασα 2 μερες απιστευτες, αυτη εκλαιγε με λυγμους, ουτε μπανιο καναμε, ηθελε εμενα ουτε καν τον μπαμπα της, μπορει να φταιει κατι αλλο παντως, δεν ξερω...

να σας πω, διαβαζω οσα γραφετε και καμια φορα νιωθω "κακια" με το παιδι μου. Θα παιξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα καθισουμε αγκαλια αλλα αν παει πχ στο τζακι και τη φωναξω "μη" και συνεχισει (γυριζει με κοιταει, βγαζει μια φωνη σα να λεει ασε με τωρα και συνεχιζει τη βρωμοδουλεια της) την βαζω στο παρκο και την αφηνω λιγο ή αν παει στις πριζες. Δεν της λεω συχνα μη (μη το ξεφτιλισουμε σαν εννοια) παρα σε σοβαρη περιπτωση. Δεν ξερω αν κανω καλα με αυτα που λετε και την αγαπαω αφανταστα, δεν το περιμενα να σας πω αλλα δεν θελω πραγματικα να ειναι ολη μερα πανω μου και να μυξοκλαίει να την παρω. Πηγε να μου κατεβαζει το παντελονι (γιατι εχει κανα 2μηνο που σηκωνεται...). Ειλικρινα δεν ξερω αν κανω καλα αλλα αυτο μου λεει η διαίσθησή μου.

Συγγνωμη για τα πολλα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Ποτέ κρυφά. Του λέμε ακριβώς πού πάμε και πότε θα γυρίσουμε από δύο μηνών, παρά το ότι δεν καταλάβαινε. Αλλά το αφήνουμε είτε στη γιαγιά, είτε με τη νταντά του, που και οι δύο τον παίζουν σαν τρελλές. Αρχίσαμε να τον αφήνουμε από μωράκι σταθερά 2-3 φορές το μήνα και έτσι δεν του κακοφαίνεται τώρα. Έχει κλάψει δύο μόνο φορές και αυτές είχε δίκιο, γιατί είμασταν διακοπές στο πατρικό μου, και δεν είχε συνηθήσει στο σπίτι. Αλλά επειδή ήταν με τη μαμά μου, τον αφήσαμε. Εννοείτε δεν πέρασα καθόλου καλά, αλλά όταν γύρισα και τον είδα να έχει κανει τον παππού 'τραινάκι'΄δεν ξανααιστάνθηκα ενοχές :lol: .

Γενικά δεν του έχουμε πει ποτέ ψέματα και για τίποτα, και αυτό μας ταλαιπωρεί αρκετά αλλά νομίζω ότι συμβαλλει στην αυτονομία του.

maya κατ' αρχήν μπρ'αβο είσαι σωστή!!

Μου θύμισες όμως τον ανηψιό μου τον οποό κράτησα ένα ΣΚ για να πάνε οι γονείς του Θεσσαλονίκη για ένα γάμο!Του είχαν πει ότι πάνε σε ένα θείο που είναι στο νοσοκομείο και μπορε'ι και να πεθάνει!Εγώ γελάω ακόμη για την υπερβολή τους αλλά το σκασμένο μικρό ήταν πολύ πολύ πολύ κολλημένο! Τώρα που είνα 8 χρονών ζητάει να μείνει σπίτι μου από μόνο του!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Δεν ξέρω που θα βγει!

Η δικιά μας η κατάσταση είναι απελπιστική αλλά βλέπω οτι δεν μπορω να κάνω και κάτι γιατι είναι πολύ μικρούλα ακόμα!

Βιάζομαι να την μεγαλώσω πριν την ώρα της μου φαίνεται!

Μόνο υπομονή πρέπει να κάνω!!!!!

Μακάρι κάποια στιγμή να ανεξαρτητοποιηθεί από μόνη της!!!!!

