Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥ? Η ΟΧΙ??

dovisdepi

Recommended Posts

κορίτσια βοήθεια !!!!! κάποιες θα ξέρετε την ιστορία μου.. ήμουν με κάποιον πάρα πολύ καλά ..ευτυχισμένη και ερωτευμένη απίστευτα θέλαμε από την πρώτη επαφή να κάνουμε μωρό.. πραγματικά ήταν ο μόνος που το ένιωσα.. και χαίρομαι που τουλάχιστον όταν το κάναμε είμασταν πολύ ερωτευμένη!!!! με την οικογένειά του όλα ήταν πολύ καλά η μητέρα του δε έδειχνε ότι με λάτρευε και η αδελφή του επισεις ..με πρόσεχαν λες και ήμουν πάντα στην οικογένειά.. τέλος πάντων .. όταν μετά από τρεις μήνες πιάσαμε τον μπέμπη μας όλοι εξαφανίστηκαν :shock: απομακρύνθηκαν ..!!! από τότε δηδ εδώ και 5 μήνες δεν με έχουν πάρει ούτε ένα τηλ. καλά ο άλλος πάει έρχεται τελειωμένη φάση... άλλα θα δούμε λέει... αυτό που θέλω να με συνμβουλεψετε είναι ότι οι γονοις του είναι αθήνα για ένα πρόβλημά που τους προέκυψε και λέω να πάω να τους δω...??? σήμερα κιόλας... γιατί ότι και να έγινε με μένα και τον γιο τους δεν ξεχνώ ότι όταν ζούσα μαζί τους μου φερόντουσαν πολύ καλά και είναι και οι παππούδες του γιου μου και θέλω να έχουμε καλές σχέσεις όσο είναι δυνατόν για το παιδάκι μου...και θέλω να τους γνωρίσει να έχει τους παππούδες του την οικογένεια του όπως θα έχει και τους δικούς μου... τι να κάνω να πάω??? :roll:

Διαφημίσεις

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο σε αποφευγουν;αν νομιζεις οτι η σταση τους οφειλεται στο γιο τους και οχι σε εσενα πηγαινε θα δειξεις ανωτεροτητα και μπορει να μαθεις το λογο για την συμπεριφορα τους

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Γειά σου dovisdepi,

δεν γνωρίζω την ιστορία σου, με τα λίγα που γράφεις εδώ μπορώ να σου πω οτι, αν δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα μεταξύ σας, δεν βλέπω το λόγο να μην τους επισκεφτείς, αφού πρώτα τους τηλεφωνήσεις. Βεβαίως και πρέπει να διατηρήσεις επαφή με τις "ρίζες" του μωρού σου. Μπορεί να γίνει μια πολύ υγιής σχέση αν τους δείξεις οτι από αυτούς αυτό μόνο ζητάς, να είναι παππούς και γιαγιά του παιδιού σου. Τώρα με τον μπαμπά δεν γνωρίζω τι γίνεται, πάντως οφείλεις στο μωρό σου να διατηρείς επαφή και με την άλλη πλευρά. Αν ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε αυτό το θέμα, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Θα μπορείς να δεις και τις προθέσεις τους. Μπορεί να διστάζουν να εκδηλωθούν, ίσως γιατί φοβούνται τις δικές σου διαθέσεις. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να είναι μια επίσκεψη χαλαρή, χωρίς διευκρινίσεις σχετικά με τη σχέση σου με το μπαμπά του παιδιού. Αυτό θα φέρει σε δύσκολη θέση και τις δύο πλευρές. Αυτός είναι παιδί τους και σίγουρα εκείνον θα υπερασπιστούν, έστω και ενδόμυχα.

