Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χασατε φιλες από τότε που γινατε μανουλες????

myriam14

Recommended Posts

Κοριτσι το έθεσες πολυ καλά το θεμα"αντιλαμβανομαστε διαφορετικά τη φιλια"Εγω εχω φιλη που με αποκαλει κολλητη.Εντρομη ανακαλυψα οτι μ ου λεει ψεματα ή στην καλυτερη περιπτωση μου λεει ο,τι θελει με δικα της λογια που αποτελουν μερος της αληθειας,ειναι πιεστικη οταν θελει να γινεται η δουλεια της κ δεν αποτελω καθολου προτεραιοττητά της.Τώρα τον τιτλο πώς τον πηρα δεν ξερω κ δεν με αφορα πλεον,προσπαθω να ξεκοψω κ να απομακρυνθω οσο κ να με στεναχωρει αυτο γιατι πλεον δεν ανεχομαι τετοιες συμπεριφορες.

Η δικια σου έχει αλλες φιλες;Πώς ειναι με αυτες;Γιατι η δικια μου όλο μου παραπονιεται πώς την έχουν ξεκοψει 2-3 φιλες που ειχε κ ειμαι η μοναδικη της-υποπτο αυτο σχεδον παντα ,να μην εχει καποιος φιλους.

Τελοσπαντων βλεπω πως το σκεφτεσαι το πραγμα πολυ καλά κ εγω στη θεση σου δεν θα δικαιολογουσα με τιποτα τη φιλη μου που ειναι στην ιδια πολη να χαθει τελειως.Δε λεμε εχουμε ολοι δουλειες,αλλοι περισσοτερες αλλά στην ιδια πολη να μην βλεπεσαι κσθολου συγγνωμη αλλα αυτο κατι σημαινει,ή δεν θελεις ή δεν προσπαθεις οποτε κ τα δυο για σενα εχουν το ιδιο αποτελεσμα.Στρέψου αλλού κ δεξου το αφου εκανες ο,τι μπορουσες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω, ότι για να διατηρηθεί μια φιλία δε χρειάζεται απαραίτητα "φυσική παρουσία". Εγώ το τελευταίο διάστημα και με την έλευση του δεύτερου παιδιού βλέπω πολύ σπανιότερα τους φίλους μου που έχουν ένα ή κανένα παιδί. Όμως, ξέρω, ότι όποτε τους χρειαστώ ή με χρειαστούν θα είμαι εκεί και θα είναι κι εκείνοι. Ξέρω, ότι σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά θα μπορούμε πολύ ευκολότερα να βρεθούμε. Υπάρχουν και φίλες που χάθηκαν αφότου παντρεύτηκα κι έκανα παιδιά και δε με πλήγωσε, γιατί τελικά ήταν πολύ επιφανειακά τα αισθήματα.

Χαρακτηριστικό είναι ο κολλητός μου που βρίσκεται στο εξωτερικό, η γενέτηρά του δεν είναι η Αθήνα και έχουμε να βρεθούμε κοντά 5!!!!!!!!!! χρόνια, όμως όποτε μιλάμε είναι σα να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που βρέθηκαμε τελευταία φορά τετ α τετ.....

Hope μου σε αποκαλεί κολλητή προφανώς λόγω ανασφάλειας εφόσον μου λες πως είχε φίλες που έχασε.σίγουρα είσαι σωστή φίλη και προκειμένου να σε διατηρήσει κοντά της ,σου χαϊδεύει τα αυτακια με τετοιους χαρακτηρισμούς.κολλητός δεν γίνεσαι εν μια νυκτί ,ούτε επειδή ξεμεινες από φιλους οποιος βρίσκεται κοντά σου γίνεται κολλητός σου.χαίρομαι που δεν είσαι αφελής και το αντιλήφθηκες,διαφορετικά θα δενοσουν μαζί της και όταν πια δεν θα σε είχε ανάγκη θα σε απογοητεύε....εγώ προσωπικά τους ανθρώπους με τα παχιά τα λογια τους τσεκαρω δύο φορές!όσο για τη δική μου φιλενάδα,είχε άλλες δύο φίλες,τις οποίες και αυτές έχει καιρό να δει,μόνο που για εκείνες μου κάνει εμένα παράπονα ότι χάθηκαν!!!άβυσσος.....

