Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βέπιπεδου ιασω

Recommended Posts

Mε το καλό η μπέμπα σου ravT! :)

@goofy τελικά τα βρήκα τα στοιχεία του κέντρου, τα παραθέτω, δεν είναι διαφήμιση, αν θεωρηθεί οτι δεν έκανα σωστα, ας αφαιρεθούν:

"Προγένεσις"

Γρηγορίου Λαμπράκη 128, Πειραιάς

τηλ. 210-4171979

Ευχαριστώ πολύ!

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έκανα τη β΄επιπέδου στο ΙΑΣΩ, κράτησε μόλις 5 λεπτά. :shock: Μου είπαν ότι όλα είναι καλά αλλά εγώ έμεινα με την απορία.. :?

Α! Και επείσης να πώ ότι ο γιατρός που είχα κλείσει ραντεβού δεν ήταν και με "ανάγκασαν" να κάνω με κάποιον άλλο, τον οποίο η γιατρός μου δεν μου είχε αναφέρει...Γενικώς με απογοήτευσαν..

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα χτες στο Λητώ για το Β-επιπέδου και με εξέτασε 2 φορές (πάλι κοιμότανε!) από περίπου 20' την κάθεμία. Μου έκανε και κολπικό για να δει τον τράχηλο (έτσι πρέπει λέει). Είχε μεγάλη αναμονή για το ραντεβού μου και ο γιατρός που μου την έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που μου είχε κάνει την αυχενική εκεί (ήταν λίγο ειρωνικός). Επίσης ενώ όλα τα εξεταστήρια έχουν οθόνη ψηλά για να βλέπει η μητέρα, με έβαλαν στο μόνο που δεν είχε... Και, αν και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι δίνουν dvd αν τους το ζητήσω με 4ευρώ χρέωση, μόλις το είπα στον γιατρό "στράβωσε" και μου λέει "Εγώ δεν γράφω dvd, δεν ξέρω ποιος το είπε!". Οι δύο λόγοι που επέλεξα να πάω στο Λητώ αντί στη Διάγνωση που με στέλνει ο γιατρός μου και είναι και πολύ κοντά μου, ήταν η οθόνη και το dvd!!! Τελικά έκανα 1,5 ώρα να φτάσω στο Λητώ απ' το Περιστέρι χωρίς λόγο... Τουλάχιστον το μωρό είναι καλά, και είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!

5dyVp3.png

Με το καλό κορίτσι μου! Μη στεναχωριέσαι για το dvd θα έχεις ευκαιρίες αργότερα να το πάρεις... απλά να το θέσεις σαν όρο πριν καν πληρώσεις (έτσι θα είσαι διασφαλισμένη ότι θα στο κάνουν).

zouzounel και εγώ αναφέρω σε προηγούμενες σελίδες τον Νικολαϊδη, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα γιατί διαφήμιση θα μπορούσε να ισχυριστεί ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (αν π.χ. έλεγα ο άντρας μου έχει μαγαζί εκεί και εκεί και κάνει εκπτώσεις κλπ ίσως να ήταν ενοχλητικό). Γενικά πιστεύω ότι είναι καλό να αναφέρουμε που είμαστε ευχαριστημένες και που όχι, προφυλάσσει τις επόμενες από εμάς.

Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλες και με το καλό τα μωράκια!

Τελικά για τον Νικολαιδή είχες απόλυτο δίκιο...ο τυπός φυσάει...παρα πολύ καλός...Μου είπε πως είναι παρα παρα πολύ ευχαριστημένος από τις μετρήσεις. Ολα καλα! Λίγο τσουχτερός στην τιμή (160 ευρώ), αλλά τί να κάνουμε...

T9oHp3.png

Ναι στις τιμές είναι χειρότερος από τα μαιευτήρια αλλά προσωπικά θεωρώ τα χρήματα που του έχω δώσει μέχρι στιγμής τα μόνα που άξιζαν. Χθες πήγα το πρωί σε αιματολόγο και μου πήρε ο βλάκας για 2 λεπτά εξέταση 125 ευρώ και το ίδιο απόγευμα 310 ευρώ στο ιατρείο του για μία εξέταση... ακόμα νευριασμένη είμαι... anyway χαίρομαι που όλα πήγαν καλά :D (εγώ θα ξαναπάω στις 7/1 για doppler)

Γεια σας κορίτσια, χρόνια πολλά με υγεία. Είμαι νέο μέλος αλλά μόλις άκουσα αυτά που λέτε πελάγωσα λίγο. Φοβάμαι να κάνω την εξέταση β'επιπέδου τη θεωρώ ριψοκίνδυνη. Εκανε μία γνωστή μου και το μωρό της πέθανε. Δεν θέλω να τρομάξω καμία σας αλλά αν μπορείτε πείτε μου και εσείς μία γνώμη. Εγώ πάντως δεν θα την κάνω. Κάτι με προβλημάτισε από αυτά που είπε η . stavento....

