Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IBCLCs

aglaia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aglaia

aglaia 16 δημοσιεύσεις

• yogini

yogini 10 δημοσιεύσεις

• sofuka

sofuka 8 δημοσιεύσεις

• lst

lst 7 δημοσιεύσεις

yogini να σου ζησει!!

λιγη υπομονη θα τα καταφερεις στην αρχη λιγο δυσκολα μετα παιχνιδακι

μηπως σε επιρρεαζει αρνητικα "καμια"κερκυραια?βαλε απαγορευτικο :lol::lol:

(αυτο για να ευθυμησουμε :lol: )

Εχω δοκιμάσει τα πάντα! Δυστυχώς η πράξη απέχει πολύ απο τη θεωρία.

Πήρα και ψευδοθηλές αλλα τίποτα...πονάει ο ιστός κάτω απο το στήθος και οχι η θηλή εξωτερικά, αναγκάστικα και του έδωσα 5 λεπτά πιπίλα σε κάποια φάση :oops:

Οι ψευδοθηλές δεν βοηθούν καθόλου στο πόνο που νιώθεις.

Λοιπόν θα το πω λίγο αστεία, πιστεύω να με συμπαθάς μετά από αυτό:

αφού κάνεις yoga :D, θα βάλεις το μωρό πάνω στο κρεβάτι και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τη φορά του σαγονιού του πάνω στο στήθος σου. Να μην είναι το σαγόνι του εκεί που είναι ο πονεμένος ιστός (το σαγόνι είναι αυτό που έχει τη δύναμη).

Ελπίζω κι εγώ να βρεις την άκρη με τη σύμβουλο και να συνεχίσεις τον θηλασμό με επιτυχία!

yogini να σου ζησει το μωρακι!Να μας πεις νεα απο την συμβουλο!

Θα τα καταφερετε σιγουρα,κανε υπομονη και η ανταμοιβη θα ειναι μεγαλη.

Με τον τοκετο τι εγινε;Γιατι λες οτι ρισκαρες;

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Ζοριστηκε πολύ το μωρό στον τοκετό και έκανε κακα του και λογω αυτού ανέβασε εναν δείκτη λοίμωξης υψηλό και του χορηγήθηκε αντιβίωση. Λογω αυτού εμεινε σε μοναδα μακρυα απο μενα και χάσαμε τη μπάλα εκει με τη θηλή...του δώσαν και πιπίλα...αφήστε τα!

Η παιδίατρος ειπε οτι η πιπιλα ειναι αναγκαιο κακό...θα περιμενω την σύμβουλο το βράδυ να δουμε πως θα σωθεί η κατάσταση. Τωρα ο μπαγασας θελει το στηθος σαν πιπίλα αλλα δεν γίνεται γιατι οι πονοι ειναι αφόρητοι :cry:

Πόση υπομονή να κάνεις ρε γμτ...απο 01/12 και μετά εχω τρελαθει στους πόνους!!!! Τοκετός-Θηλασμος

I shall keep you updated!

Yogini! Ήθελα να σου πω να μην απελπίζεσαι. Στην αρχή όλων μας οι θηλές πόνεσαν λιγάκι. Για φαντάσουν ξαφνικά τόοοοοσο πιπιλισμα, ε, όσο να πεις ερεθίζονται, ακόμα κι όταν τα μωράκια το παιρνουν σωστά το στήθος. Σε καμιά-δυο βδομάδες σκληραγωγούνται πια οι ρώγες και μπαίνουν στο πρόγραμμα του θηλασμού κι όταν θηλάζεις το μωράκι σου δεν καταλαβαίνεις πια ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, είναι μια γλυκιά ρουτίνα.

Ο θηλασμός είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μην αποθαρρύνεσαι αλλά και μην αγχώνεσαι. Θα σε πάει το ένστικτό σου εκεί που πρέπει, μην ανυσηχείς!

