Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα με την νονα!

sweety**

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανα ακουσει ο νονος να θέλει να πάρει ρουχα από τη λαϊκή κ να επιμένει κιόλας. Κ από ότι μας είπε η sweety δεν είναι έτσι γενικά αφού για την ίδια θα ξοδέψει. Κάτι δε μου κολλάει. Θα συμφωνήσω με κάποια κοπέλα παραπάνω (σορυ δε θυμάμαι ποια) που είπε ότι μάλλον κάτι έχει ειπωθεί εκατερωθεν κ η νονά τα λέει αυτά αντιδραστικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 298
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Lenia16 είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανα ακουσει ο νονος να θέλει να πάρει ρουχα από τη λαϊκή κ να επιμένει κιόλας. Κ από ότι μας είπε η sweety δεν είναι έτσι γενικά αφού για την ίδια θα ξοδέψει. Κάτι δε μου κολλάει. Θα συμφωνήσω με κάποια κοπέλα παραπάνω (σορυ δε θυμάμαι ποια) που είπε ότι μάλλον κάτι έχει ειπωθεί εκατερωθεν κ η νονά τα λέει αυτά αντιδραστικά.

μπορει να ζηλευει δεν ξερεις. οποτε να θελει λιγο να την σπασει στην φιλη της. πχ αυτη ειναι ανυπαντρη μενει ακομα με γονεις σου λεει γιατι να ξοδεψω για την φιλη μου που ειναι βολεμενη κ εχει λυσει ολα της τα προβληματα. απλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι η sweety δεν περνει μια αποφαση που να της ταιριαζει να βγουν απο αυτο το αδιεξοδο. 

πρίν από 9 λεπτά , ninaki80 είπε:

χα χα χα οχι δεν ειμαι τρολ αλλα αυτη η νονα της sweety πραγματικα θα με τρελανει!!!! δεν θελει το ενα δεν θελει το αλλο θελει μονο ρουχα απο τα τζαμπο δεν υπαρχει! 

Αχ ας παρει ρούχα από τα τζάμπο... με το κατάλληλο styling θα αναδειχτούν! Συγνώμη που το ρίχνω κι εγώ στην πλάκα, αλλά νομίζω ότι χάνουμε το νόημα μένοντας στα ρούχα.

Σου το έχουμε πει όλες.. Πάρε την ένα τηλέφωνο, κανονίστε να τα πέιτε από κοντά και λύστε τα ένα-ένα.

1. αν έχει βρει κατι πιο συγκεκριμένο από ρουχα και σταυρό. Εκεί της εξηγείς ότι σημασία για σένα έχει η αισθητική τους όχι η τιμή κλπ κλπ

2. αν είναι σιγουρη για το νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει. ότι δεν θέλεις να την πιέσεις αν έχει οικονομικό πρόβλημα ή πρόβλημα χρόνου και τι ακριβως περιμένεις εσυ από τη νονα του παιδιου σου

Σε τελική ανάλυση, αν το χάσμα μεταξύ σας μεγαλώνει, εξηγησε της φιλικά ότι την αγαπάς αλλά θα προτιμούσες με το νονο του παιδιου σου να εχεις κοινες αποψεις και ότι μπορειτε να συνεχισετε να ειστε φιλες αλλα όχι κουμπαρες. Νομίζω λιγότερο θα παρεξηγησει αυτό (που στο κατω κατω είναι ειλικρινές) παρά το να της επιβαλεις 2ο νονό ή δικά σου ρούχα κλπ

πρίν από 1 λεπτό , ninaki80 είπε:

μπορει να ζηλευει δεν ξερεις. οποτε να θελει λιγο να την σπασει στην φιλη της. πχ αυτη ειναι ανυπαντρη μενει ακομα με γονεις σου λεει γιατι να ξοδεψω για την φιλη μου που ειναι βολεμενη κ εχει λυσει ολα της τα προβληματα. απλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι η sweety δεν περνει μια αποφαση που να της ταιριαζει να βγουν απο αυτο το αδιεξοδο. 

Δεν νομίζω να δεχοταν με χαρα να βαφτισει το παιδί αν σκεφτόταν ετσι.

πρίν από 14 λεπτά , anath είπε:

Αχ ας παρει ρούχα από τα τζάμπο... με το κατάλληλο styling θα αναδειχτούν! Συγνώμη που το ρίχνω κι εγώ στην πλάκα, αλλά νομίζω ότι χάνουμε το νόημα μένοντας στα ρούχα.

