Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥ? Η ΟΧΙ??

dovisdepi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera!! kserw kai gw ?? mia pernei thl kathe mera kai rwtaei ti kanoyme kai oti tha toy pari kai pragmata ..th ato prosexei ..tha to agapaei ... kai tetoies paparies... kai tin allh eksafanizete gia kana duo bdomades... eilikrina den katalabenw kai den kserw ti tha ginei aki pos tha eimaste sto mellon....???? :roll:

Γιατί δεν θέτεις κάποιους όρους; Πάνω από όλα το έχεις αυτό το δικαίωμα γιατί το αφήνεις να εξελίσσεται το θέμα έτσι στο φλου; Για να αλλάξει μην περιμένεις να αλλάξει λυπάμαι που στο λέω απλά φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Το θέμα είναι αν θα του αγοράζει πραγματάκια ή αν έχει συνηδητοποιείσει την σοβαρότητα της κατάστασης;

Γιατί δεν θέτεις κάποιους όρους; Πάνω από όλα το έχεις αυτό το δικαίωμα γιατί το αφήνεις να εξελίσσεται το θέμα έτσι στο φλου; Για να αλλάξει μην περιμένεις να αλλάξει λυπάμαι που στο λέω απλά φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Το θέμα είναι αν θα του αγοράζει πραγματάκια ή αν έχει συνηδητοποιείσει την σοβαρότητα της κατάστασης;

θα συφωνησω απολυτα με την Σωτηρια βαλε εσυ τους δικους σου ορους..

τα πραγματακια τι να τα κανει το παιδι??

τον πατερα του θα χει αναγκη και συ τον πατερα του παιδιου σου..

το ναρθει ενα παιδι στον κοσμο δεν ειναι υποθεση ενος ατομου αλλα δυο..

παρε την κατασταση στα χερια σου...

βρισκει και κανει το νουμερο!!!

συγνωμη αλλα εχω συγχυστει πρωινιατικα!!!

μην του δινεις το δικαιωμα να κανει παιχνιδια μαζι σου και δυστυχως και με ενα ανθρωπακο που στο φιναλε δεν φταιει σε τιποτα!!!

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

asta na pane ... den hthela na pw oti egw thelw na toy pernei paragmatakia .. egw tha ithela paroti exei ginei metaksi mas poy den katalaba kai ti egine? na einai konta sto mwro san pateras anthropos ! me agaph kai frontinta .. oxi o mpampas epitagi. ti perimenw omws ekei stin mukono oloi einai dithen to mono pou tous noiazei einai poios exei pio polla.. tin patisa giati pistepsa oti autos to mono pou ithele kai eixe apogooitefti apo tis gynaikes htan oti epsaxne enan pragmatiko anthropo kai oxi ola auta pou zouse ekei ..to asteio einai oti milouse gia oles les kai ton eixan pligwsh kai ekmetaleuti sto apiro!! fantasou ti mporei na leei gia mena? giauto den thelw na zhthsw oute to onoma tou paidioy oloi ekei eipan oti to paidi den einai diko tou kai oti ton ithela gia ta lefta tou... tha toys apodiksw oti ton erwtwytika oti ton pistepsa gia auto kai mono poy eida se ekeinon kai oxi dia oti htan guro tou ..kai auto eiani mono i aleithia ... mhn moy sinxizeste ...!! etsi koubenta kanoume na ta blepoun kiales kopeles kai na mhn thn patane opws egw... eimai toso kourasmenh pou oute me tous dikous mou den to shzhtaw pia... filoyres polles!!!

