Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόντοι loyalty από μεγάλο super market.

Recommended Posts

Έχω εκνευριστεί απίστευτα με μεγάλη αλυσιδα ελληνικών σούπερ μάρκετ στην οποία δν πρόκειται να ξαναπατησω για να ψωνίσω.Πήγα σήμερα το πρωί για ψώνια γιατί ειχα ήδη στην κάρτα μου 199 πόντους και ηθελα να κάνω 200 για να μου εξαργυρώσουν δωροεπιταγη 6 ευρώ. Στην προηγούμενη αγορα μου από εκεί ειχα αγοράσει 4 λιτρα γάλα και έγραφε στο χαρτί υπόλοιπο πόντων 199.Το θυμάμαι παρα πολυ καλά γιατί μου ειχε κανει εντύπωση και επί κρίμα για 1 πόντο δεν συμπληρωσα να πάρω την δωροεπιταγη.Φτανοντας λοιπόν σημερα στο ταμειο η υπάλληλος μου λέει μόνο το ποσό που πρέπει να πληρώσω.Της λέω οι πόντοι δεν συμπληρώθηκαν αφού ήταν 199.Άρχισε να μου λέει διάφορα ότι μη πω χρησιμοποιεί άλλος την κάρτα και εδώ γράφει ότι είχατε υπόλοιπο 24 πόντους.Εφυγα και είπα πως εννοείται δεν πρόκειται να ξαναψωνισω από το συγκεκριμένο σούπερ μαρκετ.Πως περιμένουν να κρατήσουν τους πελατες με τετοιες απατεωνιές???Μου έφαγαν τα 6 ευρώ που δικαιουμουν γιατι τόσο καιρό από εκεί ψωνιζα κα μάζευα τους πόντους.Δεν περιμένω να βρω πουθενα το δίκιο μου.Κρίμα γιατι μετά μας λένε να στηρίζουμε τα Ελληνικά καταστήματα.Από δω και πέρα ψώνια μόνο από το γνωστό μεγάλο γερμανικό σούπερ μάρκετ....

Διαφημίσεις

Αν πραγματι κάτι εχει γίνει, μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις κάνοντας online εγγραφή της καρτας σου (της bonus card) στο site του σουπερμαρκετ. Μπορείς να δεις αναλυτική λίστα με τις συναλλαγές και τα αντίγραφα των αποδείξεών σου για τις αγορές που εχεις κανει το τελευταίο τρίμηνο. Aν γογλαρεις θα το βρεις.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Αν πραγματι κάτι εχει γίνει, μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις κάνοντας online εγγραφή της καρτας σου (της bonus card) στο site του σουπερμαρκετ. Μπορείς να δεις αναλυτική λίστα με τις συναλλαγές και τα αντίγραφα των αποδείξεών σου για τις αγορές που εχεις κανει το τελευταίο τρίμηνο. Aν γογλαρεις θα το βρεις.

Σε ευχαριστώ πολυ.Θα το ψάξω αν και δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο αναλυτικά στοιχεία με όλες τις συναλλαγές που έχω κάνει.

Αυτό που με θύμωσε περισσότερο ήταν η υπάλληλος που μου επί ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την κάρτα μου.Είναι σοβαροί?Θα χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος την κάρτα μου και δεν θα το ήξερα???

Διαφημίσεις

Δεν εινα ικαι τόσο περίεργη η ερώτηση.

Εμείς με τον άντρα μου έχουμε ο καθενας από μια καρτα με ίδιο νουμερο (αν θυμαμαι καλά, όταν εκδόθηκε η καρτα μου μας εδωσαν μια μεγαλη και 3 μικρές), ετσι όποτε πηγαίνουμε για ψώνια μαζεύουμε πόντους στην ίδια κάρτα ή και εξαργυρώνουμε πόντους. Καποιες φορές παίρνω εγώ τη δωροεπιταγή, κάποιες φορές εκείνος.

Οι συναλλαγές να ξερεις καταγράφονται αναλυτικά στο site, πότε πήγες, πόσους πόντους πήρες, πόσους εχεις συνολικά, πόσους εχεις εξαργυρώσει. Ριξε μια ματιά, δε χανεις τίποτα, ετσι για να σου φύγει και η αμφιβολία.

