Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είναι ντροπή η δουλειά???

zaxaroulini

Recommended Posts

Δίαιτα??? εγώ νόμιζα ότι μόνο όσες κάθονται σπίτι είναι χοντρές!! Οι εργαζόμενες μανάδες τόσο τρέξιμο που ρίχνουν απορώ που βρίσκουν χρόνο και τρώνε! :rolleyes:

Εγώ που εργάζομαι από το σπίτι τι είμαι, ντεμί ? :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίαιτα??? εγώ νόμιζα ότι μόνο όσες κάθονται σπίτι είναι χοντρές!! Οι εργαζόμενες μανάδες τόσο τρέξιμο που ρίχνουν απορώ που βρίσκουν χρόνο και τρώνε! :rolleyes:

Αααα.... Όχι αυτό είναι μύθος!! Καλή θέληση να υπάρχει και βρίσκεις χρόνο για όλα!! Προσωπικά, βρίσκω πάντα χρόνο για φαγητό!! (για να το φάω εννοώ έτσι... ) :-P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα στη δουλειά φυσικα :) Υπάρχει καλύτερο μέρος; Εγώ μόλις έφαγα μία σοκολάτα (εντάξει με κέρασαν, αλλά και πάλι) και δε χρειάστηκε να τη μοιραστώ και με τρία "σκασμένα" που θα μου άφηναν το περιτύλιγμα :lol:

Αααα.... Όχι αυτό είναι μύθος!! Καλή θέληση να υπάρχει και βρίσκεις χρόνο για όλα!! Προσωπικά, βρίσκω πάντα χρόνο για φαγητό!! (για να το φάω εννοώ έτσι... ) :-P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατάλαβα και εσύ σε δίαιτα δηλαδή.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...