Διαφημίσεις

Δέσποινα εσύ, αν γύριζε κοντά σου (λέμε τώρα) και σου ζήταγε να παντρευτείτε και να μεγαλώσετε μαζί το παιδί σας, θα τον εκτιμούσες? θα τον σεβόσουν? θα τον έβλεπες σαν άντρα? Όσο και στραβωμένη απο έρωτα να είσαι, είδες μία συμπεριφορά απο μέρους του ανεύθυνη! Ο σοφός άνθρωπος συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνάει! Το μωρό ήταν δική σου απόφαση να το κρατήσεις, οπότε και δική σου ευθύνη! Το τι θα κάνει αυτός σαν πατέρας είναι δικό του θέμα (μακάρι να κάνει το καλύτερο!). Το δύσκολο δεν είναι αυτός να αναγνωρίσει το παιδί, αλλά το παιδί να τον αναγνωρίζει κάποτε σαν πατέρα! Συμβουλή μου είναι προς το παρόν να του κόψεις λίγο τη φόρα, να του δώσεις να καταλάβει ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι, και κυρίως να μην ταραζεσαι. Είναι οι πιό ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου. Μην αφήνεις να τις δηλητηριάζει!!!! (Σου μιλάει μιά ομοιοπαθούσα :D )

ssttaa

oxi den tha to dexomoun me tipota stin zwh mou pali .. lypamai pou to lew alla metaniwnw pou to mwro mou tha exei auton patera den ekana kali epilogi.. to xei katalabei kai ekeinos oti ola exoun teleiwsi kai mou leei oti ftaime kai oi duo aki biastikame polu kai giauto prepei na kanoume upomonh kai isws na hremhsoume kai na katalaboume oti kaname lathos kai eimaste xwria ... auto omws meta apo tosous mhnes den ginete... kai otan tou lew auto pou eipes kai su trelenete ... !!oti htan dikh mou apofash na to kratisw opws kai htan .. kai dikh mou euthunh!!! otan phra thn apofash den skeftika oute deutero oti to mwro mporei na kaliterefsi tin sxesei mas kai na to kratisw giauto to logo ... antithetos skeutika to xeirotero ... oti twra despoina proxora monoi to mwro na einai gero !! kai tha ta katafereis !! episeis thewrw to mwro mou tuxero kai ola pros to paron pane poly kala... ksipnouse to bradu ston upno tou kai mou zhtouse na kanoume mwro san trelos!!! me eixe anxosi toso polu pou nomiza oti den tha piasw me tipota kai meta mou zhtas na to xaloasw !!! to perimena tote kai eniwsa toso tyxeri kai eytyxismenh pou akoma kai straba pou irthan ta pragmata den tha to erixna me tipota !!!!!! to erwteutika apo tin stigmh pou eida to test!!!!!!!!! den to allazw me tipota sto kosmo !!!!!

Κουκλίτσα μου γερά , τώρα χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση στο μωράκι σου.

Απο τώρα και στο εξής να ξέρεις πως ότι κάνεις θα το κάνεις μόνη σου..Σου έδειξε πως δεν είναι πρόθυμος να είναι κοντά σε σένα και το μωρό σας... Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο αλλά η ζωή συνεχίζεται. Να έχεις κοντά σου μόνο άτομα που σ'αγαπάνε..

433965qzur0la2nd.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

kalispera koritsia kai kali xronia !!! emena me brike poly xalia dystixos ..giati o kirios irthe mou eipe oti thelei na eimaste mazi na kanw upomoni omws mexri tin genna. mou eipe epeiseis oti htan kai me kapia allh alla emena agapouse kai skeftotan synexeia ..trelauika stenaxwrethika eniwsa les kai me ekdikite epidei kratisa to mwro.. eimai polu xalia lupamai pou ekana ena toso megalw lathos na exei to mwraki mou auton patera ... meta apo duo meres efuge pali tsakwthikame kai ta erikse kai panw mou egw mou leei ftaiw pou sto eipa... makari na mporousa na xarw mia stigmh tis egkumoseis mou... alla den mporw katholou.. :cry::cry:

Μην τα σκεφτεσαι καθολου. δεν βλεπεις οτι ο τυπος παιζει μαζι σου? ειναι για πολλες σφαλιαρες ο ανθρωπος. θελει να σου καταστρεψει τη ζωη.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

κοιτα το μωρακι σου να γεννηθει γερο και ολα τα αλλα θα φτιαξουν. πιστεψε με. και με αυτον τον ανθρωπο ξεκοψε. ουτε καλημερα να μην του λεσ. δεν αξιζει. χαλιεσαι και αυτος καλοπερναει. δεν το βλεπεις? σκεψου τα.