Δε μου εχει τυχει ποτέ να χάσω πόντους (και μην παρεξηγηθώ, δεν εργάζομαι στον Βασιλόπουλο :D )

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Μήπως καλέ ψώνισε ο άντρας σου με τη δεύτερη καρτούλα;

Από εκεί και πέρα μην δίνεις τόση σημασία στους πόντους... Δίνεις 200 ευρώ για να κερδίσεις 6; Σίγα την προσφορά που έχασες...:rolleyes:

Σοβαρα; κ τι ειναι τοτε;

Βέλγοι το έχουν το σουπερ, απλώς κρατήσαν την παλιά επωνυμία, την "Ελληνική". Το διευκρίνησα απλώς για να μην έχει πρόβλημα να πάει στο γερμανικό σουπερ μάρκετ.

Και συμφωνώ, δίνεις 200 για να πάρεις έξι, σιγά τα οα!

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Δεν ειναι ακριβώς έτσι, ειναι 1 πόντος για καθε 3 ευρώ αγορών.

Όμως σου στελνουν κουπόνια που εκτυπώνεις, και παίρνεις πχ με ενα μπουκάλι γάλα 25 πόντους, με ένα κουτι καφέ 30 πόντους, με ένα κιλό φρούτα 20 ποντους.

Ή εχουν προσφορές στο καταστημα, με καποιο προϊόν 20 πόντους.

Επίσης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μου εστειλαν sms και με 300 ευρώ αγορών μεσα στον μηνα πήρα 4 επιταγές των 6 ευρώ (τις πήρα για τον Ιούλιο και όπου να 'ναι θα τις παρω και για τον Αυγουστο).

Χωρίς τα κουπόνια και τις αλλες προσφορές, δύσκολα μαζεύεις πόντους.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεν ειναι ακριβώς έτσι, ειναι 1 πόντος για καθε 3 ευρώ αγορών.

Όμως σου στελνουν κουπόνια που εκτυπώνεις, και παίρνεις πχ με ενα μπουκάλι γάλα 25 πόντους, με ένα κουτι καφέ 30 πόντους, με ένα κιλό φρούτα 20 ποντους.

Ή εχουν προσφορές στο καταστημα, με καποιο προϊόν 20 πόντους.

Επίσης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μου εστειλαν sms και με 300 ευρώ αγορών μεσα στον μηνα πήρα 4 επιταγές των 6 ευρώ (τις πήρα για τον Ιούλιο και όπου να 'ναι θα τις παρω και για τον Αυγουστο).

Χωρίς τα κουπόνια και τις αλλες προσφορές, δύσκολα μαζεύεις πόντους.

Ακόμα χειρότερα...:D

Αλλά και στα 300ευρώ να πήρες 24, δεν είναι ούτε 10% έχοντας όμως αγοράσει ,ότι προσφορά είχαν και δεν είχαν (=ότι δεν τράβαγε).

Αυτό το λέω πιο πολύ για να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κερδίζουμε τίποτα μαζεύοντας πόντους (από οποιοδήποτε κατάστημα), ενώ στην ουσία αγοράζουμε όλα τα προιόντα υπερτιμημένα. Ας ρίξουν τις τιμές γενικώς και ας μην δίνουν δωροεπιταγές...

Διαφημίσεις

Βασικά πήρα 30 γιατί ειχα συμπληρώσει και τους 200 πόντους.

Συμφωνώ όμως μαζί σου, δεν ειναι αυτά τα ποσά ουσιαστικές εκπτώσεις.

Ειναι απλά ένας τρόπος να σε κάνουν να πηγαίνεις, τα περισσότερα πια μεγάλα καταστήματα (εμπορικά γενικώς, όχι μονο σ/μ) κάνουν τέτοιες προσφορές.

Άλλα (πχ ο Σκλαβενίτης) δίνουν επιστροφή χρηματων κατά τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Οντως το εν λογω ΣΜ δεν ειναι ελληνικο. Ο Σκλαβενιτης πχ, ειναι. Γιατι να πας σε Γερμανικο, δεν το καταλαβα. Για τους ποντους που εχασες απο αλλο ξενο ΣΜ?

Δεν βγαζω νοημα μονο εγω ή το επαθε κι αλλος? :mrgreen:

Επισης συμφωνω με τις παραπανω, το δωρο-καρτα δεν εχει νοημα, αν ετσι κι αλλιως η τιμη ειναι ακριβοτερη απο αλλου. Ας κανουν εκπτωσεις καλυτερα.

