Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλκαλικη φωσφαταση στα υψη

Recommended Posts

Ξανα γραφω το θέμα γιατι νομιζω το εγραψα σε λαθος ενοτητα ηλικιακά και δεν ξερω πως να το διαγραψω απο εκει και να το μεταφερω εδω.αν κανω λαθος συγχωρεστεμε :-D

ο γιος μου είναι 22 μηνών και κάναμε εξετάσεις αιματος.όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από την αλκαλικη φωσφαταση που είναι 1900.να πω ότι πριν 3 μήνες εσπασε το χέρι του και τώρα είναι καλα.

Ο ορθοπεδικός είπε το να είναι αυξημενη είναι φυσιολογικό λόγω  του κατάγματος αλλά όχι τόσο πολύ. Θα ξανά κάνουμε την εξέταση σε 15 μέρες μαζί με κάποιες άλλες.έχω πολύ άγχος και ανησυχία γιατί να είναι τόσο αυξημένη η τιμή. ..

Μήπως  έχει εμπειρια καποια πάνω σ αυτό το θεμα;

Επεξεργάστηκαν by Margarita28
hJyMp2.png

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Margarita28 είπε:

Ξανα γραφω το θέμα γιατι νομιζω το εγραψα σε λαθος ενοτητα ηλικιακά και δεν ξερω πως να το διαγραψω απο εκει και να το μεταφερω εδω.αν κανω λαθος συγχωρεστεμε :-D

ο γιος μου είναι 22 μηνών και κάναμε εξετάσεις αιματος.όλα βγήκαν φυσιολογικά εκτός από την αλκαλικη φωσφαταση που είναι 1900.να πω ότι πριν 3 μήνες εσπασε το χέρι του και τώρα είναι καλα.

Ο ορθοπεδικός είπε το να είναι αυξημενη είναι φυσιολογικό λόγω  του κατάγματος αλλά όχι τόσο πολύ. Θα ξανά κάνουμε την εξέταση σε 15 μέρες μαζί με κάποιες άλλες.έχω πολύ άγχος και ανησυχία γιατί να είναι τόσο αυξημένη η τιμή. ..

Μήπως  έχει εμπειρια καποια πάνω σ αυτό το θεμα;

Ψάχνοντας στο ιντερνέτ βρήκα αυτό.Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει.

http://peptiko.gr/show_article.php?article=191&selected=0

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση περιμένουμε να περάσουν 15 μέρες να επαναλαβρούμε την εξέταση μαζί με κάποιες άλλες που συνδυάζονται και βλέπουμε πάντως ο ορθοπεδικός είπε ότι φυσιολογική η αύξηση μετά από κάταγμα αλλά όχι τόσο πολύ. 

Αναμένουμε έχω ανχωθει...ελπίζουμε να μην είναι τπτ. 

hJyMp2.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα και σε άλλο μικροβιολογικο το μεσημέρι γνωστού μας έκανα την εξέταση ξανά στο παιδι και πήρα τα αποτέλεσμα πριν λίγο.τελικά πρέπει να έγινε κάποιο λάθος στο άλλο η τιμή είναι στο 878 καμιά σχέση με την άλλη τιμη οπότε μας είπε και ο γιατρός ότι είναι καθαρά από το κάταγμα και τπτ άλλο και να μην ανησυχούμε και σε 3 μήνες να ξανά κάνουμε επαναληπτικη να δούμε πως πήγε. 

Όλα καλά δλδ...

hJyMp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας έχει περάσει ένας χρόνος και κατι αλλα για ενημέρωση με την αλκαλικη φωσφαταση είναι και πάλι λογο ανεβασμένη και είπε ο γιατρός να μην ανησηχουμε να ξανα κάνουμε τον Σεπτέμβρη και βλέπουμε.μενουμε εξωτερικο πλέον έχει πολυ καλους γιατρους.επλιζω ολο να παμε καλα

hJyMp2.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Επαναφερω το θεμα μετα απο πολυ καιρο μιας κ περναω αντιστοιχη περιπτωση με τον 18 μηνων γιο μου. Τελικα τί εγινε με την τιμη της αλκαλικης φωσφατασης; Επανηλθε στα φυσιολογικα; Δεν ξερω κ εγω τί να κανω.. με εχει καθυσηχασει ο γιατρος αλλα δεν μπορω να ηρεμησω..

On 15/4/2021 at 5:05 ΠΜ, Allgal είπε:

Επαναφερω το θεμα μετα απο πολυ καιρο μιας κ περναω αντιστοιχη περιπτωση με τον 18 μηνων γιο μου. Τελικα τί εγινε με την τιμη της αλκαλικης φωσφατασης; Επανηλθε στα φυσιολογικα; Δεν ξερω κ εγω τί να κανω.. με εχει καθυσηχασει ο γιατρος αλλα δεν μπορω να ηρεμησω..

Μα στα παιδια ειναι ανεβασμένη αφού τα παιδια ειναι στην ανάπτυξη.

Επισης με το καταγμα ανεβαίνει στα ύψη.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...