Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Κορίτσια, αυτό το VUP baby που διαφημίζεται εδώ μέσα το έχουμε δοκιμάσει; Παρήγγειλα το beabaki από το allobebe και μετά είδα οτι το έχει και αυτός με 10% έκπτωση!... Μαμακία (και έχει και τη τσάντα που στους άλλους έχει τελειώσει...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμένα μου απάντησαν μέσω paypal αυτο:

Thank you for your enquiry regarding your 5.00e delivery. Can you please close this dispute and re raise as a not as described claim to ensure refund will be raised to your PayPal account. Thank you for your co-operation.

τι κάνω?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κορίτσια, αυτό το VUP baby που διαφημίζεται εδώ μέσα το έχουμε δοκιμάσει; Παρήγγειλα το beabaki από το allobebe και μετά είδα οτι το έχει και αυτός με 10% έκπτωση!... Μαμακία (και έχει και τη τσάντα που στους άλλους έχει τελειώσει...)

για ποση διαφορα μιλαμε?εκπτωτικο κωδικο στο allobebe εβαλες ε?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Thank you for your enquiry regarding your 5.00e delivery. Can you please close this dispute and re raise as a not as described claim to ensure refund will be raised to your PayPal account. Thank you for your co-operation.

τι κάνω?

Εγώ νομίζω ότι ζητάνε να κλείσουμε ΠΡΩΤΕΣ εμείς την υπόθεση για να επιστρέψουν τα λεφτά.

Στο paypal όμως λέει ξεκάθαρα ότι για οποιαδήποτε διαφορά μας με τον πωλητή πρέπει πρώτα αυτός να μας επιστρέψει χρήματα και μετά να κλείσουμε την υπόθεση, αφού μετά δεν μπορούμε να την ξανανοίξουμε.

Εγώ τους έστειλα ένα ευγενικό μήνυμα "με πολύ χαρά θα κλείσω την υπόθεση όταν εμφανιστεί η επιστροφή στο λογαριασμό μου";)

Έχω προπληρωμένη Κύπρου και τη φορτίζω μερικές φορές με ebanking.

Πληρώνω και το 1 ευρώ για το φόρτισμά της και κάτι, δε θυμάμαι πόσο, στην άλλη τράπεζα για τη συναλλαγή. Όχι μόνο δεν γλυτώνεις τίποτα λοιπόν αλλά πληρώνεις και την άλλη τράπεζα.

καλημέρα...

εννοουσα να ειναι σε ιδια τραπεζα, αλλα αμα μου λες οτι ακομα κ ετσι χρεωνει το 1 ευρω τι να πω...

θα ψαξω να δω μηπως συμφερει να γινει κατι αλλο τοτε.

ειναι κοροιδια να χρεωνουν 1 ευρω μονο κ μονο για να την φορτισεις!

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Μου ήρθε η απάντηση του littlewoods για το case που άνοιξα στο paypal, σχετικά με το θέμα των 5 ευρώ.

Please accept my apologies for any inconvenience caused due to an online system error whilst placing your order.

I can confirm that as a result of your contact with Littlewoods Europe, we can only arrange a refund of the 5.00e once you close your dispute and re raise it as a not as described claim within PayPal.

Μου λέει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα αφού κλείσω την υπόθεση?

Αυτό το re raise it..........κλπ, τι σημαίνει?

Σου λέει να κλείσεις το dispute και να ανοίξεις re raise it as a not as described clain within Paypal.

Λογικά κάπου θα υπάρχει αυτή η επιλογή. Για ψάξε το λίγο γιατί σχολάω τώρα και δεν προλαβαίνω να δω.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

1)Αυτές δεν ειναι οι ιδιες με αυτη στο εβαυ;

εχουν και καλητερη τιμη!!!

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-LeXpress-Espresso-Coffee/dp/B0001IX00I/ref=sr_1_11?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1302183283&sr=1-11

http://www.amazon.co.uk/Kitchen-LeXpress-classico-Express-Coffee/dp/B0001IX00S/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1302183283&sr=1-4

2)Μου αρέσει πολύ το iceberg και βαρέθηκα να το πληρώνω πανάκριβο στο super market,ετσι πριν 1 μηνα πήρα αυτα τα σποράκια http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230591374638&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

τα έδοσα στην μάνα μου να τα βάλει στον κήπο και σήμερα μου είπε οτι φυτρόσαν πολύ καλα!:-D

της πήρα κι αλλα σποράκια και περιμένω εντυπώσεις.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

1)

Μου αρέσει πολύ το iceberg και βαρέθηκα να το πληρώνω πανάκριβο στο super market,ετσι πριν 1 μηνα πήρα αυτα τα σποράκια http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230591374638&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

τα έδοσα στην μάνα μου να τα βάλει στον κήπο και σήμερα μου είπε οτι φυτρόσαν πολύ καλα!:-D

της πήρα κι αλλα σποράκια και περιμένω εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το ebay που μας βοηθάει στο να επιστρέψουμε στη φύση!!!!!

