g1g1

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  95
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

7 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Εχετε εμπειρίες απο Saint Joseph στην Πεύκη;
 2. μαλλον αυτο το ποστ προοριζοταν για αλλου?
 3. Ειναι κορυφή δεν το συζητώ, ομως πλεον ειναι μεγαλη σε ηλικια.... χωρις αυτο βεβαια να σημαινει κατι....

 4. Διαφημίσεις


 5. Ψαχνω για εμπειρο παιδοαλλεργιολογο στην Αθηνα. Εχετε καποιον να προτεινετε? Ευχαριστώ
 6. Θα συμφωνήσω με ΑΡΓΚ. Τα αγγλικά ειναι βασική εκπαίδευση πλέον. Σε οτιδήποτε κανεις ως επάγγελμα...γι αυτο το λόγο καλύτερα απο νωρίς. Δεν με ενδιαφέρουν τα πτυχία. Δεν λένε απολύτως τίποτα. Απλα μια ένδειξη επιπέδου ειναι. Θε συμφωνήσω επίσης και με τα ιδιαίτερα. Ειδικά σε παιδια μπορει να καταντήσουν βαρετά. Δευτερη ξένη γλώσσα οκ καλο ειναι να ξέρει κάποιος, εκεί ναι, θα το αφήσω στο παιδί να διαλέξει ποτε και ποια.
 7. Την αίσθηση του γενικότερου πολιτισμού νομιζω την αποκτάς μονάχα με immersion. Να πας να μείνεις στη χώρα. :) όχι; Αυτο ούτως η άλλως δεν εχει να κανει με την εκμάθηση.
 8. Πριν τα 10 έτη τα παιδια μαθαίνουν με μεγαλύτερη ευχέρεια κ εμβανθυνση μια δεύτερη η τρίτη ξένη γλωσσα, πριν τα 18 με λιγο λιγότερη και αν αρχίσει καποιος ως ενήλικας ειναι αρκετά πιο δύσκολο. Αυτα προκύπτουν απο εκτεταμένες έρευνες που εχουν γίνει.
 9. Εγω πάλι νομιζω οτι όσο πιο μικρός είσαι τοσο καλύτερα αφομοιώνεις τις ξένες γλώσσες. Αγγλικά εχω αρχίσει στα παιδια απο 2 ετών (για να πάρουν το άκουσμα) και σκοπεύω Τρίτη δημοτικού να εισάγουμε σταδιακά και δεύτερη ξένη γλώσσα. Στο λύκειο, χωρίς να εχω ακομα εμπειρία, νομιζω δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα μαθήματα του σχολείου για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο όποτε οι γλώσσες πάνε αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα.
 10. Πολύ δύσκολα να βρεις άκρη. :(
 11. Το θέμα μελέτη ειναι υποκειμενικό αναλόγως την οικογένεια (χρόνος γνώσεις κλπ). Προσωπικά πιστεύω πως όλη η δουλειά πρέπει να γίνεται στο σχολείο ειδικά σε ιδιωτικό δημοτικό που το πληρώνεις. Τα παιδια κουράζονται πολυ και στο σπίτι θα πρέπει να αςχολουνται μόνο με παιχνίδι. Το σχολείο θα πρέπει να ειναι μια ευχάριστη διαδικασία. Προσωπικά εχω μισήσει το σχολείο γι αυτο ακριβώς το λόγο. Και εννοείται οτι ως γονιός παρακολουθείς την εξέλιξη. Με καλη συνεργασία με τον δάσκαλο δεν σου έρχεται Εξ ουρανού οποία αδυναμία. Αν γίνει αυτο κάποιος δεν εχει κανει σωστά τη δουλειά του.
 12. Ο γονιός θα δει που δυσκολεύεται το παιδί η ο δάσκαλος; Εγω πχ δεν εχω ιδέα τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι να ξέρει ενα παιδί στην εκάστοτε τάξη. Υπαρχουν γονεις που δουλεύουν έως αργά και για αυτο το λόγο πληρώνουν ιδιωτικό δημοτικό ούτως ώστε να τα κάνουν ολα μεσα στο σχολείο. Νομιζω αυτή ειναι η διαφορα ιδιωτικού με δημοσίου δημοτικού σχολείου.
 13. Άλλο να βλέπεις την εξέλιξη και άλλο να κάθεσαι και να διαβάζεις μαζι. Εγω μέχρι στιγμής δεν ανακατεύομαι στο διάβασμα πολυ απλα γιατί δεν εχω τις γνώσεις αλλα ούτε και το χρόνο. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε μεγαλύτερες τάξεις. Αλλα το θεωρώ αδιανόητο να πληρώνω ιδιωτικό σχολείο και να πρέπει να πληρώσω δασκάλα στο σπίτι για να το διαβάζει μετά.
 14. Γιατι να πρέπει να επωμιστεί ο γονιός το διάβασμα τπυ παιδιού; Προσωπικα δεν ειμαι σε θέση να το κάνω αυτο για διάφορους λόγους. Αν δεν το κανει το σχολείο , τότε ποιος; Αν δεν δώσει τα κατάλληλα εφόδια το σχολείο ούτως ώστε να μπορει να οργανώνει το παιδί το χρόνο του στο σπίτι και να κανει τις εργασίες του, τότε μάλλον κατι δεν γίνεται σωστά. Εγω ως γονιός μπορώ να εξασφαλίσω το ποτε και το μέρος του διαβάσματος αλλα ως εκεί.