Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΑΣΩ

emanuela

Recommended Posts

:D:D:D:D

Συγνώμη που γελάω, αλλά η ερώτησή σου μου θυμίζει τη διαφήμιση της ιντεραμέρικαν, που ο τύπος είναι στο φαρμακείο και προβληματίζεται αν η αρρώστια του γράφεται με "η" ή με "ι".

Με το καλό να γεννήσεις.

:lol::lol::lol::lol:

με το καλό!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 319
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το Ιασω συνεργαζεται με εταιρεια catering (φυσικα) και εχει τετοιο ειδους φαγητο που ακομη και ο γιατρος μου εχει πει πως απορει πως μπορουμε και το τρωμε..οχι απο αποψη ποιοτητας αλλα απο αποψη ποικιλιας και ποσοτητας..εγω δυο φορες εχω μεινει στο Ιασω και ενδεικτικα σου λεω οτι και τις δυο φορες μου φερανε τσιπουρα (αν ειναι δυνατον..απιστευτα βαρυ ψαρι για μετεγχειρητικη περιπτωση) και μια αλλη φορα σουφλε ζυμαρικα και αλλα διαφορα και παντα με συνοδευτικα..πως ειναι τα νοσοκομειακα φαγητα στα δημοσια Νοσοκομεια? Ε! Καμια σχεση..και αν εχεις ειδικο διαιτολογιο λογω διαβητη πχ τους ενημερωνεις εσυ η ο γιατρος και εχεις αναλογο μενου..

Koρίτσια πράγματι μπορεί να ακούστηκε αστεία η ερώτηση μου αλλά επειδή έχω ακούσει διάφορά και ξέρω απο τα δημόσια νοσοσκομεία απ'όσο εχω δει τουλάχιστον κάτι φαγητά που πήγαιναν που δεν τρωγόντουσαν πχ φιδές,σούπες και κτλ γι'αυτό ρώτησα γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να φάνε οι έγκυες μετά τη γέννα.Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.Καλή συνέχεια σε όλες μας.

τελικα γεννησα 21/11 και επιτελους μετα απο μια μικρη ταλαιπωρια και αφου εχουμε μπει , λεμε τωρα, σε μια σειρα βρηκα λιγο χρονο να μπω. κοιμουνται και τα δυο :D:D:D !!!

σχετικα με το θεμα μας τωρα. δνε με αφησαν να την εχω μαζι μου ολη την ωρα, ημουν σε δικλινο, αλλα στο πυρεχ ειχαν βαλει μια εικονα που υποδηλωνε αποκλειστικο θηλασμο. δεν διαπιστωσα να της εχει δοθει ξενο γαλα, δλδ, σε οποιες αναγουλες εκανε ηταν με δικο μου, δεν μυριζε αλλο γαλα, μου την εφεραν και πιο νωρις απο την προκαθορισμενη ωρα και με αφηναν να την κρατησω παραπανω οταν την θηλαζα μεχρι να τελειωσω και ειναι απο τα μωρα που θελει την ωρα της :( !

εμεινα ευχαριστημενη με αυτο το θεμα. αυτο που πρεπει να συγχρονισουν ειναι το ωραριο γευματων επισκεπτηριου και τις ωρες που φερνουν τα μωρα.

