Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα η αγαπημένη μου εταιρεία εδώ και κανα δυο χρόνια είναι η oriflame, παραγγέλνω και μου έρχονται στο σπίτι, αν δεν μου αρέσει κάτι μου το αλλάζουν ακόμα κι αν έχω ανοίξει το κουτάκι και είναι πολύ φθηνά σε σχέση με τα άλλα, δεν μου έχουν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, εκτός από μακιγιάζ παίρνω και κρεμούλες και μάσκες προσώπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό συνεργάζομαι με μια εταιρεία που πουλάει στην ελλάδα και στο εξωτερικό τα περισσότερα από τα γνωστά αρώματα που κυκλοφορούν σε πολύ συμφέρουσες και οικονομικές τιμές από αυτά της αγοράς. Δεν είναι απομιμήσεις, δεν είναι μαιμού. Είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν ουσίες καρκινογόνες και μυρίζουν καταπληκτικά. Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ για λεπτομέρειες. Ευχαριστώ πολύ.

Κοπελιά, hypnose doll eyes της lancome. Απαιχτη!!!!

τιμή ανάλογα την εκπτωση... νομίζω ενα 35αρι χωρις εκπτωση αλλα στο ... H/C με 25% ....ερχεται πιο οικονομικά

Και εγώ επίσης συμφωνώ! Αλλά πλέον λόγω οικονομικών δυσχερειών αγοράζω πιο οικονομικές, έστω και αν δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Τη δουλειά τους πάντως την κάνουν.

• 1 month later...

....και πάλι θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού! Κάποτε μου είπαν για μια κρέμα που ενισχύει το μαύρισμα με τον ήλιο είναι σαν να ξυπνάει τη μελανίνη. Επειδή τα πόδια μου είναι είναι απελπιστικά άσπρα και δεν μαυρίζουν λέω να την παστωθώ και να κάτσω στο μπαλκόνι μήπως και σπάσει η ασπρίλα!Μήπως καμιά έχει υπόψην της πως την λένε αυτή την κρέμα ή που μπορώ να τη βρώ;

Διαφημίσεις

εμένα η αγαπημένη μου εταιρεία εδώ και κανα δυο χρόνια είναι η oriflame, παραγγέλνω και μου έρχονται στο σπίτι, αν δεν μου αρέσει κάτι μου το αλλάζουν ακόμα κι αν έχω ανοίξει το κουτάκι και είναι πολύ φθηνά σε σχέση με τα άλλα, δεν μου έχουν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, εκτός από μακιγιάζ παίρνω και κρεμούλες και μάσκες προσώπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη

Μακριά απο τη συγκεκριμένη εταιρία.Τα καλλυντικά της έχουν πετρελαιοπαράγωγα συστατικά και προκαλούν ασφυξία στο δέρμα.Κάκιστης ποιότητας καλλυντικά οι συνέπειες των οποίων φαίνονται μακροπρόθεσμα και σίγουρα οχι εξ όψεως αλλά μέσα απο καθαρισμούς προσώπου ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες όπως το καλοκαίρι που το δέρμα χρειάζεται καλή κρέμα για να ενυδατωθεί επαρκώς.Εξάλλου τόσο χαμηλής αξίας προιόντα θα έπρεπε να σας βάζουν σε υποψίες.Είναι δυνατόν μια κρέμα των 6 ευρώ να ανταγωνίζεται μία άλλη των 30;

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο Apivita, τα οποια ειναι και φυτικα και σχετικα φτηνα.

ΑΛΛΑ!! Για κρεμα ματιων αν και λιγο ακριβουτσικη επειδη ειναι και σε μεγαλη σχετικα συσκευασια, συνιστω ανεπιφυλακτα Neostrata Bionic Eyes.

Θα με θυμηθειτε!!!

καλημερα σχετικα με την απιβιτα νομιζα και εγω οτι ηταν καλα αλλα δεν ειναι βιολογικα εγω πηρα μια bepanhol η οποια ειναι πολυ καλη και αγνη σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. αλλο φυτικο και αλλο βιολογικο, επειδη το εχω ψαξει το θεμα ακομα και του κορρε ειναι τιγκα στα χημικα.

