Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φτωχές απαντητριες, ωοληψια και επιτυχία εξωσωματικης.

Recommended Posts

On 8/9/2019 at 12:16 ΠΜ, didi&k είπε:

ναι αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε τεστ... υποτίθεται αυτό ανιχνεύει χοριακη πάνω από 10. στην πρώτη μου εξωσωματικη έκανα πάλι τεστ  (την ίδια μάρκα  τεστ ) και μου βγήκε θετικό και μετά από δυο μέρες που έκανα τη χοριακη , η χοριακη μου ήταν 400 . σε ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες... Να κάνω μια χαζή ερώτηση... η πρώτη εξωσωματική ήταν με έμβρυα 3 ημερών και ήταν θετική έχω ένα γιο ήδη :wub: η δεύτερη προσπάθεια πριν 2 χρόνια ήταν με 2 βλαστοκυστες απο τα κατεψυγμένα που είχα από την πρώτη εξωσωματική η οποία ήταν αρνητική . η τρίτη τώρα πάλι με βλαστοκυστες και κατά 99% αρνητική , μήπως τελικά τα εμβρυακια 3 ημερών είναι καλύτερα? μήπως να ζητήσω εμβρυακια 3 ημερών την επόμενη φορά :confused:

Δεν ειναι τα εμβρυακια σου κορίτσι μου καλυτερα ή χειρότερα, εχεις βρει οτι το παράθυρο εμφύτευσης σου ανοίγει την τριτη μερα και και μετα δοκιμάζεις βλαστοκυστες; Μα γιατι; Εννοειται οτι θα ξανακάνεις αυτο που εκανες και έμεινες εγκυος την πρώτη φορα. Το θεωρω τουλάχιστον αβλεψία του γιατρου σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nurse1985 είπε:

Καλησπέρα κούκλες μου! Η πρώτη χοριακη σήμερα 11η μέρα μετά την έμβρυομεταφορά είναι 165 μονάδες! 

Τέλεια νέα!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη και τελειομημη εγκυμοσύνη!!!

Την προηγούμενη φορά που ήταν εξωμητριο η χοριακη στις 4 εβδομάδες ήταν 66!Αυτή τη φορά είναι σχεδόν τριπλάσια τιμή στις 3 εβδομάδες και 6 ημέρες κυήσεως. Τρέμει η καρδιά μου φοβάμαι... 

Την προηγούμενη φορά που ήταν εξωμητριο η χοριακη στις 4 εβδομάδες ήταν 66!Αυτή τη φορά είναι σχεδόν τριπλάσια τιμή στις 3 εβδομάδες και 6 ημέρες κυήσεως. Τρέμει η καρδιά μου φοβάμαι... 

Συγχαρητηρια καλη εγκυμοσυνη να εχεις! Ασε τι εγινε την προηγουμενη φορα! Βγαλ' το απο το μυαλο σου!! Τωρα ειναι ολα διαφορετικα!! Συγχαρητγρια και παλι! 

Διαφημίσεις

ολα να πανε καλα μην φοβασαι δυσκολο να ξανασυμβει το ιδιο! η χοριακη σου ειναι πολυ καλη λιγη υπομονη κ σε 10-15 μερες θα δεις κ το μωρακι κ καρδουλα κ ολα!

Κορίτσια μου είχε καμία από εσάς καφέ υγρά λόγω τοποθέτησης προγεστερονης κολπικά? ? Έχω από χθες είναι πολύ ελάχιστο, συνήθως έρχεται όταν βάλω την κάψουλα, αφήνει καφέ στο σερβιέτακι όταν βγαίνει το υπόλοιπο του φαρμάκου έξω, σαν ποσότητα είναι σαν εικοσάλεπτο κερμα και όταν σκουπιζομαι. Έχετε ανάλογες εμπειρίες? 

Κορίτσια μου είχε καμία από εσάς καφέ υγρά λόγω τοποθέτησης προγεστερονης κολπικά? ? Έχω από χθες είναι πολύ ελάχιστο, συνήθως έρχεται όταν βάλω την κάψουλα, αφήνει καφέ στο σερβιέτακι όταν βγαίνει το υπόλοιπο του φαρμάκου έξω, σαν ποσότητα είναι σαν εικοσάλεπτο κερμα και όταν σκουπιζομαι. Έχετε ανάλογες εμπειρίες? 