Μαμάτο!!!!

αν θα πάρεις τα γυαλιά από το swimbabes τότε νομίζω ότι συμφέρει να τα πάρεις και τα 2 από εκεί (εγώ έτσι είχα κάνει πέρσι) ρώτησε τους βέβαια πρώτα την τιμή των μεταφορικών για αυτά τα 2 αντικείμενα

Κορίτσια, ξαναρώτησα (ageούλα μου γλυκιά σλουρπ σλουρπ) τα γυαλιά αυτά για τα παιδιά, έχουν καλό ποιοτικώς γυαλί?

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

ναι καλέ είπαμε, έχουν καλό φακό λέμε! Χτυπάτα αλύπητα! τώρα όσον αφορά την εσπρέσιέρά δεν νομίζω ότι κάνατε καλή επιλογή... Είχα τέτοια παλιά, πήρα μια γνωστής μάρκας από το κουκσοπ αλλά μπα...! Δίκη μου γνώμη πάντα δεν κάνει καλό εσπρέσο , ούτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με τον καφέ της καφετέριας κ ούτε με των άλλων μηχανών όπως την νέσπρέσο , κ αυτό σας το λέω γιατι είχα στην κατοχή μου κ τα τέσσερα μηχανήματα, κ τα μικρά αυτα, κ μια νέσπρέσο μηχανή κ της ντόλτσε . Καμία σχέση μακράν όσο καλό κ ακριβό χαρμάνι κ αν αγόρασα.

Φοβερές οι κατσαρόλες της ΤΕFAL. Αν δεν είχα βάλει στόχο στα βάθη του μυαλού μου να πάρω AMC θα της έπαιρνα κι εγώ.

Πάντως επειδή έχω την γκριλιέρα κυριολεκτικά είναι όλα τα λεφτά. Μπριζολίτσες και ψαράκια, μανιτάρια, όλα εκεί τα ψήνω.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια, ξαναρώτησα (ageούλα μου γλυκιά σλουρπ σλουρπ) τα γυαλιά αυτά για τα παιδιά, έχουν καλό ποιοτικώς γυαλί?

κοριτσάρα μου ξαναπάντησα σελίς 473 νομίζω :lol::lol:

δές εδώ

http://www.julbousa.com/lenses/

γράφει :And dark lenses such as Julboʼs category 4 lenses for minimal visible light transmission (only 5%) το πρώτο σχόλιο της κόρης μου όταν τα φόρεσε ήταν......... μαμά νύχτωσε :lol::lol: πραγματικά είναι πολύ σκούρα

http://www.safbaby.com/product-review-julbo-looping-sunglasses-for-baby-and-toddler

http://www.usatoday.com/news/health/child/2002-06-14-sunglasses.htm

αν θα κάνεις ένα γκουγλάρισμα τα ίδια θα βρείς, πέρσι που το είχα κοιτάξει για την δικιά μου, ήταν το καλλίτερο σε σχέση ποιότητας τιμής που μπόρεσα να βρώ η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται σε γυαλιά για outdoor καταστάσεις και την ήξερα από φίλους ορειβάτες, σπηλαιολόγους;)

edit

Φοβερές οι κατσαρόλες της ΤΕFAL. Αν δεν είχα βάλει στόχο στα βάθη του μυαλού μου να πάρω AMC θα της έπαιρνα κι εγώ.

Πάντως επειδή έχω την γκριλιέρα κυριολεκτικά είναι όλα τα λεφτά. Μπριζολίτσες και ψαράκια, μανιτάρια, όλα εκεί τα ψήνω.

επειδή με ενδιαφέρει το θέμα αλλά βαριέμαι όλη την διαδικασία με την ντιλερ αν βρείς άκρη πές μου να το έχω και εγώ υπόψη

πάντως παλαίοτερα που το είχα ψάξει λίγο δεν κατάφερα να βρω κάτι νομίζω ότι και αυτοί λειτουργούν όπως η **** λέγεται η εταιρεία με τα καλλυντικά ?? σε όλο τον κόσμο δεν είναι με ντιλερ ?? ή κάνω λάθος ??

