Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πωλήσεις μεσω Internet

Recommended Posts

Eχει κανει καποιος πωλήσεις μεσω ιντερνετ; Και κυρίως μεσω e-bay kai amazon; Θα ήθελα εμπειρίες.

Επεξεργάστηκαν by Sofia@@@

Διαφημίσεις

Μία φορά μέσω e-bay. Μια χαρά, εύκολα. Είχα ορίσει ως τιμή πώλησης την κατώτερη αποδεκτή από εμένα, τελικά ανέβηκε και λίγο. Επίσης είχα ορίσει ένα ποσό για έξοδα αποστολής σχετικά μεγάλο (δε θυμάμαι να σου το πω ακριβώς) και όταν πήγα στα ελτά να στείλω το δέμα, το κόστος ήταν μικρότερο απ ό,τι είχα υπολογίσει, αν κ πήγαινε Αμερική.. Έχει να κάνει κ με το βάρος βέβαια, οπότε να υπολογίσεις κ αυτό. 

Με κάθε επιφύλαξη (καλύτερα να ρωτήσεις επαγγελματία για να είσαι σίγουρη), γνωστός μου λογιστής είχε πει ότι δεν υπάρχει εφόσον ιδιώτης πουλάει σε ιδιώτη, δεν έχει συστήσει εταιρία κλπ. Αλλά μέχρι εκεί το είχα ψάξει γιατί ήθελα μία φορά, να πουλήσω ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο, επρόκειτο για μικρό ποσό και δεν θα είχε συνέχεια. Αν ενδιαφέρεσαι να το κάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό απ όσο ξέρω γενικά πρέπει να κόβονται αποδείξεις, δε γνωρίζω, όμως, αν πρέπει υπό προϋποθέσεις ή όχι.

Επεξεργάστηκαν by Gkely

• 5 χρόνια μετά...

Καλησπέρα! Με το 3ο παιδάκι, το μικρό σπίτι μας μπουκώνει συνεχώς από πράγματα. Και η προσπάθεια να το αποσυμφορίσω είναι μια συνεχής διαδικασία. Ανά λίγο και λιγάκι πετάω, ανακυκλώνω, δωρίζω πράγματα. Δεν έχω πουλήσει ποτέ αν και πολλά από αυτά που έχω δώσει θα μπορούσαν άνετα να πωληθούν (ελάχιστη χρήση-άριστη κατάσταση). Έχω φίλους και γνωστούς που πουλάνε και συνεχώς μου το λένε να το επιχειρήσω. Προτείνετε κάποιο site για πώληση-αγορά αντικειμένων δεύτερο χέρι; Κι αν ναι γιατί; Εννοώ είναι πχ πιο φιλικό για τον χρήστη, πιο αξιόπιστο, ασφαλέστερο από άλλα. Κι αν έχετε κάποια tips για το θέμα που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιον σχετικά ανίδεο.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

10 hours ago, samsympan said:

Καλησπέρα! Με το 3ο παιδάκι, το μικρό σπίτι μας μπουκώνει συνεχώς από πράγματα. Και η προσπάθεια να το αποσυμφορίσω είναι μια συνεχής διαδικασία. Ανά λίγο και λιγάκι πετάω, ανακυκλώνω, δωρίζω πράγματα. Δεν έχω πουλήσει ποτέ αν και πολλά από αυτά που έχω δώσει θα μπορούσαν άνετα να πωληθούν (ελάχιστη χρήση-άριστη κατάσταση). Έχω φίλους και γνωστούς που πουλάνε και συνεχώς μου το λένε να το επιχειρήσω. Προτείνετε κάποιο site για πώληση-αγορά αντικειμένων δεύτερο χέρι; Κι αν ναι γιατί; Εννοώ είναι πχ πιο φιλικό για τον χρήστη, πιο αξιόπιστο, ασφαλέστερο από άλλα. Κι αν έχετε κάποια tips για το θέμα που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε κάποιον σχετικά ανίδεο.

Ευχαριστώ!

Εγώ έχω πουλήσει πολλές φορές πράγματα μέσω vendora. Είναι πολύ εύχρηστο site και ασφαλές πλέον αν πουλήσεις μέσω vendora και όχι μόνη σου. Στλέλνει ο αγορσατής τα χρήματα στη vendora , σε ειδοποιεί η vendora να στείλεις το προιόν με box now , παραλαμβάνει /εγκρίνει ο αγορστής και σου βάζουν τα χρήματα στο λογαριασμό. Μπορέις φυσικά να παρακάμψεις τη vendora και να συναντηθείς με τον αγοραστή αν μένετε κοντά (το έχω κάνει πολλές φορές ). 

Η μαμά μου επίσης έχει πουλήσει κάποια έπιπλα μέσω market place (fb), αλλά εγώ δεν έχω ασχοληθεί. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...