Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

VANILIA123M

Recommended Posts

καλημερα!εμεις περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι σε λιγες μερες...μενουμε πετρουπολη και αναζητουμε παιδιατρο.εχετε μηπως να προτεινετε καποιον καποια που να ειναι αξιοπιστος και να εχει τη διαθεση να κατατοπισει νεους και αγχωμενους γονεις???

ptDip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δρακου Αναστασια πολυ καλη 40Ε Ιιατρειο χ.αποδ. 60Ε σπιτι. την βρισκεις παντα αν δεν το σηκωσει σε παιρνει εκεινη.καθε παρασκευη εχει επισκεψεις

κατ οικον αν καποιος δεν μπορει να παει. την εχουν εκτος του γιου μου αλλα 4 ανηψια μου κ τουλαχιστον 5-6 γνωστα μας παιδακια ολοι ευχαριστημενοι. δεν δινει ευκολα αντιβιωση σημαντικο για μενα. αλλα το θεμα γιατρου ειναι και το κλικ που θα σου κανει η οχι.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

το μωρο κοντευει να κλεισει τις σαραντα μερες και ήδη έχει έρθει ο παιδιατρος στο σπιτι για την πρώτη επισκεψη. έχουμε τον μπαρμπακο που είναι στην πετρουπολη και η αλήθεια είναι ότι μας βολευει γιατι μενουμε πολύ κοντα. το μόνο όμως που με ενδιαφέρει είναι αν τον ξέρει καμία και αν είναι καλός και συννενοήσημος. η πρώτη εντύπωση μ αρεσε ...:roll:

τα υπολοιπα ανηψια μου εχουν το μπαρμπακο πολυ καλος γιατρος αλλα του τα βγαζεις με το τσιγκελι. αν ειναι το πρωτο κ θελεις συμβουλες δεν ειναι κ πολυ αναλυτικος. στα δυσκολα ομως ειναι κορυφη. αν ηταν πιο κοντα μου θα πηγαινα σ αυτον αλλα κ η δρακου ειναι επισης πολυ καλη κ αρκετα πιο αναλυτικη.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
καλημερα!μηπως μπορω να εχω καποια τηλ παιδιατρων απο πετρουπολη και γυρω περιοχες?γεννηθηκε το κοριτσακι μας και ειμαστε σπιτι...ολα πανε καλα!

Βάσω, να σου ζήσει! Εμείς μετακομίζουμε σύντομα στην Πετρούπολη και μου έχουν προτείνει τους εξής γιατρούς:

Πετράκη Μαρία-Πετρούπολη

Γκιόκας Παναγιώτης-Ίλιον

Δεληβελιώτη Καλλιόπη-Περιστέρι

Και οι τρεις είναι συμβεβλημένοι με το δημόσιο.

Αν κάποιοι γονείς τους γνωρίζουν, θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν. Δύσκολη πάντως η επιλογή παιδιάτρου...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

τον Αναγνωστου εχω και εγω. η φαγκου-λαλενη ειναι η 2η επιλογη μου αν λειπει ο γιατρος μας. ειναι καλη στο να κανει διαγνωση, αλλα υπερβολικη στην αντιβιωση. Ο Αναγνωστου ειναι απιστευτα πραος κ γλυκος με τα παιδια, υπομονετικος και δεν δινει με το παραμικρο αντιβιωση. εννοειται πως οποτε τον χρειαστηκα ηταν διπλα μου.

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω εχω τη Καρλη στο περιστερι τα τελευταια 10 χρονια ,δλδ οσο ειναι η κορουλα μου.Την ειχε ομως ο αντρας μου εδω και 19 χρονια , οσο ειναι ο γιος του. Ειναι παντα πολυ ψυχραιμη , δεν σου μεταδιδει αγχος ή φοβο και ειναι επεξηγηματικη. Την εχω παρει τηλεφωνο μεσανυχτα 3-4 φορες για διαφορετικο λογο την καθε φορα και απαντησε σαν να ηταν πρωι. την εμπιστευομαι γιατι ειναι πολυ ηρεμη στον λογο της και εχει πολλα χρονια εμπειριας. Οταν γεννησα της ζητησα να παει να δει το μωρο μου στην εντατικη του μαιευτηριου και να μου πει την γνωμη της γιατι εκει μεσα εγω ανυσηχουσα επειδη καθε φορα που πηγαινα να δω το μωρο εβρισκα αλλο γιατρο, ποτε τον ιδιο.Αυτη ομως περναγε καθε μερα απο το μαιευτηριο για να δει το μωρο μου, και με ενημερωνε τηλεφωνικα αμεσως μετα για την εξελιξη του.Τελος καλα.Δεν την αλλαζω με τιποτα , τωρα που εκανα και μια μπεμπα παλι (1,5 χρονων) την πηγαινω στην ιδια. 20 χρονια σχεδον, εμπιστοσυνης.

