Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδοχειρουργος! (ένα δάχτυλο λιγότερο στην γέννηση)

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!δεν ξερω αν το εχετε συζητησει αλλα εχω και ενα αλλο προβλημα σοβαροτερο!η μικρη γεννηθηκε με ενα δαχτυλο λιγοτερο στο δεξι της χερι λογω αμνιακων ταινιων νομιζω ετσι λεγεται!απολυτα λειτουργικο χερακι ο παιδοχειρουργος που το ειδε στο ελενα που γεννηθηκε ειπε να μην το πειραξουμε αντι να μουτζωνει με πςντε θα μουτζωνει με τεσσερα!μηπως ξερετε να μου πειτε αν εχει τυχει σε καποια κυρια αν μπορω να κανω κατι και που να απευθυνθω?

Διαφημίσεις

Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια για τον Γιώργο Σπυρίδη στο Μητέρα (νομιζω εχει και ιατρείο καπου στο ψυχικό) και σαν άνθρωπος και σαν παιδοχειρουργος, τωρα αν ειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά δεν γνωρίζω δυστυχώς, φανταζομαι πως θα μπορεί τουλάχιστον να σε κατατοπισει και να παρεις μια δεύτερη γνώμη. Δεν εχω ξανακούσει κάτι τέτοιο πάντως, το καλό είναι οτι σας ειπαν πως ειναι λειτουργικό. 

Νομίζω δεν θα χει θεμα... Ο Σπυριδης Γιωργος, του ΜΗΤΕΡΑ ειναι εξαιρετικος αν θες γνωμη ειδικου... Απλα ειδικευεται στα ογκολογικα περισαοτερο... Δε χανεις ομως να τν παρεις τηλ... Λογω επαγγελματος συνεργαστηκα πολλα χρονια μαζι του και σ διαβεβαιώνω πως είναι πολύ καλύτερος απο τς υπολοιπους!!! 

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Νομίζω δεν θα χει θεμα... Ο Σπυριδης Γιωργος, του ΜΗΤΕΡΑ ειναι εξαιρετικος αν θες γνωμη ειδικου... Απλα ειδικευεται στα ογκολογικα περισαοτερο... Δε χανεις ομως να τν παρεις τηλ... Λογω επαγγελματος συνεργαστηκα πολλα χρονια μαζι του και σ διαβεβαιώνω πως είναι πολύ καλύτερος απο τς υπολοιπους!!! 

Ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω να επικοινωνησω που μπορω να βρω στοιχεια του?

@Ageliki nikosΝομιζω οτι χρειαζεσαι παιδοορθοπαιδικο και οχι παοδοχειρουργο. Απο οσο ξερω οι παιδοχειρουργοι δεν ασχολουνται με τα ακρα εκτος κι αν προκειται για καποιο επιφανειακο τραυμα.

Διαφημίσεις

19 hours ago, Ageliki nikos said:

Ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω να επικοινωνησω που μπορω να βρω στοιχεια του?

http://www.surgery4kids.gr

Ειναι το site του, στο μενού επικοινωνία εχει κ τηλ

17 ώρες πρίν, CMES είπε:

@Ageliki nikosΝομιζω οτι χρειαζεσαι παιδοορθοπαιδικο και οχι παοδοχειρουργο. Απο οσο ξερω οι παιδοχειρουργοι δεν ασχολουνται με τα ακρα εκτος κι αν προκειται για καποιο επιφανειακο τραυμα.

Ωραια επειδη δεν ξερω που να απευθυνθω γι αυτο ρωταω.εχετε να μου προτεινετε καποιον?

Εμένα ο κύριος Σπυρίδης 5 1/2 μηνών έσωσε την ζωή του παιδιού μου αφού πήγαμε στο νοσοκομείο με περίσφυξη βουβωνοκήλης και εκείνος κατάφερε να του κάνει επιτόπου ανάταξη. Τον χειρούργησε 3 ημέρες μετά και πήγαν όλα καλά!!!έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο γιατρό, εξαιρετικός χειρούργος και πάνω από όλα άνθρωπος.

On 20/5/2018 at 1:45 ΜΜ, Ageliki nikos είπε:

Ωραια επειδη δεν ξερω που να απευθυνθω γι αυτο ρωταω.εχετε να μου προτεινετε καποιον?

Μονο ο παιδιατρος μπορεί να σε κατευθυνει, αν και δεν ξερω κατα ποσο γίνεται κατι σε αυτες τς περιπτωσεις... Γιατι δεν ρωτας πρωτα τον παιδιατρο σου? Για ειδικοτητα δηλαδή... 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...