ΣΟΦΙΑ - ΔΑΝΑΗ

Δύο λόγοι για να υπάρχω, να ελπίζω και να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο

Στην φάση που βρίσκεσαι πρέπει πάνω απο όλα να βάζεις την ηρεμία σου. Αν νομίζεις ότι δεν θα ταραχτείς να πάς γιατί όχι? Θα σε συμβούλευα να μην ανοίξεις καμία κουβέντα μαζί τους για τον γιό τους ή για τη σχέση σας και να αποφύγεις οποιαδήποτε κακία και γκρίνια ακόμα κι αν σου έρχεται στη γλώσσα (λογικά!). Ανωτερότης πάνω απ' όλα! :D

ssttaa

αυτό θέλω και εγώ βάσω να έχω καλές σχέσεις για το παιδί μου.. δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου για την σχέσει μου με τον γιο τους ξέρω ότι θα πάρουν το μέρος του.. αν και θα ήθελα να βλέπανε την αλήθεια και να του ρίχνανε κάποιο βάρος έτσι για να νιώσω λίγο δίκαιά και γω. θέλω να δω και την στάση τους μπορεί και να είναι επιθετική η και να μην θέλουν σχέσεις μαζί μας .. εγω πρώτα θα το κάνω και για να δω τι θα πουν και για να μην με ρωτηση ποτέ το αγόρι μου και του πω ότι τουλάχιστον με τους παππούδες του προσπάθησα.και όπως είπες εγω να δείξω ανωτερότητά που έχω δείξει πολλά περισσότερα τόσο καιρό ούτε λεφτά με νιαζουν να τους πάρω ούτε όνομά...η απόφαση να το κρατήσω ήταν αποκλείστηκα και μόνο δίκη μου..και ξέρω το βάρος τής.

Διαφημίσεις

θέλω να δω και την στάση τους μπορεί και να είναι επιθετική η και να μην θέλουν σχέσεις μαζί μας .. εγω πρώτα θα το κάνω και για να δω τι θα πουν και για να μην με ρωτηση ποτέ το αγόρι μου και του πω ότι τουλάχιστον με τους παππούδες του προσπάθησα.και όπως είπες εγω να δείξω ανωτερότητά που έχω δείξει πολλά περισσότερα τόσο καιρό ούτε λεφτά με νιαζουν να τους πάρω ούτε όνομά...η απόφαση να το κρατήσω ήταν αποκλείστηκα και μόνο δίκη μου..και ξέρω το βάρος τής.

Γι' αυτό ακριβώς σου είπα να τηλεφωνήσεις πρώτα. Έτσι θα καταλάβεις κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν το ρόλο τους. Τουλάχιστον τηλεφωνικά θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις την άρνησή τους (αν έτσι είναι). Όπως σου έγραψε και η ssttaa πρέπει να προστατέψεις το εαυτό σου από συγκινήσεις, όσο μπορείς.

Όσο για τα λεφτά και το όνομα, ας γελάσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν χωρίσει μεγαλώνουν τα παιδιά τους στηριζόμενες στην δική τους οικονομική κατάσταση. Οι πατεράδες ή "ξεχνάνε" να στείλουν διατροφή, ή τώρα δεν έχουν, ή στέλνουν ψιχία. Όσο για το όνομα, ε, στο 2008 ζούμε και πάμε για το 2009, μια χαρά κάνει το δικό σου όνομα για το παιδί σου. Για σκέψου εμένα που εγώ έχω άλλο όνομα, η πρώτη μου κόρη έχει άλλο όνομα και η δεύτερή μου κόρη άλλο όνομα. Τραγελαφικό. Τουλάχιστον εσύ αυτό το γλυτώνεις.

ΣΟΦΙΑ - ΔΑΝΑΗ

πριν δυο μήνες που ήταν πάλη η μητέρα του αθήνα την πήρα τηλ και της είπα να συναντηθούμε και μου αρνήθηκε. έλεγα να πάω χωρίς να πάρω τηλ. έτσι να χτυπήσω την πόρτα και ότι γίνει , τι θα μου κάνουν θα την κλείσουν στα μούτρα μου. εντάξει και αυτό κάνουν ούτως η αλλιώς εδώ και μήνες...