Ναι, είχα κάποιες φορές και τελικα οταν περασε ενα δεκαπενθημερο μετα το τεστ που αρχισα να συνεργάζομαι με τον δικο μου γιατρο, αφησαμε την κρεμα κ αυξήσαμε τα utrogestan. 

παντως δεν ειναι ανησυχητικο, το γραφουν κ οδηγιες του φαρμακου.

Διαφημίσεις

Συγνώμη που σας πρήζω, απλά νιώθω πως μόνο εσείς που έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις μπορείτε να καταλάβετε! 

όχι δεν μας πρηζεις καθόλου, μην το σκέφτεσαι καθόλου!!

αυτη η προγεστερονη ειναι απο τα πιο εκνευριστικά φαρμακα. θυμαμαι που ειχα τοσα υγρα, έμπαινα στην ταξη κ λιγο να θυμωνα ή να φωναζα άρχιζα μετα να φοβαμαι μηπως ηταν αιμα και περνούσα την τπολοιπη ωρα μεσα στην αγωνια. και τελικα ηταν τα υπολείμματα της κρέμας. 

το κερασάκι στην τουρτα ηταν στη δευτερη προσπαθεια που αντικατέστησαν τα utrogestan με ενεσεις, λες και δεν εχεις τρυπηθει αρκετα για να φτάσεις εκει. και μαλλον ηταν μεγαλυτερη η δοση ή πιο ευκολα απορροφησιμη,  γιατι με διέλυσε, φοβερη υπνηλια κ δυσκοιλιοτητα, ευτυχως ηταν ο αντρας μου σπίτι κ δεν ημουν ωρες μονη με το παιδι γιατι δεν θα γξερα τι να κανω. 

Just now, Έσπερος είπε:

όχι δεν μας πρηζεις καθόλου, μην το σκέφτεσαι καθόλου!!

αυτη η προγεστερονη ειναι απο τα πιο εκνευριστικά φαρμακα. θυμαμαι που ειχα τοσα υγρα, έμπαινα στην ταξη κ λιγο να θυμωνα ή να φωναζα άρχιζα μετα να φοβαμαι μηπως ηταν αιμα και περνούσα την τπολοιπη ωρα μεσα στην αγωνια. και τελικα ηταν τα υπολείμματα της κρέμας. 

το κερασάκι στην τουρτα ηταν στη δευτερη προσπαθεια που αντικατέστησαν τα utrogestan με ενεσεις, λες και δεν εχεις τρυπηθει αρκετα για να φτάσεις εκει. και μαλλον ηταν μεγαλυτερη η δοση ή πιο ευκολα απορροφησιμη,  γιατι με διέλυσε, φοβερη υπνηλια κ δυσκοιλιοτητα, ευτυχως ηταν ο αντρας μου σπίτι κ δεν ημουν ωρες μονη με το παιδι γιατι δεν θα γξερα τι να κανω. 

Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να περνάμε όλα αυτά.. Δεν ξέρω είναι κάποιο είδος μαθήματος που πρέπει να μάθουμε? Και γιατί? Θα μου πεις φιλοσοφικά ερωτήματα, τι τα θες, τι τα γυρεύεις! Διαβάζω το φόρουμ, χρόνια τώρα και μερικές φορές τρομάζω από την μοίρα κάποιων ανθρώπων.. 

Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να περνάμε όλα αυτά.. Δεν ξέρω είναι κάποιο είδος μαθήματος που πρέπει να μάθουμε? Και γιατί? Θα μου πεις φιλοσοφικά ερωτήματα, τι τα θες, τι τα γυρεύεις! Διαβάζω το φόρουμ, χρόνια τώρα και μερικές φορές τρομάζω από την μοίρα κάποιων ανθρώπων.. 