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο Apivita, τα οποια ειναι και φυτικα και σχετικα φτηνα.

ΑΛΛΑ!! Για κρεμα ματιων αν και λιγο ακριβουτσικη επειδη ειναι και σε μεγαλη σχετικα συσκευασια, συνιστω ανεπιφυλακτα Neostrata Bionic Eyes.

Θα με θυμηθειτε!!!

Κι εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επίσης απο Neostrata το απόλυτο σέρουμ της σειράς Bionic. Γενικά το έχω ρίξει στα δερμοκαλλυντικά, εκτός από κρέμα ημέρας που δεν αλλάζω με τίποτα την Daywear plus της Estee. Δεν υπάρχει λέμε....

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Καλημερα κοριτσια!

Θα με θυμηθειτε!!!

Apivita τέλεια!!! ομως την ματιών πρώτη φορά την ακούω. Είναι καλή σε ρυτίδες και που πωλείται και πόσο΄...τόσες λίγες ερωτήσεις!!!

Διαφημίσεις

Τα Neostrata πωλούνται μόνο σε φαρμακεία. Πιθανώς να χρειαστεί παραγγελία, δεν τα έχουν όλα τα φαρμακεία. Η ματιών αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 35 Euro αλλά είναι καλή. Τώρα, για τις ρυτίδες, προλαμβάνει μεν δεν διορθώνει όμως (τουτέστιν άμα σκάσει μύτη η ρυτίδα, με καμία κρέμα δεν εξαφανίζεται απλά δεν επιδεινώνεται το πρόβλημα - μόνο το botox κ.λπ. διορθώνουν).

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

H Neostrata μονο σε φαρμακεια ειναι διαθεσιμη. Κανει πολυ καλη συσφιξη γυρω απο τα ματια και απο εμπειρια, εξαφανιζει μαυριλα και κουραση. Τωρα για ρυτιδες δεν ξερω. Αλλα εγω σου προτεινω επειδη εχει γυρω στα 40 ευρω, να ζητησεις πρωτα ενα δειγματακι (μου ειχε κρατησει γυρω στις 12 μερες) για να τη δοκιμασεις!

Φιλια!

εγω ματιων της neostrata ειχα πολυ καλη,οταν ημουν αθηνα

εδω αλλαξα και εχω lotion,αφρο και κρεμα απο τη bioselect

http://www.bioselect.gr/TheCompany.aspx

φανταστικη σειρα,τελειες πριδιαγραφες

αναμεσα σε τοσους κολοσσους παει καλα εξωτερικο εξαγωγες

ματιων πολυ δροσερη με ευφρασια και αλλα δε θυμαμαι εχω της naturally thinking

επισης μερα παρα μερα βαζω αμυγδαλελαιο γυρω απο τα ματια,τελειο

http://www.sensities.com/product_details.php?id=897&mid=10&n=T%CE%B6%CE%B5%CE%BB_M%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CE%BD_%CE%BC%CE%B5_%CE%95%CF%85%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1

μασκαρα την hypnose της lancome

σκιες mac,ειναι απαιχτες

ρουζ,make up,πουδρα,lip gloss της laura mercier {επαγγελματικα πολυ καλη σειρα(νατασα θεοδωριδου,ζηνα κ.λ.π.,επωνυμες εξωτερικου}

http://www.lauramercier.com/store/shop/Foundations_Oil-Free-Foundation_prod210050

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

• 5 months later...

εγώ κορίτσια πλέον παίρνω απο το εξωτερικό απο την elf καλλυντικά που είναι και καλά και φθηνά και έχω μείνει πολύ ευχαρηστημένη και κρέμες Nivea η μοναδική που μου έκατσε καλά .. όσο για τον καθαρισμό χρησιμοποιώ της avent το υγρό σαπούνι καθαρισμού... έχω δοκιμάσει την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα μιας και πάντα είχα θέμα με τις κρέμες διότι όλες με γέμιζαν σπυριά απο της μάσκες μεχρι της απλές μέχρι που βολεύτηκα στα ανωτέρω.. πάλι καλά γιατί είχα απελπιστεί κάποια στιγμή.. :?

