Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψάχνουμε καλό παιδονευρολόγο

μαρια39

Recommended Posts

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ πήγα στον Γιουρούκο πραγματικά ήταν προσιτός αλλά δυστηχώς δεν μου είπε κάτι καινούργιο αλλά αυτό που μου είπε ήταν χειρότερο κ από τους νευρολόγους του παίδων.

ελεγα να πάω στην Σκουτέλη λέτε να το κάνω ή θα ακούσω τα ίδια?

Σας ευχαριστώ!!!!!

• 2 months later...

καλησπερα κοριτσια.

θα απαντησω ως επαγγελματιας (φυσικοθεραπευτρια)

ασχολουμαι με παιδακια και απο γονεις εχω ακουσει τα καλυτερα για Γιουρουκο και Παπαβασιλειου. Τα περισσοτερα παιδια που εχω δει με αυτους ειναι. Εγω εχω συνομιλησει και συνεργαστει και με τους δυο και ειναι και οι δυο πολυ προσιτοι.

Ελπιζω να πανε ολα καλα και τα παιδακια σας να ειναι καλα!

RX1Ip3.png

sZh5p3.png

• 2 months later...

καλημερα,

νοσηλεύτηκε στο Αγλαια Κυριακου λογω επιληπτικων κρισεων την προηγουμενη εβδομαδα η τριχρονη ανηψια μου! Μας συνεστησαν μεσα εκει την κα Σκαρδουτσου την οποια ομως δεν την βρηκαμε πουθενα και τελικα την ανελαβε ενας νεωτερος ιατρος ο κος Βαζελης. Γνωριζει κατι καποιος για αυτον η που μπορουμε να βρουμε την Κα Σκαρδουτσου που ολοι τη θεωρουν πολυ εμπειρη?

ευχαριστω

• 1 month later...

Διαβαζοντας τις πληροφοριες που διακινουνται μεσα σε αυτο το site το θεωρησα χρησιμο-και επειδη ειμαι μητερα και εγω-να προσθεσω εδω καποιες πληροφοριες για ειδικους παιδονευρολογους(καθοτι εργαζομαι ως νοσηλευτρια στο Αγια Σοφια) ετσι ωστε ολοι μας να γνωριζουμε τουλαχιστον τα ονοματα και να κανουμε τις δικες μας επιλογες αν χρειαστει. Ο κος Γιουρουκος ειναι αριστος παιδονευρολογος και παρα πολυ εμπειρος,ερχεται καθε τριτη και πεμπτη και εξεταζει μονο τα παιδια που νοσηλευονται στην πανεπιστημιακη κλινικη του Αγια Σοφια-εχει ιατρειο εξω. Η Κα Γκικα ειναι συνεργατης του που ερχεται επισης καθε τριτη και πεμπτη μονο για τα νοσηλευομενα παιδια, ειναι πολυ ευγενικη και πολυ καλη γιατρος -εχει ιατρειο εξω. Η κα Πονς ειναι λεκτορας στην πανμ/κη κλινικη,βρισκεται καθημερινα στο Αγια Σοφια ειναι καλη γιατρος οχι ομως πολυ επικοινωνιακη.Ο κος Σκιαδας ανηκει στην κρατικη κλινικη/πολυ καλος γιατρος ,εμπειρος αλλα οχι πολυ φιλικος.H κα Θεοδωρου ανηκει επισης στην κρατικη κλινικη ειναι εμπειρη γιατρος αλλα καμια φορα λιγο αποτομη και λιγοτερο επεξηγηματικη.

Διαφημίσεις

Διαβαζοντας τις πληροφοριες που διακινουνται μεσα σε αυτο το site το θεωρησα χρησιμο-και επειδη ειμαι μητερα και εγω-να προσθεσω εδω καποιες πληροφοριες για ειδικους παιδονευρολογους(καθοτι εργαζομαι ως νοσηλευτρια στο Αγια Σοφια) ετσι ωστε ολοι μας να γνωριζουμε τουλαχιστον τα ονοματα και να κανουμε τις δικες μας επιλογες αν χρειαστει. Ο κος Γιουρουκος ειναι αριστος παιδονευρολογος και παρα πολυ εμπειρος,ερχεται καθε τριτη και πεμπτη και εξεταζει μονο τα παιδια που νοσηλευονται στην πανεπιστημιακη κλινικη του Αγια Σοφια-εχει ιατρειο εξω. Η Κα Γκικα ειναι συνεργατης του που ερχεται επισης καθε τριτη και πεμπτη μονο για τα νοσηλευομενα παιδια, ειναι πολυ ευγενικη και πολυ καλη γιατρος -εχει ιατρειο εξω. Η κα Πονς ειναι λεκτορας στην πανμ/κη κλινικη,βρισκεται καθημερινα στο Αγια Σοφια ειναι καλη γιατρος οχι ομως πολυ επικοινωνιακη.Ο κος Σκιαδας ανηκει στην κρατικη κλινικη/πολυ καλος γιατρος ,εμπειρος αλλα οχι πολυ φιλικος.H κα Θεοδωρου ανηκει επισης στην κρατικη κλινικη ειναι εμπειρη γιατρος αλλα καμια φορα λιγο αποτομη και λιγοτερο επεξηγηματικη.