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, χρόνια πολλά με υγεία. Είμαι νέο μέλος αλλά μόλις άκουσα αυτά που λέτε πελάγωσα λίγο. Φοβάμαι να κάνω την εξέταση β'επιπέδου τη θεωρώ ριψοκίνδυνη. Εκανε μία γνωστή μου και το μωρό της πέθανε. Δεν θέλω να τρομάξω καμία σας αλλά αν μπορείτε πείτε μου και εσείς μία γνώμη. Εγώ πάντως δεν θα την κάνω. Κάτι με προβλημάτισε από αυτά που είπε η . stavento....

Μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις...εδώ μιλάμε για την εξέταση Β επιπέδου που είναι 100% ασφαλής και δεν περιέχει κανένα μα κανένα κίνδυνο...ουσιαστικά ένας υπέρηχος είναι...μάλλον την μπερδεύεις με κάποια άλλη εξέταση που έχει κάποιο ρίσκο (αμνιοπαρακέντηση)

gwggp2.png ISWTp2.png

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου μετα τον τελευταιο μου υπερηχο οπου μετρησαμε κεφαλι, κοιλια, χερι, ποδι κ.α δεν μου ειπε να κανω Β επιπεδου.Αλλα εγω επειδη εχω ακουσει για μια περιπτωση που δεν εγινε αυτη η εξεταση και στο τελος υπηρχε σοβαρο προβλημα εχω τις επιφυλαξεις μου.

Το απογευμα λοιπον θα παω να μου προτείνει που να την κανω στο Ηρακλειο η Αθηνα?

Μηπως καποια κοπελα την εχει κανει στο Ηρακλειο να μου πει την εμπειρια της?Αλλιως θα παω αθηνα θελω να ειμαι ησυχη και η αποσταση δεν ειναι θεμα.

Απο περιεργεια υπηρχαν καποιοι γιατροι που δεν την προτεινουν και την κάνετε απο μόνες σας?

Αγχος και αυτο....

Ευχαριστω

.png

KtP4p2.png

Εμένα, παρότι ο γιατρός μου έχει σχεδόν ίδιο μηχάνημα με αυτά του "Μητέρα" και κάνει και μόνος του τις μετρήσεις, δεν είπε ποτέ "μην κάνεις αυτή την εξέταση, είναι όλα οκ". Εξάλλου, στη Β' επιπέδου βλέπουν πράγματα που δεν τα βλέπει (νομίζω) ο υπέρηχος του γιατρού, όπως πχ τις κοιλίες καρδιάς κ.λπ.

Νομίζω πρέπει να την κάνεις. Όσο γι αυτά που λέει η nekia, μάλλον έχει πάθει μια κάποια σύγχιση και τα έχει μπερδέψει. Ένας απλός υπέρηχος είναι το Β' επιπέδου, ήμαρτον...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το β΄επιπέδου είναι ένας Υπέρηχος, τίποτα παραπάνω, δεν ενέχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟ!!! Όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω μάλλον την μπερδεύεις με την αμνιοπαρακέντηση (όπου πάλι δεν είναι και τόσσσσσσσσσσοοοοο επικίνδυνη ~ ο γιατρός αποφασίζει κατά πόσο είναι απαραίτητη να γίνει)

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου μετα τον τελευταιο μου υπερηχο οπου μετρησαμε κεφαλι, κοιλια, χερι, ποδι κ.α δεν μου ειπε να κανω Β επιπεδου.....

Αυτά που αναφέρεις γίνονται σε έναν απλό υπέρηχο. Στο Β' επιπέδου ελέγχουν τον εγκέφαλο, τις κοιλίες της καρδιάς, τη ροή του αίματος και τα αγγεία του ομφάλιου και γενικότερα για να μη κουράζω την ΑΝΑΤΟΜΙΑ του παιδιού σου. Αυτή η εξέταση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου απλά ξέχασε να στο πει να την κάνεις. Κι αν δεν στη ζητήσει ΠΑΛΙ να την κάνεις.

Διαφημίσεις

εγω αν και θα γεννησω στο Ελενα, με εστειλε η γιατρος μου -επειδη δεν μπορουσα να βρω κενο ραντεβου που να με διευκολυνει λογω ταξιδιου- σε μια γιατρο στο Ιασω για τη β' επιπεδου, την κα Φωκιαλακη. θα σκασω μεν τα 130ε αλλα ελπιζω να γινει καλη και αναλυτικη δουλεια. Την γνωριζει καμια σας? τελικα απο το Ιασω εκτος απο τις απαντησεις κτλ παιρνεις τιποτα dvd ή οχι? οχι οτι αν εκανα στο Ελενα τον υπερηχο θα επαιρνα, αλλα μιας και θα πληρωσω που θα πληρωσω μηπως ειναι κατι που πρεπει να ζητησω απο πριν...

me and my men...