Τες πάντων η πεθερά έχει όλο το μεγάλο σετ αγορασμένο προ 35 ετίας και παρότι το χρησιμοποιεί τα μάλα είναι σαν καινούργιο

εγώ έχω αγοράσει 1 κατσαρόλα και ένα τηγάνι και οφείλω να ομολογήσω παρότι στην αρχή γκρίνιαζα για το ποσό δεν το μετάνιωσα, ιδίως την κατσαρόλα την χρησιμοποιώ κάθε μέρα για το μαγείρεμα για τα λαχανικο τέτοια φαγητά είναι τέλεια !!!

Κορίτσια για πείτε μου κάτι αν τα λέω σωστά. Μπαίνω στο κεντρικό κατάστημα της crocks.

Αμερική απο οτι βλέπω. Γράφει για δωρεάν μεταφ πάνω απο 65 δολλάρια. Λέτε οτι με την εγγραφή έχω 20 τοισ εκατό έκπτωση. ψωνίζω 70 δολ για παράδειγμα πράγματα. και έχουμε και λέμε 70 δολ δηλαδή 49 ευρώ σήμερα. βγάλε το 20 τοισ εκατό πάμε στα 39-40 ευρώ. και αυτά θα έρθουν χωρίς μεταφορικα΄? ή κάνω κάτι λάθοσ?

κοριτσάρα μου ξαναπάντησα σελίς 473 νομίζω :lol::lol:

δές εδώ

http://www.julbousa.com/lenses/

γράφει :And dark lenses such as Julboʼs category 4 lenses for minimal visible light transmission (only 5%) το πρώτο σχόλιο της κόρης μου όταν τα φόρεσε ήταν......... μαμά νύχτωσε :lol::lol: πραγματικά είναι πολύ σκούρα

http://www.safbaby.com/product-review-julbo-looping-sunglasses-for-baby-and-toddler

http://www.usatoday.com/news/health/child/2002-06-14-sunglasses.htm

αν θα κάνεις ένα γκουγλάρισμα τα ίδια θα βρείς, πέρσι που το είχα κοιτάξει για την δικιά μου, ήταν το καλλίτερο σε σχέση ποιότητας τιμής που μπόρεσα να βρώ η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται σε γυαλιά για outdoor καταστάσεις και την ήξερα από φίλους ορειβάτες, σπηλαιολόγους;)

ναι καλέ είπαμε, έχουν καλό φακό λέμε! Χτυπάτα αλύπητα! τώρα όσον αφορά την εσπρέσιέρά δεν νομίζω ότι κάνατε καλή επιλογή... Είχα τέτοια παλιά, πήρα μια γνωστής μάρκας από το κουκσοπ αλλά μπα...! Δίκη μου γνώμη πάντα δεν κάνει καλό εσπρέσο , ούτε για πλάκα δεν συγκρίνεται με τον καφέ της καφετέριας κ ούτε με των άλλων μηχανών όπως την νέσπρέσο , κ αυτό σας το λέω γιατι είχα στην κατοχή μου κ τα τέσσερα μηχανήματα, κ τα μικρά αυτα, κ μια νέσπρέσο μηχανή κ της ντόλτσε . Καμία σχέση μακράν όσο καλό κ ακριβό χαρμάνι κ αν αγόρασα.

Χίλια ευχαριστώ και συγγνώμη:oops:

Αλλά, εχθές μέχρι τις 01:00 έβαφα τα μαλλιά μου, τα οποία έκανα σαν τον πωπό της μαϊμούς (εχμ...αυτός νομίζω ότι είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή...) και σήμερα ψάχνω απεγνωσμένα άτομο για τα μωρά και κομμωτήριο, είμαι σε κατάσταση αλλοφροσύνης.

Λοιπόν, πρέπει να ψάξουμε και σάιτ με συμβουλές για βαφή μαλλιών:-P

Καταραμένη κρίση!!!!!!

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια για πείτε μου κάτι αν τα λέω σωστά. Μπαίνω στο κεντρικό κατάστημα της crocks.

Αμερική απο οτι βλέπω. Γράφει για δωρεάν μεταφ πάνω απο 65 δολλάρια. Λέτε οτι με την εγγραφή έχω 20 τοισ εκατό έκπτωση. ψωνίζω 70 δολ για παράδειγμα πράγματα. και έχουμε και λέμε 70 δολ δηλαδή 49 ευρώ σήμερα. βγάλε το 20 τοισ εκατό πάμε στα 39-40 ευρώ. και αυτά θα έρθουν χωρίς μεταφορικα΄? ή κάνω κάτι λάθοσ?