5Ikbp3.png

as1cCDx0g411210MTA5bGR8MjIzOTM5ZHxpIHN0YWxpdHNhIG1hcw.gif

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα τον Απρίλιο του 2006 και έμεινα σε 3κλινο.Το φαγητό δεν με τρέλλανε και δεν είμαι και απαιτητική.'Ολες οι κοπέλες στο δωμάτιο γεννήσαμε φυσιολογικά και τρώγαμε κανονικά από την αρχή.Η πορτοκαλάδα του πρωινού ήταν αίσχος σαν και αυτές που έχουν τα ξενοδοχεία με μπουφέ, ούτε καν τύπου χυμού ΄΄Αμίτα΄΄.Ψάρί δεν φάγαμε ούτε μία μέρα αντίθετα μας έφερναν συχνά ζυμαρικά και κοτόπουλο.Ούτε μία φορά μπιφτέκι με ρύζι ή πατάτες.Το αποκορύφωμα ήταν πως ένα βραδυνό το χάσαμε γιατί ξέχασαν να μας φέρουν να φάμε και όταν ζητήσαμε την υπεύθυνη του ορόφου για να ζητήσουμε φαγητο???!!!!! ναι στο Ιασώ!!!! μας έφεραν φρούτα και μας είπαν πως έγινε κατά λάθος και να μην παραπονεθούμε στην διεύθυνση....Καλό ε?

Εγω παλι δεν εχω κανενα παραπονο απο το φαγητο του Ιασω.. Ισα ισα εφαγα τοσο πολυ που απορησα κι εγω πως κατεβαζα ολον εκεινον το δισκο που μου εφερναν :lol::lol:

Το φαγητο ηταν πολυ καλο, καμια σχεση με φαγητο νοσοκομειου και αρκετο σε ποσοτητα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εγώ γέννησα τον Απρίλιο του 2006 και έμεινα σε 3κλινο.Το φαγητό δεν με τρέλλανε και δεν είμαι και απαιτητική.'Ολες οι κοπέλες στο δωμάτιο γεννήσαμε φυσιολογικά και τρώγαμε κανονικά από την αρχή.Η πορτοκαλάδα του πρωινού ήταν αίσχος σαν και αυτές που έχουν τα ξενοδοχεία με μπουφέ, ούτε καν τύπου χυμού ΄΄Αμίτα΄΄.Ψάρί δεν φάγαμε ούτε μία μέρα αντίθετα μας έφερναν συχνά ζυμαρικά και κοτόπουλο.Ούτε μία φορά μπιφτέκι με ρύζι ή πατάτες.Το αποκορύφωμα ήταν πως ένα βραδυνό το χάσαμε γιατί ξέχασαν να μας φέρουν να φάμε και όταν ζητήσαμε την υπεύθυνη του ορόφου για να ζητήσουμε φαγητο???!!!!! ναι στο Ιασώ!!!! μας έφεραν φρούτα και μας είπαν πως έγινε κατά λάθος και να μην παραπονεθούμε στην διεύθυνση....Καλό ε?

καμια σχεση..εγω και ψαρι και σουφλε και ολα τα ρεστα..βεβαια ηταν μετα απο αλλου τυπου χειρουργεια γυναικολογικης φυσεως..παντως ηταν απον εταιρεια catering..ε τωρα για την πορτοκαλαδα μην περιμενεις και φρεσκο χυμο..αντε καμια Λακωνια η τις ληγμενες της Αμιτα..

Να σου πω κι εγω και ψαρι και σουφλε και ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος κλπ εφαγα μετα απο φυσιολογικο τοκετο.. Και σχεδον καθε μερα σουπα μαζι με αλλο ενα πιατο + φρουτο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Να σου πω κι εγω και ψαρι και σουφλε και ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος κλπ εφαγα μετα απο φυσιολογικο τοκετο.. Και σχεδον καθε μερα σουπα μαζι με αλλο ενα πιατο + φρουτο...

πω πω αυτη τη τσιπουρα τι την θελουν πια!! ειναι πολυ βαρια!! την δευτερη φορα που μου κατσε και την εφαγα ηταν πριν παρω εξιτηριο και με τα πολλα φαρμακα που επαιρνα τοτε την ξερασα μολις γυρισα σπιτι (μετα συγχωρησεως) τωρα θα την ξαναδω και θα τους την γυρισω πισω..ειπαμε να τρωμε αλλα οχι και ετσι!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμενα μου φερανε και αρνησια παιδακια :shock: Μια χαρα ειναι το φαγητο και σου φερνουν τρελες λιχουδιτσες με πρωινο και ενδιαμεσα ( γλυκακια, κρεμες, κεικ, παστες, κρουασαν ). Εμενα μου ειχε κοπει γενικα η ορεξη και τα περισσοτερα καταληγανε στον αντρα μου. Τωρα και τι δεν θα εδινα να μου σερβιρουν ετοιμο φαγητο 5 φορες την ημερα και ας ηταν του ΙΑΣΩ :D:?