Σου το έχουμε πει όλες.. Πάρε την ένα τηλέφωνο, κανονίστε να τα πέιτε από κοντά και λύστε τα ένα-ένα.

1. αν έχει βρει κατι πιο συγκεκριμένο από ρουχα και σταυρό. Εκεί της εξηγείς ότι σημασία για σένα έχει η αισθητική τους όχι η τιμή κλπ κλπ

2. αν είναι σιγουρη για το νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει. ότι δεν θέλεις να την πιέσεις αν έχει οικονομικό πρόβλημα ή πρόβλημα χρόνου και τι ακριβως περιμένεις εσυ από τη νονα του παιδιου σου

Σε τελική ανάλυση, αν το χάσμα μεταξύ σας μεγαλώνει, εξηγησε της φιλικά ότι την αγαπάς αλλά θα προτιμούσες με το νονο του παιδιου σου να εχεις κοινες αποψεις και ότι μπορειτε να συνεχισετε να ειστε φιλες αλλα όχι κουμπαρες. Νομίζω λιγότερο θα παρεξηγησει αυτό (που στο κατω κατω είναι ειλικρινές) παρά το να της επιβαλεις 2ο νονό ή δικά σου ρούχα κλπ

Δεν νομίζω να δεχοταν με χαρα να βαφτισει το παιδί αν σκεφτόταν ετσι.

γιατι να μην δεχτει? το οτι ζηλευει δεν σημαινει οτι δεν θελει να ειναι μερος της ζωης της φιλης της μπορει απλα να της βγαινει ενας ανταγωνισμος γιατι η φιλη της εχει προχωρησει παρακατω δεν σημαινει οτι δεν θα της περασει αργοτερα ολο αυτο..... 

πρίν από 5 λεπτά , ninaki80 είπε:

γιατι να μην δεχτει? το οτι ζηλευει δεν σημαινει οτι δεν θελει να ειναι μερος της ζωης της φιλης της μπορει απλα να της βγαινει ενας ανταγωνισμος γιατι η φιλη της εχει προχωρησει παρακατω δεν σημαινει οτι δεν θα της περασει αργοτερα ολο αυτο..... 

Δεν θα ηθελε να το βιώνει από τόσο κοντά όλο αυτό, γιατί αργότερα δεν θα της περνούσε, αντιθέτως θα διογκωνονταν αυτά τα συναισθήματα.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , anath είπε:

Δεν θα ηθελε να το βιώνει από τόσο κοντά όλο αυτό, γιατί αργότερα δεν θα της περνούσε, αντιθέτως θα διογκωνονταν αυτά τα συναισθήματα.

μπα δεν νομιζω ισα ισα πιστευω οτι χαρηκε που την διαλεξε η φιλη της σε τετοιο πρωταγωνιστικο ρολο αλλα δεν θελει κ να πανε κ ολα βολικα για την μαμα θελει λιγο να της την σπασει. 

πρίν από 1 λεπτό , Lenia16 είπε:

Μου φαίνεται πολύ αστείο που έχουμε περάσει σε ψυχολογική ανάλυση της νονάς!:lol:

μα πρεπει ειναι ιδιαιτερη περιπτωση νονας το ομολογω !!!! 

1 hour ago, ninaki80 είπε:

ναι οκ αλλα γενικα λες θα κανεις δευτερο αλλα δεν ξερεις κιολας εγω δηλαδη δεν το εχω δεδομενο οτι θα μπορω δευτερο οποτε λεω οκ γιατι οχι κ δευτερος νονος. καλα κανεις δεν παρεξηγητε αν ειναι φιλος σου πραγματικος  για τετοια θεματα. αν παρεξηγηθει τωρα για τετοια θεματα κ τον θεωρεις κ φιλο καλο κατι εχετε κανει λαθος. γιαυτο κ λεω κ στις κοπελες οτι ειναι λιγο υπερβολικο να τσακωθεις με εναν αληθινο σου φιλο επειδη θες κ αλλο ατομο στην βαφτιση. υπαρχουν τοσο σοβαρα θεματα που κρινουν μια φιλια που να θυμωσεις για ενα τετοιο λογο μου φαινετε λιγο αστειο. 