• 2 months later...

Έχει δοκιμάσει καμια σας προϊόντα eubos? Δοκιμασα πρόσφατα μια κρέμα για τα χέρια που μου άρεσε κ ψαχνοντας είδα ότι έχει και κρέμες για πρόσωπο και σώμα. Είναι καλές? Παλια είχα χρησιμοποιήσει μονο σαπούνι αυτης της εταιρείας

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλησπερα σας! Προσωπικά είμαι λάτρης της Oriflame. Ταιριάζουν πάρα πολύ στο δερμα μου, έχω βρει λύσεις σε θέματα μου που ακριβα επώνυμα προιόντα ή προιόντα φαρμακειου δεν μου προσφεραν κατι. Ειδικά σε διχρωμίες στο πρόσωπο, σε υπερβολική εφίδρωση των πελματων, σε κάλους, σε ξηρές φτερνες, σε κρέμες χεριών, σε σαμπουαν για λιπαρα μαλλια, έχω βρει την υγεια μου. Και με τα προϊόντα μακιγιάζ είμαι πολύ ευχαριστημενη.

Μήπως κάποιο κοριτσάκι μπορεί να με βοηθήσει...

Θέλω να αγοράσω (κάποια στιγμή) μία λάμπα uv για τα νύχια ,αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετη ,τι πρέπει να προσέξω?Η λάμπα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε απλά μανό για στέγνωμα??

Επίσης είδα τα μανό της shellac ,μου άρεσαν πολύ ,αλλά η λάμπα τους κοστίζει και 170 ευρώ περίπου.Τόσα λεφτά δεν μπορώ να διαθέσω.Αν πάρω κάποια με λιγότερα χρήματα ,θα κάνει την ίδια δουλειά?¨Εχετε να μου προτείνετε κάτι??

Και γενικά όποιες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα μανό ,εφόσον τα έχετε χρησιμοποιήσει ,θα ήτανε χρήσιμη!!!

ΓΕΙΑ Σ ΒΑΣΣΙΛΙΚΗ!ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΤΗΣ ΣΕΛΑΚ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ..Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ THYUA AYTA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!!ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΤΟ ΑΠΛΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ...

Σίγουρα!!! Δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλα τα δέρματα!!! Προσωπικά, έχω δοκιμάσει πάρα πολλές εταιρείες κι έχω δόσει πάρα πολλά χρήματα μεχρι να κατασταλάξω στην Oriflame. Το δέρμα μου είναι υπερβολικα λιπαρό, με υπερέκκριση σμήγματος, εμφανής πόρους και παράλληλα πολύ ευαίσθητο και λεπτό, σπάνιος συνδυασμος για λιπαρό δέρμα! Παράλληλα ιδρώνω υπερβολικά, καίγομαι στον ήλιο και το δέρμα μου αφυδατώνεται αμέσως. Επισης δεν προτιμώ καλλυντικά που κάνουν πειράματα σε ζώα. Μια φίλη μου ομογενής στη Γερμανία μου έχει πει ότι τα προϊόντα Oriflame εκεί είναι μόνο στα φαρμακεία και σε υποαλλεργικά τμήματα σε καταστήματα καλλυντικών σε 2πλασια τιμή τουλάχιστον, οπότε τα προμηθεύετε από Ελλάδα. Πολύ ωραία προϊόντα είναι επίσης και της Juliette Armand (επαγγελματικά προϊόντα και το εργοστάσιο είναι Ελληνικό), ειδικά το lypocontrol είναι απίθανο!!! Απλώνετε λίγη ποσότητα μετά την κρεμα ημέρας και πριν το make up και νιώθετε το δέρμας σας να "στεγνώνει", να γίνεται ματ χωρίς να αφυδατώνεται. Είναι ένα προϊόν που δεν έχω βρει στην oriflame, αλλά μου είναι απαραίτητο με το δέρμα που έχω. Για τα δεδομένα της εποχής είναι ακριβούτσικο (30? τα 30ml) αλλά ευτυχώς το κατάστημα Skin Mood στην Κηφισιά που έχει μόνο τα προϊόντα Juliette Armand κάνει κατά καιρούς προσφορές κι έχει παράδοση δωρεάν αν θυμάμαι καλά σε όποια διευθυνση θέλετε εντός Αττικής. Πάντως είμαι 35 χρονών, η περιοχή των ματιων μου δεν έχει καθόλου ρυτίδες (μόνο 2-3 πολύ λεπτές ρυτίδες ε