Οσο για την καρτα μηπως στο μεταξυ τη χρησιμοποιησε αλλος. Δεν το εχω παθει ποτε και ψωνιζω συνεχεια απο το συγκεκριμενο.

Συμφωνώ και εγώ πάντως! Τι της βγάζουν τις κάρτες αφού αμή τι άλλο και αυτές έχουν ένα μικρό κόστος αντί να κάνουν κάποιες εκπτώσεις σε κάποια προϊόντα, σε είδη πρώτης ανάγκης πχ, όπως και οι διαφημίσεις (που το κόστος τους είναι απίστευτα μεγάλο) αντί για να πληρώνεις για αυτές βάλε εκτπώσεις:mad:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Άλλα (πχ ο Σκλαβενίτης) δίνουν επιστροφή χρηματων κατά τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Απ' όσο ξέρω η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται από τον σκλαβενίτη, γίνεται από την ίδια την τράπεζα. Τι εννοώ... Χρησιμοποιείς την τραπεζική χρεωστική/κάρτα και μαζεύεις κάποιους πόντους που εξαργυρώνονται όχι μόνο στον Σκλαβενίτη αλλά στην Shell, στα Jumbo κοκ. Τα χρήματα δίνονται από την εκάστοτε τράπεζα δεν μου τα κάνει δώρο ο Σκλαβενίτης, αυτός νομίζω μια χαρά τα παίρνει από την τράπεζα.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

Έχω εκνευριστεί απίστευτα με μεγάλη αλυσιδα ελληνικών σούπερ μάρκετ στην οποία δν πρόκειται να ξαναπατησω για να ψωνίσω.Πήγα σήμερα το πρωί για ψώνια γιατί ειχα ήδη στην κάρτα μου 199 πόντους και ηθελα να κάνω 200 για να μου εξαργυρώσουν δωροεπιταγη 6 ευρώ. Στην προηγούμενη αγορα μου από εκεί ειχα αγοράσει 4 λιτρα γάλα και έγραφε στο χαρτί υπόλοιπο πόντων 199.Το θυμάμαι παρα πολυ καλά γιατί μου ειχε κανει εντύπωση και επί κρίμα για 1 πόντο δεν συμπληρωσα να πάρω την δωροεπιταγη.Φτανοντας λοιπόν σημερα στο ταμειο η υπάλληλος μου λέει μόνο το ποσό που πρέπει να πληρώσω.Της λέω οι πόντοι δεν συμπληρώθηκαν αφού ήταν 199.Άρχισε να μου λέει διάφορα ότι μη πω χρησιμοποιεί άλλος την κάρτα και εδώ γράφει ότι είχατε υπόλοιπο 24 πόντους.Εφυγα και είπα πως εννοείται δεν πρόκειται να ξαναψωνισω από το συγκεκριμένο σούπερ μαρκετ.Πως περιμένουν να κρατήσουν τους πελατες με τετοιες απατεωνιές???Μου έφαγαν τα 6 ευρώ που δικαιουμουν γιατι τόσο καιρό από εκεί ψωνιζα κα μάζευα τους πόντους.Δεν περιμένω να βρω πουθενα το δίκιο μου.Κρίμα γιατι μετά μας λένε να στηρίζουμε τα Ελληνικά καταστήματα.Από δω και πέρα ψώνια μόνο από το γνωστό μεγάλο γερμανικό σούπερ μάρκετ....

Καλησπέρα,

Εγώ ψωνίζω μονάχα απο τα συγκεκριμένα μάρκετ γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο ζήτημα.

Κάνε αυτό που σου πρότειναν τα κορίτσια μια εγγραφή στην σελίδα τους,και πας στις αποδείξεις κ στους πόντους μου κ βλέπεις αναλυτικά τις κινήσεις.

Είναι σίγουρο πως θα βγάλεις άκρη με αυτόν τον τρόπο!

rhIYp3.png

Απ' όσο ξέρω η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται από τον σκλαβενίτη, γίνεται από την ίδια την τράπεζα. Τι εννοώ... Χρησιμοποιείς την τραπεζική χρεωστική/κάρτα και μαζεύεις κάποιους πόντους που εξαργυρώνονται όχι μόνο στον Σκλαβενίτη αλλά στην Shell, στα Jumbo κοκ. Τα χρήματα δίνονται από την εκάστοτε τράπεζα δεν μου τα κάνει δώρο ο Σκλαβενίτης, αυτός νομίζω μια χαρά τα παίρνει από την τράπεζα.