Καλημέρα mkcm!ειμαι σίγουρη πως αν ο κολλητός ήταν στην ίδια πόλη με σένα δεν θα περνούσε εβδομάδα που να μη βρεθείτε έστω και για ένα μισαωρακι για ένα καφέ στο ποδι έστω στο σπίτι σου με τα δύο σου παιδάκια και όλες τις υποχρεώσεις σου....για να παραμένει κολλητός σου ώντας σε απόσταση σημαίνει πολλά!!!

Καλησπέρα κορίτσια...σας διαβάζω και βλέπω ότι όλες λίγο πολύ περνάμε το ίδιο..Δεν μπορείς να νοιάζεσαι και να τρέχεις για ανθρώπους που όλο σου λένε να κανονίσουμε και όταν τους λες μέρα και τόπο να βρίσκουν εκατόν δικαιολογίες..και δε ζητάμε κάποιον 24 ώρες το 24, απλά κάποιον όταν δεν είμαστε καλά να τον πάρουμε να πάμε μια βόλτα να βγούμε...κάποιον να νοιάζεται ρε φίλε...και να το δείχνει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...σας διαβάζω και βλέπω ότι όλες λίγο πολύ περνάμε το ίδιο..Δεν μπορείς να νοιάζεσαι και να τρέχεις για ανθρώπους που όλο σου λένε να κανονίσουμε και όταν τους λες μέρα και τόπο να βρίσκουν εκατόν δικαιολογίες..και δε ζητάμε κάποιον 24 ώρες το 24, απλά κάποιον όταν δεν είμαστε καλά να τον πάρουμε να πάμε μια βόλτα να βγούμε...κάποιον να νοιάζεται ρε φίλε...και να το δείχνει...

Έτσι ειναι ρε κοριτσι.Δεν ειπαμε κ υπερβολες να τρεχει ο αλλος απο πισω μας αλλα μια ανθρωπινη επαφη-σχέση.Απ ότι βλεπω απ΄τον περιγυρο μου πολλες θελουν να μιλανε-επικοινωνουνε οταν τις βολευει και οταν εχεις εσυ προβλημα/αναγκη εξαφανιζονται.Π.χ φιλη μου λεει να μην παιρνω τηλ να μιλησουμε τα πρωινα κανει δουλειες,το Σαββατο βγαινει για καφε,το απογευμα κοιμαται κ μου εχει δωσει 2-3 ωρες μονο βολικες.Το σεβομαι αλλα καμια φορα μπορει να σκαω κ να θελω να της μιλησω για κατι.Ε, την τελευταια φορα που την πηρα μου την ειπε γιατι σκουπιζε κ δεν μπορουσε να μιλησει ουτε με ρωτησε τι ειχα,τι έγινε.Της απαντησα κ εγω καταλληλως κ δεν ξαναπηρα.Κ να φανταστειτε οτι μου παραπονιεται οτι δεν εχει φιλες.Εμ ,φιλες με προγραμμα ακροασεων δεν γινεται.Μαλλον γιναμε πολυ παρτακηδες ολοι μας κοιταμε να βολεψουμε τις δουλειες μας κ οι σχεσεις πανε πισω γι΄αυτο υπαρχουν τοσα προβληματα σε καθε ειδους σχεση.Όταν το λεω στις φιλες μου μου λενε πως δεν τις καταλαβαινω γιατι αυτες εχουν 2-3 παιδια ,εγω ενα κ αυτες δουλευουν καθε μερα κλπ.Τα αντιλαμβανομαι αυτα αλλά αν δεν μπορεις να βρεθεις με τον αλλο παρε ενα τηλ-πεταξου απο το σπιτι του για ενα γρηγορο καφε,κανονισε μια βολτα το πρωι στο παρκο με τα παιδια υπάρχουν λύσεις αν θελεις να δεις τον αλλο νομιζω.

Να πω και εγώ την άλλη άποψη (της φίλης που διακρητικά... ξεκόβει) ή θα φάω ξύλο;

Έγώ έχω αραιώσει από φίλες μου που από όταν έγιναν "μανούλες" δεν μιλάνε για τίποτε άλλο εκτός από το παιδί τους. Αυτό και πριν αλλά και αφού έκανα παιδί. Επίσης από τις ίδιες φίλες που τις παίρνεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο (ή χειρότερα σε παίρνουν εκείνες) και σου δίνουν να μιλήσεις με το 10μηνών, 2 χρονών κλπ παιδί τους.

Αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι ότι οι μητέρες που δεν δουλεύουν με αυτές που δουλεύουν (και ειδικά απαιτητικά ωράρια) δύσκολο να συμβαδίσουν σε προγράμματα και κέφια. Ακόμα και το ένα μισάωρο την εβδομάδα για καφέ που έγραψε κάποιος παραπάνω, όταν δουλεύω 9 και 10 ώρες την ημέρα, και τρέχω μετά στο παιδί μου και στο σπίτι μου πραγματικά μπορεί να μην μένει χρόνος, δεν είναι δικαιολογία...

Hope τι μου θυμισες τώρα!έχω κάψει φαγητό να μιλαω στο τηλ με την κολλητη μου όταν έχει προβλήματα με την πεθερά της.απαράδεκτο να σου ορίζουν ώρες επικοινωνίας! Που παίρνεις δηλαδή στο ΙΚΑ???!!!ημαρτον Χριστέ μου!οκ όταν δεν μπορώ να μιλήσω το λέω ευγενικά και όταν τελειώσω αυτό που κάνω παίρνω πίσω εγώ.

Less_serious δεν έχεις και άδικο να λέμε και του στραβου το δίκιο! Είναι εκνευριστικο πολύ!παν μέτρον άριστον,αλλά με μια φίλη βρίσκεσαι για να αποφορτιστεις λιγάκι.να πεις μια άλλη κουβέντα βρε παιδί.

Less_serious δεν έχεις και άδικο να λέμε και του στραβου το δίκιο! Είναι εκνευριστικο πολύ!παν μέτρον άριστον,αλλά με μια φίλη βρίσκεσαι για να αποφορτιστεις λιγάκι.να πεις μια άλλη κουβέντα βρε παιδί.

Οι μαμαδες και ειδικα οι μωρομαμαδες παρασύρονται...και αθελα τους καταληγυν να μιλανε για τα μωράκια τους.

Εγω θα θεσω και μια άλλη παραμέτρους που συμβαινει σε μενα.Τα παιδια μου εχουν πολύ μικρη διαφορα ηλικιας...αρα εμαθα να είμαι μονη μου όχι με ένα αλλα με 2 μωρα στην ουσια.Μεχρι να ξεπεταχτουν λοιπον τα πιτσιρικια μου επηξα ...χορτασα μωρουδιλα.Δε μου ελειπε λοιπον να παιζω ένα μωρακι...μαλιστα με κουραζε η σκεψη.Θυμαμαι καποια στιγμη πηγα να δω μια φιλη μου που ειχε γεννησει.Εκεινη θεωρησε ως θα λαχταρουσα να κρατησω αγκαλια το μωρακι της...όπως προφανως λαχταρουσαν οσοι πηγαιναν να τη δουν.Εγω όμως απλα λαχταρουσα να κατσω σε έναν καναπε μια ωρα να πιω ένα καφε,να τα πω μαζι της χωρις να εχω τα πιτσιρικια μου να τρεχουν γυρω γυρω.Δεν ξερω αν μονο εγω το βιωσα αυτό.

Επισης τωρα που τα δικα μου είναι 3 και 5 μου είναι δυσκολο να τα παω σε ένα Σπιτι που δεν υπαρχουν συνομιλικα παιδακια να παιξουν γιατι ξερω ότι δε θα κατσουν φρονιμοι.Αν πχ εχω να παω σε μια φιλη με μωρακι θα προτιμησω να παω μονη μου παρα να παρω και τα αγορια γιατι αι ανω κατω μπορει νακανουν το Σπιτι της από τη βαρεμαρα και θα γκρινιαζουν γιατι δε θα εχουν τι να κανουν.Το να παω όμως μονη μου δε μπορει να γινει και πολύ συχνα. Αυτο όμως η μαμα με το μωρακι δεν το κατανοει...οποτε ισως το αντιλαμβάνεται ότι την κανω περα.