Γειά σου dovisdepi! Εγώ δεν σε ξέρω, ούτε την ιστορία σου, ούτε κι εσύ θα με ξέρεις φυσικά.

Θέλω να σου πω κατ'αρχήν ότι είναι πολύ γενναία η απόφασή σου να κρατήσεις μόνη σου το παιδί σου και σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!

Αν μου επιτρέπεις, χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη - αν θες απαντάς - πόσων ετών είσαι? (υποθέτω ότι είσαι μικρή). Αν κατάλαβα καλά, έμεινες έγκυος όταν είχατε με το φίλο σου μόλις 3 μήνες σχέση?

Αν είναι έτσι, τότε μάλλον το παληκάρι (να υποθέσω ότι είναι και αυτός μικρός?) ήταν ανώριμο για να γίνει πατέρας, και οι γονείς του επίσης, οπότε σε αυτή την περίπτωση κατόπιν κοινής απόφασης μένουν όλοι μακριά σου.

πριν δυο μήνες που ήταν πάλη η μητέρα του αθήνα την πήρα τηλ και της είπα να συναντηθούμε και μου αρνήθηκε. έλεγα να πάω χωρίς να πάρω τηλ. έτσι να χτυπήσω την πόρτα και ότι γίνει , τι θα μου κάνουν θα την κλείσουν στα μούτρα μου. εντάξει και αυτό κάνουν ούτως η αλλιώς εδώ και μήνες...

Τότε σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να μην πας καθόλου. Θα ταραχτείς μόνο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεις για το καλό του παιδιού σου. Ξέρεις οτι ήδη πρέπει να το προστατεύεις από συναισθηματικές φορτίσεις που απ' ότι φαίνεται δεν αποσκοπούν πουθενά. Ίσως όταν γεννηθεί να προσπαθήσεις μια προσέγγιση. Τώρα όμως και μετά την στάση που έχουν ήδη κρατήσει θα έλεγα πως δεν είναι σκόπιμο.

ΣΟΦΙΑ - ΔΑΝΑΗ

Διαφημίσεις

όχι καλή μου εγώ είμαι 29 και εκείνος 34.και όλα τα καλά για να είμαστε μάζι.

Από ηλικίες καλά πάτε. Αν όμως για το 3μηνο κατάλαβα σωστά, τότε και πάλι θα σου έλεγα πως ο τύπος ήθελε μόνο να περάσει καλά, και όλα τα υπόλοιπα τα έλεγε για "μπαλαμούτι". Όσο για την οικογένειά του, δυστυχώς, συμβαίνει πολλές φορές να φέρνουν οι άντρες μια κοπέλα στο σπίτι χωρίς να έχουν γι'αυτή τη σχέση βλέψεις για το μέλλον. Οπότε, αν συμβεί εγκυμοσύνη (γι'αυτούς ανεπιθύμητη), το στρίβουν κανονικά. Και τότε η οικογένεια κάνει τους αδιάφορους.

Αν νομίζεις πάντως πως πρέπει για το παιδί σου, κάνε την προσπάθεια που έχεις κατά νου, τουλάχιστον για να έχεις καθαρή τη συνείδησή σου, όπως είπες. Και εγώ θα το έκανα μάλλον, στη θέση σου. Αν μάλιστα είσαι αποφασισμένη να μην διεκδικήσεις τίποτα από αυτούς, καλά θα ήταν να τους το ξεκαθαρίσεις. Σ'αυτήν όμως την περίπτωση, τι να τους κάνει το παιδί? (Θέλω να πω, αν δεν έχει ούτε το επίθετο του πατέρα του??). Μήπως να διεκδικούσες την αναγνώριση? Δεν ξέρω, σαν σκέψη το θέτω...