Δεν ξερω με ποιους όρους και προυποθεσεις λειτουργεί αυτό το σύστημα, αλλά δε γινεται παντού, μόνο σε συνεργαζόμενα καταστήματα, άρα φανταζομαι θα υπαρχει κάποια συγκεκριμενη συμφωνια της τραπεζας με το κατάστημα. Αλλιώς γιατί να μη δινει την επιστροφή η τραπεζα σε καθε καταστημα που πάμε για ψώνια?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεν ξερω με ποιους όρους και προυποθεσεις λειτουργεί αυτό το σύστημα, αλλά δε γινεται παντού, μόνο σε συνεργαζόμενα καταστήματα, άρα φανταζομαι θα υπαρχει κάποια συγκεκριμενη συμφωνια της τραπεζας με το κατάστημα. Αλλιώς γιατί να μη δινει την επιστροφή η τραπεζα σε καθε καταστημα που πάμε για ψώνια?

Η κάθε τράπεζα κάνει συμφωνίες με κάποια καταστήματα για έξτρα πόντους και για εξαργύρωση. Μαζεύεις πόντους από όλες τις συναλλαγές σου, οπουδήποτε ακόμα και στο Internet Banking. Εξαργυρώνεις σε συγκεκριμένα καταστήματα. Ποιος δίνει τα χρήματα δεν ξέρω γιατί και οι δύο είναι ωφελημένοι (τράπεζες και συμβαλλόμενες επιχειρήσεις).

Καταρχήν οτ σε ρώτησε αν χρησιμοποιεί άλλος την κάρτα δεν είναι να νευριασεις. Σιγά το πράγμα καλέ. Αφού όταν τις βγάζεις σου δινουν2-3. ....

Δεύτερον.:Εγώ πάντως πάντα παίρνω τους πόντους μου γιατί πάντα κοιτάω την κάρτα...πάντα κοιτάω τιμές κ γενικα την απόδειξη ...το χω αυτό..

Τρίτον: Από τα άλλα σούπερ που δεν σου δίνουν τίποτα καλα είναι και τα 6? που σου δίνουν εκεί. (Εχω δίπλα μου και άλλο πολύ μεγάλο σούπερ μάρκετ ψωνίσω κα εκεί μην παρεξηγηθώ όχι μόνο βασιλοπουλο) Οπότε τα άλλα σούπερ δεν σου δίνουν ποτέ τίποτα...οποτε Α μαζεύονται σιγά σιγά πόντους έχει και όποτε μαζευτούν.

Τεταρτον: κάπου διαβασα πιο πάνω ότι με τα κουπόνια που πας στο κιόσκι και εκτυπωνεις και παίρνεις πόντους επιπλέον βάζουν ότι δεν πολυ τραβιέται...... Δεν συμφωνώ σε αυτό...Γιατί δεν σε αναγκάζουν να ψωνίσεις συγκεκριμένη μάρκα τις περισσότερες φορές. Σου λένε πχ 30ποντους με αφορά παγωτού...Η 20 πόντους με αγορά παξιμαδια η φρυγανιές.... Όποτε με αυτό τον τρόπο με συμφέρει (εμένα τουλαχιστον ) Γιατί πχ φρυγανιές θα πάρω ούτος η αλλιώς γιατί να μην πάρω και 20 πόντους παραπάνω? Η γάλα θα πάρω ούτος η αλλιώς γιατί να μην πάρω και άλλους ποντους επιπλέον? ? Εμείς πάντως ψωνίζουμε πολλά και πάμε και στο κιόσκι Όποτε σχεδων πάντα έχουμε στο πορτοφόλι μας μια δωροεπιταγη 6?...

Φυσικά πάω κα στο σούπερ που είναι δίπλα μου..Αλλά αν είνΑι πολλά πράγματα παμε εκεί..Μας σημαίνει γιατί αν πληρώσουμε 100? κα κάτι τα κουπόνια αμέσως παίρνουμε επιταγή ..

Τέλος πάντων η κάθε οικογένεια οπως βολεύεται.