Εννοείται πως αυτά που λεω δε τα λεω για να δικαιολογησω κατι...αλλα είναι νομιζω μια πραγματικοτητα...μαθαίνεις να σκέφτεσαι με βαση την ηλικια των παιδιων σου.Γι αυτό και στο τελος καταληγουμε να κανουμε πιο πολύ παρεα με κοπελες που εχουν συνομιληκα με εμας παιδακια.Δεν είναι φυσιολογικο?Μονο εγω το βλεπω ετσι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια .Νικι μου τι κανεις;Συμφωνω με οσά λες.Αυτο με τις συζητησεις περι παιδιων κ μονο το βιωσα κ εγω.Το εγραψα κ πριν, γεννησαμε με μια φιλη μαζι κ οι συζητησεις ηταν μονο για αυτο για αρκετο διαστημα.Με έπαιρνε κ τηλ να μου πει που εχει ωραια ρουχα,τι εκανε ο δικος της,τι της ειπαν οι φιλες να προσεξουμε ,εσκασα.

Απο μιαηλικια κ μετα οι παρεες αναγκαστικα γινονται με συνομιληκους κ με κριτηριο να παιρνανε καλα κ τα παιδια.Συμφωνω.Κ εγω αυτο κανω.Αλλα κ τις φιλες μου θα τις δω.Όχι καθε μερα αλλα θα προσπαθησω ή τουλαχιστον θα τηλεφωνησω.Οι κολλητοι μας εχουν παιδια του σχολειου κ το Σκ εχουν δραστηριοτητες.Δεν τους βλεπουμε πολυ αλλα θα παμε μια συντομη επισκεψη την Παρασκευη πχ για ενα γεια ή θα παρω τηλ να δω τι κανουν.

less serious δικιο εχεις καθημερινα ειναι πολυ δυσκολα οταν δουλευεις πολυ αλλα ΣΚ;Εστω ενα ,δεν εχεις καθολου χρονου;Νομιζω οτι χρειαζεται ισορροπια για να ειμαστε καλα.Φυσικα προτεραιοτητα τα παιδια αλλα κ ο εαυτο μας εχει αναγκες για να ειναι όλοι καλα στο σπιτι πρεπει πρωτα η μαμα να ειναι καλα.

Νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι και πρακτικοί οι λόγοι. Με τις περισσότερες φίλες μου έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Άλλες ώρες δουλεύω εγώ, άλλες εκείνες και κατ' επέκταση άλλο πρόγραμμα έχουν τα δικά μου παιδιά, άλλο τα δικά τους. Εγώ π.χ. δουλεύω 8 - 2 (τώρα με το μειωμένο) και κανονικά 8 - 3, ενώ οι φίλες μου δουλεύουν 9 - 5 και 10 - 6. Εμένα η δουλειά είναι 20 λεπτά από το σπίτι, ενώ εκείνες θέλουν 1 και 1,5 ώρα να γυρίσουν από τις δουλειές τους. Οπότε γυρίζουν σπίτι 6.30 - 7.30 η ώρα και είναι κατά τις 8 ελεύθερες να βρεθούμε, εγώ εκείνη την ώρα κοιμίζω τα παιδιά γιατί νυστάζουν (φυσικό αφού τα ξυπνάω από τις 6 - 6.30 το πρωί να τα ετοιμάσω να φύγουμε). Το Σ/Κ οι περισσότερες θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας, όλο και κανένα πάρτυ θα προκύψει, καμία γιορτή, καμία ίωση των μικρών....Άντα να βρεθείς.....

Εγώ πρόσεχα πολύ να μην μιλάω συνέχεια για τα παιδιά... Αλλά με ενοχλούσε που κάποιες έφταναν στο άλλο άκρο και δεν έμπαιναν καν στον κόπο να ρωτήσουν "τα παιδιά τι κάνουν;"..:roll:

Επίσης αυτό με τα ωράρια είναι ένα θέμα. Αλλά αν υπάρχει καλή θέληση βρίσκεις τρόπο έστω μια φορά στο τόσο κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις.

less serious δικιο εχεις καθημερινα ειναι πολυ δυσκολα οταν δουλευεις πολυ αλλα ΣΚ;Εστω ενα ,δεν εχεις καθολου χρονου;Νομιζω οτι χρειαζεται ισορροπια για να ειμαστε καλα.Φυσικα προτεραιοτητα τα παιδια αλλα κ ο εαυτο μας εχει αναγκες για να ειναι όλοι καλα στο σπιτι πρεπει πρωτα η μαμα να ειναι καλα.