Το να πεις ένα ψέμα στο μικρό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Αν όμως το ανακαλύψει χάνει την εμπιστοσύνη του σε εσένα κι αυτό δεν είναι τόσο καλό όπως καταλαβαίνετε. Εγώ για παράδειγμα, αν το πω τώρα ότι πρέπει να μείνει λίγο με τη γιαγιά και μετά θα πάμε παιδότοπο, θα το πιστέψει (γιατί δεν του περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να του πω ψέματα) και φυσικά θα με αφήσει να φύγω χωρίς πρόβλημα. μετά όμως, όσο κουρασμένη και να είμαι, θα πρέπει να πάμε παιδότοπο, ή ό,τι άλλο του έχω πει. Για μένα είναι θέμα σεβασμού που αρχίζει από τη βρεφική ηλικία. Nea mamaka, γιατί τόση απελπισία? Δεν έχεις μία βοήθεια να αφήσεις το παιδί κάποιες ώρες ή το παιδί δεν μένει?

Διαφημίσεις

ΝΟΜΙΖΩ ΝΕΑ MAMAKA OTI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 7 ΜΗΝΩΝ.ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΨΙΛΟΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ MOTHERC... KAI THN ΣΕΡΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΘΕΙΕΣ,ΘΕΙΟΥΣ(ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ) ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ,ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.SORR AN ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ;

Εδώ και 3 χρόνια ήμαστε στην πόλη που μένουμε εγώ, ο άντρας μου και η μικρή!

Κάποιους γνωστούς έχουμε αλλά δεν μπορώ ρε παιδιά να εμπιστευτώ το παιδί μου σε "αγνώστους", όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτο!

το μονο που εχω να σου πω ειναι υπομονη.εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα.της αδερφης μου ομως μονο με αυτους και οταν τον πλησιαζε ανθρωπος ακομα και εγω αρχιζε τα κλαματα και τις υστεριες.δεν τολμουσαν να πανε καπου και τα ιδια.μεχρι που τον εστειλε παιδικο και ηρεμησε παρα πολυ.βεβαια εσενα ειναι μικρουλα .υπομονη.αλλα καλο θα ηταν να την αφηνατε καπου εστω για λιγο να μαθαινει.

Δεν εχει πρόβλημα με τον υπόλοιπο κόσμο ουτε με παιδάκια!

Ισα ισα της αρεσει πολύ η επαφή με τα παιδάκια!

Αλλά από εκεί και πέρα το κόλλημα κολλημα!!!

Το Σεπτέμβριο σκεφτόμαστε να της στείλουμε βρεφονηπιακό!!!!!!

nea mamaka geia sou!!!!!!!!sxedon omoipathousa!!!moni se kseni poli,xoris voitheia apo kanenan ma kanenan,me ti diafora oti ego exo didima!!!!!!!!

einai 22 minon tora ta aggeloudia mou kai tora arxizoun kai siga siga kovoun tin agkalia.....den mporeis na fantasteis poso poli mou kakofainetai....

genika ta paidakia mou ta megalosa sxedon moni mou(o sizigos ergazetai para polles ores kai kana dio fores tin evdomada leipei kai tis nixtes)gegonos pou simainei oti iparxei megali eksartisi..den peirazei omos!!!einai toso omorfa na exeis to paidi sou agkalitsa!!!!einai apo ta mona pragmata pou den tous sterisa katholou!!!i agkalia kai to fili!!!min provlimatizesai katholou!!!!gia skepsou kai si...!!!!poso omorfa niotheis otan se pairnei agkalia i mama sou???i asfaleia,i mirodia tis.....ego eimai 31 etwn kai tin anazitw tooooso poli...

aaaa!!!kai na sou po kai kati asteio?????tin proigoumeni ebdomada,piga gia tsisa stin toualeta...irthan kai oi dio parakalo sto mpanio kai zitisan epimonws agkalitsa!!tous pira,fonaksa ton antra mou kai skasame sta gelia!!!ego tsisa kai oi mpompires stin agkalia mou pano sti lekani!!!!xaxaxaxaxa!!!nomizo oti auto den tha to ksexaso pote!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μια απο τα ίδια και εγώ ...φτάνω στα όρια μου...το μπάνιο με το ζόρι την περιποιήση ξεχασέ την...κομμωτήριο το πάσχα ξανά..κ.τ.λ Αλλα δεν υπάρχει λύση.Δεν έχω βοήθεια απο κανέναν..οι δικοί μου αλλού και η πεθερά εδώ στην ιδια πόλη αλλα εχει τις δικες τις ασχολίες.Φυσικά και το μωρό θα κολλησει πάνω μου εφόσον είμαστε όλη μέρα μαζί το έχω πάρει απόφαση και προσαρμόζω ενα στοιχείωδη πρόγραμμα για τα υπολοιπα.Δεν ξέρω ...θα μεγαλώσει και όλα θα φτιάξουν ...πιστεύω.