Εννοείται ότι δεν θα τσακωθεις με τον φίλο σου για κάτι τέτοιο.. Κ εμένα δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε σαν φίλος να κάνει κ δεύτερο κουμπάρο αλλά το βλέπω απ την άλλη μερια το ότι τον τιμαω κ απ τη στιγμή που έχει δεχτεί να γίνει κουμπάρος δεν θα βάλω κ δεύτερο. Τώρα αν δεν είχα σκοπό για δεύτερο απ την πλευρά μου θα το ξεκαθαριζα σε όλους τους υποψηφίους κουμπάρος. Ότι δλδ θα ήθελα να μ βαφτίσεις το παιδί γιατί σε νιώθω πολύ κοντά μου απλά επειδή έχω κ αλλο άτομο που νιώθω τόσο κοντα μου θα προτείνω κ σε εκείνο κ αν δεχτεί κ ο άλλος θα ήθελα να μ βαπτισετε μαζί το παιδί. Οπότε αν είχα 2 καλούς φίλους αυτό θα εκανα κ δεν θα πρότεινα μόνο στον έναν ξεχνώντας τον άλλον κ να θυμηθω ςκ των υστέρων ότι θα ήθελα κ αυτόν!

1 ώρα πρίν, mama16 είπε:

Εννοείται ότι δεν θα τσακωθεις με τον φίλο σου για κάτι τέτοιο.. Κ εμένα δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε σαν φίλος να κάνει κ δεύτερο κουμπάρο αλλά το βλέπω απ την άλλη μερια το ότι τον τιμαω κ απ τη στιγμή που έχει δεχτεί να γίνει κουμπάρος δεν θα βάλω κ δεύτερο. Τώρα αν δεν είχα σκοπό για δεύτερο απ την πλευρά μου θα το ξεκαθαριζα σε όλους τους υποψηφίους κουμπάρος. Ότι δλδ θα ήθελα να μ βαφτίσεις το παιδί γιατί σε νιώθω πολύ κοντά μου απλά επειδή έχω κ αλλο άτομο που νιώθω τόσο κοντα μου θα προτείνω κ σε εκείνο κ αν δεχτεί κ ο άλλος θα ήθελα να μ βαπτισετε μαζί το παιδί. Οπότε αν είχα 2 καλούς φίλους αυτό θα εκανα κ δεν θα πρότεινα μόνο στον έναν ξεχνώντας τον άλλον κ να θυμηθω ςκ των υστέρων ότι θα ήθελα κ αυτόν!

Μα εκεί είναι η διαφορά που εχουμε και εμείς στο πότε θα γίνει η πρόταση και οχι ποσοι και ποιοι θα ειναι εν τέλει οι νονοί.

κτ ασχετο που μου εχει μεινει απο χθες κ ηθελα να το σχολιασω

σαν μαμα ενα εγκεφαλικο θα το παθαινα,αν την ωρα της βαπτισης ο νονος δ ερχοταν γτ καθυστερησε στη δουλεια,ακομη κ αν ειχα κ δευτερο νονο

δ μπορουσε να παρει ενα ρεπο;μια αδεια;βαφτιζε,δ ηταν απλος καλεσμενος.κ τι δουλεια;μονο γιατρος που του ετυχε τελευταια στιγμη εκτακτο χειρουργειο

Διαφημίσεις

13 hours ago, Dust pink said:

Μπορείς να της κάνεις εσύ πλακα...τύπου  Γιατί να ξοδευτεις καλή μου στην λαϊκή ,μπορούμε να βρούμε υπέροχα κομμάτια ακομη πιο φτηνά...έως τζάμπα...ναι ναι καλύτερα τζάμπα...δεν θα του βάλουμε τίποτα ! Τσιτσιδι για να κάνουμε και την διαφορά! Α...θέλουμε και σταυρό...τι;;;κινεζικό;;; Μην σε ξανακουσω να λες τρελές αγάπη μου! Αυτό κοστίζει μια περιουσία...Ένας σταυρός πλακιδίων με σχοινακι αρκούν! 

Συγγνώμη για το δικό μου τρολαρισμα αλλά δεν μπορωωω ......

κ αν συμφωνησει;;; ποιος με σωζει τοτε!!! χαχαχα!!!