Οι πληροφορίες σου πολυτιμες. Υπάρχει κάποιος Σφακιάκης?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Mηπως εννοεις Σφακιανος? αυτος ειναι νευροχειρουργος και οχι νευρολογος. Απο οσο ξερω ειναι καλος και τον εμπιστευονται αλλα δεν γνωριζω και πολλα για τους χειρουργους γιατι ειμαι σε παθολογικο/παιδιατρικο τομεα.

Για την Κα γκίκα μπορω να πω τα καλύτερα!μας την συνέστησε ο Παιδίατρος μας κ είδε τον μικρο μου όταν ήταν πέντε μηνών στο ιατρείο της.ήταν αργία κ άνοιξε το ιατρείο για να μας δει.πολυ γλυκιά με το μωρο κ επεξηγηματικη!τη συστηνω με κλειστά ματιά!

Mηπως εννοεις Σφακιανος? αυτος ειναι νευροχειρουργος και οχι νευρολογος. Απο οσο ξερω ειναι καλος και τον εμπιστευονται αλλα δεν γνωριζω και πολλα για τους χειρουργους γιατι ειμαι σε παθολογικο/παιδιατρικο τομεα.

Ναι αυτόν εννοώ. Μια ερώτηση απο τη στιγμή που μπορεί να υπάρχει πρόβλημα γιατί να μην απευθυνθείς σε νευροχειρούργο αντί σε νευρολόγο? (αν είναι χαζή ερώτηση σόρυ)

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

....... Η κα Πονς ειναι λεκτορας στην πανμ/κη κλινικη,βρισκεται καθημερινα στο Αγια Σοφια ειναι καλη γιατρος οχι ομως πολυ επικοινωνιακη.Ο κος Σκιαδας ανηκει στην κρατικη κλινικη/πολυ καλος γιατρος ,εμπειρος αλλα οχι πολυ φιλικος.....

Εμείς είχαμε νοσηλευτεί για παιδονευροχειρουργικό θέμα, το παιδί στο διπλανό κρεββάτι το παρακολουθούσε ο κ. Σκιαδάς, ήταν από τους περισσότερο συζητήσιμους και φιλικότατους γιατρους, συγκεκριμένα είχα κουβεντιάσει πάρα μα πάρα πολύ μαζί του και μου κάνει εντύπωση το σχόλιο σου.

Μετά 1,5 χρόνο η κ.Περβανίδου μας είχε συστήσει και βγάλαμε μια μαγνητική εγκεφάλου, την οποία είδε η κ.Πονς, ημέρα Τρίτη, στο Χωρέμειο στο ίδιο γραφείο και με το ίδιο αρχείο της κ.Περβανίδου. Μείναμε μαζί της και κουβεντιάσαμε πάνω από μιάμιση ώρα (μέχρι ότι έχει πολλά αδέρφια μας είπε), μας ρώτησε πάνω από 10 φορές τι απορίες έχουμε, έβαλε φύλλο φύλλο την μαγνητική στο φως και μας την εξήγησε....

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η περιγραφή που δίνεις με την εικόνα που έχω εγώ!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορετικες εμπειριες και αποψεις για γιατρους απο διαφορους γονεις. Δεν διαφωνω με κανεναν. Απλα μετεφερα αυτο που ακουγεται στο νοσοκομειο μεσα απο γιατρους αλλων ειδικοτητων και γονεις συνολικα-καθοτι εργαζομαι εκει- ετσι ωστε αν καποιος χρειαστει καποιον να τον επιλεξει μετα απο δικη του ερευνα-απλα να ξερει ποιοι ειναι. Φυσικα και δεν εχω εμπειρια με τον καθενα απο αυτους ξεχωριστα.Το ιδιο εχω κανει και για γιατρους αλλων υποειδικοτητων αν δειτε συνολικα τα σχολια μου στο site.Μαλιστα ημουνα ιδιαιτερα προσεκτικη στον τροπο με τον οποιο διαβαθμισα τα σχολια μου.Δεν υπαρχει λογος να υπερασπιστω καποιον εδω συγκεκριμενα γιατι αλλος ηταν ο σκοπος της αναφορας μου οπως εξηγησα.