έκφρασης έχω στο μέτωπο) κι όλοι με κάνουν το πολύ 30!!! :-)

κοριτσια ψαχνω διαφανη "μασκαρα-τζελ" φρυδιων

εχετε κατι υποψιν σας?

pasxalitsa καλησπέρα. Δες τα παρακάτω links...

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=24151

http://gr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21241

Αν γινεις μέλος ψωνίζεις με 23% εκπτωση (μπορω να σε γράψω δωρεαν) ή αν δεν θέλεις μπορω να στα παραγγείλω εγω που ειμαι μέλος και να στα δωσω με την έκπτωσή μου. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικα να βοηθησω, η κατασταση είναι δυσκολη για όλους. Κρίμα που δεν εχει το σετ μακιγιαζ φρυδιων σε προσφορά σε αυτο τον καταλογο, ειναι παρα πολύ καλο...αλλα μπορεις να υπολογισεις την εκπτωση των μελων και για τη μάσκαρα με gel το ιδιο ισχυει κι ας είναι ηδη σε εκπτωση. Αν κάποιο προιον δε σε ικανοποιήσει, απλα επιστρεφεται και παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Ελπίζω να βοήθησα. :-)

• 10 months later...

να ρωτησω οσες κοπελες ειστε αισθητικοι,δερματολογοι ή εχετε αντιμετωπισει αντιστοιχο θεμα

Εχω ταλαιπωρηθει πολυ χρονια τωρα

ειμαι 40 και το δερμα αφυδατωνεται συνεχεια.

Αλλος δερματολογος λεει ειναι λιπαρο,αλλος μαλλον μικτο,αλλος στο μετωπο ισως σμηγματοροικη δερματιτιδα.Εγω στο δερμα εχω ξεφλουδισμα που φαινεται οταν μπει το make up,τοσα χρονια τωρα.Στο φαρμακειο λεει ειναι λιπαρο.Πηρα προιοντα ακνεικα,ξεφλουδισμενο τοσα χρονια(avene,neostrata,biotherma,bioselect,macrovita,naturado).Tωρα πηρα lierac για λιπαρα.Παλι με στεγνωνει.Σπυρακια βγαζω που και που.Το μονο που ξερω οτι το δερμα κοκκινιζει και ειναι αντιδραστικο,αλλα ειναι θαμπο και κουρασμενο με τοσα προιοντα ακνεικα ενω απλα εχω γυαλαδα στο Τ και πορους στη μυτη διεσταλμενους και καμια φορα βγαζω σπυρακια.Στην ουσια εχω γυαλαδα στο Τ..

Ειπα να στραφω σε shiseido(που ξεκινησε ως φαρμακευτικη),τη σειρα beneficiance or future solution(μια περιουσια στοιχιζει) η lancome genifique ορο που εχει βραβευτει 130 βραβεια και λενε αναπλαθει δερμα

Εχετε δοκιμασει καποιοα απο τις δυο?Ειναι καλες?

Μη καταξοδευτω παλι

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

• 6 χρόνια μετά...

Ήρθα κ εγώ σε αυτό το θέμα μιας και έχω αδυναμία στα καλλυντικα κ γενικά στη περιποίηση προσώπου σώματος...!!!!! 