πρίν από 11 λεπτά , vicky86 είπε:

σαν μαμα ενα εγκεφαλικο θα το παθαινα,αν την ωρα της βαπτισης ο νονος δ ερχοταν γτ καθυστερησε στη δουλεια,ακομη κ αν ειχα κ δευτερο νονο

δ μπορουσε να παρει ενα ρεπο;μια αδεια;βαφτιζε,δ ηταν απλος καλεσμενος.κ τι δουλεια;μονο γιατρος που του ετυχε τελευταια στιγμη εκτακτο χειρουργειο

Αυτό και εγώ δεν κατάλαβα πώς ειπώθηκε εχθές και το άφησα ασχολίαστο..χεχε

Και χειρούργος να είσαι κανείς τα κουμάντα σου..

πρίν από 26 λεπτά , vicky86 είπε:

δεν καθηστερησε στη δουλεια την μερα της βαφτισης. τρεις εβδομαδες πριν την βαφτιση τελικα δεν τον αφησαν να φυγει γιατι δεν βρεθηκε αντικαταστατης ναυτικος κοπελια κι ομως υπαρχουν κ τετοια επαγγελματα.... 

πρίν από 18 λεπτά , Elfer είπε:

Αυτό και εγώ δεν κατάλαβα πώς ειπώθηκε εχθές και το άφησα ασχολίαστο..χεχε

Και χειρούργος να είσαι κανείς τα κουμάντα σου..

κ ομως κοπελια υπαρχουν επαγγελματα που κ την γεννα της γυναικας σου χανεις δεν ειναι ολοι

διπλα απτο σπιτι τους. 

Τελος πάντων, κάθε γεγονός στην ζωή παίρνει την σημασία η την αξία που εμείς του δίνουμε! Αν κάποια πράγματα σχετικά με την βάπτιση τα θεωρούμε περιττά η ανούσια η οτιδήποτε άλλο κάνουμε μια ονοματοδοσία στο παιδι και τελειώνει το θέμα. Ούτε καταπιεζομαστε ούτε και καταπιέζουμε! Για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για ολους πρέπει να το θέλουν όλες οι πλευρές ,με το στανιό απλώς και μόνο κάνουμε κάτι  για να πούμε ότι το καναμε! 

6 hours ago, marakiz said:

Συγγνώμη βρε sweety, δηλαδή της λες, δεν θέλω κουμπάρα μου να είναι από τη λαϊκή τα ρούχα και τι σου λέει, δεν με ενδιαφέρει εγώ από εκεί θα τα πάρω? Είναι δυνατόν να είναι αυτή η συνομιλία δυο φίλων γυναικών που έχουν ήδη κουμπαριάσει και πάνε για δεύτερη κουμπαριά? Νιώθω πως κάτι λείπει από όλη την ιστορία, κάτι έχει ειπωθεί/προηγηθεί που ίσως δεν μας λες ή έχεις ξεχάσει η ίδια.

ε δεν μπορω να θυμηθω την συζητηση κατα λεξη !!θεωρει οτι απο οπου αλλου παρει ρουχα ειναι ακριβα γιατι απλα ειναι μαρκες!!ενω στην λαικη ειναι τα ιδια απλα ειναι πιο φτηνα γιατι δεν ειναι μαρκες!!της λεω ξερεις δεν θελω να φορεσει το παιδι μου ρουχα απο εκει οχι για την τιμη αλλα οτι εχω δει και οτι μου εχεις δειξει δεν ειναι καταλληλο για την ημερα της βαπτισης!με βγαζει παραλογη γιατι λεει και μια γνωστη της που βαφτισε το ιδιο εκανε και η μαμα δεν ειχε κανενα προβλημα!!της  λεω εγω δεν το βλεπω ετσι θελω το παιδι μου να φοραει ομορφα ρουχα τη μερα που θα βαφτιστει χωρις αυτο να σημαινει οτι θελω να χαλασεις πολλα χρηματα!επισης της ειπα οτι αν μπορεσεις να βρεις τα ρουχα που ταιριαζουν στην μερα αυτη και με 5 ευρω εγω το δεχομαι!!γενικα μεχρι καπου εκει φτανει μια συζητηση μετα αρχιζουμε παλι τα ιδια και τα ιδια!!εγω δεν την εχω ενοχλησει για να εχει τετοια συμπεριφορα, δεν εχει γινει και  κατι αλλο η αληθεια ειναι για να εχουμε κοντρα,και το θεμα αυτο το παω πολυ ηρεμα για να μην υπαρξει κοντρα!! τωρα αν εχω πει καποια στιγμη κατι ή έχω κανει κατι που την ενοχλησε χωρις να το καταλαβω γιατι  ανθρωποι ειμαστε τι να σου πω,δεν της εχω  αφαιρεσει ποτε το δικαιωμα να μου το πει στα ισια και το ξερει!!τωρα αν εχει προηγηθει κατι αθελα μου και θεωρει οτι αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα να μου το δειξει τι να πω τοτε θα καταλληξω στο οτι δεν εχω βρει το σωστο ανθρωπο να κανω παρεα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , ninaki80 είπε:

δεν καθηστερησε στη δουλεια την μερα της βαφτισης. τρεις εβδομαδες πριν την βαφτιση τελικα δεν τον αφησαν να φυγει γιατι δεν βρεθηκε αντικαταστατης ναυτικος κοπελια κι ομως υπαρχουν κ τετοια επαγγελματα.... 

κ ομως κοπελια υπαρχουν επαγγελματα που κ την γεννα της γυναικας σου χανεις δεν ειναι ολοι

διπλα απτο σπιτι τους. 

Δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λες κ όλες οι δουλειές έχουν τις δυσκολίες τους.ΟΜΩΣ ,αφού το ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση το λες ξεκάθαρα ο ίδιος στους γονείς απο την αρχή.Ναι θέλω ,ΑΛΛΑ αν ου μη γεννητω συμβεί αυτό,καλο θα ήταν να έχετε κ έναν και 2ο νονο..

(Πχ ο άντρας μου θα παντρευε εναν φιλο του.Καθότι όμως έχουμε κάνει πολιτικό γάμο μπορεί ο παπάς να μην ήθελε να τελέσει το μυστήριο.Απο μόνος του λοιπόν πρότεινε να υπάρχει κ 2ος κουμπάρος σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο).Αυτό για να σου δείξω ότι οι κουβέντες αυτές γίνονται εξ αρχής γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης.

Και όπως βλέπεις σε όλες τις περιπτώσεις ο νονός ή ο κουμπάρος εχει το πρόβλημα και όχι οι γονείς ή μελλονυμφοι.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω,προσπαθώ όμως αλλα κολλάς με πράγματα στα οποία βρίσκεται λύση συνήθως απο την αρχή.Οκ η γέννηση δεν είναι άλλο σενάριο και είμαι υπερ του να έρθει στο φως το παιδί όταν θέλει αλλα κ εκεί ακόμα (αν υπάρχει αυτή η φιλοσοφία) κανονίζεις προγραμματισμένη καισαρική αν παίζουμε μπρος πίσω στις μέρες.

@sweety** Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η θέση σου όσο δεν πάει γτ απο τα λεγόμενα σου δε θα ήθελες να έρθεις σε σύγκρουση αλλιώς δε θα το συζητούσες.

Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σα να έχει κάνει η μαμά της φίλης σου πλύση εγκεφάλου στην κοπέλα (αφου μένουν μαζί) να πάρει σώνει κ ντε απο τη λαϊκή αφού η αλλη το έκανε ,γτ κατα βάθος υπάρχει τρομερό οικονομικό πρόβλημα ή άπειρη τσιγκουνιά...

Μμμμ ...δε βλέπω να αλλάζει άποψη..

Εγώ πάλι μπορεί να της έλεγα έτσι για το τρολ που λέγαμε...

-Καλά φίλη πήγα κ εγώ στη λαϊκή ,δεν μπορείς να φανταστείς!!!!Σου βρήκα ενα συνολακι για τη βάφτιση ολα τα λεφτά...Α,δε στο έχω πει,στο χωριό μου είναι έθιμο να παίρνει ρούχα η νονά στο παιδί κ η μαμά στη νονά!!!Γιουπι!!!

-Α κ Επίσης δε θα έχουμε καθόλου φωτογράφο..έχεις δίκιο τσάμπα λεφτά είναι..Θα βγάζει φώτο η αδελφή μου με το καινούριο της κινητό!!Οπότε τσάμπα το; μακιγιάζ κ το μαλλί..