Εντάξει εγώ δεν έχω φτάσει σ αυτό το σημείο, ίσως γιατί δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε με τη σύλληψη ουτε με την εγκυμοσυνη. αλλα σκέφτομαι συχνά ποσό μοναχικό είναι γιατί συνήθως δεν το λέμε στον περίγυρο και μπορεί να δείχνουμε μια χαρα ενω ειμαστε σε μια ψυχοφθόρα διαδικασια. Κ ετυχε να εχω συναδελφους μεγαλυτερες απο εμενα που παντρευτήκαμε περιπου ιδια εποχη κ μας πηρε παρομοιο χρονο να κανουμε παιδι κ σκεφτομουν αν περασαν κ οι ιδιες τα ιδια ετσι "κρυφά" γιατι δεν ειμαστε κ κολλητές για να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέρειες. και υπηρχαν κ πολλοι κουτσομπόληδες που για τη μια ειδικα που ειναι πανω απο 45, οποτε ελειπε μερες, αρχιζαν τα κουτσομπολιά οτι κάνει εξωσωματική, για μένα ίσως δεν το έλεγαν λόγω ηλικίας, ή μπορεί να το ελεγαν κ να μην το ήξερα, κ σκέφτομαι ποσο άσχημο κ ασυλλογιστο ειναι ακομα κ αν δν λεγεται με κακοήθεια...

5 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Καλησπέρα κούκλες μου! Τα αποτελέσματα θα τα έχω 16:00 ώρα Ελλάδας! Έχω ένα καλό προαίσθημα για την τιμή λόγω του ηλεκτρονικού τεστ clear blue που δείχνει τις εβδομάδες. Σήμερα 11η μέρα μετά την έμβρυομεταφορά έπρεπε λογικά να δείξει στην οθόνη 1-2 αλλά έδειξε 2-3. Ελπίζω σε μια καλή χοριακη! 

Πολύ ωραίο αυτό το τεστ χρήσιμο για εμάς τότε που είχαμε μαζευτεί παρέα του 2012 που κάναμε εξωσωματική και ήταν δύο τρεις που έκαναν χοριακη κάθε τρεις και λίγο μόνο και μόνο για να δουν αν διπλασιάζεται

Είναι μιας χρήσης?  Πως ακριβώς λειτουργεί? ? 

3 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Δεν ειναι τα εμβρυακια σου κορίτσι μου καλυτερα ή χειρότερα, εχεις βρει οτι το παράθυρο εμφύτευσης σου ανοίγει την τριτη μερα και και μετα δοκιμάζεις βλαστοκυστες; Μα γιατι; Εννοειται οτι θα ξανακάνεις αυτο που εκανες και έμεινες εγκυος την πρώτη φορα. Το θεωρω τουλάχιστον αβλεψία του γιατρου σου.

Επεξεργάστηκαν by didi&k

KkgRp2.png

byzDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, didi&k είπε:

Πολύ ωραίο αυτό το τεστ χρήσιμο για εμάς τότε που είχαμε μαζευτεί παρέα του 2012 που κάναμε εξωσωματική και ήταν δύο τρεις που έκαναν χοριακη κάθε τρεις και λίγο μόνο και μόνο για να δουν αν διπλασιάζεται

Είναι μιας χρήσης?  Πως ακριβώς λειτουργεί? ? 

Didi μου ναι είναι μιας χρήσης! Ειναι το clear blue digital. Όταν δείχνει 1-2 εβδομάδες η χοριακη είναι από 25 μέχρι 150 περίπου μονάδες, 2-3 εβδομάδες από 150 μονάδες μέχρι 2500 μονάδες περίπου και όταν δείχνει 3+ εβδομάδες τότε η χοριακη έχει ανέβει πάνω από 2500 μονάδες! 