Φυσικά και προσπαθώ να βρω χρόνο το ΣΚ, έστω ένα ΣΚ. Νομίζεις εγώ δεν θέλω να δω τις φίλες μου;

Εξαρτάται όμως από πολλά και κυρίως από τις βοήθειες που έχει η κάθε μία.

Εγώ πχ δεν έχω πεθερικά και οι δικοί μου είναι εντελώς κουκουρούκου, δεν μου κρατάνε καθόλου εύκολα το παιδί. Όλο κάτι γίνεται, έχουν υποχρεώσεις, είναι κρυωμένοι, ή απλά χρειάζομαι να μου το κρατήσουν για να κάνω κάτι άλλο που δεν σηκώνει αναβολή.

Πρώτα απ' όλα εγώ πιέζομαι που δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου, πίστεψέ με.

Και το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι να έχω φίλες που προσπαθούν να με γεμίσουν ενοχές που δεν τις βλέπω. Sorry girls, σας πρόλαβαν άλλοι. Έχω ήδη ενοχές που δεν αφιερώνω όσο χρόνο θέλουν τα αφεντικά μου στη δουλειά μου, όσο χρόνο θα ήθελα στο παιδί μου, όσο χρόνο θα ήθελα στον άντρα μου, στο σπίτι μου ή στους γονείς μου.

Οι φίλες μου (οι πραγματικές) καταλαβαίνουν ότι περνάω ζόρικα τώρα, ξέρουν ότι τις αγαπάω και κάνουν υπομονή όπως αντίστοιχα κάνω και εγώ όταν αυτές δεν μπορούσαν για κάποιο λόγο στο παρελθόν. Δεν θα κρατήσει για πάντα αυτή η φάση.

Είναι και ο χειμώνας που τα κάνει όλα πιο δύσκολα. Το περασμένο Σάββατο είχαμε κανονίσει για καφέ με μια παρέα και δεν βρήκαμε πουθενά να καθήσουμε που δεν κάπνιζαν. Ε, καταλήξαμε οι άλλοι (με τον άντρα μου) να πίνουν καφέ και εγώ επί μιάμιση ώρα να σουλατσάρω με το καρότσι. Μου άρεσε; Όχι εννοείται. Αλλά είπαμε, θα περάσει (ελπίζω)

Εγώ πρόσεχα πολύ να μην μιλάω συνέχεια για τα παιδιά... Αλλά με ενοχλούσε που κάποιες έφταναν στο άλλο άκρο και δεν έμπαιναν καν στον κόπο να ρωτήσουν "τα παιδιά τι κάνουν;"..:roll:

Επίσης αυτό με τα ωράρια είναι ένα θέμα. Αλλά αν υπάρχει καλή θέληση βρίσκεις τρόπο έστω μια φορά στο τόσο κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις.

αυτό πιστεύω και εγώ.. έχω 3 πιτσιρίκια και εργάζομαι.. παρόλα αυτά χρόνο θα βρω για τις κολλητές μου.. έστω και 12 το βράδυ να τα πουμε στο τηλέφωνο, έστω για ένα καφέ στα όρθια που λένε....

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια,οσο διαβάζω τα μηνύματα σας άλλο τόσο πειθομαι ότι δεν με απογοητεύει αδίκως ή συμπεριφορά της κολλητης μου.όλες βλέπω έχετε τις υποχρεώσεις σας,με δουλειές,άλλες και με τρία παιδιά,χωρίς βοήθεια όμως οι περισσότερες καταλαβαίνω ότι αφιερωνετε χρόνο και στους φίλους σας.δεν είναι αγγαρεία η φιλία.

Κορίτσια,οσο διαβάζω τα μηνύματα σας άλλο τόσο πειθομαι ότι δεν με απογοητεύει αδίκως ή συμπεριφορά της κολλητης μου.όλες βλέπω έχετε τις υποχρεώσεις σας,με δουλειές,άλλες και με τρία παιδιά,χωρίς βοήθεια όμως οι περισσότερες καταλαβαίνω ότι αφιερωνετε χρόνο και στους φίλους σας.δεν είναι αγγαρεία η φιλία.

