Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μολις εμαθα πως ειμαι εγκυος....Απορίες χοριακής, ponstan, χημικές αναθυμιάσεις

Recommended Posts

Καλησπερα στην ομορφη παρεα σας.ειμαι καινουρια κ μολις εμαθα πως ειμαι εγκυος.Για την ακριβεια μολις εκανα τεστ με 5 μερες καθυστερηση κ βγηκε θετικο.βασικα μου φαινεται απιστευτο!!!εχω χαρει πολυ.εχω ομως μια ανησυχια.2-3 μερες πριν να μου ρθει η περιοδος εκανα 2 τεστ self clear που υποτιθεται πως ανιχνευει την ορμονη απο νωρις κ βγηκαν αρνητικα κ τα δυο.ετσι πειστηκα πως δεν ειμαι εγκυος.μαλιστα ξεκινησαν κ τσιμπιματα χαμηλα κ πραγματικα περιμενα απο ωρα σε ωρα να ερθει-μεχρι σερβιετα ειχα βαλει για 2 μερες.το θεμα ειναι πως οι πονοι συνεχιζονταν κ εγω ηπια 2 ponstan και 1 depon σε διαστημα 6 ημερων αλλα αυτο που με τρομαζει ειναι το εξης:δουλευω σε χημικη βιομηχανια κ καποια στιγμη χρησιμοποιηθηκαν στο τμημα εντονα χημικα με αναθυμιασεις.βεβαια ειχα μασκα κ υπηρχε απορροφητηρας αλλα οσο να ναι τα ενιωσα στη μυτη μου για 2-3 λεπτα.λετε να επηρεασει το σπορακι ρε γαμωτο?

Επισης για να παω για χοριακη δεν χρειαζεται να εχω συνταγη γιατρου,ετσι δεν ειναι??κ καθε ποσες μερες πρεπει να διπλασιαζεται η χοριακη??

Διαφημίσεις

Γειά σας, για τις τιμές χοριακής δείτε εδώ: http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Ειναι πιο πιθανο το αρνητικο τεστ να βγει λαθος, παρα το θετικο. Μαλλον δεν ειχε ανιχνευθει η ορμονη. Για το πονσταν δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι ειναι πολυ μικρη η δοση που πηρες. Το ιδιο και για το ντεπον. Την χοριακη εαν σου την γραψει γιατρος ειναι γυρω στα 2 ευρω, αλλιως γυρω στα 10.

Για το εντομοκτονο που λες, καλυτερα να το συζητησεις με τον γιατρο σου. Μπορεις να μαθεις τι εντομοκτονο χρησιμοποιηθηκε και να ρωτησεις την εταιρια για τη ποσοτητα που βλαπτει και τον γιατρο σου για τα περαιτερω. Εγω στην δουλεια που ημουν μεχρι τον 5ο μηνα υπηρχε ενα εντομοκτονο το οποιο ψεκαζε ενα μικρο ποσοστο ανα 10 λεπτα. Απο την εταιρια μου ειπαν οτι η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη για να βλαψει το εμβρυο αλλα γενικως, προσπαθουσα να μην βρισκομαι στο συγκεκριμενο δωματιο και ευτυχως αεριζοταν συνεχως ο χωρος.  Μαλλον ηταν μικρη η εκθεση στην περιπτωση σου (ειχες και μεσα ασφαλειας) και απ'οτι καταλαβα δεν γινεται καθε μερα, οποτε δεν πιστευω να συνεβη κατι. Απλα στη θεση σου, απο δω και περα θα το απεφευγα τελειως.

Αν σου τη γραψει ο γιατρος θα πληρωσεις κανενα 2€,αλλιως 15-20€.κ αθε 2-3μερες διπλασιαζεται.δλδ σε 2μερες τουλ 70%αυξηση

Δ νομιζωνα υπαρχει θεμα με τα χημικα εφοσον τηρουνταν οι κανονες η με τα φαρμακα.στην αρχη της πρωτης μου εγκυμοσυνης ημουν αρρωστη κ επαιρνα ντεπον με μετρο ομως.σιγουρα να τα αναφερεις στο γιατρο σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...