λες....? δεν θέλω να μου πουν πότε τίποτα ότι δεν προσπάθησα. δεν ξέρω? :roll:

μου φαίνετε πολύ άσχημο να είναι εδώ και να μην πάω.. εκείνοι θα μου πεις δεν νιώθουν άσχημα ? έλα ντε... δεν ξέρω εγώ είμαι αυτή που είμαι και μπορεί κάποτε να καταλάβουν.

δεν θα μπορέσω να είμαι ξανά μαζί τους μετά από όλα αυτά που ο γιος τους μου έλεγε και τελικά δεν κράτησε ούτε ένα λόγο από όσους είπε. τώρα σκέφτομαι μονό για το παιδάκι μου και θέλω το καλύτερο γιαυτό.

θα δω ... μπορεί να πάρω τηλ

φίλια σε όλες σας και ευχάριστο που με ακούσατε...

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα...Εξάλλου στην κατάσταση που είσαι οφείλεις να μην ταράζεσαι γλυκιάμου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

δεν θέλω να το πάρω εγωιστικά, και να πω αφού δεν περνούν ούτε τηλ. ούτε και εγώ ! δεν ασχολούμε άλλο φτάνει... δεν μας θέλουν πέρασαν 5 μήνες .... τι? μήπως περιμένουν αν κάτι δεν πάει καλά μέχρι την γέννα και υποχρεωθούν άδικα και αυτό το σκέφτομαι... η όταν με το κάλο γεννηθεί θα έρθουν όλοι να το δούνε και να διεκδικήσουν ονόματά και να δείξουν στο νησί ότι ότι τελικά έχουν ανθρωπεια....? :mad:

όλα τα περιμένω και τίποτα...

αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι να με αφήσουν ήσυχη με την δίκη μου απόφασή να μεγαλώσω μονή μου το παλικαράκι μου.. και να μην ζητήσουν τίποτα από μας στο μέλλον...

Διαφημίσεις

dovisdepi να κάνω 1 ερώτηση?αν κατάλαβα καλά είσουν 3 μήνες με το παλικάρι, έμεινες έγκυος και όταν το έμαθε αυτός και οι δικοί του την έκαναν πλαγίως ενώ πριν όλα ήταν καλά?

Αν ισχύει αυτό, τι έχεις σκοπό να κάνεις εγκυος και μόνη?γιατί πρέπει να να σε νοιάξει για το τι θα κάνεις από τώρα και στο εξής και όχι για το αν θέλουν να σε μιλήσουν οι γονείς του φίλους σου...

433965qzur0la2nd.gif

αγαπητή μωρακι .. ναι τρεις μήνες ειμασταν μαζί, και μέναμε μαζί και όλα υπέροχα!! καλά μέχρι και στους γονοις μου ήρθε στην πρώτη βδομάδα! που μηνάμε μαζί ..και βέρες πήρε στον ένα μήνα για τυχών εγκυμοσύνη...! και όταν ηρθε το μπεμπακι μου λάκισαν όλοι...όλα με νίαζουν δεν θέλω να πουν ποτέ τίποτα για μένα, που φυσικά δεν έχουν να πουν ... νιώθω τόσο αδικία και τόσο άπιαστο όνειρο για μένα να είναι όλα καλά...γιατί πιστεύω πως είμαι δίκαιος άνθρωπος και αναγνωρίζω το βάρος της βλακιάς μου να εμπιστευτώ έναν άγνωστο.. και να είμαι εδώ που είμαι. για το μωρό μου δεν μετανιώνω θα το ξανάκανα χιλιάδες φορές το ίδιο λάθος γιατί πραγματικά όσο ήμουν μαζί του ήταν όλα υπέροχα..και πίστευα πολύ στην σχέση μας .. και σε σχέσεις μακρόχρονες αυτά σύμβένουν... καλή σας νύχτα και ευχαριστώ και πάλη που με προσέξατε...