Ότι βοήθεια χρειαστείς να επικοινωνήσεις και μαζί μου, θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Να σου ζήσει ο ζούζουνος, το πιο σημαντικό στη ζωή σου είναι αυτό το πλάσμα!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!

Πονάγαν και εσας οι ιστοί; Εννοώ εμένα δεν πονάει η θηλή εξωτερικά αλλα εσωτερικά ο ιστός κάτω απο τη θηλή γιατι το τέρας εχει τα σαγόνια του καρχαρία!

Μήπως έχεις κανένα μπλοκαρισμένο πόρο?

Έχει η θηλή κάποια άσπρη τελίτσα πάνω?

Αν πονάς ενώ το μωρό θηλάζει σωστά, ίσως είναι κάτι άλλο, όπως καντιντίαση. Δεν ξέρω αν μπορείς να το πάθεις από τόσο νωρίς... :?

Διαφημίσεις

Αντί για πιπίλα μήπως να της έδινες το δάχτυλο σου? Το μικρό δαχτυλάκι, καλά πλυμένο, με κομμένο το νύχι, το νυχάκι ν'ακουμπάει τη γλώσσα, και το μαλακό ν'ακουμπάει τον ουρανίσκο. Είναι καλύτερο απ'το να έχει την πιπίλα, γιατί με το δάχτυλο δε μαθαίνει να θηλάζει λάθος.

Υπομονή γιογκινάκι. Θα τα καταφέρετε. Η αρχή είναι δύσκολη. :)

Ηρθε η κοπέλα, μας είδε, δεν εχουμε κοντους χαλινούς κτλ αλλα εχουμε θεμα με το άνοιγμα...ισως απο το στρες του τοκετού. Μας πρότεινε να δουμε εναν οστεοπαθητικό που ισως μπορεί να χαλαρώσει το σαγονάκι του καρχαρία μου! Εχουμε ραντεβου την Δευτέρα και ελπίζω να επιβιώσω μέχρι τότε.

Αχ τι τραβάμε κι εμεις οι μάνες!!!!

Υπομονή yiogini, μέχρι τότε άλλαζε συχνά θέση στο μωρό, να μην ακουμπάει το σαγόνι του στο ίδιο σημείο για να ανακουφίζεσαι. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Δηλαδη yogini δεν ανοιγει καλα το στομα;

Γιατι κι η δικη μου δεν το πολυανοιγε ποτέ,ακομη και τωρα οταν τρωμε στερεες,ακομη κι οταν θελει να φαει,ανοιγει το στομα σαν κουμποτρυπα,λετε να ειχε καποιο τετοιο θεμα;

Παιδιά τι να σας πω...μου εχει κόψει κομμάτια απο τις θηλές :cry::cry::cry:

Εχω απελπιστεί πραγματικά...ξέρω υπομονή αλλα ειναι τόσο επίπονο που δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά!

Διαφημίσεις

Kάνε ότι νομίζεις καλύτερο για το μωρό σου, μη σε νοιάζει τίποτα άλλο! Επίσης, να κοιτάξεις και τον εαυτό σου, είναι πολύ σημαντικό. Ρίξε μια ματιά και στο http://www.thilasmos.gr, είναι πολύ κατατοπιστικό, ίσως βρεις καμιά βοήθεια. Πώς τον ταϊζεις εν τω μεταξύ;

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Kάνε ότι νομίζεις καλύτερο για το μωρό σου, μη σε νοιάζει τίποτα άλλο! Επίσης, να κοιτάξεις και τον εαυτό σου, είναι πολύ σημαντικό. Ρίξε μια ματιά και στο http://www.thilasmos.gr, είναι πολύ κατατοπιστικό, ίσως βρεις καμιά βοήθεια. Πώς τον ταϊζεις εν τω μεταξύ;

τον θηλαζω....τωρα νομιζω εχει βουλώσει και η μυτούλα του και δεν θηλάζει καλα και κλαει συνέχεια! αχ...τζάμπα η γιόγκα τόσα χρονια κοντεύω να σαλέψω! του βάλαμε λίγο ορο (2 σταγόνες ανα ρουθούνι) αλλα δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα. Άλλες ιδέες;;;;

