Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

εγω αυτο που κάνω για καλοκαιρι για μακιγιάζ που διαρκει και μόνο όταν έχω να πάω κάπου πχ σε γαμο βαπτιση κόλπο μιας αισθητικου που παλιά δεν ειχαν αυτα τα επαγγελματικα προιντα....για τα ματια βαζω απο το υγρο make up μια μικρη σταγονα την απλωνω καλα τριγυρω και μετα βάζω απο πάνω λιγη ματ πουδρα....σε σκονη...και μετα μια ελαφρια σκιά και μολυβι που δεν μουτζουρωνει....οχι μαλακο....και διαρκει για αρκετες ωρες...και με την ματ πουδρα στο προσωπο σε δυο αποχρωσεις μια πιο ανοιχτη και μια πιο σκουρα.....δημιουργω κατι σαν σκια γυρω απο τα μηλα πηγουνι και μετωπο και ελαχιστο ρουζ και ειμαι οκ.....και μετα πολυ καλο πλυσιμο με σαπουνι και ένα περασμα με αμυγδαλελαιο.....

Τι ακριβως ειναι αυτο?Και πως το χρησιμοποιεις?Στα hondos θα το βρω?

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ακριβως ειναι αυτο?Και πως το χρησιμοποιεις?Στα hondos θα το βρω?

Λαδάκι είναι από αμύγδαλο :rolleyes::rolleyes:, στα φαρμακεία το βρίσκεις. Λίγο σε βαμβάκι και ........... ντεμακιγιάζ !!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λαδάκι είναι από αμύγδαλο :rolleyes::rolleyes:, στα φαρμακεία το βρίσκεις. Λίγο σε βαμβάκι και ........... ντεμακιγιάζ !!!!!!!!!!

Ισως ηταν λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν πολυχρησιμοποιω κατι εκτος απο σαπουνι(αφρος καθαρισμου).Ουτε καν κρεμες ακομα αν και θα επρεπε σιγα-σιγα...Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση σου...Να εισαι καλα..!

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως ηταν λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν πολυχρησιμοποιω κατι εκτος απο σαπουνι(αφρος καθαρισμου).Ουτε καν κρεμες ακομα αν και θα επρεπε σιγα-σιγα...Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση σου...Να εισαι καλα..!

Σιγά την χαζή ερώτηση μωρέ. :wink:

Το σαπούνι σε βολεύει ? Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ειδικά τον χειμώνα ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καθώς δεν έχω χρόνο για αγορά προτιμώ να ψωνίζω από το σπίτι. Έτσι εδώ και ένα μήνα γράφτηκα μέλος στην YVES ROCHER που έχει φυτικά προιόντα. Παραγγέλνεις και έρχονται σπίτι. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας και την γνώμη σας εάν έχετε χρησιμοποιήσει κανένα από τα καλλυντικά της YVES ROCHER.

Προς το παρόν εγώ είμαι ικανοποιημένη σε αντιθεση με την oriflame που έχει μέτρια προιόντα σε μικρές ποσότητες.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Σιγά την χαζή ερώτηση μωρέ. :wink:

Το σαπούνι σε βολεύει ? Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ειδικά τον χειμώνα ?

Οχι δεν θα το ελεγα για αυτον που χρησιμοποιω εγω...Παιρνω τον αφρο καθαρισμου της Frezyderm.Μου τον εχει συστησει η δερματολογος μου.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη εως τωρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερω ξερω ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα πειτε μου και εσεις βρε κοριτσια γιατι θα σκασω,εβγαλα ενα σπυρακι στο προσωπο το οποιο το εσπασα εχει περασει πλεον 1,5μηνας και αυτο εκει εχει μεινει ακριβως σημαδι σαν σπυρι κανονικο αλλα δεν υπαρχει τιποτα εκει(Δεν ειναι δηλαδη φουσκωμενο)Τι να κανω?

Λοιπον και απο αγαπημενα καλλυντικα εχω την μασκαρα volume plus seventeen και γενικα την σειρα seventeen απο καλλυντικα γιατι με εχουν βολψει παρα πολυ..Απο κολωνιες τρελαινομαι για σιτυ γκλαμ του αρμανι και μια της **** δεν θυμαμαι ονομα

Παιδιά καμιά κρέμα αδυνατίσματος???Εγώ το χαβά μου....

Φετος πηρα της απιβιτα και ειχα μπορω να πω καποια βελτιωση ..... τωρα βεβαια οτι θελει βλεπει κανεις ..... :eek:

Διαφημίσεις

ξερω ξερω ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα πειτε μου και εσεις βρε κοριτσια γιατι θα σκασω,εβγαλα ενα σπυρακι στο προσωπο το οποιο το εσπασα εχει περασει πλεον 1,5μηνας και αυτο εκει εχει μεινει ακριβως σημαδι σαν σπυρι κανονικο αλλα δεν υπαρχει τιποτα εκει(Δεν ειναι δηλαδη φουσκωμενο)Τι να κανω?

Θα φύγει σίγουρα με τον καιρό,σου το υπογράφω.Τα έχω περάσει αυτά πολλές φορές.Παλιά υπήρχε μια κρέμα της Neutrogena που εξαφάνιζε όλα τα σημάδια από παλιά και νέα σπυράκια,ήταν καταπληκτική,αλλά δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια δεν κυκλοφορεί.