Με βαση τα λεγομενα σου μην πας. Αν θελαν επαφη θα την κρατουσαν. Αυτοι μαλιστα την αποφευγουν οποτε.....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ειναι προτιμοτερο να μην πας....

σιγουρα θα ταραχτεις κουκλα μου...και ειναι κακο για το μωρο σου..

αυτους δεν τους νοιαζει ετσι κι αλλιως ουτε για σενα ουτε για το νινι

θα σε συμβουλευα να παψεις να ασχολεισαι μαζι τους δεν ειναι αξιοι,,

και να κοιταξεις μπροστα τι θα κανεις εσυ με την ζωη σου... :D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Εφόσον αποφάσισες να φέρεις μόνη σου στον κόσμο ένα μωράκι, προτείνω να μην πας. Από εδω και πέρα πρέπει να προστατέψεις το μωράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου. Γιατί να σε νοιάζει τόσο τι θα πουν? Έδειξαν ότι δεν θέλουν επαφές μαζί σου. Γιατί τους παρακαλάς? Κανένα όφελος δεν θα έχεις μόνο κακό μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου κοριτσάκι μου. Υποστήριξε την απόφασή σου και ζήτα βοήθεια και αγάπη από αυτούς που πραγματικά σε αγαπάνε. Με το "ζόρι" δεν αγαπάς και δεν αγαπιέσαι

λοιπον για να καταλαβω , την σχεση την εκανες για να κανεις μωρο?

Εγω αυτο εχω καταλαβει . Ο συντροφος σου δηλαδη μολις εμαθε την εγκυμοσυνη εκανε νερα ?.

ενταξει δεν λεω ειναι σπουδαιο να αποφασιζεις να κρατησεις μονη σου ενα παιδι αλλα το παιδι ειναι δημιουργημα απο δυο ατομα και νομιζω οτι η αποφαση ανηκει και στο δυο, και σε τελικη αναλυση θελεις να εχεις επαφη με μια οικογενεια που συμφωνει να γεννηθει ενα παιδι εκτος γαμου , χωρις πατερα ?

Τι να πω εκτος αν αυτα τα ειχες ξεκαθαρισει απο την αρχη , οτι δηλαδη δεν θελεις γαμους και δεσμευσεις

Απ'ότι κατάλαβα είχες ανάγκη να εμπιστευτείς έναν άνδρα και να κάνεις 1 σταθερή σχέση που θα οδηγήσει στον γάμο...

Όμως συγνώμη που θα στο πω, τ'ότι σε πήγε στους γονείς του από την πρώτη βδομάδα ή ότι πήρε βέρες από τον 1ο μήνα δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Και μενα έτυχε 2-3 πρώην μου να με γνωρίσουν σύντομα στην οικογένειά τους (παρά τη θέληση μου- τα έφερε έτσι η στιγμη), Ε και, τι σημαίνει αυτό???? Ότι θα τους παντρευόμουν κιόλας???

Το λάθος σου ήταν πως τον εμπιστεύτηκες από την πρώτη στιγμή, έπρεπε να τον ζούσες πρώτα γιατί αποδείχτηκε πως στα καλά και στις εξώδους και στα μπαράκια και στις βόλτες ήταν τέλειος, όμως όταν έμεινες έγκυος, ο κύριος και η αγαπητή του οικογένεια την κάνανε Λούις!!!!

Εσύ το βρίσκεις σωστό αυτό το πράγμα? Την συμπεριφορά τους την βρίσκεις ανθρώπινη? Για πες μου?...

Που κάθεσε και ασχολείσε ακόμα μ'αυτούς αν θα δεχτούν να σε μιλήσουν και απο πάνω!!

Εσύ πρέπει να κρατήσεις μούτρα που το αγόρι τους 30 και χρονών που είναι, ολόκληρος άνδρας, δεν ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του!!!

Οικογένεια δεν έχεις να σε στηρίξει και πέφτεις με τα μούτρα πάνω τους?