Η καθημερινή σας ρουτίνα ποια είναι; χρησιμοποιήται κρέμες σερουμ κτλπ  κ βάφεστε κάθε πρωί; ποια προϊόντα έχετε ξεχωρίσει ως καλύτερα; 

Εγω γενικά τα πρωινά δε βαφομαι αλλά σκέφτομαι γενικά να το καθιερώσω.. Από καλλυντικά χρησιμοποιώ χρόνια τις ίδιες μάρκες αλλά σκέφτομαι να τις αλλάξω να δω κ διαφορετικές.. Κονσιλερ   μάσκαρα κ πούδρα σε σκόνη έχω της radiant, make up της Max factor με ενοχλεί που αλλάζει συνέχεια όμως τα προϊόντα κ πότε δε βρίσκω το ίδιο make up, στον γάμο μου είχα πάρει το make up h. D της make up for ever τέλειο αλλά κ πάρα πολύ ακριβό για τα δικά μου δεδομένα.. Σκιές έχω παρά πολλές της kryolan, και ρουζ erre due και sephora, μολύβια χειλιών κ ματιών της erre due πάλι με έχουν βολέψει γιατί είναι μαλακά κ βάφουν εύκολα... Κραγιόν διαφορά loreal seveteen rantiant... 

Κρέμα προσώπου ματιών κ σερουμ τώρα τελευταία πήρα την καινούρια της apivita  που είναι για λάμψη κ έχω μείνει πολύ ευχαριστημενη..!!!  Και τώρα είμαι στην αναζήτηση αντιλιακου προσωπου με χρώμα... Αυτά.. Δεν ξέρω αν τα έγραψα όλα σίγουρα όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει...!!!!!! 

Just now, xaroumenh mama είπε:

Ήρθα κ εγώ σε αυτό το θέμα μιας και έχω αδυναμία στα καλλυντικα κ γενικά στη περιποίηση προσώπου σώματος...!!!!! 

Η καθημερινή σας ρουτίνα ποια είναι; χρησιμοποιήται κρέμες σερουμ κτλπ  κ βάφεστε κάθε πρωί; ποια προϊόντα έχετε ξεχωρίσει ως καλύτερα; 

Εγω γενικά τα πρωινά δε βαφομαι αλλά σκέφτομαι γενικά να το καθιερώσω.. Από καλλυντικά χρησιμοποιώ χρόνια τις ίδιες μάρκες αλλά σκέφτομαι να τις αλλάξω να δω κ διαφορετικές.. Κονσιλερ   μάσκαρα κ πούδρα σε σκόνη έχω της radiant, make up της Max factor με ενοχλεί που αλλάζει συνέχεια όμως τα προϊόντα κ πότε δε βρίσκω το ίδιο make up, στον γάμο μου είχα πάρει το make up h. D της make up for ever τέλειο αλλά κ πάρα πολύ ακριβό για τα δικά μου δεδομένα.. Σκιές έχω παρά πολλές της kryolan, και ρουζ erre due και sephora, μολύβια χειλιών κ ματιών της erre due πάλι με έχουν βολέψει γιατί είναι μαλακά κ βάφουν εύκολα... Κραγιόν διαφορά loreal seveteen rantiant... 

Κρέμα προσώπου ματιών κ σερουμ τώρα τελευταία πήρα την καινούρια της apivita  που είναι για λάμψη κ έχω μείνει πολύ ευχαριστημενη..!!!  Και τώρα είμαι στην αναζήτηση αντιλιακου προσωπου με χρώμα... Αυτά.. Δεν ξέρω αν τα έγραψα όλα σίγουρα όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει...!!!!!! 

Just now, xaroumenh mama είπε:

Εγω γενικά τα πρωινά δε βαφομαι αλλά σκέφτομαι γενικά να το καθιερώσω..

Αν το καθιερωσεις θα νιώσεις μια ανανέωση, τουλαχιστον τον πρώτο καιρό. Παλαιότερα βαριόμουν απίστευτα, είχα φίλες συμφοιτητριες που ήταν το πρώτο μέλημά τους για να βγουν απ' το σπίτι. Εγώ απ' την άλλη βαφομουν μόνο για καμιά βόλτα βραδυνή. 