Just now, Έσπερος είπε:

Εντάξει εγώ δεν έχω φτάσει σ αυτό το σημείο, ίσως γιατί δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε με τη σύλληψη ουτε με την εγκυμοσυνη. αλλα σκέφτομαι συχνά ποσό μοναχικό είναι γιατί συνήθως δεν το λέμε στον περίγυρο και μπορεί να δείχνουμε μια χαρα ενω ειμαστε σε μια ψυχοφθόρα διαδικασια. Κ ετυχε να εχω συναδελφους μεγαλυτερες απο εμενα που παντρευτήκαμε περιπου ιδια εποχη κ μας πηρε παρομοιο χρονο να κανουμε παιδι κ σκεφτομουν αν περασαν κ οι ιδιες τα ιδια ετσι "κρυφά" γιατι δεν ειμαστε κ κολλητές για να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέρειες. και υπηρχαν κ πολλοι κουτσομπόληδες που για τη μια ειδικα που ειναι πανω απο 45, οποτε ελειπε μερες, αρχιζαν τα κουτσομπολιά οτι κάνει εξωσωματική, για μένα ίσως δεν το έλεγαν λόγω ηλικίας, ή μπορεί να το ελεγαν κ να μην το ήξερα, κ σκέφτομαι ποσο άσχημο κ ασυλλογιστο ειναι ακομα κ αν δν λεγεται με κακοήθεια...

Θα συμφωνήσω ότι είναι μια μοναχική διαδικασία ακόμη κι αν το ξέρουν οι υπόλοιποι στο περίγυρο σου. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να μην το συζητάω, όταν με πνιγει κάτι πρέπει να το συζητήσω αλλιώς σκαω! Όσον αφορά τα σχόλια του κόσμου δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αν είναι ζηλεια ή απλά κακεντρεχεια! 

4 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν τη δεύτερη φορά έλεγα γιατί να μην μου έβαζε καλύτερα 3 ημερων αλλά δεν το έκφρασα στο γιατρό.  Αυτή τη φορά του το ανεφερα τότε στην ωοληψια και μου είπε ότι όχι και την πρώτη φορά βλαστοκυστες έβαλα και του είπα όχι γιατρέ το θυμαμαι πολυ καλά ότι ήταν τριών ημερών αυτός επέμενε στο όχι ήταν βλαστοκυστες δεν το συνέχισα . Είμαι σίγουρη ότι ήταν τριών ημερών γιατί όταν έπαθα την πρώτη υπερδιαιγερση η οποία  δεν προχώρησε σε εμβρυομεταφορα από αυτά που είχαν αφήσει εκτός κατάψυξη το ένα έφτασε σε βλαστοκυστη . Και όταν πήγα για εμβρυομεταφορα ρώτησα αν βάλανε κι αυτό και μου είπε οχι γιατί πρέπει να συμβαδιζουν ηλικιακα  δεν μπορούμε να βάλουμε τριών ημερών με βλαστοκυστες.  Τέλος πάντων χθες που μιλήσαμε το ξαναανεφερα ότι θέλω 3 ημερων όπως την πρώτη φορά.  

Εσύ πιστεύεις ότι θα έχω περισσότερες πιθανότητες από μια βλαστοκυστη μόνο και μόνο γιατί ο οργανισμός μου τα κατάφερε με 3 ημερων ?

3 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Καλησπέρα κούκλες μου! Η πρώτη χοριακη σήμερα 11η μέρα μετά την έμβρυομεταφορά είναι 165 μονάδες! 

συγχαρητήρια!!!! θα πας και για δεύτερη χοριακη ? σου εύχομαι μια τελεία και τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!!!

πρίν από 38 λεπτά , Nurse1985 είπε:

ναι εγώ την πρώτη φορά είχα καφέ υγρά μια μέρα πριν την χοριακη , από την εμφύτευση είναι μην αγχώνεσαι

KkgRp2.png

byzDp2.png

8 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Δεν πρήζεις καμιά μας, μην το σκεφτεσαι καθολου. Εδώ είναι το υποστηρικτικό περιβάλλον που χρειαζόμαστε και δεν το βρίσκουμε έξω. Όσο για το μάθημα που πρέπει να πάρουμε, μην το βλεπεις έτσι...εμπειρίες ζωής είναι όλα και μια καλή ευκαιρία να ξεσκαρταρίζουμε ανθρώπους τοξικούς από τη ζωή μας.

