Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεει κατι σημαντικο, σχετικα με αυξημενη ALP και ανπτυξη οστων παιδιων? ολο κακα διαβαζω μπρρρρρ

genuine εμεις 7800 και 73 χρονισαμε, ειχαμε δει και το 75% ειδαμε και το 3%

ακομα την κοιταω οπως θα δεις....υπομονη.....εκανες πακετο αιματολογικες για πρωτο τσεκαρισμα?

kKZUp2.png

Γατούλα τίποτα δεν έχουμε κάνει..μόνο μια γενική αίματος που έδειξε σίδηρο και φερετίνη μέσα στα φυσιολογικά αλλά χαμηλά..Γι αυτό ρωτάω..πως πρέπει να ξεκινήσω?

Γατούλα 15 μηνών πόσο το παιδάκι σου θυμάσαι?πότε ξεκίνησες διαδικασία εξετάσεων? Τελικά έχετε καταλήξει κάπου? που οφείλεται η μη πρόσληψη ύψους? Συγγνώμη που βομβαρδίζω αλλά έχω κατααγχωθεί..

ελεγξε θυρεοειδη για την ωρα ισως, ειναι νωρις πιστευω για εσας ακομα, ισως να κανεις υπομονη μεχρι τα 2 και τοτε θα δεις πως παει και να κανεις ενα γενικοτερο τσεκαπ.

εμενα ηταν λιγοφαγη

τωρα τι να σου πω, 15 μηνων ποσο να ειχε παρει ακομα? 2 ποντακια?

2 χρονων ηταν 10,200 και 83 ποντοι

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

bebaki-eva σου έκανε έκπληξη όντως με τα μαλλάκια της μικρής!! σε έβγαλε και από τον κόπο να πάς εσύ βρέ, για αυτό το έκανε! :lol::lol::lol:

Και εμένα ο δικός μου έχει μια μεσούλα σαν βραχιόλι είναι...πούπουλο σκέτο.Αλλά έχει τέτοια δύναμη... όσο βάρος του λείπει τόσο δύναμη έχει! κουταλιανός παιδί μου! μου έδωσε μια σφαλιάρα προχτές και είδα τον ουρανό σφοντύλι!! δεν μιλάμε για το βάρος που σηκώνει...όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην πάθει και τίποτα γιατί σηκώνει κρυφά μερικά αντικείμενα θεόβαρα! στο σταθμό έχουν πάθει πλάκα! το καλοκαίρι είμασταν στην μαμά μου και άνοιξε το ψυγείο και έβγαλε μια τσάντα με 2 χταπόδια κατεψυγμένα θεόβαρα και τα έφερε στο σαλόνι!:shock::shock: στο σταθμό μια μέρα έσερνε την κούτα με το ψωμί που έφερε ο φούρναρης!:shock:

katska γλυκιά μου αν ο δικός μου είχε αυτό το βάρος στην ηλικία του δικού σου τούμπες θα έκανα!! 11.800 - 12 κιλά με το ζόρι είναι τώρα ο δικός μου. Απο την στιγμή που τρώει και είναι καλά μην ανησυχείς. Εμείς τα κυνηγάμε κιόλας!

ναι γιαυτο το κανε ο γλυκος μου..... ασε ασε γ στονε τι εχει ακουσει απο τοτε ,..... δεν παλευετε......

απο μεση κι εμεις παμε καλα.....δεν σταματαει ουτε φουστα ουτε πατελονι και τωρα με τις διαρροιες ουτε τα κολαν μας..... τι ειναι ρε κορασιδες αυτο με τις διαρροιες στα δικας μας..... ερχονται και κολλαει η κοιλια στην πλατη..... αφου τωρα δυο μερες δεν ηθελα να την κανω μπανιο γιατι με πιανει απελπισιαααααα..... μετρησα ολα τα κοκκαλακια της!!!!

περιτο να σου πω οτι επεσα κατω απο τα γελια με τα χταποδια και την κουτα με τα ψωμια απο τον φουρναρη!!!!

προσοχη ερχεται ο κουταλιανος......

γατουλα μπραβο σας!!!!!

κι εγω πιστευω οτι αν της κανω εξετασεις θα ειναι ο σιδηρος κ ο αιματοκριτης στα ταρταρα...... τι σου ειπε ο γιατρες να συνεχισεις να δινεις σιδηρο????

και να σου πω να την μετρας ξαπλα την Αναστασια σου..... και μετα απο τον βραδυνο της υπνο.....ετσι θα κανεις καθε φορα ωστε να εχεις συγκριση......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Κορίτσια γεια σας και πάλι..σας διαβάζω συχνά και σας έχω κάνει 1-2 ερωτήσεις αλλά μέχρι τώρα έδινα περιθώρειο στο παιδί μου ότι θα πάρει μπρος.. Μέχρι και τον χρόνο ήμασταν πολύ ολιγόφαγα παιδάκια..έχουμε όμως 2 μήνες που τρώμε κανονικά..250μλ φρουτόκρεμα, 250 μλ φαγητούλι, αυγό, άνθος αραβοσίτου, τυράκι ,ψωμάκι..τα πάντα..Η χαρά μου απερίγραπτη..Είμαστε 14,5μηνών.. Χρονίσαμε 8 κιλά και μόνο 73 πόντους.. Μέχρι και 4μηνών ήταν πάνω από τα όρια του φυσιολογικού στο ύψος..μετά άρχισε η πτώση..Τώρα που αρχίσαμε να τρώμε , έχουμε πάει γύρω στα 9 κιλά χοντρικά.. Από βάρος λοιπόν πάμε σχετικά καλά.. Τη μετράω όμως βρε κορίτσια στο ύψος και εξακολουθεί να είναι 73 πόντους.. Πέφτουμε από τη καμπυλη οριακά..Τι συμβαίνει βρε κορίτσια?κοντεύω να σκάσω..Ο μπαμπάς μου (μένω σε νησί)είχε πάει το βιβλιάριό της στη Θωμαιδου την αναπτυξιολόγο στο παίδων (πριν 6 μήνες περίπου) και του είπε ότι είμαστε μια χαρά και να μην μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων και ότι έτσι είναι τα παιδάκια που θηλάζουν κτλ..Τώρα όμως?Η πορεία της όλο και φθίνει..είναι πάρα πολύ κοντούλα..περπατάει και είναι σαν να περπατάει μωρό 6 μηνών..Του αδερφου μου το παιδί είναι 8 μηνών και της ρίχνει 6 πόντους..Να σημειώσω ότι ο μπαμπάς μας είναι 1.92 κι εγώ 1.65..Τι να κάνω?Στεναχωριέμαι πάρα πολύ..Τι με συμβουλεύετε?Πως να ξεκινήσω?Τι θεωρείτε ότι μπορεί να φταίει?