Περίπου ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου μου ξεκινήσα να βαφομαι καθημερινά. Μου αρέσει πολύ και πειραματίζομαι ανάλογα με την διάθεση, πχ άλλες φορές βάζω μολύβι, άλλες μόνο σκιά, άλλες πιο έντονα χειλη κτλ. Τώρα βέβαια με τις μάσκες έχω σταματήσει να φοράω κραγιον εκτός σπιτιού. 

Τελευταία χρησιμοποιώ make up της κορρε, είμαι ικανοποιημενη, το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ φυσικό. Τα max factor πολύ καλυπτικα αλλά όχι τόσο φυσικά στο δικό μου τουλάχιστον δέρμα. Καλλυντικές κρέμες δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, ξεβαφομαι με γαλάκτωμα κάθε βράδυ και άμα το θυμηθω βάζω και καμιά κρέμα προσώπου ή σωματος.  

Αυτά προς το παρόν! 

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Αν το καθιερωσεις θα νιώσεις μια ανανέωση, τουλαχιστον τον πρώτο καιρό. Παλαιότερα βαριόμουν απίστευτα, είχα φίλες συμφοιτητριες που ήταν το πρώτο μέλημά τους για να βγουν απ' το σπίτι. Εγώ απ' την άλλη βαφομουν μόνο για καμιά βόλτα βραδυνή. 

Περίπου ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου μου ξεκινήσα να βαφομαι καθημερινά. Μου αρέσει πολύ και πειραματίζομαι ανάλογα με την διάθεση, πχ άλλες φορές βάζω μολύβι, άλλες μόνο σκιά, άλλες πιο έντονα χειλη κτλ. Τώρα βέβαια με τις μάσκες έχω σταματήσει να φοράω κραγιον εκτός σπιτιού. 

Τελευταία χρησιμοποιώ make up της κορρε, είμαι ικανοποιημενη, το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ φυσικό. Τα max factor πολύ καλυπτικα αλλά όχι τόσο φυσικά στο δικό μου τουλάχιστον δέρμα. Καλλυντικές κρέμες δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, ξεβαφομαι με γαλάκτωμα κάθε βράδυ και άμα το θυμηθω βάζω και καμιά κρέμα προσώπου ή σωματος.  

Αυτά προς το παρόν! 

Εγω μετά που γέννησα μπορώ να πω σταμάτησα να περιποιουμε τον εαυτό μου δλδ κ το πρωί προτιμούσα να κοιμηθώ ένα τέταρτο πάρα πάνω από ότι να  σηκωθω να βαφομαι κ τα μαλλιά μου έναν κότσο τα έπιανα όπως σηκωνομουν από το κρεβάτι κ πήγαινα στη δουλειά :D:roll:, αλλά γενικός κ εγώ τα βράδια βαφομουν συνήθως κ γενικά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που θα πω ότι θα βαφτω να ετοιμαστώ να βγω χωρίς άγχος αν κ πλέον το άγχος είναι μέσα στο πρόγραμμα.... Συνήθως τα make up που παίρνω έχουν βάση το νερό κ έτσι είναι πολύ ελαφριά είναι μέτριας κάλυψης ούτε εγώ δε μπορώ το βαρύ make up στο πρόσωπο μου, ακόμα κ το make up του γάμου μου χτιζόταν κ έτσι την κάλυψη την έκανα όπως ήθελα εγώ...!!!! 

Ααα για μάσκες προσώπου ξέχασα να γράψω παίρνω σκόνη πρασίνου αργυλου για βαθύ καθαρισμό αλλά έχω πολύ καιρό να βάλω, άλλη μάσκα που έχω τώρα είναι της apivita για λάμψη κ πιλινγκ έχω πάρει τώρα της λορεαλ αλλά μαρεσουν κ τα φακελάκια μια χρήσης  πολύ, που πουλάνε στα φαρμακεία κ αυτά apivita.. Ντεμακιγιάζ έχω βολευτεί αυτά που είναι με νερό πάρα πολύ.... 

Για χειλει έχω δει ένα καινούργιο κραγιόν της μειμπιλιν που λένε πως δε βγαίνει κ σκέφτομαι να το πάρω κ αυτό..!!! 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...