καλημερα,

νοσηλεύτηκε στο Αγλαια Κυριακου λογω επιληπτικων κρισεων την προηγουμενη εβδομαδα η τριχρονη ανηψια μου! Μας συνεστησαν μεσα εκει την κα Σκαρδουτσου την οποια ομως δεν την βρηκαμε πουθενα και τελικα την ανελαβε ενας νεωτερος ιατρος ο κος Βαζελης. Γνωριζει κατι καποιος για αυτον η που μπορουμε να βρουμε την Κα Σκαρδουτσου που ολοι τη θεωρουν πολυ εμπειρη?

ευχαριστω

να πας στο κ.Βουδρη που ειναι στο αγλαία κυριακου ειναι αριστος επιστημονας...μπορω να σε στειλω μεσω του παιδιατρου μου χωρις ραντεβου χωρις να περιμενεις στην ουρα...

Ευχαριστω Thomai μου για το πμ και για τη βοηθεια σου. Νομιζω ηδη εχουν δει τον κο Βαζελη .Θα ρωτησω και αν οντως χρειαστουν μια δευτερη γνωμη σιγουρα θα ειναι πολυτιμη η συμβολη σου. και παλι ευχαριστω.

• 3 months later...
καλησπέρα, με λένε χριστίνα και έχω έναν γιο ,2,5 ετών . πρόσφατα λιποθύμησε και μετά από εξετάσεις στο νοσοκομείο (όλες καλές) μας σύστησαν έναν παιδονευρολόγο για να αποκλείσουμε όλες τις περιπτώσεις. μας πρότειναν ένα ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ στη θεσσαλονίκη και κλείσαμε ραντεβού για εγκεφαλογράφημα, Ξέρει κάποιος κάποιες πληροφορίες για τον γιατρό αυτό? έχει συμβεί σε κάποιον παρόμοιο περιστατικό?

foverow giatros exoume paei k emeissss

Διαφημίσεις

• 8 months later...

:!::!::!::!:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΓΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ.Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

:!:

• 2 months later...

Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την κυρία Πονς. Αν και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό (απλά είχαμε αρκετά μεγάλο κεφάλι) η συγκεκριμένη γιατρός ήταν άψογη επαγγελματίας και ασχολήθηκε λεπτομερώς με το παιδί αρκετές φορές. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση διότι ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαμε τέτοια συμπεριφορά σε γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.

Φεύγοντας την τελευταία φορά της ευχήθηκα από καρδιάς να' ναι καλά και να μην αφήσει το σύστημα να την αλλάξει. :wink:

Προσπαθήστε να κλείσετε ραντεβού μαζί της. Μακάρι να σας πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ!

Έχουμε ήδη τον κύριο Ντινόπουλο που παρακολουθεί τον μικρό και είναι εξαιρετικός απλά θέλαμε και αλλη γνώμη. Απ'την ένωση σπάνιων νοσημάτων μας προτείνανε την κυρια Πονς. Ήθελα όμως να ρωτήσω και κάποιο γονιο, αν και έχουμε μία υποψία ότι έχει δει τον μικρό μαζί με την ομάδα του κυριου Σκιαδα στο Αγία Σοφία.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

• 1 χρόνο μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα. Ο κυριος Γιουρουκος ειναι ακομη στο παιδων; Γιατι πηρα τηλεφωνο για απογευματινο ραντεβου αλλα ο τηλεφωνητης δεν αναγνωριζει το ονομα του. Ξερει καποιος λεπτομερειες;

• 1 χρόνο μετά...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΓΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ.Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
καλησπερα σας εχω ενα γιο σχεδον 5 χρονων ο οποιος δεν μιλαει καθαρα παροτι κανουμε λογοθεραπειες εδω και ενα χρονο σχεδον δεν εχουμε δει ιδαιτερη προοδο.Η αναπτυξιολογος μας ειπε για διαταραχη κινητικου συντονισμου.Μηπως μπορεις να μας πεις με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε τον κυριο Ντινοπουλο στο αττικο οσο πιο γρηγορα γινεται?

καλησπερα σας εχω ενα γιο σχεδον 5 χρονων ο οποιος δεν μιλαει καθαρα παροτι κανουμε λογοθεραπειες εδω και ενα χρονο σχεδον δεν εχουμε δει ιδαιτερη προοδο.Η αναπτυξιολογος μας ειπε για διαταραχη κινητικου συντονισμου.Μηπως μπορεις να μας πεις με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε τον κυριο Ντινοπουλο στο αττικο οσο πιο γρηγορα γινεται?

Μπορεις να παρεις και να κλεισεις και στο ιατρειο του...βεβαια θα στοιχισει κατι παραπανω.Υπαρχει το τηλ στο ιντερνετ αν το ψαξεις.Αλλιως παρε στο 1535 και κλεισε απογευματινο ραντεβου στο Αττικο.Θα σε ρωτησουν με ποιον γιατρο θελεις να κλεισεις και θα πεις το Ντινοπουλο.Επισης θα σου στοιχησει κατι.

