Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

antu

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν εχω γεννησει ακομα αλλα αυτο που ισχυει για τα δημοσια νοσοκομεια ειναι οτι θα γενναμε και δεν θα παιρνουμε το επιδομα τοκετου.Αν καποια ξερει περισσοτερα η κατι αλλο ας μας πει.

Δεν εχω γεννησει ακομα αλλα αυτο που ισχυει για τα δημοσια νοσοκομεια ειναι οτι θα γενναμε και δεν θα παιρνουμε το επιδομα τοκετου.Αν καποια ξερει περισσοτερα η κατι αλλο ας μας πει.

Kalispera koritsia eimai kainourgia sto forum k 8a i8ela na rwtisw se kapoia apo sas pou gennise prosfata se nosokomeio,isxuei telika pws 8a plirwnoume ti genna??eite kaisariki eite f.t?? eyxaristw :)

Κορίτσια καλησπέρα

Αυτό που γίνεται είναι το εξής, αν υπάρχει ασφάλιση δεν πληρώνεις την γεννά στα δημόσια νοσοκομεία και σου καλύπτουν ένα είδος δωματίου συνήθως το πιο απλό. Τώρα στις κλινικές είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα μιας και εξαρτάτε από την κλινική. Από ότι ξέρω θα ψηφιστεί ένα νέο νομοσχέδιο το όποιο λέει πως κάποιες κλινικές θα κάνουν σύμβαση και θα πηγαίνει το επίδομα κατευθείαν στην κλινική τώρα αν θα αφαιρείτε από το τελικό ποσό η αν θα καλύπτει όλη την γεννά αυτό δεν το ξέρω. Αλλά και αυτό δεν είναι τελικό ακόμη τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. Ελπίζω να σας κάλυψα…

JhYEp2.png

Καλησπερα κοριτσια,

Γεννησα στις 29/12/11 σε γενικο νοσοκομειο με ΦΤ και δε πληρωσα τιποτα. Νομιζω και για καισαρικη το ιδιο ισχυει. Το καλυψε η ασφάλεια μου ΙΚΑ αντι του βοηθηματος τοκετου που εδιναν παλιοτερα. Αυτη η εγκυκλιος ισχυει απο την 1/10 άλλα νομιζω οτι τελευταια αρχισε να λειτουργει. Δηλαδη αντι να πληρωσεις στο νοσοκομειο το ΙΚΑ πληρωνει κατευθειαν και η αμεση ασφαλισμενη δεν εμπλεκεται στα νοσηλεια. Τωρα για ιδιωτικη κλινικη ή νοσοκομειο αφου πληρωσεις εκει πας στο ΙΚΑ μετα με τα χαρτια σου και περνεις το βοηθημα,1007 ευρω. το επιδομα τοκετου και λοχειας τα περνεις κανονικα εφοσων εχεις ενεργη εργασιακη σχεση.

Ελπιζω να βοηθησα. Με το καλο τα μπεμπακια σας και ευχομαι ευκολη γεννα σαν τη δικια μου :-P:razz:

Διαφημίσεις

Ελπιζω να βοηθησα. Με το καλο τα μπεμπακια σας και ευχομαι ευκολη γεννα σαν τη δικια μου :-P:razz:

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!

Ap1rp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Είμαι 6 χρόνια στα 7 παντρεμένη, έχω κάνει 5 εξωσωματικές λόγω αφαίρεση σαλπίγγων. Από την τρίτη προσπάθεια και μετά ο σύζυγος άρχισε να με στηρίζει. Τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο και να θέλω να κάνω ένα παιδί και να μην θέλω. Φυσικά θέλω πολύ και να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Έχω στείλει τα χαρτιά μου στο μητέρα αλλά πίκρα η κατάσταση θέλει 4 - 5 χρόνια. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με τις υιοθεσίες;; Επιπλέον η πεθερά μου μου είπε ότι για εμάς δεν νοιάζεται που δεν έχουμε παιδί γιατί ο άλλος της γιος έχει αποκτήσει το 2ο παιδί. Νιώθω φοβερά θυμωμένη και ζηλεύω πάρα πολύ!!! Μπορείτε λίγο να με βοηθήσετε;;; δεν ξέρω πλέον τι να κάνω δεν πιστεύω στους γιατρούς τους θεωρώ άντε να μην πω!!! Ευχαριστώ περιμένοντας απάντησή σας!!!

Θα ήταν εφικτό να λάβω την απάντησή σας στο e- mail μου;;;

Βαλάντα

Βαλάντα μαλλον την ίδια πεθερά εχουμε δεν εξηγειται διαφορετικά!!! και εμεις μια απο τα ίδια άποτυχημενες εξωσωματικες με τη διαφορα οτι το πρόβλημα ειναι στη μεριά του άντραα.. φαντασου να μην ητανε δηλαδη! και δεν την ενδιαφερει αν θα κανουμε παιδια μιας και ο αλλος της γιος περιμενει το δευτερεο!! αποφασισα να μην ασχολουμαι και να μην ξαναμαθουν ποτε καμια κινηση μου! τους σιχαινομαι τετοιους ανθρωπους!

Κρατώ το θαυματάκι μου αγκαλιά, και χάνομαι στα μάτια του τα γαλανά..

Αγία μου Ειρήνη σε ευχαριστώ.. Παναγιά μου, Άγιε Ευφραιμ..