να δωσεις λιγακι ακομα περιθωριο στο παιδακι σου θα σου προτεινα αφου εχει αρχισει και τρωει..... θα δεις θα ψηλωσει ......μην ΜΗΝ συγκρινεις με αλλα παιδακια.....ξερω ειναι δυσκολο κι εγω/εμεις το κανουμε.....εξαλλου το παιδι του αδερφου σου ειναι και αγορακι ......

γαλατακι πινει???δεν μας γραφεις νομιζω......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

το πρωι εννοεις εεεε? γατι εχτες τη μετρησα βραδυ και την αλλη φορα πρωι! τι δ@#$@$ μαζευουμε μεχρι το βραδυ σαν τα λουλουδακια?

ΘΑ τις παω παιδιατρο

μαλλον .....

αφου ξερεις τωρα.... διαβασε το θεματακι με την χαμηλη σωματομεδινη ...... τα αρχικα ποστς και θα δεις ...... μονο πρωι θα μετρας λεμε!!!!! αντε και χαλαρωσε γιατι θα σε αρχισω τις μπουφλες......

το μακαρονι μου πρεπει να εχει σταματησει στους 86 ποντους.... λες να αρχισω να ανησυχω???? εεεεεε γιατρε μου .... γιατι σε βαρος το χω παρει αποφαση οτι ποτε δεν θα μπει στις καμπυλες!!!! αλλα αν υποπτευθω οτι εχει αρχισει να πεφτει και το υψος με χαπια θα με εχετε απο δω και μπρος....

την πεμπτη μετα απο 5 διαρροιες την Τεταρτη και δυο το πρωι της πεμπτης ζυγιστηκαμε και ηταν 9100:roll::roll::roll:

παλι καλα 100 γραμμ πανω απο την προηγουμενη ζυγιση πριν 15 ημερες...... φαντασου που εχω καταντησει...... να χαιρομαι με τα 100 γραμμ!!!! κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο με τα μαλλια κομμενα...... και την κοιλια στην πλατη!!!!! θα φριξετε και θα παρετε κουραγιο μανουλες......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

glitterfy0085247251D30.gif

η ελεονορα μελετη.......χιχιχιχιχιχιχ!!!!

glitterfy0085407602D31.gif

ο μπαμπας μας ειναι ετσι γιατι τον εχουμε "μαλωσει" για τη μλκ που εκανε με τα μαλλια ...... εεεεχχχχχ την εκπληξη ηθελα να πω......

χιχιχιχιχιχιιχ

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

η ελεονορα μελετη.......χιχιχιχιχιχιχ!!!!

το μαλλι μακρυμα επειγοντως!

η μαμα παντως ειναι κουκλα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και μην αγχωνεσαι...κι εγω τρελαμενη ημουνα, τωρα πια το εχω παρει αποφαση οτι μεγαλωνω ακριδακι!

rPs2p2.png

το μαλλι μακρυμα επειγοντως!

η μαμα παντως ειναι κουκλα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και μην αγχωνεσαι...κι εγω τρελαμενη ημουνα, τωρα πια το εχω παρει αποφαση οτι μεγαλωνω ακριδακι!

μα πως μακραινεις το μαλλι????

με τραβηγμα?????εγω θα την λουζω καθε μα καθε μερα αλλα οταν θα παχυνει λιγακι γιατι δεν μπορω να μετραω τα κοκκαλακια.....

σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....:D:D

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Aγαπητά μέλη,

το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των γονέων.

Για θέματα που αφορούν κοινωνική δικτύωση έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις με στόχο την ανταλλαγή κοινών εμπειριών και αλληλουποστήριξη παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το νέο site www.parentscafe.gr

στις ενότητες είτε

καφέ ανά ηλικία http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=19

καφέ ανά περιοχή http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=3

έρευνες αγοράς http://www.parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=96

social groups http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=27

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=2983&postcount=6

Ο δευτερος συνδεσμος θα σας οδηγήσει σε βίντεο το οποίο δείχνει το πώς μπορείτε να κάνετε χρήση των social groups!

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

παρακαλώ διαβάστε την εξής ανακοίνωση

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1796884#post1796884

μέχρι το θέμα να παρουσιαστεί με τρόπο που οι αναγνώστες να μπορούν να παρουν τις απαραίτητες πληροφορίες, (πχ μάξιμουμ σε 2-3 σελίδες έναντι δεκάδων στις οποίες βρίσκονται τώρα)

παρακαλώ χρησιμοποιείτε για την καθημερινή σας επικοινωνία το νέο καφέ

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1971

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...