Παντως είναι πολύ καλος.Επισης μπορω να σου συστησω και την Αρτεμη Γκικα..ομοιως πολύ καλη και προσεγγιζει πιο καλα το παιδι λογω που είναι γυναικα.

Εχω και από το Παιδων κινητο παιδονευρολογου αν θελεις.

Μπορεις να παρεις και να κλεισεις και στο ιατρειο του...βεβαια θα στοιχισει κατι παραπανω.Υπαρχει το τηλ στο ιντερνετ αν το ψαξεις.Αλλιως παρε στο 1535 και κλεισε απογευματινο ραντεβου στο Αττικο.Θα σε ρωτησουν με ποιον γιατρο θελεις να κλεισεις και θα πεις το Ντινοπουλο.Επισης θα σου στοιχησει κατι.

Παντως είναι πολύ καλος.Επισης μπορω να σου συστησω και την Αρτεμη Γκικα..ομοιως πολύ καλη και προσεγγιζει πιο καλα το παιδι λογω που είναι γυναικα.

Εχω και από το Παιδων κινητο παιδονευρολογου αν θελεις.

Ευχαριστω πολυ! Απλως ξερει κανεις τον νευρογλωσσολογο καρπαθιου χρυσοσστομο? στο euromedica εγκεφαλος χαλανδριου..Μας ειπε οτι πρςπει να τον δει και χρειαζεται να κανει ηλεκτροεγκεφαλογραφημα απο δικο του νευρολογο..Εχουμε μπερδευτει σε ποιον να παμε πρωτα?

Ευχαριστω πολυ! Απλως ξερει κανεις τον νευρογλωσσολογο καρπαθιου χρυσοσστομο? στο euromedica εγκεφαλος χαλανδριου..Μας ειπε οτι πρςπει να τον δει και χρειαζεται να κανει ηλεκτροεγκεφαλογραφημα απο δικο του νευρολογο..Εχουμε μπερδευτει σε ποιον να παμε πρωτα?

Κοιτα να δεις..απο τη στιγμη που πας σε γιατρο νευρολογικης κατεύθυνσης θα σου ζητησει εγκεφαλογράφημα.Υποθετω εννοεις ηλεκτροεγκεφαλογράφημα υπνου σωστα?και ο παιδονευρολογος θα στο ζητησει.Ο Ντινοπουλος κανει τα εγκεφαλογραφήματα στο αττικο.Εμεις στο γιο μου κανουμε στο μητερα.Ρωτα τον νευρογλωσσολογο σε ποιον νευρολογο θελει να πατε για το εγκεφαλογράφημα.Μπορει να σε στειλει σε καποιον καλο.Ετσι κι αλλιως...το εγκεφαλογράφημα θα το κανουν σε καποιο νοσοκομειο...ο νευρολόγος απλα θα το δει και θα βγαλει τη γνωματευση.Και βεβαια θα εξετασεινευρολογικα το παιδι ( κατι σαν παιχνίδια θα του κανει μη φοβάσαι).

Τωρα το ότι ο νευρογλωσσολογος συνεργάζεται με ένα συγκεκριμενο παιδονευρολογο δε σημαινει ότι σε αναγκαζει σωνει και ντε να πας σε αυτόν.Αλιμονο για το παιδι σου πρόκειται ...μπορεις να το πας οπου θελεις.Ο νευρογλωσσολογος το εγκεφαλογράφημα θελει.

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα μαθαινα πρωτα σε ποιον νευρολογο θα με στειλει ο νευρογλωσσολογος και αναλογος αν είναι καποιος καλος η όχι θα αποφασιζα αν θα εκανα μαζι του το εγκεφαλογράφημα η αν θα πηγαινα σε αλλον.

Το εγκεφαλογράφημα δεν είναι κατι να σε αγχωνει...δεν είναι κατι επωδυνο για το παιδι.κατι ηλεκτρόδια του κολλανε στο κεφαλι και μετα πρεπει να κοιμηθεί.Το μονο κακο δλδ είναι ότι πρεπει να τον εχετε ξυπνησει πολύ νωρις ώστε να νυσταξει την ωρα της εξετασης και ν ακαταφερει να κοιμηθεί.Οκ για πρωτη φορα μπορει να αγχωθεί το παιδι.Εγω στο γιο μου αυτό που λεω είναι ότι παμε για να του μετρησει η γιατρος το κεφαλακι .Και εουμε κανει ηδη 5 και εχουμε και μελλον.Οταν θα τελειώσετε την εξεταση θα εχει μεινει κολα στο κεφαλακι του.να βαλετε καποια κρεμα της μαμα ς πανω στα σημεια για λιγη ωρα να μαλακωσει η κολλα για να καταφέρετε να τη βγαλετε χωρις να πονεσει.

Αν χρειαστείς κατι στη διαθεση σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...