πρίν από 9 λεπτά , Elfer είπε:

Δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λες κ όλες οι δουλειές έχουν τις δυσκολίες τους.ΟΜΩΣ ,αφού το ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση το λες ξεκάθαρα ο ίδιος στους γονείς απο την αρχή.Ναι θέλω ,ΑΛΛΑ αν ου μη γεννητω συμβεί αυτό,καλο θα ήταν να έχετε κ έναν και 2ο νονο..

(Πχ ο άντρας μου θα παντρευε εναν φιλο του.Καθότι όμως έχουμε κάνει πολιτικό γάμο μπορεί ο παπάς να μην ήθελε να τελέσει το μυστήριο.Απο μόνος του λοιπόν πρότεινε να υπάρχει κ 2ος κουμπάρος σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο).Αυτό για να σου δείξω ότι οι κουβέντες αυτές γίνονται εξ αρχής γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της κατάστασης.

Και όπως βλέπεις σε όλες τις περιπτώσεις ο νονός ή ο κουμπάρος εχει το πρόβλημα και όχι οι γονείς ή μελλονυμφοι.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω,προσπαθώ όμως αλλα κολλάς με πράγματα στα οποία βρίσκεται λύση συνήθως απο την αρχή.Οκ η γέννηση δεν είναι άλλο σενάριο και είμαι υπερ του να έρθει στο φως το παιδί όταν θέλει αλλα κ εκεί ακόμα (αν υπάρχει αυτή η φιλοσοφία) κανονίζεις προγραμματισμένη καισαρική αν παίζουμε μπρος πίσω στις μέρες.

@sweety** Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η θέση σου όσο δεν πάει γτ απο τα λεγόμενα σου δε θα ήθελες να έρθεις σε σύγκρουση αλλιώς δε θα το συζητούσες.

Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σα να έχει κάνει η μαμά της φίλης σου πλύση εγκεφάλου στην κοπέλα (αφου μένουν μαζί) να πάρει σώνει κ ντε απο τη λαϊκή αφού η αλλη το έκανε ,γτ κατα βάθος υπάρχει τρομερό οικονομικό πρόβλημα ή άπειρη τσιγκουνιά...

Μμμμ ...δε βλέπω να αλλάζει άποψη..

Εγώ πάλι μπορεί να της έλεγα έτσι για το τρολ που λέγαμε...

-Καλά φίλη πήγα κ εγώ στη λαϊκή ,δεν μπορείς να φανταστείς!!!!Σου βρήκα ενα συνολακι για τη βάφτιση ολα τα λεφτά...Α,δε στο έχω πει,στο χωριό μου είναι έθιμο να παίρνει ρούχα η νονά στο παιδί κ η μαμά στη νονά!!!Γιουπι!!!

-Α κ Επίσης δε θα έχουμε καθόλου φωτογράφο..έχεις δίκιο τσάμπα λεφτά είναι..Θα βγάζει φώτο η αδελφή μου με το καινούριο της κινητό!!Οπότε τσάμπα το; μακιγιάζ κ το μαλλί..

εγω δε κολλησα σε διαφορα πραγματα ειπα οτι βρεθηκε λυση κ μαλιστα δεν παρεξηγηθηκε κανεις. δεν χρειαστηκε να το κανουν μεσανατολικο . 

δεν το πολυπεριμεναν γιατι ειχαν κανονιστει ολα μια χαρα ηταν κατι απροοπτο κ για τον ανθρωπο. 

νομιζω κοριτσια οτι μερικα πραγματα στην ζωη σας ανχωνουν υπερ του δεοντος.

δεν ειναι ολα προγραμμα ουτε ολοι παρεξηγουνται επειδη δεν ειχαν κανονιστει ολα με τους τυπους. 

πρίν από 4 λεπτά , ninaki80 είπε:

εγω δε κολλησα σε διαφορα πραγματα ειπα οτι βρεθηκε λυση κ μαλιστα δεν παρεξηγηθηκε κανεις. δεν χρειαστηκε να το κανουν μεσανατολικο . 

δεν το πολυπεριμεναν γιατι ειχαν κανονιστει ολα μια χαρα ηταν κατι απροοπτο κ για τον ανθρωπο. 

νομιζω κοριτσια οτι μερικα πραγματα στην ζωη σας ανχωνουν υπερ του δεοντος.

δεν ειναι ολα προγραμμα ουτε ολοι παρεξηγουνται επειδη δεν ειχαν κανονιστει ολα με τους τυπους. 