Λιντλ Δεν ψωνίζω ποτέ...Γιατί δεν έχει αυτά που θέλω και αναγκαστικά πάω σε 2 σούπερ μάρκετ.πχγαλα παιδιών γιαουρτάκι παιδιών κλπ κλπ

1ον η ανταμοιβή δεν έχει να κάνει με προσπάθεια, με ακριβότερες τιμές κ.λπ. Οταν ψωνίζεις ξερεις οτι κάποια στιγμή θα έχεις και ένα δώρο, την 6ευρη επιταγή. Μαζεύω πόντους απ τα ψώνια που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, ψωνίζω όποτε πρέπει και μπορώ και δε μου έχει τύχει ποτέ να μη μου δοθούν οι πόντοι που έπρεπε. Αν κάνεις εγγραφή στο σαιτ και βάλεις την κάρτα σου θα δεις αναλυτικά αποδείξεις, κόστος και πόντους.

Εγώ έχω παλιά κάρτα αλλά αν εσύ έχεις καινούργια που μαζί με την κανονική δίνουν και 3 μικρές, μην είσαι καθόλου βέβαιη οτι δεν έχεις χάσει κάποια μικρή και όντως κάποιος άλλος την χρησιμοποιεί.

Καλό για την τσέπη μας είναι να ακολουθούμε πραγματικές προσφορές. Υπάρχουν σουπερ μαρκετ με μαιμου προσφορές καθώς αυξάνουν τις τιμές και στην ουσία πληρώνεις ενδεχομένως ακριβότερα το προϊόν.Ο Βασιλόπουλος αυτό δεν το κάνει. Εγώ ψωνίζω απ όπου θεωρώ οτι οφελούμαι χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα προϊόντα που θέλω να αγοράσω. Για να έχεις πραγματική εικόνα πρέπει να συγκρίνεις τα ίδια προϊόντα. Δουλειά μας είναι να ψάχνουμε αλλά πριν προβούμε σε μεγαλόστομες δηλώσεις καλό είναι να ξερουμε τι λέμε.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

1ον η ανταμοιβή δεν έχει να κάνει με προσπάθεια, με ακριβότερες τιμές κ.λπ. Οταν ψωνίζεις ξερεις οτι κάποια στιγμή θα έχεις και ένα δώρο, την 6ευρη επιταγή. Μαζεύω πόντους απ τα ψώνια που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, ψωνίζω όποτε πρέπει και μπορώ και δε μου έχει τύχει ποτέ να μη μου δοθούν οι πόντοι που έπρεπε. Αν κάνεις εγγραφή στο σαιτ και βάλεις την κάρτα σου θα δεις αναλυτικά αποδείξεις, κόστος και πόντους.

Εγώ έχω παλιά κάρτα αλλά αν εσύ έχεις καινούργια που μαζί με την κανονική δίνουν και 3 μικρές, μην είσαι καθόλου βέβαιη οτι δεν έχεις χάσει κάποια μικρή και όντως κάποιος άλλος την χρησιμοποιεί.

Καλό για την τσέπη μας είναι να ακολουθούμε πραγματικές προσφορές. Υπάρχουν σουπερ μαρκετ με μαιμου προσφορές καθώς αυξάνουν τις τιμές και στην ουσία πληρώνεις ενδεχομένως ακριβότερα το προϊόν.Ο Βασιλόπουλος αυτό δεν το κάνει. Εγώ ψωνίζω απ όπου θεωρώ οτι οφελούμαι χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα προϊόντα που θέλω να αγοράσω. Για να έχεις πραγματική εικόνα πρέπει να συγκρίνεις τα ίδια προϊόντα. Δουλειά μας είναι να ψάχνουμε αλλά πριν προβούμε σε μεγαλόστομες δηλώσεις καλό είναι να ξερουμε τι λέμε.

Εάν για τις μεγαλόστομες δηλώσεις ανεφερεσε σε μενα,δεν θα ανέβαζα το ποστ αν δεν ήμουνα σίγουρη για τα λεγόμενα μου.Εννοείται πως κανενας άλλος δεν χρησιμοποιεί την καρτα μου εκτός από μένα που ψωνίζω για την οικογενεια μου.Τι είναι η κάρτα,καμία πιστωτική να την πάρει κάποιος κρυφά και να πάει να ψωνίσει???Μια καρτα που μαζεύεις πόντους είναι.Και φυσικά θα εκνευριστω όταν δεν μου δίνουν πίσω αυτά που δικαιούμαι.