και οτι χρειαστεις ειμαι εδω για σενα.(μπορει να μην σε ξερω αλλα σε νιωθω απολυτα)

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω με τις κοπελες.πρεπει να αφοσιωθεις στο μωρο σου.εισαι αξιεπαινη για την αποφαση που πηρες.καμια γυναικα δεν εχει αναγκη καποιον αντρα σαν και αυτον και με τετοιο σοι.εμενα η δικια μου πεθερα εφτασε στο σημειο να μου πει καμια στιγμη που ειχαμε καποιο θεμα με τον αντρα μου γιατι δεν εριξα το μωρο αφου εχουμε διαφωνιες.εγινα εντελως εξαλη φυσικα.με ποιο δικαιωμα μιλαει αυτη για το δικο μου σωμα?κανε οτι λεει η καρδια σου.αυτος θα χασει το μεγαλυτερο δωρο.εσυ ομως θα το εχεις παντοτινα.υπομονη και κουραγιο.να μην εχεις καμια επαΦΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟ

shmera tou estila to dvd tou mwru. me phre thl kai me ekrakse allh mia fora oti egw ftaiw( to kserw pou epetrepsa ston eauto mou na kanw me enan agnwsto) na koitaksw emena kai to mwro na min stenaxwriemai ma!!!! pws!!!! pou erxesai kathe duo mhnes mou les oti me latreueis meta mou les oti thes na eisai ulikrineis kai mou les me pies piges, alla shmera mou tin eipe pali oti afou den eimaste mazi den pianete an eimastan den tha ginotan auto. koritsia auto pou katalabenw kai lupamai einai oti egw ta ekana ola auta egw pistepsa oti mporei kapoios na me agaphsh toso grigora kai na pane ola kala. toulaxiston to mono pou zhtaw kai thelw einai n erthei me to kalo kai gero to mwro mou. kai euxomai na to dei kai na ginei enas uperoxos pateras estw kai apo makria. nai bre koritsia ton agapaw poly!!! ton erwteytika para polu !!! htan mia kalh sxesh alla poly ligi, egw ftaiw tromaksa kai den ekatsa na kanw upomoni kai isws tote na eblepa ti ginete, alla to mono pou mou elege tote htan na kanoume ektrwsh den antexa oute na to akouw!!! :cry: twra pou to blepw lupamai .. :cry: pou toso kairo mono klaiw kai auto fenete toso galinio kai hremo... den mporw allo thelw na skeftw kathara kai den mporw!!

mwro mou s'agapaw polu !!!! lupamai gia oti ginete twra otan tha se xw agkalitsa mou euxomai na ta dw ola kathara.... :cry::cry::cry::cry:

sas euxaristw koritsia :cry:

Δέσποινα ξεκοοόοοολλα!!!!! Η μόνη αλήθεια στη ζωή σου είναι το μωράκι σου! Γιατί να το φορτώσεις με θλίψη? Αξίζει τον κόπο ο κύριος? Αν αποφασίσει τι θέλει σου λέει κι εσένα ...

Έρωτες θα έχεις κι άλλους. Το μωρό είναι ανεπανάληπτη εμπειρία! Αφού αποφάσισες να το κρατήσεις πρέπει να είσαι σωστή απέναντι του που σημαίνει δυνατή και σταθερή!