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα μανούλες. Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάποια απο τις παραπάνω παιδιάτρους. Έχω ήδη γιατρό τον κ. Ζέρβα, αλλά τον τελευταίο καιρό σαν κάτι να μη μου πηγαίνει και πολύ καλά. Θα ήθελα λοιπόν αν γνωρίζετε κάποια απο τις δύο να με ενημερώσετε

Ευχαριστώ πολύ.

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Καλησπέρα μανούλες. Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάποια απο τις παραπάνω παιδιάτρους. Έχω ήδη γιατρό , αλλά τον τελευταίο καιρό σαν κάτι να μη μου πηγαίνει και πολύ καλά. Θα ήθελα λοιπόν αν γνωρίζετε κάποια απο τις δύο να με ενημερώσετε

Ευχαριστώ πολύ.

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα

Λογω του οτι ειμαστε σε ενα διλημα αναμεσα στον τωρινο (Ζερβας) και τον πρωην (Κωστοπουλος) θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας για τα τωρινα δεδομενα στις εξης αποριες :

Α. Ζερβας

1. Εχω την εντυπωση οτι δινει υπερβολικα πολλα φαρμακα. Συμβαινει μονο σε εμας?

Β. Κωστοπουλος.

1. Τον βρισκετε οταν τον ψαχνετε εκτος ιατρειου και αν ναι πως αντιδρα?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εγω ειχα εναν παιδιατρο στο περιστερι αλλα εντελει δεν ηταν και πολυ σωστος και τωρα εχω εναν στο χαιδαρι που ειναι παρα πολυ καλος και αναλυτικος αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω τα στοιχεια του

• 3 εβδομάδες μετά...

Έχουμε τον κ.Δημητρακοπουλο (εχω αλλαξει 3 μεχρι στιγμης) που ειναι πολυ ενημερωμενος σε θεματα θηλασμου και γενικα ειμαι ευχαριστημενη...δεν δινει φαρμακα με το παραμικρο και παιρνει 40 ευρω στι ιατρειο με αποδειξη κανονικοτατα χωρις να την ζητησω...

bf2Bp2.png

rTodp3.png

Έχουμε τον κ.Δημητρακοπουλο (εχω αλλαξει 3 μεχρι στιγμης) που ειναι πολυ ενημερωμενος σε θεματα θηλασμου και γενικα ειμαι ευχαριστημενη...δεν δινει φαρμακα με το παραμικρο και παιρνει 40 ευρω στι ιατρειο με αποδειξη κανονικοτατα χωρις να την ζητησω...

να σε ρωτησω κατι, ειναι και στο ΙΚΑ?

6iY7p3.png?cAMNhNbb

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα ροζιτα.

Η παιδιατρος- νεογνολογος που ανελαβε την υποθεση της φιλης μου της ναταλιας κ της μικρουλας της ειναι η χριστιννα πανουσοπουλου, εχει ιατρειο στο περιστερι κ δουλευει κ στο μητερα. αν σε εξηπυρετει κατι απ τα 2 να σου στειλω πμ. το τφ της. δεν γνωριζω αν επισκεπτεται κατ οικον, λογικα ναι. μονο θα με συγχωρεσεις, ισως να αργησω λιγο. ξεκιναω μπανιαρισμα τα διδυμα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Καλησπερα κοριτσια. Μου προτειναν την κα Παναγουλια Μαρινα ως πολυ καλη παιδιατρο. Αν καποια κοπελα την εχει ας μου στειλει pm περισσοτερες λεπτομερειες.

Ειμαι μια πολυ αγχωδης μαμα και θα ηθελα εναν παιδιατρο που να γνωριζει καλα την δουλεια του, να εξεταζει λεπτομερως το παιδι και φυσικα να ειναι αρκετα συζητησιμος. Μερικοι γιατροι ειναι απομακροι και δυστηχως οσο και καλος να ειναι καποιος αμα ειναι απομακρος και του τα βγαζεις με το τσιγκελι δεν μου αρεσει καθολου. Σας ευχαριστω εκ των προτερων..

• 2 months later...

γεια σας!!!

Είμαι στον 8ο μήνα και ψάχνω σιγά σιγά για παιδιατρο σε περιοχες χαιδαρι περιστέρι αιγάλεω. Κοιτάζω μήπως βρω κατα προτιμηση συμβεβλιμένους με ταμειο του στρατού ή έστω δημοσίου!

Βρήκα κάποια ονόματα αλλά για να μην πάω κάπου στα τυφλά θα εκτιμούσα πολύ τη συμβουλή κάποιας μανούλας που έχει εμπειρία με κάποιον απο τους εξής:

ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΕΓΡΕΜΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΑΖΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΦΟΡΤΩΤΗΡΑ ΕΛΕΝΗ

Σας ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...