Ναι βρε συ Νινακι μου αλλα κ έτσι να είναι σε αυτήν την περίπτωση ποιο ειναι το απρόοπτο στην περίπτωση της sweety;Ασε που μιλάμε για απρόοπτα νονων σε όλες τις περιπτώσεις και οχι γονιών.

Να ξέρεις πάντως ότι σε κάθε περίπτωση ούτε να σε κοντραρω θέλω ούτε προφανώς και να σε κάνω εξω φρενών..Μια συζήτηση είναι όπου απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις..

Just now, Elfer είπε:

Ναι βρε συ Νινακι μου αλλα κ έτσι να είναι σε αυτήν την περίπτωση ποιο ειναι το απρόοπτο στην περίπτωση της sweety;Ασε που μιλάμε για απρόοπτα νονων σε όλες τις περιπτώσεις και οχι γονιών.

Να ξέρεις πάντως ότι σε κάθε περίπτωση ούτε να σε κοντραρω θέλω ούτε προφανώς και να σε κάνω εξω φρενών..Μια συζήτηση είναι όπου απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις..

το απροοπτο στην περιπτωση της sweety ειναι οτι δεν περιμενε τετοια συμπεριφορα απο την νονα κ δεν θελει να της πει κ να αφησει την βαφτιση μια κ καλη γιατι θα γινουν μπιλιες. 

καλα ουτε εγω κοντραρω κανεναν κουβεντα κανουμε να περναει κ η ωρα με λιγο ενδιαφερον μην συμφβνουμε κ ολες. 

2 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Μα εκεί είναι η διαφορά που εχουμε και εμείς στο πότε θα γίνει η πρόταση και οχι ποσοι και ποιοι θα ειναι εν τέλει οι νονοί.

Κ εγώ συμφωνω με το σκεπτικό σας αλλά δεν είχα like να σ βάλω!!!

παντως @sweety** κακα τα ψεμματα,μια τετοια πλακα που λεει η @Elfer θα της την εκανα κ εγω.η ακομη κ για το τσιτσιδι,θα ελεγα οτι στη φωτογραφιση μετα θα βγουμε ολοι ετσι:-D

συγνωμη @ninaki80,νομιζα εκεινη την ημερα ενημερωσε ο νονος.φυσικα αν τιθεται θεμα επαγγελματικων ταξιδιων δ θα παρεξηγιομουν,εχουκε ναυτικους στο περιβαλλον,απλα οπως προειπαν πχ θα ηθελα δυο νονους

παντως sweety νομιζω θα πρεπει να επισπευσεις τη λυση του θεματοςl,ακομη κ αν αυτο σημαινει να δεχτεις ρουχα απο τη λαικη,καλοκαιρι ειπες ειναι η βαφτιση;γενικα οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο,ειδικα αν θελετε αλλο νονο

αν παρολα αυτα συνεχιζα με την ιδια,κ τα ρουχα ηταν χαλια,πολυ πιθανον να εβαζα στο μωρο αλλα ρουχα,που ειπε κ η νινακι,θα γινετε μπιλιες,αλλα αυτο ειναι κτ που γενικα δ βλεπω να το γλιτωνετε

καλησπερα!!ειπα θα ενημερωσω για την εξελιξη του θεματος και μπηκα να σας πω που καταληξαμε!!

επεμενε για αλλη μια φορα να παρει ρουχα που δεν ηταν για την ημερα!!! της το ειπα μια δυο τρεις...τελικα αποφασισα να της πω οτι καλυτερα να μην το κανει και χωρις να σημαινει οτι εγω θα θυμωσω!!τελικα κατεληξε να μου την πει που δεν της πηρα καποιο δωρο (ενω το δωρο στην νονα το δινουν στην βαφτιση αν ξερω καλα)!επισης υπαρχει και εθιμο να φερνει ο νονος στο μωρο κατι οταν κανονιζεται η βαφτιση (φυσικα δεν ειχε φερει)αλλα ουτε που εκατσα να ασχοληθω ενω αυτη μου την ειπε που δεν της εχω παει ακομα!!!και επισης μου την ειπε που δεν θα κανω τραπεζι σε καταστημα!!οποτε οπως καταλαβαινετε θα το κανουν τα αλλα δυο ατομα που μου εχουν προτεινει και τα εκτιμω ιδιαιτερα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...