εγώ θα σου ελεγα να το συζητήσεις μαζί της... μπορεί να είναι από το πιο απλό (π.χ. δεν έχει χρόνο) μέχρι το πιο περίεργο... π.χ. να έχει παρεξηγηθεί από κάτι... δεν μπορεί να είναι όλο άρρωστο το παιδί της.. γράφεις ότι δεν ήρθε ούτε στη γιορτή.. άρα μήπως έχει συμβεί κάτι??

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Επίσης έχω και ακόμη ένα θέμα....αρκετά σοβαρό. Με την κολλητή μου,από μικρές είχαμε πει ότι θα παντρέψει ή μια την αλλη.τα πράγματα ήρθαν με λίγο διαφορετική σειρά,προέκυψαν οι εγκυμοσύνες μας,ακολούθησαν οι πολιτικοί γάμοι,στο δικό της "κουμπάρα " ήμουν εγώ και μετά οι βαφτίσεις των μωρών μας,της βάφτισα και το κοριτσάκι....οι σχέσεις μας είναι αυτές που σας γράφω ανοίγοντας και το θέμα εδώ.το πρόβλημα είναι ότι σκέφτεται να κάνει και θρησκευτικό γάμο.εγώ αφενός δεν ειμαι και στη καλύτερη οικονομική μου φάση και αφετέρου ειλικρινά σας το λέω έχω ξενερωσει...φοβάμαι όμως πως αν της το αρνηθω οι σχέσεις μας θα γίνουν χειρότερες...

Επίσης έχω και ακόμη ένα θέμα....αρκετά σοβαρό. Με την κολλητή μου,από μικρές είχαμε πει ότι θα παντρέψει ή μια την αλλη.τα πράγματα ήρθαν με λίγο διαφορετική σειρά,προέκυψαν οι εγκυμοσύνες μας,ακολούθησαν οι πολιτικοί γάμοι,στο δικό της "κουμπάρα " ήμουν εγώ και μετά οι βαφτίσεις των μωρών μας,της βάφτισα και το κοριτσάκι....οι σχέσεις μας είναι αυτές που σας γράφω ανοίγοντας και το θέμα εδώ.το πρόβλημα είναι ότι σκέφτεται να κάνει και θρησκευτικό γάμο.εγώ αφενός δεν ειμαι και στη καλύτερη οικονομική μου φάση και αφετέρου ειλικρινά σας το λέω έχω ξενερωσει...φοβάμαι όμως πως αν της το αρνηθω οι σχέσεις μας θα γίνουν χειρότερες...

εγώ πιστεύω πως άσχετα με το τι λέγατε μικρές, κουμπάρα θα πρέπει να κάνεις κάποιον που αν μη τι άλλο είσαστε πολύ κοντά.. εδώ λες ότι έχετε χαθεί, οπότε μία ευγενική άρνηση από μέρους σου δεν είναι κακό... δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά έτσι όπως τα γράφεις δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει βρει άλλη κουμπάρα.. από την άλλη ότι και να γίνει το οικονομικό από μόνο του είναι αρκετό να αρνηθείς.. όπως σου είπα μία κουβέντα θεωρώ πως πρέπει να την κάνετε αμα την θες στη ζωή σου...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Mama 3,το έχουμε συζητήσει,δυστυχώς δεν αλλάζει το πράγμα. Βαριέται,έχει άλλες προτεραιότητες, δεν ξέρω....πάντως κάθε φορά δείχνει μετανιωμένη και μετά επιστρέφει στην ίδια συμπεριφορά.προβλήματα ιδιαίτερα δεν έχει.σε αυτό το κομμάτι ειναι χείμαρρος,θα μου είχε αναλύσει ολα της τα προβλήματα,τηλεφωνικώς πάντα έτσι...απλως νομίζω βαριέται,και ίσως με θεωρεί και δεδομένη.

Mama 3,το έχουμε συζητήσει,δυστυχώς δεν αλλάζει το πράγμα. Βαριέται,έχει άλλες προτεραιότητες, δεν ξέρω....πάντως κάθε φορά δείχνει μετανιωμένη και μετά επιστρέφει στην ίδια συμπεριφορά.προβλήματα ιδιαίτερα δεν έχει.σε αυτό το κομμάτι ειναι χείμαρρος,θα μου είχε αναλύσει ολα της τα προβλήματα,τηλεφωνικώς πάντα έτσι...απλως νομίζω βαριέται,και ίσως με θεωρεί και δεδομένη.