Βαλάντα συγνώμη κιόλας αλλά ο άντρας σου δε σε στήριζε στις 2 προηγούμενες προσπάθειες?μόνη σου πήγαινες στο γιατρό για την όλη διαδικασία?και τι έγινε του ήρθε η επιφοίτηση και είπε πρέπει να στηρίξω όσο μπορώ την γυναίκα μου?

Όσο για την πεθερά σου να μην σκοτίζεσαι ,μόνο στόμα έχουν και στο τέλος γυρνάνε σαν βρεγμένες γάτες...Καλό είναι να μην γνωρίζει κανένας τις κινήσεις σας έτσι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Α! και κάτι άλλο μη ζηλεύεις και ούτε να θυμώνεις να σκέφτεσαι πως μπορεί να κάνουν παιδιά αλλά το θέμα είναι τι επίπεδου θα είναι αυτοί οι γονείς όταν με τον δικό σου καημό-στεναχώρια χαίρονται....θέλω μέχρι την επόμενη φορά που θα μας γράψεις να έχεις καλά νέα,μην ξεχνάς πως η αγάπη για τα παιδιά δεν ξεκινάει (πάντα) από την κοιλιά....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

συμφωνω. εγω γεννησα στο Αλεξανδρα, αλλα επειδη ειχα οξυ τοκετο ο γιατρος μου δεν με προλαβε και με ξεγεννησε ο Κουτρουμανης. μια χαρα αντιμετωπιση ειχα και με ειχαν προσεξει απιστευτα.

καλησπέρα, τις ευχές μου για το μωράκι σου!Ηθελα να ρωτήσω τη γνώμη σου για το νοσοκομείο και τον Κουτρουμάνη. Κι εγώ στο Αλεξάνδρα θα γεννήσω και με παρακολουθεί ο Κουτρουμάνης. 'Εμεινες ευχαριστημένη από επίπεδο γιατρού και νοσοκομείου? Ο Κουτρουμάνης σε βοήθησε για φυσιολογικό τοκετό?

Κορίτσια, ξέρετε τι γίνεται με τον ΕΟΠΥ και τις γέννες σε δημόσια νοσοκομεία? Εγώ δεν έχω καταλάβει, γεννάω πρώτα ο θεός το καλοκαίρι, αλλά το μυαλό μου τρέχει από τώρα στα έξοδα, για να ξέρω τι με περιμένει....Ευχαριστώ πολύ την misspiggi και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του φορουμ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Εχω μια απορια βρε κοριτσια...ειμαι να γεννησω με καισαρικη λογω προηγουμενης καισ., οποτε πρεπει να γινει στις 38 εβδ., εκτος απροοπτου. Μπορω δηλ. να παω στο νοσοκομειο οταν φτασω στις 38 κ να γεννησω, χωρις συμπτωματα?Δεν εχω ανοιξει φακελο κ δεν θα ανοιξω αφου ηδη μπηκα στον μηνα μου. Δεν εχω γιατρο στο Ιπποκρατειο κ ειμαι κ απο αλλη πολη.Εχω ανοιξει φακελο μονο σο Παπαγεωργιοθ, ποθ ομως εφημερεθει μια φορα/εβδομαδα

Διαφημίσεις

BLUBLU κι εγώ στο Ιπποκράτειο γέννησα με καισαρική αλλά με προγραμματισμένη εισαγωγή. Αυτό που ρωτάς δεν το ξερώ αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στο νοσοκομείο να σου πουν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις? Νομίζω είναι το καλύτερο.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κορίτσια, ξέρετε τι γίνεται με τον ΕΟΠΥ και τις γέννες σε δημόσια νοσοκομεία?

• Το επίδομα τοκετού απ'το ΙΚΑ θα πάει κατευθείαν στο μαιευτήριο, δεν παίρνεις τίποτα εσύ στα χέρια σου
  • Εφόσον είσαι ασφαλισμένη, το μαιευτήριο σου παρέχει δωρεάν έναν τύπο δωματίου (4κλινο ή 6κλινο νομίζω;) και εσύ πληρώνεις τη διαφορά αν θες καλύτερο δωμάτιο

Ap1rp3.png

Σε δημοσιο νοσοκομειο με ΦΤ γεννησε καμια προσφατα?Ποσο πληρωσε?Με ασφαλεια ικα του συζυγου μεσω οαεδ τι πληρωνεις αν γενησεις σε δημοσιο με ΦΤ?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Σε δημοσιο νοσοκομειο με ΦΤ γεννησε καμια προσφατα?Ποσο πληρωσε?Με ασφαλεια ικα του συζυγου μεσω οαεδ τι πληρωνεις αν γενησεις σε δημοσιο με ΦΤ?

Σνουφελ μου γεννησα εγω στις 20/1 στο ελενα με φτ.Με το ικα (δεν νομιζω να παιζει καμια σημασια μεσω οαεδ) πληρωσαμε μονο για την αναβαθμιση του δωματιου.Ημουν στα λουξ , στις σουιτες του 5ου και πληρωσαμε 125 ευρω την ημερα.500 ευρω για 4 μερες.

ClTwp3.png

• 5 months later...

Διαφημίσεις

Φυσικα γιατι να μην σε δεχτουν???Εχεις γιατρο στο δημοσιο καποιον που σε παρακολουθει???

Οταν σε πιασουν οι πονοι βουρ στο εφημερευον και γεννας..με το καλο;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...