Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

17 μηνών ανησυχίες

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες !εχω ένα αγοράκι σχεδόν 17 μηνών .λιγο πριν κλείσει χρόνο άρχισε να κάνει γεια κ να στελνει φιλακια .καθε φορά π τ λέγαμε ν κάνει γεια ,χαιρεταγε κ μετά έστελνε κατευθείαν κ φιλακι .τς τελευταίες 10 μέρες δν κάνει καθόλου γεια .αμα τ πούμε να κάνει στελνει φιλακι .κ να τ δείξουμε πάλι δν κάνει .γιατι να συμβαίνει αυτό ;Σας έχει τύχει κάρι παρόμοιο ;είναι σαν ν τ έχει ξεχάσει .Επιπλεον αν τ πω ν κάνει ευχαριστω κάνει τν κίνηση κ αν τ πω ποσο μ αγαπάς τ ίδιο .

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Mariloy1989 είπε:

Γεια σας μανούλες !εχω ένα αγοράκι σχεδόν 17 μηνών .λιγο πριν κλείσει χρόνο άρχισε να κάνει γεια κ να στελνει φιλακια .καθε φορά π τ λέγαμε ν κάνει γεια ,χαιρεταγε κ μετά έστελνε κατευθείαν κ φιλακι .τς τελευταίες 10 μέρες δν κάνει καθόλου γεια .αμα τ πούμε να κάνει στελνει φιλακι .κ να τ δείξουμε πάλι δν κάνει .γιατι να συμβαίνει αυτό ;Σας έχει τύχει κάρι παρόμοιο ;είναι σαν ν τ έχει ξεχάσει .Επιπλεον αν τ πω ν κάνει ευχαριστω κάνει τν κίνηση κ αν τ πω ποσο μ αγαπάς τ ίδιο .

Μήπως δε θέλει να το κάνει; Είναι πλέον σε ηλικία που δεν μπορείς να τον κάνεις ότι θες

Μπορεί απλά να το βαρέθηκε. Τις πρώτες φορές ήταν καινούργιο, τον ενθουσίαζε ίσως και η αντίδρασή σας. Πλέον ίσως είναι έτοιμος να κατακτήσει νέα πράγματα και βαριέται με τα παλιά. 

Να το ξέχασε μου φαίνεται απίθανο. Γιατί όμως ανησυχείς; 

@Ilaeira το μόνο π μ ανησυχεί είναι επειδή έχω διαβάσει ότι δν είναι καλό να ‘’χανουν’’ δεξιότητες π είχαν κατακτήσει .κ επειδή σ αυτήν τν ηλικία υποτίθεται ότι είναι βασικός ο χαιρετισμός .

Γενικά τα παιδιά σε αυτη την ηλικία προσωρανε πολύ γρήγορα αναπτυξιακά οπότε πράγματα που τα έχουν κατακτήσει μετα από ενα διάστημα δεν τα συγκινουν πια και μπορεί να τα αφήσουν και να τα "ξαναπιάσουν" εν καιρώ. Αν δεν εχεις άλλους λόγους ανησυχίας θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι.

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Belmar είπε:

Γενικά τα παιδιά σε αυτη την ηλικία προσωρανε πολύ γρήγορα αναπτυξιακά οπότε πράγματα που τα έχουν κατακτήσει μετα από ενα διάστημα δεν τα συγκινουν πια και μπορεί να τα αφήσουν και να τα "ξαναπιάσουν" εν καιρώ. Αν δεν εχεις άλλους λόγους ανησυχίας θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι.

Δεν έχω κάποιο λόγο γ ν ανησυχώ να σ πω τν αλήθεια .απλα επειδή διαβάζω διαφορά κατά καιρούς γ αυτό μόνο .μακαρι ν είναι αυτό π λες .κ να το ξαναρχίσει από μόνος τ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...