Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Χθες το απόγευμα έστειλε η γυναίκα μου σε μια καφετέρια την κόρη μας 11 χρονων να της πάρει καφέ. Εκείνη την ωρα το προσωπικό δοκίμαζε κάτι κρασιά και Βάλανς και στην κόρη μου να πιεί. Η μικρή δεν ήθελε αλλά της είπαμε πιες δεν πειράζει λίγο είναι και ήπιε όσο της έβαλαν. Μόλις βγήκε απο το μαγαζί είπε στη γυναίκα μου το τι εγινε.Εγώ λόγω δουλειάς το έμαθα αργά το βράδυ. Τι μπορω να κάνω σε τέτοια περιπτωση;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Να μάθεις το παιδί σου να μη πίνει ότι της δίνουν και να μη τη στέλνετε να σας πάρει καφέ. Αυτό για αρχή. Επιπλέον μπορείς να πας να διαμαρτυρηθείς ή ακόμα και να καταγγείλεις που έδωσαν αλκοόλ σε ανήλικο αν και δε νομίζω πως θα βγάλεις άκρη. Ο λόγος ενός παιδιού ενάντια σε έναν ενήλικο χωρίς αποδείξεις.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Θα συμφωνησω...πιο σοβαρο είναι το ότι η μικρη ηπιε αυτό που της εδωσαν παρα το ότι αυτοι της το εδωσαν.Καλα εννοείται ότι κι εγω θα εκανα ένα χαμο στο μαγαζι...και ότι μπορεις να κανεις αλλα από κει και περα συζητα με τη μικρη να καταλαβει τη σοβαροτητα του δικου της λαθος γιατι μπαινετε και στην εφηβεια σιγα σιγα.Τωρα δεν κρυβω πως κι εγω θα στειλω το γιο μου που είναι 5 ετων να μου παραγγειλει καφε η να παει μεσα στην καφετερια να πληρωσει..θα τον επιβλεπω από μακρυα αλλα θα παει μονος του...αυτό δε το θεωρω λαθος.

Χθες το απόγευμα έστειλε η γυναίκα μου σε μια καφετέρια την κόρη μας 11 χρονων να της πάρει καφέ. Εκείνη την ωρα το προσωπικό δοκίμαζε κάτι κρασιά και Βάλανς και στην κόρη μου να πιεί. Η μικρή δεν ήθελε αλλά της είπαμε πιες δεν πειράζει λίγο είναι και ήπιε όσο της έβαλαν. Μόλις βγήκε απο το μαγαζί είπε στη γυναίκα μου το τι εγινε.Εγώ λόγω δουλειάς το έμαθα αργά το βράδυ. Τι μπορω να κάνω σε τέτοια περιπτωση;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η γυναίκα δεν μπήκε εκείνη τη στιγμή μέσα να τους ζητήσει το λόγο;; Τώρα εκ των υστέρων δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός από μία συζήτηση με το παιδί...

Με κάλυψαν όλες οι προλαλήσασες ότι το βασικό θέμα είναι να μάθει το παιδί να μην εμπιστεύεται και να μην παίρνει ό,τι της δίνει ο κάθε άγνωστος (κι εκεί, νομίζω, θα πρέπει να επικεντρωθείτε εσείς ως γονείς), αλλά ειλικρινά, πάνε καλά κι αυτοί στην καφετέρια??? Δίνουν σε ανήλικο (και στην ηλικία που είναι φαινόταν ότι είναι ανήλικο) αλκοόλ!???? Το έχει χάσει ο κόσμος!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...