δεν θυμάμαι εάν η φίλη σου δουλεύει... αμα δουλεύει μπορεί όντως να γυρνά στο σπίτι και να βαριέται.. 2 παιδιά έχει? σε κάθε περίπτωση ότι και να συμβαίνει ένα τηλ. θα μπορούσε να σου το κάνει να δει τι κανεις, να σου δείξει το ενδιαφέρον σου.. εγώ το βράδυ κουτουλάω, θέλω να πέσω να ξεραθώ, έχω 3 αγόρια (αυτό και μόνο τα λέει όλα) και έχω την κολλητή να μου λέει τα γκομενικά της στις 12 τα μεσάνυχτα και γιατί της είπε αυτό ο λεγάμενος και μήπως να εννοούσε κάτι άλλο (ξέρεις αυτά που λέγαμε στα 15)..

σου λέω παντως βγες για ένα καφέ οι 2 σας (χωρίς παιδιά) να το λύσετε.. κρίμα είναι να χαθείτε αμα θέλετε να κρατήσετε επαφή...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Δουλεύει,έχει ένα κοριτσάκι συνομηλικο με τη δική μου αλλά ζει με τη μητέρα της.βοήθεια συνεχής,καθότι συμμετέχει και ή πεθερά καθημερινώς.φαγητό,πλύσιμο,σίδερο τα ψιλοβρισκει έτοιμα.ο σύζυγος της εργάζεται εκτός Μακεδονίας,οπότε έρχεται μια φορά το 2μηνο για κανένα 15ημερο,οδηγεί κιόλας ή φίλη μου....ομως προτιμαει να πάω εγώ,να προτείνω εγώ καμία βόλτα,αυτή fb και άιντε το πολύ κανένα τηλ.μονο όταν έρχεται ο άντρας της ψιλοβρισκομαστε όλοι μαζί,γιατί εκείνος βαριέται μέσα...

Δουλεύει,έχει ένα κοριτσάκι συνομηλικο με τη δική μου αλλά ζει με τη μητέρα της.βοήθεια συνεχής,καθότι συμμετέχει και ή πεθερά καθημερινώς.φαγητό,πλύσιμο,σίδερο τα ψιλοβρισκει έτοιμα.ο σύζυγος της εργάζεται εκτός Μακεδονίας,οπότε έρχεται μια φορά το 2μηνο για κανένα 15ημερο,οδηγεί κιόλας ή φίλη μου....ομως προτιμαει να πάω εγώ,να προτείνω εγώ καμία βόλτα,αυτή fb και άιντε το πολύ κανένα τηλ.μονο όταν έρχεται ο άντρας της ψιλοβρισκομαστε όλοι μαζί,γιατί εκείνος βαριέται μέσα...

άρα μπορεί να έχει βολευτεί με αυτό και να μην θέλει να ξεκουνηθεί ... μπορεί να μην έχει καταλάβει καν οτι σε πειράζει .. οπότε καλύτερα συζήτησέ το μαζί της...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Μηπως δε θελει να βγαινει όταν λειπει ο άνδρας της;(για να μη λενε τα πεθερικα πού γυρναει κ τέτοια;Το σκεφτηκες αυτο;)Εγω παντως θα σου ελεγα να κανεις αλλη μια προσπαθεια να την παρεις τηλ κ να της πεις"φιλεναδα δεν ξερω τι θα κανεις,μεσα στο επομενο 3μερο θα παμε οι δυο μας για καφε θελω να σου μιλησω"Δεν θα ερθει;Κ εκει να της πεις αυτα που μας λες,να της εξηγησεις δηλ κ να της δειξεις πώς χαθηκατε κ αν πατε ετσι θα ξεκοψετε εκ των πραγματων"

Αυτη τώρα εγινε ετσι;Παλια πώς ηταν,πριν το παιδι;Η σχεση σας,μιλουσατε ,βγαινατε,επικοινωνουσατε;Αν συνεχισει να ειναι ετσι κ δεδομενου κ του οικονομικου σου ουτε να το σκεφτεις για κουμπαρια.

Κοριτσια θελω να ρωτησω τις υπολοιπες που λετε πως δεν εχετε καθολου ωρα κλπ εσεις πώς ξεσκατε;Δεν βρισκετε καθολου χρονο για τον εαυτο σας;Πραγματικα αυτο πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...