Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωράκια βάφτισης για τα παιδακια


Recommended Posts

 Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες..θα ηθελα να μου πείτε γνωμες για το εξης..τον ιουλιο θα κανουμε γαμο κ βάφτιση μαζι απλα επειδη θα δωσω μια μπομπονιέρα γαμου δεν κανω για τη μικρη..εκτός απο το candy bar που θα εχουμε.με διαφορά καλουδια για τα παιδακια σκεφτηκα να παρω Παιχνίδακια για τα παιδακια η ερωτηση μου ειναι :Να παρω για ολα τα παιδακια η να παρω μισα για αγορακια μισα για κοριτσάκια..Θα με βοηθουσατε πολυ αν μ λεγατε την γνωμη σας..συγγνώμη για το κειμενάκι..Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Να σου ζησει! Καλοφωτιστο και με το καλο και ο γαμος! 

Τέλεια ιδέα τα δωρακια , κι εγώ το χω σκεφτει για τα βαφτισια του δικού μου και να σου πω την αλήθεια εκανα κι εγώ την ίδια ερώτηση στον εαυτό μου και νομίζω πως είναι καλύτερα να παρεις κατι για ολα για να μη ζηλεύει κιόλας το ενα το αλλο και για να μη ψάχνεσαι κι εσυ. Παρεμπιπτόντως κι ας μην ρώτησες πολύ ωραια ιδέα για δωρο είναι ειδικο σουπλα με σχέδιο που ζωγραφίζεις μαζί με τους ειδικούς μαρκαδορους που σβηνουν μετα ή ξυλινο ταμπλο με ζωγραφιες σε χαρτια μαζι με κυρομπογιες (εδω σκέφτηκα ότι ίσως η μονη διαφορά είναι τα θέματα στις ζωγραφιες να είναι διαφορετικά στα αγορια και διαφορετικα στα κορίτσια) ή α4 μαυροπινακας με κιμωλιες. 

Link to comment
Share on other sites

Τα κουβαδακια είναι τέλεια ιδέα. 

Μέχρι τώρα έχουμε τυχει σε βαπτίσεις τύπου μπομπονιέρα για τα παιδιακια  καραμελομηχανη μινιατούρα, φούσκες, βαζάκια με ζαχαρωτα, μικρα πινακάκια με χρώματα να βαψουν(αυτά ήταν τα αγορίστικα καράβι-πειρατής κ νεραιδα-λουλουδι για κορίτσια), σαπουνοφουσκες

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στη βάφτιση είχα ίδια μπομπονιέρα για μεγάλους και μικρούς. Θα πρότεινα να είναι ίδια τα δωράκια και για τα δύο φύλα ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και ζήλιες. Με το καλό!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Στη βαφτιση του μικρου μου δεν ειχα ξεχωριστη μπομπονιερα για μικρους και μεγαλους.Ειχα ιδια για ολους μοιρασμενη στα τραπεζια.Ηταν βαλιτσακι με πετσετουλα μεσα κουφετα και ζαχαρωτα.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...