2GxD.jpg2GxDp2.png

Αααχχχ! κ με εμενα μεχρι πριν ενα μηνα ολα ηταν καλα.Τωρα η μικρη δεν καθεται ουτε με τον πατερα της.Κλαμα,υστερια ...! Ακομα κ οταν ειμαι μεσα στο σπιτι κ με βλεπε,ε το βραδυ, γινεται μπλε.

Λειπω καθε μερα 7 με 10 κ ειναι πλεον θεμα το οτι δεν μενει με κανεναν.Παω σε νυχτερινο σχολειο κ απο τις ενοχες σκεφτομαι να τα παρατησω.

Μπορει να παθει τιποτα απο το κλαμα; Ειναι δυνατον τοσο μικρη να καταλαβαινει οτι λειπω;;

Αααχχχ! κ με εμενα μεχρι πριν ενα μηνα ολα ηταν καλα.Τωρα η μικρη δεν καθεται ουτε με τον πατερα της.Κλαμα,υστερια ...! Ακομα κ οταν ειμαι μεσα στο σπιτι κ με βλεπε,ε το βραδυ, γινεται μπλε.

Λειπω καθε μερα 7 με 10 κ ειναι πλεον θεμα το οτι δεν μενει με κανεναν.Παω σε νυχτερινο σχολειο κ απο τις ενοχες σκεφτομαι να τα παρατησω.

Μπορει να παθει τιποτα απο το κλαμα; Ειναι δυνατον τοσο μικρη να καταλαβαινει οτι λειπω;;

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ , ΑΚΟΥΣ!!!!!

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις και φυσικά σημαντικότερο από το κομμωτήριο που δεν προλαβαίνουμε εμείς!!!!!!

ειναι σημαντικο οντως αυτο και καλο ειναι να το συνεχισεις!!

Ναι καταλαβαινει τοσο μικρη ή να το θεσω πιο σωστα...οταν ειναι τοσο μικρα βιωνουν το συνδρομο της εγκαταλήψης ή καπως ετσι το εχω διαβασει καπου...νομιζουν οτι τα εγκαταλειπεις και δεν θα ξαναγυρισεις ...ειτε λειψεις 10 λεπτα ειτε 3 ωρες :shock::shock:

Και εγω δυο μηνων την αφησα και γυρισα στην δουλεια...την πρωτη μερα δεν θα την ξεχασω οσο ζω :?:?:?:?:?

Και για να μην μου αυτοκτονησετε αγαπητες μου :P το δικο μου αυτοκολλιτο :P ειναι 2 τωρα :) και ναι εκανε ολα αυτα που λετε ..κανει ακομα καποια απο αυτα αλλα εχει χαλαρωσει αρκετα δλδ καθεται και λιγο μονη και παιζει ή βλεπει τηλεοραση...με τον μπαμπα της καθεται πολυ καλα και με παπουδογιαγιαδες :) Αλλα δεν κοιμαται εκτος σπιτιου με τπτ!!!!! ανοιγει το ματι μολις την ξαπλωσεις να δει που ειναι...ειναι λιγο καπως αυτο αλλα θα ζησουμε :P Γενικα οσο μεγαλωνει αλλαζει ...εσας ειναι ακομα πολυ μωρακια για να εχετε τοσο πολλες απαιτησεις ... το πρωτο μεγαλο βημα θα γινει οταν περπατησουν σταθερα :)

Μακια σας και υπομονη :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Kατι εγινε κοριτσια ..καθιερωσαμε βολτα με το καροτσι.Με το που αρχιζει να γκρινιαζει την παει μια βολτα κ ετσι κοιματε λιγο.Δυστυχως η ευτυχως η μικρη λογω θηλασμου θελει το στηθος για πιπιλα για να κοιμηθει.Το καροτσι ειναι μια εναλλακτικη..Για να δουμε :)