Μια μεγάλη αγκαλιά και τις καλύτερες ευχές μου για μια τέλεια εγκυμοσύνη και γερό(α) μωρό(α)

πρίν από 26 λεπτά , Primavera είπε:

Δεν πρήζεις καμιά μας, μην το σκεφτεσαι καθολου. Εδώ είναι το υποστηρικτικό περιβάλλον που χρειαζόμαστε και δεν το βρίσκουμε έξω. Όσο για το μάθημα που πρέπει να πάρουμε, μην το βλεπεις έτσι...εμπειρίες ζωής είναι όλα και μια καλή ευκαιρία να ξεσκαρταρίζουμε ανθρώπους τοξικούς από τη ζωή μας.

Μια μεγάλη αγκαλιά και τις καλύτερες ευχές μου για μια τέλεια εγκυμοσύνη και γερό(α) μωρό(α)

Γλυκιά μου Primavera σε ευχαριστώ πολύ,!! 

16 ώρες πρίν, didi&k είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν τη δεύτερη φορά έλεγα γιατί να μην μου έβαζε καλύτερα 3 ημερων αλλά δεν το έκφρασα στο γιατρό.  Αυτή τη φορά του το ανεφερα τότε στην ωοληψια και μου είπε ότι όχι και την πρώτη φορά βλαστοκυστες έβαλα και του είπα όχι γιατρέ το θυμαμαι πολυ καλά ότι ήταν τριών ημερών αυτός επέμενε στο όχι ήταν βλαστοκυστες δεν το συνέχισα . Είμαι σίγουρη ότι ήταν τριών ημερών γιατί όταν έπαθα την πρώτη υπερδιαιγερση η οποία  δεν προχώρησε σε εμβρυομεταφορα από αυτά που είχαν αφήσει εκτός κατάψυξη το ένα έφτασε σε βλαστοκυστη . Και όταν πήγα για εμβρυομεταφορα ρώτησα αν βάλανε κι αυτό και μου είπε οχι γιατί πρέπει να συμβαδιζουν ηλικιακα  δεν μπορούμε να βάλουμε τριών ημερών με βλαστοκυστες.  Τέλος πάντων χθες που μιλήσαμε το ξαναανεφερα ότι θέλω 3 ημερων όπως την πρώτη φορά.  

Εσύ πιστεύεις ότι θα έχω περισσότερες πιθανότητες από μια βλαστοκυστη μόνο και μόνο γιατί ο οργανισμός μου τα κατάφερε με 3 ημερων ?

Ναι πιστεύω αυτο που σου εγραψα για το παράθυρο εμφύτευσης οτι το εχεις ήδη βρει.

Βουίζουν τα αυτιά μου!!! Η χοριακη σήμερα είναι στις 533 μονάδες!! 

Είναι τέλεια! Καλή εγκυμοσύνη! Συγχαρητήρια! :-D

Κράτα το

Κράτα το

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου εδώ στην Γερμανία και μου είπε ότι εδώ κάνουν υπέρηχο από τις 7 εβδομάδες! Πήρα έτσι μια μικρή ψυχρολουσία να μου βρίσκεται. Ρώτησα την γραμματεία αν γίνεται νωρίτερα, επειδή είχα ήδη ένα εξωμητριο, αλλά μου λέει αν η χοριακη εξελίσσεται καλά τότε μάλλον δεν υπάρχει θέμα! Μέχρι 7 Οκτωβρίου θα βράζω στο ζουμί μου! 

3 ώρες πρίν, Nurse1985 είπε:

Βουίζουν τα αυτιά μου!!! Η χοριακη σήμερα είναι στις 533 μονάδες!! 

ουαου !!!! συγχαρητήρια!!!!

μπορεί να είναι δίδυμακια:wub::wub:!!!

περiμενουμε νέα από τον υπέρηχο σε 3 εβδομάδες  !!! όλα θα πάνε καλά !μην σκέφτεσαι τπτ άλλο!

On 11/9/2019 at 8:38 ΜΜ, Κάντι είπε:

Ναι πιστεύω αυτο που σου εγραψα για το παράθυρο εμφύτευσης οτι το εχεις ήδη βρει.

μακάρι.. μακάρι η επόμενη που θα ζητήσω τριών ημερών να πετύχει... γιατί έχω απογοητευστει... τα χρόνια μου περνάνε και τα ωάρια μου γερνάνε αν δεν μπορώ τώρα πως θα μπορώ πιο μετά...:confused:

KkgRp2.png

byzDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...