Και σιγα το ποσό που είπαν καποιες κοπελες παρακάτω,προφανώς τα χρήματα για τον καθ ενα έχουν άλλη αξια.Για μένα 6 ευρώ είναι το γάλα της εβδομαδας για τα παιδια μου.

Και δεν έχω πληρώσει ποτέ με πιστωτική ούτε με καρτα που αναφερθηκε και η προσφορα πόντων από τραπεζικες συναλλαγές.

Την τελευταία φορα που ψωνίσα από το κατάστημα ειχα 199 πόντους και προχθες μου έβγαλε ότι το προηγούμενο υπόλοιπο ήταν 24 πόντοι.Από που εμφανίστηκαν αυτοί οι πόντοι Αφού δεν έχω ψωνίσει ξανα από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ??Σπάνια ψωνίζω από εκεί γιατί αλλού βρίσκω καλύτερες προσφορες.

Και εννοείται πως δεν έβγαλα άκρη με την ιστοσελίδα τους ούτε βρήκα πουθενα να εμφανίζονται αναλυτικα οι αγορες μου και οι πόντοι με την καρτα.

Εάν για τις μεγαλόστομες δηλώσεις ανεφερεσε σε μενα,δεν θα ανέβαζα το ποστ αν δεν ήμουνα σίγουρη για τα λεγόμενα μου.Εννοείται πως κανενας άλλος δεν χρησιμοποιεί την καρτα μου εκτός από μένα που ψωνίζω για την οικογενεια μου.Τι είναι η κάρτα,καμία πιστωτική να την πάρει κάποιος κρυφά και να πάει να ψωνίσει???Μια καρτα που μαζεύεις πόντους είναι.Και φυσικά θα εκνευριστω όταν δεν μου δίνουν πίσω αυτά που δικαιούμαι.

Και σιγα το ποσό που είπαν καποιες κοπελες παρακάτω,προφανώς τα χρήματα για τον καθ ενα έχουν άλλη αξια.Για μένα 6 ευρώ είναι το γάλα της εβδομαδας για τα παιδια μου.

Και δεν έχω πληρώσει ποτέ με πιστωτική ούτε με καρτα που αναφερθηκε και η προσφορα πόντων από τραπεζικες συναλλαγές.

Την τελευταία φορα που ψωνίσα από το κατάστημα ειχα 199 πόντους και προχθες μου έβγαλε ότι το προηγούμενο υπόλοιπο ήταν 24 πόντοι.Από που εμφανίστηκαν αυτοί οι πόντοι Αφού δεν έχω ψωνίσει ξανα από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ??Σπάνια ψωνίζω από εκεί γιατί αλλού βρίσκω καλύτερες προσφορες.

Και εννοείται πως δεν έβγαλα άκρη με την ιστοσελίδα τους ούτε βρήκα πουθενα να εμφανίζονται αναλυτικα οι αγορες μου και οι πόντοι με την καρτα.

Καλησπέρα,

Φαντάζομαι πως στην σελίδα τους ab.gr έφτιαξες προφίλ πελάτη με τα στοιχεία σου αναλυτικά.

Εφόσον είναι σωστά όταν μπαίνεις στην σελίδα με τον κωδικό σου επάνω με έντονα γράμματα έχει το όνομα σου κ σε παρένθεση τους πόντους σου.

Πατάς εκεί και σε πάει στον λογαριασμό σου.

Εκεί έχει ότι πληροφορία χρειάζεσαι,αυτό φαίνεται κ έτσι όπως σου ανοίγει η σελίδα αλλά κ αριστερά κάτω απο το ab plus μου βλέπεις τα πάντα αναλυτικά.

Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη πήγαινε σε ένα κατάστημα στις πληροφορίες τους κ ζήτα να σου πούν τις τελευταίες κινήσεις.

rhIYp3.png

Καλά, όπως νομίζεις. Απλά όταν αποκαλούμε κάποιους απατεώνες, να είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας. Όλες οι υπόλοιπες κοπέλες σου εξήγησαν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Η παρεξήγηση λύθηκε! Πήρα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του σούπερ μάρκετ.

Αρκετα ασχοληθηκαμε με του πουλιού το γάλα!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...