Κοριτσια δε διαβασα ολα τα posts αλλα μονο το αρχικο,της κοπελας που ανοιξε το topic. Θελω να πω οτι μακαρι να ηταν και η δικια μου κολλημενη επανω μου,αλλα συμβαινει το αντιθετο.Το ειχα ξαναγραψει καπου εδω στο forum μαλλον σε αλλη ενοτητα,οτι η μικρη μου εχει τρελλη αδυναμια στον μπαμπα της και τη γιαγια της κι εμενα αν και τη θηλαζω εδω κι ενα χρονο,με εχει εντελως "στην απέξω".Ισως φταιει οτι κι εγω ειμαι πολυ αγχωτικη και ειδικα τωρα που περπαταει κανω σσαν υστερικια οταν παει να πεσει,ισως φταιει οτι περναει πολλες ωρες με τον πατερα της και τη γιαγια της (τη μανα μου),ισως απλα δε με παει!!! Ξερω οτι μπορει να σας ακουγεται περιεργο εως και παιδαριωδες που σκεφτομαι ετσι,αλλα ειλικρινα,ουτε στην αγκαλια μου θελει να καθεται οταν ειναι κοντα και οι αλλοι δυο ουτε φυσικα τις χαρες που τους κανει κανει σε μενα.Δεν το εχω ξαναακουσει αυτο,παιδι να εχει τετοια σταση απεναντι στη μανα και μαλιστα σε τοσο μικρη ηλικια.Λογικα κατι κανω εγω λαθος. Να σας πω την αληθεια ο αντρας μου περναει πολλα πρωινα μαζι της που εγω δπουλευω γιατι εκεινος εχει κυλιομενο ωραριο,κι ετσι οι δυο τους εχουν αναπτυξει μια πολυ στενη σχεση που δε σας κρυβω οτι τη ζηλευω.

Οταν ειναι οι δυο τους μαζι εγω ειναι σα να μην εχω θεση,ετσι αισθανομαι.Εντωμεταξυ ο αντρας μου ανακατευεται πολυ σε ο,τι αφορα το παιδι σε σημειο που καμμια φορα τον ρωταω για να κανω κατι σχετικο με το παιδι λες και ειναι εκεινος η μανα.Οσο για τη μητερα μου επειδη εχει κολλημα με την εγγονη της ασχολειται κι εκεινη πολλες ωρες κι εχουν μια αμοιβαια αδυναμια. Ειναι φορες που σκεφτομαι οτι αν ειναι οι σχεσεις μου με τη μικρη ετσι τωρα που ειναι μωρο,τι σχεσεις θα εχουμε αργοτερα?

Λετε να γινω σαν κατι μανες που τρωγωνται με τις κορες τους και τις ανταγωνιζονται και οι κορες δε θελουν να τις βλεπουν ζωγραφιστες?

Πιστευω οτι πολλα απο αυτα ξεκινανε απο το γεγονος οτι ο αντρας μου ανακατευεται τοσο πολυ στα θεματα του παιδιου και ειναι φορες που νιωθω οτι με ευνουχιζει.Ειναι σα να εχουμε αναπτυξει εγω κι εκεινος,χωρις να το λεμε ανοιχτα,μια σχεση ανταγωνισμου ως προς το παιδι,ποιος δηλαδη θα το ταισει πιο ευκολα,ποιος το αλλαζει καλυτερα,σε ποιοιν γελαει περισσοτερο και φοβαμαι πολυ μην εχει ασχημες επιπτωσεις αυτο στην ψυχολογια του. Σας λεω,εχουνε αναπτυξει μια τοσο στενη σχεση οι δυο τους που νιωθω οτι εγω δεν εχω θεση εκει,σα να ειμαι παραταιρη.

Τι εννοεις,οτι τοτε θα εκτιμησω το οτι ο αντρας μου ανακατευεται πολυ με το μωρο? Δε νομιζω.Επιπλεον δυσκολα θα ερθει δευτερο μωρο οποτε,προς το παρον,η κατασταση παραμενει ετσι.

όχι,εννοώ ότι, όταν θα κάνεις δεύτερο, το πρώτο θα έρθει να κολήσει πάνω σου. Εμάς τις μαμάδες μας θεωρούν δεδομένες τα παιδιά. Όταν δουν ότι μας μοιράζονται, τότε, τα πιάνει η 'μαμακίαση'... :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...