Και που το ξέρεις αν ο τύπος δεν το έχει κάνει σύστημα και με άλλες γυναίκες??

Ο άνδρας μου έχει 1 συνάδελφο στην δουλιά 33 χρονών που έχει αρραβωνιαστεί 3 φορές με το ίδιο δαχτυλίδι! Τους το έδεινε και όταν χώριζαν είχε τα μούτρα να τους το ζητήσει πίσω το γαιδούρι!! Γι'αυτό δεν έπρεπε να ενθουσιαστείς με τα δαχτυλίδια που πήρε στον 1ο μήνα!!!

Εγώ προσωπικά το βρίσκω ανώριμο εκ μέρους σου να εμπιστευτείς τόσο γρήγορα έναν άνδρα...

Όμως έκανες την επιλογή σου, μεγάλη κοπέλα είσαι, δεν θα σε κρίνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος απ΄την στιγμη που θέλεις να κρατήσεις αυτό το παιδί..Όμως κοίταξε τι θα κάνεις από τώρα και στο εξής με την εγκυμοσύνη σου και το παιδάκι σου και πάψε να ασχολείσε με το αν θα πρέπει να μιλήσεις στα "πεθερικά" σου..

Γιατί όταν θα αρχίσουν οι οδυνες στο μαιευτήριο, να δούμε ποιος θα σου κρατάει το χεράκι και θα σου δίνει κουράγιο...

Κάτσε σκέψου το μέλλον σου και μην ασχολείσαι με άσχετα πράγματα...

Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες μ'αυτά που σου γράφω :wink:

433965qzur0la2nd.gif

Δηλαδή με το που έμαθαν ότι είσαι έγκυος έφυγε ο ΄΄σύντροφός΄΄ του και μαζί με αυτόν και οι δικοί του; Περιμένεις ειλικρινά μετά από αυτό οι ΄΄άνθρωποι΄΄ αυτοί να έχουν αισθήματα για το παιδάκι; Κάθησε κοπέλα μου εκεί που κάθεσαι και μην ασχολείσαι . Ας κόψουν το λαιμό τους αυτοί και όχι εσύ! Αν θέλουν να δουν το εγγόνι τους και ο ΄΄κύριος΄΄ το παιδί του θα σε αναζητήσουν. Μην τρέχεις εσυ από πίσω τους σαν σκυλάκι γιατί θα τ'ακούσεις κι από πάνω ότι τους έχεις γίνει κολλιτσίδα, ότι προφανώς διεκδικείς και όλες αυτές τις μαλακίες που ακούμε κατά καιρούς. Κουράγιο σου εύχομαι !

ΥΓ: Από τους γονείς σου υπάρχει συμπαράσταση και βοήθεια τουλάχιστον ή είσαι τελείως μόνη;

κορίτσια όλες έχετε τα δίκια σας .... τα ξέρω όλα αθτα ποθ μοθ λέτε και ότι αρχίκα είναι δικό μου λάθος ότι έγινε ... δεν το μετανιώνω για το μωρό μου όχι ότι το ήθελα κάτω απο αυτές τις συνθήκες .. ναι τον πίστεψα πόλύ και πίστεψα και στιν οικογένεια του .. και αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω αυτους τους τελευτέους μήνες είναι που είναι η αρθωποια τους ..?? ναι έχω μεγάλη στίριξει απο οικογενεια φιλους ...γενικά εχω πλύ κόσμο που μάγαπάει και είναι δίπλα μου όποτε τους χρειαστώ ... είμαι σε κένουργιο σπίτακι φίαχνω και το δώματιο του σίγα σίγα και δουλειες με΄τα τιν γέννα έχω που θα είμαι πολυ καλα οικονομικα ... δεν θέλω τίποτα απο αυτους..απλα αναρωτιέμαι δεν τους νοιάζει καθόλου για αυτο το παιδάκι που είναι αίμα τους??