Μαργαρίτα η Φωκιαλάκη πριν παει στο ιασώ (και μαζί της πολλοί από την παλιά φουρνιά του) ήταν στο Λητώ όταν ήμουν έγγυος στον γιό μου και μου είχε κάνει την αυχενική και άλλους υπέρηχους και γενικά ήταν ένα από τα ονόματα που μου είχε προτείνει ο γυναικολόγος μου. Είναι πολύ καλή. από τους καλύτερους υπερηχογραφιστές τότε στο Λητώ.

:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

αχ ωραια χαιρομαι ιδιαιτερα... ρωτησα τη γιατρο -αν και ακυρη σαν ερωτηση μιας και ηταν αναμενομενη η απαντηση της- αν μου την συστηνει σαν γυναικολογος μου και μου ειπε ναι... ε, οκ την πιστευω... ειναι αναλυτικη οταν εξεταζει φανταζομαι ε?

me and my men...

Μάλλον ήταν γιατί αν δεν ήταν θα το θυμόμουν

(αν είναι κάτι που μου τη δίνει, είναι οι γιατροί τύπου μη-του-μηλάτε-του-παιδιού-γιατί-είναι-βαρύ-πεπόνι)

:D:D:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γιατί δεν έχω ξαναγεννήσει. Αλλά αυτή η κοπέλα που σας λέω έτσι είπε ότι από β' επιπέδου έγινε το λάθος. Μάλλον εκείνη θα έκανε λάθος, γιατί και εγώ ήξερα ότι από την αμνιοπαρακέντηση μπορεί να επισέρθει κάποια επιπλοκή και άν.......

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά

Φοβάμαι να κάνω την εξέταση β'επιπέδου τη θεωρώ ριψοκίνδυνη. Εκανε μία γνωστή μου και το μωρό της πέθανε.

Το β΄επιπέδου είναι ένας Υπέρηχος, τίποτα παραπάνω, δεν ενέχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟ!!! Όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω μάλλον την μπερδεύεις με την αμνιοπαρακέντηση (όπου πάλι δεν είναι και τόσσσσσσσσσσοοοοο επικίνδυνη ~ ο γιατρός αποφασίζει κατά πόσο είναι απαραίτητη να γίνει)

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα γιατί δεν έχω ξαναγεννήσει. Αλλά αυτή η κοπέλα που σας λέω έτσι είπε ότι από β' επιπέδου έγινε το λάθος. Μάλλον εκείνη θα έκανε λάθος, γιατί και εγώ ήξερα ότι από την αμνιοπαρακέντηση μπορεί να επισέρθει κάποια επιπλοκή και άν.......

Με συγχωρείς αλλά καλό είναι να τεκμηριώνουμε κάτι τέτοιο πριν το γράψουμε δημόσια γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρομοκρατείται οποιαδήποτε κοπέλα από ανακρίβειες και πράγματα που δεν συμβαίνουν!!!!Πάντως ενημέρωσέ την ότι το μωρό ΔΕΝ το έχασε από τον υπέρηχο!!! Από οτιδήποτε άλλο είναι εφικτό από υπέρηχο όμως όχι.

ξέρετε τι μου θύμισε όλο αυτό ...μια που έλεγε ότι έχασε το παιδί τις επειδή ήθελε να φάει ψάρι και επειδή δεν έφαγε και ήπιε νερό το παιδί πνίγηκε γιατί ήταν με ανοικτό το στόμα περιμένοντας ψάρι .το θέατρο του παράλογο.

μπορεί κάλλιστα να συνέπεσε μια αποβολή για χ ψ λόγους με την χρονική περίοδο του υπέρηχου .ήμαρτον μην ακούμε ιστορίες για δίχρονα εδώ μέσα...

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Kορίτσια αύριο θα κάνω άμνιο...έχω που έχω άγχος, διαβάζω και όλα αυτά και φαντάζεστε πως αισθάνομαι.... :cry:

όλα μια χαρούλα θα πάνε! να είσαι σίγουρη ! και θα δεις ότι και το μωρό σου θα είναι μια χαρούλα (και μετά θα "κλαις" τα λεφτά που πέταξες για την άμνιο ~ έτσι για να γελάσουμε και λίγο γιατί πέσαμε όλες μαζί ψυχολογικά)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...