τον θηλαζω....τωρα νομιζω εχει βουλώσει και η μυτούλα του και δεν θηλάζει καλα και κλαει συνέχεια! αχ...τζάμπα η γιόγκα τόσα χρονια κοντεύω να σαλέψω! του βάλαμε λίγο ορο (2 σταγόνες ανα ρουθούνι) αλλα δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα. Άλλες ιδέες;;;;

γάλα στο ρουθούνι!

αν το μωρό έχει ένταση στις σιαγόνες και δεν μπορεί να τις ανοίξει, το πρόβλημα θα λυθεί σε μία επίσκεψη. Μακάρι να είναι από αυτό.

Αχ, η γιόγκα θα σε βοηθήσει λίγο αργότερα, τώρα... :roll:

Aν έχει βουλώσει η μυτούλα του, βάλε του ορό, όσο πιο πολύ μπορείς, θα τον σώσεις. Τουλάχιστον μια ολόκληρη αμπουλα, μισή-μισή στο κάθε ρουθουνάκι, κι όσο επιμένει το μπούκωμα να του βάζεις κι άλλο, θα το καταλάβεις από μόνη σου πότε. Πραγματικά θα τον σώσεις με τους ορούς, και ξέρεις δεν υπάρχει περιορισμός, μπορεις να βάλεις όσο θες, ξεμπουκώνουν κι αποφεύγονται οι αρρώστιες.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

γάλα στο ρουθούνι!

αν το μωρό έχει ένταση στις σιαγόνες και δεν μπορεί να τις ανοίξει, το πρόβλημα θα λυθεί σε μία επίσκεψη. Μακάρι να είναι από αυτό.

Μακάρι να τα θηλάζαμε απο τη μυτη...θα ήταν πιο ανώδυνο :lol::lol:

Καλέ πως θα το βάλω μεσα στη μύτη; Δεν ξερω αν το έχετε καταλάβει αλλα ειμαι παντελώς άσχετη!

Θα βάλω Ν στο αβάταρ μου :lol:

Καλα οσο σκεφτομαι οτι το βαμπιρ μου σε λιγο θα ξυπνήσει με λουζει κρυος ιδρώτας :roll:

γάλα στο ρουθούνι!

Καλέ πως θα το βάλω μεσα στη μύτη; Δεν ξερω αν το έχετε καταλάβει αλλα ειμαι παντελώς άσχετη!

Καλα οσο σκεφτομαι οτι το βαμπιρ μου σε λιγο θα ξυπνήσει με λουζει κρυος ιδρώτας :roll:

βγαζεις με το χερι σου λιγο γαλα και του το βαζεις στη μυτουλα με τη βοηθεια μιας συριγγας....(μονο το πλαστικο της συρριγγας ε? τη βελονα την βγαζουμε... :lol: )

tqj2p3.png vvtJp3.png

μονο το πλαστικο της συρριγγας ε? τη βελονα την βγαζουμε... :lol: )
:lol::lol::lol::lol::lol: είπαμε καλέ....!!!!

yogini να σου ζήσει! τώρα το είδα!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΝΕΤΙ!

Κάτι τέτοιο; :

Ν

Ποιά είναι τα άλλα μέλη που είναι IBCLC ;

Δεν το βρίσκω στο Parents.

Εκτός αν στραβώθηκα :shock:

δες στη πρώτη σελίδα, πρώτο μήνυμα:

Πέντε ακόμη IBCLC στην Ελλάδα! :)

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΆΚΗ, γενικός ιατρός [email protected]

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, παιδίατρος [email protected]

GABRIELE GRUPE, LLLLeader [email protected]

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΙΛΑΤΟΥ, παιδίατρος [email protected]

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, παιδίατρος [email protected]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...