Την προηγ.εβδομάδα βγήκα και αυτό που έχω να πω είναι οτι το φαγητό είναι super!! Και μεγάλη ποσότητα, το μοιραζόμασταν πάντα με τον άντρα μου. Πριν τελειώσεις το γεύμα σου σου φέρνουν το επόμενο...

Τώρα δεν νομίζω να έχει να κάνει με την κατηγορία του δωματίου.....ξέρω κι εγώ... :?

Τι να σας πω κορίτσια, εγώ ούτε καν είδα πάστες και κρέμες.Μόνο κέηκ στο πρωινό.Παιδάκια;;;;;;'Οχι για καμία από τις τρεις μας.Και τα γεύματα μας ήταν 3 την ημέρα και όχι 5.'Ισως τώρα να έχει αλλάξει το σύστημα τους.Για τα λεφτά που δίνουμε θα έπρεπε να τρώμε χαβιάρι....και λίγο είναι.

εμενα πρωτη κλινη στο μητερα μου ειχαν καταλογο να διαλεγω το φαγητο :)

υποψιαζομαι οτι και στο Ιασω με τα 5, 8 και 12 χιλιαδες ευρω για μονοκλινα και σουιτες μεχρι και ιδιωτικο σεφ θα πρεπει να χουν..

Διαφημίσεις

ήθελα να σας ρωτήσω, αν τελικά ο όρος "rooming-in" σημαίνει αποκλειστικος θηλασμός ή παρουσία του μωρού όλη την ώρα δίπλα στην μητέρα; ή και τα δύο;

Επίσης, αν επιλέξουμε να έχουμε δίπλα μας πρωι-βράδυ το μωρό, αυτό σημαίνει οτι σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή ή σε περίπτωση που πλακώσει υπερβολικός κόσμος για επίσκεψη, μπορούμε να καλέσουμε τη νοσηλεύτρια να το πάρει και μολις ολοκληρωθεί η αλλαγή/επίσκεψη να μας το ξαναφέρει;

αγωνίες ενός πατέρα,εε? :D

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

Καλέ μου Ντάντι καλά κάνεις και ρωτάς για να είσαι ενημερωμένος. Στο ΙΑΣΩ (ας με διορθώσει κάποια αν πω κάτι λάθος) έχεις τύπου rooming in δηλαδή μπορείτε να έχετε το μωράκι σας πολλές ώρες δίπλα σας ΑΛΛΑ θα σας το παίρνουν να το αλλάζουν, να το πλένουν και να το βλέπει ο παιδίατρος. Ενώ το κανονικό rooming in που γίνεται στα δημόσια αυτά τα κάνει η μανούλα (με ή χωρίς βοήθεια νοσηλεύτριας).

Τώρα αν θα μπορείς να ζητήσεις να πάρουν το παιδί στο θάλαμο όταν μαζευτεί αρκετός κόσμος στο δωμάτιο δε το γνωρίζω. Καλύτερα θα σου απαντήσει μία μανούλα που έχει γεννήσει ήδη στο ΙΑΣΩ. Με το καλό το μπεμπάκι σας!

Καλέ μου Ντάντι καλά κάνεις και ρωτάς για να είσαι ενημερωμένος. Στο ΙΑΣΩ (ας με διορθώσει κάποια αν πω κάτι λάθος) έχεις τύπου rooming in δηλαδή μπορείτε να έχετε το μωράκι σας πολλές ώρες δίπλα σας ΑΛΛΑ θα σας το παίρνουν να το αλλάζουν, να το πλένουν και να το βλέπει ο παιδίατρος. Ενώ το κανονικό rooming in που γίνεται στα δημόσια αυτά τα κάνει η μανούλα (με ή χωρίς βοήθεια νοσηλεύτριας).