Δοκίμασε να το περνάς με λίγο χυμό λεμονιού.

Βρε κορίτσια τώρα όμως τρέπομαι να πάω στο κομμωτήριο που τα έβαφα χρόνια...να χτενιστώ..τι να τους πω...έχουμε γνωριστεί τόσα χρόνια. Να πω πως τώρα τα βαφω μόνη μου;;;

Ε ναι, αυτό να πεις, γιατί όχι; Είναι πολλές που τα βάφουν στο σπίτι και πάνε στο κομμωτήριο για βαφή μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γάμους, βαφτίσια κ.λπ. Αν δεις ότι σου κρατάνε μούτρα, απλά άλλαξε κομμωτήριο.

Ε ναι, αυτό να πεις, γιατί όχι; Είναι πολλές που τα βάφουν στο σπίτι και πάνε στο κομμωτήριο για βαφή μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γάμους, βαφτίσια κ.λπ. Αν δεις ότι σου κρατάνε μούτρα, απλά άλλαξε κομμωτήριο.

Αυτό μας έλειπε,να πρέπει να απολογούμαστε και στην κομμώτρια...

Ο καθένας διαθέτει τα χρήματά του όπου και όταν θέλει.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Αλλη ερώτηση. Ψάχνω για ενα make-up που να μη δημιουργεί σπυράκια για κάθε μέρα. Εχει καμιά, κάτι να μου προτείνει?

Δεν φταίει συνήθως το make-up για τα σπυρακια.Καλος καθαρισμός με σφουγγαράκι για το πρόσωπο και λοσιόν καθαρισμού οπωσδηποτε.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Κι όμως το καθαρίζω πάρα πολύ καλά το πρόσωπο πριν κοιμηθώ. Μόνο της Avene ενα make-up δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα, όμως το χρώμα ήταν αλανταλον, δεν έχουν ποικιλία αποχρώσεων και καμία δεν ταίριαζε με αποτέλεσμα να μη φαίνεται σωστό πάνω μου...

Και εμένα το make-up μου δημιουργούσε δερματικά προβλήματα! Οπότε σταμάτησα να βάζω και χρησιμοποιώ πούδρες και αντηλιακή με χρώμα! Βλέπω οτι καλύπτει ατέλειες και φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα!

Κι όμως το καθαρίζω πάρα πολύ καλά το πρόσωπο πριν κοιμηθώ. Μόνο της Avene ενα make-up δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα, όμως το χρώμα ήταν αλανταλον, δεν έχουν ποικιλία αποχρώσεων και καμία δεν ταίριαζε με αποτέλεσμα να μη φαίνεται σωστό πάνω μου...

Μπορείς να δοκιμάσεις της vichy τότε.Ντεμακιγιάζ μπορείς να κάνεις με ένα βαμβάκι και λίγο γάλα.Τα σπυράκια βγαίνουν γιατί τα make-up φράζουν τους πόρους.Προσωπικά βάζω κονσιλερ και λιγο ρουζ και το make up το έχω βγάλει εντελώς από την καθημερινότητα μου.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

καλημέρα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις σειρές της oriflame, τώρα συγκεκριμένα χρησιμοποιώ μία με αλόη και άρνικα, μου κάνει πολύ ωραία την επιδερμίδα, σχεδόν όλα μου τα καλλυντικά και τα ρώματα είναι από εκεί, μάσκαρα χρησιμοποιώ εδώ και εκατοντάδες χρόνια της maybelline και δεν την αλλάζω με τίποτα και ποτέ...ξεβάφομαι με πλύσιμο και το καλύτερο για μένα καθαριστικό είναι της possay το efaclar..αυτά

Αλλη ερώτηση. Ψάχνω για ενα make-up που να μη δημιουργεί σπυράκια για κάθε μέρα. Εχει καμιά, κάτι να μου προτείνει?

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το make-up του Korres. Long lasting brightening wild rose FOUNDATION γράφει, είναι σε σκούρο καφέ μπουκαλάκι, είναι πολύ ελαφρύ και ρευστό. Για ελαφρια κάλυψη. Τις ενυδατικές του επίσης τις έχω βολευτεί πολύ. Και είναι και σε πολύ καλές τιμές.

Καθώς δεν έχω χρόνο για αγορά προτιμώ να ψωνίζω από το σπίτι. Έτσι εδώ και ένα μήνα γράφτηκα μέλος στην YVES ROCHER που έχει φυτικά προιόντα. Παραγγέλνεις και έρχονται σπίτι. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας και την γνώμη σας εάν έχετε χρησιμοποιήσει κανένα από τα καλλυντικά της YVES ROCHER.

Προς το παρόν εγώ είμαι ικανοποιημένη σε αντιθεση με την oriflame που έχει μέτρια προιόντα σε μικρές ποσότητες.

Η YVES ROCHER δεν έχει καμια σχέση με Oriflame και Avene. Τα χρησιμοποιεί η μαμά μου έδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη και τώρα είδα στο εμπορικό κέντρο River West ότι τα έχει φέρει το NOTOS GALLERIES. Μου είπαν ότι κάνουν δική τους εισαγωγή και υπάρχει και αισθητικός εκεί (πολύ συμπαθητική) έτοιμη να λύσει απορίες και να εξυπηρετήσει, έχοντας γνωσεις και όχι όπως η κάθε τυχαία dealer...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...