Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Τι σαμπουάν βάζετε εσείς στα παιδιά? Εγώ δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημενη με αυτά που έχω δοκιμάσει γιατί δε μυρίζουν καθόλου! Κάθε φορά παίρνω κι άλλο και κάθε φορά η ίδια απογοητευση.Θέλω κάποιο να μυρίζει ωραία να κρατάει η μυρωδιά του ! Έχετε να προτεινετε κάποιο? 

Επίσης μέχρι ποια ηλικία βάζουμε παιδικα? 

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω ότι τα αρώματα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Εγώ είμαι ευχαριστημένη διάφορα όπως Septona, Proderm, Frezyderm, Apivita. Σχεδόν 9 ετών κι ακόμη αγοράζω παιδικό σαμπουάν, όπως και παιδικό conditioner κι αφρόλουτρο. 

Septona και proderm δε μυρίζουν! 

Τα άλλα δεν τα χω δοκιμάσει γιατί είναι ψιλό ακριβά. Αλλά πως είναι τοξικά εγώ μυρίζω αλλά παιδακια μωράκια πχ και μοσχοβολανε μόνο στα δικά μου δε μυρίζουν, δεν κατάλαβαινω! Μυρίζουν αλλά λίγο!!! 

πρίν από 32 λεπτά , diane2020 είπε:

Septona και proderm δε μυρίζουν! 

Τα άλλα δεν τα χω δοκιμάσει γιατί είναι ψιλό ακριβά. Αλλά πως είναι τοξικά εγώ μυρίζω αλλά παιδακια μωράκια πχ και μοσχοβολανε μόνο στα δικά μου δε μυρίζουν, δεν κατάλαβαινω! Μυρίζουν αλλά λίγο!!! 

Τι να σου πω! Εξαρτάται ίσως κι από το δέρμα ή τα μαλλιά του παιδιού. Όταν χρησιμοποιούμε το Proderm, μοσχοβολάει μέχρι την επόμενη μέρα. Έχει τύχει να μας σχολιάσουν την ωραία μυρωδιά. Αν και προσωπικά, δε με νοιάζει το άρωμα αλλά να καθαρίζουν καλά και να μην λαδώνουν, για παράδειγμα, τα μαλλιά.

Διαφημίσεις

Just now, love kids είπε:

Τι να σου πω! Εξαρτάται ίσως κι από το δέρμα ή τα μαλλιά του παιδιού. Όταν χρησιμοποιούμε το Proderm, μοσχοβολάει μέχρι την επόμενη μέρα. Έχει τύχει να μας σχολιάσουν την ωραία μυρωδιά. Αν και προσωπικά, δε με νοιάζει το άρωμα αλλά να καθαρίζουν καλά και να μην λαδώνουν, για παράδειγμα, τα μαλλιά.

Εμενα με νοιάζουν και τα δυο :-D

Θενξ ενιγουει! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...