Τώρα αν θα μπορείς να ζητήσεις να πάρουν το παιδί στο θάλαμο όταν μαζευτεί αρκετός κόσμος στο δωμάτιο δε το γνωρίζω. Καλύτερα θα σου απαντήσει μία μανούλα που έχει γεννήσει ήδη στο ΙΑΣΩ. Με το καλό το μπεμπάκι σας!

σ' ευχαριστώ πολύ!

Υπάρχουν 152 τρόποι να κρατήσεις ένα μωρό και είναι ΟΛΟΙ σωστοί!

ήθελα να σας ρωτήσω, αν τελικά ο όρος "rooming-in" σημαίνει αποκλειστικος θηλασμός ή παρουσία του μωρού όλη την ώρα δίπλα στην μητέρα; ή και τα δύο;

Επίσης, αν επιλέξουμε να έχουμε δίπλα μας πρωι-βράδυ το μωρό, αυτό σημαίνει οτι σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή ή σε περίπτωση που πλακώσει υπερβολικός κόσμος για επίσκεψη, μπορούμε να καλέσουμε τη νοσηλεύτρια να το πάρει και μολις ολοκληρωθεί η αλλαγή/επίσκεψη να μας το ξαναφέρει;

αγωνίες ενός πατέρα,εε? :D

Rooming-in σημαίνει να το έχεις 24ώρες το 24ωρο δίπλα σου. Με δική σου ευθύνη τη φροντίδα και τις αλλαγές κτλ. Βεβαίως παρέχεται βοήθεια από τις νοσηλεύτριες. Αυτά όμως σε δημόσια νοσοκομεία ή σε μονόκλινο στο ΙΑΣΩ.

Στις άλλες θέσεις του ΙΑΣΩ αφήνουν το παιδάκι αρκετές ώρες κοντά στη μητέρα, αλλά εκείνη μόνο το κρατάει και το θηλάζει (αν αυτό θέλει). Όλα τα άλλα (ντύσιμο, πλύσιμο, μπάνιο, αλλαγή πάνας...) τα κάνει το προσωπικό και όχι μέσα στο δωμάτιο της μητέρας αλλά στο θάλαμο των νεογνών.

Αποκλειστικός θηλασμός υποστηρίζεται από το ΙΑΣΩ αλλά πρέπει να το διευκρινήσεις (π.χ. την πρώτη φορά που σου το φέρνουν), έτσι ώστε να κολλήσουν το αυτοκόλλητο με την ένδειξη του "αποκλειστικού θηλασμού". Με αυτόν τον τρόπο όταν κλαίει θα το φέρνουν πίσω στο δωμάτιο αντί να το ταίζουν μέχρι την επόμενη έξοδο-επίσκεψη.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια,

καλησπερα.Ευχομαι σε ολες να εχετε μια καλη εγκυμοσυνη και σε οσες εχουν ηδη γεννησει τα μωρακια τους να ειναι υγιεστατα.Αν και ειμαι ακομα στον εβδομο μηνα,ωστοσο θελω σιγα σιγα να αρχισω να προετοιμαζομαι για το τι θα συναντησω.Θα ηθελα λοιπον οσες κοπελες εχουν γεννησει προσφατα στο Ιασω να μας περιγραψουν την εμπειρια τους σε ολα τα επιπεδα, απο τη γεννηση μεχρι και τα δωματια, το rooming in, τις χρεωσεις κλπ.Οποια βρει το χρονο να γραψει ενα μεγαλο μηνυμα ας το κανει.

Σας ευχαριστω ολες

• 2 months later...

θα παρω να ρωτησω αλλα οχι ακομα απλα εχω ακουσει απο εδω μεσα οτι ναι αφηνουν.θελω να το επιβεβαιωσω αν καποια ειχε οντως προσφατη εμπειρια.πρεπει να ειναι με τα φαρμακα τις εξατασεις ολα μαζι εκτος γιατρου δηλαδη καπου στα 6.500 με φυσιλογικο τοκετο και συν επισκληριδιο ε καπου εκει!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...