ssttaa

δεν εχω διαβασει ολη την ιστορια δεσποινακι απο την αρχη, αλλα απο αυτα τα τελευταια και κυριως απο το γεγονος οτι σου ζητησε εκτρωση, για μενα αυτος ο αντρας δεν εχει balls κοινως... το μωρο δεν φυτρωνει μονο του... και δεν ευθυνεται μονο η μανα. καποιος το εσπειρε και αυτος στην συγκεκριμενη περιπτωση εσπειρε και την εκανε με ελαφρα... ψιτ κυριος, οταν δεν θες τετοιες εξελιξεις υπαρχουν κατι ρουχαλακια "ειδικα" για αυτες τις περιπτωσεις... οχι να ζηταμε μετα και τα ρεστα... ριξτο και δεν τρεχει μια... κουταβακι να ειναι το πονας, οχι το παιδι σου... δεσποινα οσο λαθος επιλογες κι αν εκανες -δεν ξερω- σε αυτη τη σχεση, σου βγαζω το καπελο που δεν επεσες στην παγιδα της εκτρωσης... και οσα "αγγουρια" και αν συναντησεις μετα, να ξερεις οτι καποια στιγμη ολα πληρωνονται... και τετοιοι ανθρωποι με τετοια μυαλα και αδιαφορια για το παιδι τους σιγουρα θα το βρουν μπροστα τους.

me and my men...

Κοπέλα μου ο τύπος είναι αχαρακτήριστος!!! Και φυσικά το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει. Δεν νομίζω η οικογένειά του να είναι σωστοί άνθρωποι.

Εντάξει το καταλαβαίνεις ότι έκανες τα λάθη σου. Πρέπει όμως να ξεκολήσεις από το παρελθόν, να μάθεις από τα λάθη σου και από δω και πέρα να κοιτάξεις μόνο το μωράκι σου που σε έχει ανάγκη. Μην το φορτώνεις με αρνητικά συναισθήματα. :(

Όσο για τον "κύριο" θα σου έλεγα να του ξεκόψεις την οποιαδήποτε πιθανότητα να είσαστε ξανά μαζί. Δεν είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνει όποτε του καπνίσει στην ζωή σου και να την αναστατώνει!!!

Αν θέλει να βλέπει το παιδί, να το βλέπει. Αλλά μόνο σαν πατέρας και όχι σαν σύντροφός σου. Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει να είναι δίπλα σου.

Βρες την ηρεμία σου και επικεντρώσου στο μωρό σου!!!

Δεν χρειάζεται να ζητιανεύεις την αγάπη κανενός!!!

line_m123_beg_41_time_1224734400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκι μου θα στα παω χύμα ΄΄ πόση ξεφτύλα θες ακόμα να φας για να σταθείς στα πόδια σου? πόση ακόμη απόρριψη αντέχει ο οργανισμός σου?'' Καλό μου κορίτσι δεν μπορώ να φανταστώ ότι έστειλες σε αυτό το κάθαρμα το dvd του μωρού ΣΟΥ γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει το μωρό αυτό είναι μόνο δικό σου. Στο έδωσε να το καταλάβεις πάρα πολύ καλά. Ο άνθρωπος αυτός είναι απάτη. Φοβάμαι ότι είχε σχέδιο άσε που ψιλο είμαι σίγουρη ότι στη θέση σου έχει βρεθεί κι άλλη γυναίκα μη πω κι άλλες γυναίκες. Είχε μια μεθοδικότητα από την αρχή.......... τα είχε όλα οργανώσει μια χαρά....... ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΝ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ είμαι σίγουρη για αυτόν πλέον. Κοίτα να προστατέψεις τον ευατό σου και το μωρό σου και μακριά απο αυτό το κάθαρμα. Δεν ξέρεις τι ψυχάκιας μπορεί να είναι αν και εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι απο τις βαριές περιπτώσεις. Μακριά του κορίτσι μου μακριά του , ξέχνα τον !

pite ta mou xyma kanena problhma ....den pisteuw stin theia diki ola egw ta trabaw mia xara einai autos kanei kai kenougria douleia breike kai kenouria kopela me ptyxia ton boithaei opws leei stin doyleia tou exei kai auth spiti stin mukono , egw ti eixa se ena mpar me gnwrise kai me spitose.. kai xari mou ekane dhladh pou tha to ksana zhsw egw auto, enw h allh tou teriazei kalytera.. egw edw tha zhsw kai tha xarw to lathos mou.. monoi mou... mipos prepei na dw psixologo den eimai kala... niwthw toso polu atyxi :cry::cry::cry::cry::cry:

Ρε Δεσποινα, διαβαζω τοσον καιρο και λεω να μην μιλησω αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω και να το βουλωνω επ' απειρον. Ρε ματια μου γιατι εχεις τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση; Γιατι του επιτρεπεις να ερχεται και να φευγει οποτε γουσταρει; Δεν το καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος ειναι μπαστουνογυφτοξεφτιλοβλαχος; Ειναι απο τους ανθρωπους που τους εμαθε η μαμακα τους οτι οι γυναικες "μας υπηρετουν και μας εξυπηρετουν γιατι εμεις εχουμε μπαλακια". Δεν προκειται να αλλαξει στον αιωνα τον απαντα. Διαγραψε τον, ΞΕΡΝΑ ΤΟΝ απο μεσα σου. Ανθρωπος που θεωρει το παιδι του λαθος δεν αξιζει ουτε τα παπουτσια σου να σκουπισεις πανω του.

Προστατεψε το παιδι σου και μην παρακαλας ποτε καποιον να το αγαπησει. Μη σωσει! θα βρεις αλλον που θα το λατρεψει. Αστον σκατοψυχο να τον λουστει η αλλη!

Δέσποινακι,το μωράκι σου είναι τυχερό γιατί θα έχει εσένα μανουλα,είσαι ενα πολύ χαρισματικό πλάσμα που σέβεται την ανθρώπινη ζωή.Ξέρεις πόσες θα εκαναν τη δική σου επιλογή?Ελάχιστες!Εσύ αποφάσισες να φερεις ενα άνθρωπο στο κόσμο κατω απο πολύ δυσκολες συνθήκες,αυτό σημαίνει οτι είσαι πολύ δυνατή.Να σκέφτεσαι θετικά,εχεις ενα θείο δώρο στη κοιλίτσα σου,και η Παναγία θα σε βοηθήσει να πάνε όλα καλά.Τη ζωή σου εσύ τη φτιάχνεις και δεν τον εχεις αυτον ανάγκη.Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο να σε βοηθήσει,απευθύνσου στο Δήμο,πιθανόν να παρέχουν δωρεάν ψυχ.στήριξη για να μην πληρωνεις-γιατί τωρα θα εχουμε πολλα έξοδα με το μπεμπέ :) και χαμογέλασε!Όσο για τα πτυχία αυτά δεν μας δίνουν ούτε ήθος ούτε ανθρωπια!Όλα θα πανε καλά

Καλό μου κορίτσι δεν μπορώ να φανταστώ ότι έστειλες σε αυτό το κάθαρμα το dvd του μωρού ΣΟΥ γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει το μωρό αυτό είναι μόνο δικό σου. Στο έδωσε να το καταλάβεις πάρα πολύ καλά. Ο άνθρωπος αυτός είναι απάτη. Κοίτα να προστατέψεις τον ευατό σου και το μωρό σου και μακριά απο αυτό το κάθαρμα. Δεν ξέρεις τι ψυχάκιας μπορεί να είναι αν και εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι απο τις βαριές περιπτώσεις. Μακριά του κορίτσι μου μακριά του , ξέχνα τον !

αγαπητή dovisdepi, εύχομαι το μωράκι σου να είναι το πιο ήσυχο και καλόβολο μωράκι για να σε κάνει να χαρείς ακόμα περισσότερο από τη δεδομένη χαρά που θα πάρεις με τον ερχομό του.

τώρα θέλω όμως να απευθυνθώ και σε εσένα και στη σωτηρία.

το θέμα δεν είναι από ένα σημείο και μετά τι αισθήματα έχεις εσύ για αυτόν. αυτός ο άντρας θα είναι πάντα ο πατέρας του παιδιού σας.

μπορεί να είναι ο χειρότερος τύπος, ο πιο ξεφτίλας και μια άλλη μακριά λέξη που είπε η jean αλλά πάντα θα είναι ο μπαμπάς του παιδιού σας.

δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρατήσεις σε απόσταση αυτόν τον άνθρωπο όταν θα θελήσει να δει το παιδί του. εννοείται πως δεν πρέπει ποτέ να του επιτρέψεις να κάνει το παιδί να αισθάνεται αβεβαιότητα μπαινοβγαίνοντας στην ζωή σας όποτε του καπνίσει αλλά πρέπει να φροντίσεις για το καλό του παιδίου να έχετε μια στοιχειώδη επικοινωνία οι γονείς μεταξύ σας για χάρη αυτού του παιδιού. η γνώμη μου είναι εσύ σαν γυναίκα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου αν το θέλεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να στερήσεις τον πατέρα από το παιδί σου αν εκείνος θέλει μια υγιή σχέση με το παιδί του.

συγνώμη αν ενόχλησα αλλά δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι σαν γυναίκες κάνουμε ένα παιδί με κάποιον άντρα που αγαπήσαμε και μετά λέμε: "το παιδί ΜΟΥ". τα παιδιά έχουν γονείς και έχουν ανάγκη και από τους 2 γονείς. αν αυτός δεν θέλει να συμβάλλει στο μεγάλωμα του μικρού είναι άλλο θέμα αλλά αν θέλει ποιά είσαι εσύ που θα τον σταματήσεις; δεν είναι ιδιοκτησία μας τα παιδιά να τα χρησιμοποιούμε σαν όπλα ενάντια σε αυτούς που μας πλήγωσαν.

συγνώμη για τα πολλά που είπα και καλό κουράγιο dovisdepi.

κάθε εμπόδιο σε καλό να σου βγει.

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Dimidana μου, εχεις διαβασει ολες τις σελιδες;

Καμια γυναικα δεν θελει να φτασει σε τετοιο σημειο. Καμια μανα που βαζει πανω απ' ολα το καλο του παιδιου της δεν θα κραταγε σκοπιμως μακρια τον πατερα του παιδιου της. Απο που καταλαβες ομως οτι αυτος ο ανθρωπος θελει να παιξει ενεργο ρολο στην ανατροφη του παιδιου και το προβλημα ειναι οτι δεν τον αφηνει η Δεσποινα; Εγω καταλαβα οτι ο κυριος ισχυριζεται καθε φορα που την βλεπει οτι "εγω σε ηθελα αλλα εσυ τα χαλασες ολα κρατωντας το παιδι" Και μου γυρισε το ματι... Καταλαβα λαθος;

Επίσης τα παιδιά έχουν στα αλήθεια ανάγκη και τους δύο γονείς αρκεί να υπάρχουν 2 γονείς. Δηλαδή να είναι εν ζωή, σοβαροί, ισσοροπημένοι και διατεθιμένοι να είναι γονείς! Αλλιώς τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, σταθερότητα, ασφάλεια!!!

ssttaa

Dimidana μου, εχεις διαβασει ολες τις σελιδες;

Καμια γυναικα δεν θελει να φτασει σε τετοιο σημειο. Καμια μανα που βαζει πανω απ' ολα το καλο του παιδιου της δεν θα κραταγε σκοπιμως μακρια τον πατερα του παιδιου της. Απο που καταλαβες ομως οτι αυτος ο ανθρωπος θελει να παιξει ενεργο ρολο στην ανατροφη του παιδιου και το προβλημα ειναι οτι δεν τον αφηνει η Δεσποινα; Εγω καταλαβα οτι ο κυριος ισχυριζεται καθε φορα που την βλεπει οτι "εγω σε ηθελα αλλα εσυ τα χαλασες ολα κρατωντας το παιδι" Και μου γυρισε το ματι... Καταλαβα λαθος;

Kι'εγω αυτο καταλαβα....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...