λάθος κροκς στο eu πρέπει να μπείς

Το έγραψα μόλις χθες, μια σελίδα πίσω. το σαΐτ είναι το http://www.crocs.eu για ευρώπη. Οι τιμές είναι σε ευρώ κ τα μεταφορικά είναι 9,99ευρώ ανεξαρτήτως πόσα ζευγάρια θα αγοράσεις. Έρχονται ελλάδα με ελτα κ δίνουν κ νούμερο αποστολής για να δεις που είναι το δέμα σου

Βρε κοριτσια γιατι ο αμαζονος εχει τοσες πολλες πιπιλιες με σιλικονη και με καουτσουκ εχει καμια 10ρια και πολλες λεω και ειναι και κακασχημες??? Εχει βγει καμια ερευνα κατα του καουτσουκ και δεν το εχω παρει πρεφα???

Σημερα ηρθαν και τα umi τα παπουτσακια που τα ειχα πλερωσει απο τις 24/03...στις 02/04 τα ειχε στειλει η τυπισσα...φυσικα και πηρε ουδετερο feedback, το αρνητικο το γλυτωσε γιατι τα παπα ειναι γλυκα (thanks Age!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

τι κάνω?

Εγώ νομίζω ότι ζητάνε να κλείσουμε ΠΡΩΤΕΣ εμείς την υπόθεση για να επιστρέψουν τα λεφτά.

Στο paypal όμως λέει ξεκάθαρα ότι για οποιαδήποτε διαφορά μας με τον πωλητή πρέπει πρώτα αυτός να μας επιστρέψει χρήματα και μετά να κλείσουμε την υπόθεση, αφού μετά δεν μπορούμε να την ξανανοίξουμε.

Εγώ τους έστειλα ένα ευγενικό μήνυμα "με πολύ χαρά θα κλείσω την υπόθεση όταν εμφανιστεί η επιστροφή στο λογαριασμό μου";)

Αν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή όπως λέει η Ελευθερία, μου ακούγεται ψιλοεκβιασμός. Κλείστε την υπόθεση εσείς για να επιστρέψουμε τα αχρεωστήτως εισπραχθέντα εμείς..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ανοιξα κι εγω case στο paypal για τα littlewoods... αφου μου στειλαν και εμενα το γνωστo mail να απευθυνθω στο paypal...εκανα και ενα copy&paste και αστους να βρουνε ακρη!!!!! Μα κι αυτοι οι Αγγλοι για μια ακομη φορα επιβεβαιωνουν τη φημη τους!!! Τοσος κοσμος τους λεει οτι εχει γινει λαθος, γνωριζουν και οι ιδιοι οτι υπηρχε προβλημα με τον κωδικο αλλα εκει, να επιμεινουν στη μακακια τους....:evil::evil:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Απολύτως σωστή σε βρίσκω, είναι πράγματι uggly αυτοί οι Άγγλοι ............:mad::x:x

(ναι, βρήκα πως να βάζω εμοτικονς, χι, χι, χι, χι, χι):-D:-P:rolleyes::rolleyes::-D:-P:rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλησπερα σε ολους!!!

Σας παρακολουθω οσο πιο πολυ μπορω(χρονος για να γραψω δυστυχως δεν παιζει)γιατι οι τιμες στην Ελλαδιτσα μας

δεν παιζονται πλεον.Ειστε πραγματικα απιστευτες!!!

Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα παιδικο καθισματακι,ειμαι αναμεσα στο maxi cosi xp και το recaro young sport και ενα καροτσι που να κλεινει σαν ομπρελα μαλλον για maclaren λεω.

Θα ηθελα οποια μπορει να με βοηθησει δηλ.απο που να τα παραγειλλω?που ειναι οικονομικοτερα,μεταφορικα?Εαν με συμφερει καλυτερα να τα παρω απο ιδιο σαιτ ή απο διαφορετικο?

και αν εχετε και αποψη πανω στα συγκεκριμενα μοντελα δεκτη!

Σας ευχαριστω ολες γιατι με εχετε βοηθησει σε αρκετες αγορες μου και ας μην το ξερετε.

Ελπιζω αν και ειμαι σιγουρη πως και τωρα θα το κανετε.

Πολλα φιλια στα ζουζουνια ολου του φορουμ!(τα μπεμπακια μας εννοω;))!

Αν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή όπως λέει η Ελευθερία, μου ακούγεται ψιλοεκβιασμός. Κλείστε την υπόθεση εσείς για να επιστρέψουμε τα αχρεωστήτως εισπραχθέντα εμείς..........

Με μια ματιά που έριξα όντως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Αλλά επειδή είμαι πρωτάρα, ρώτησα κι εσάς τα σαίνια.

Την υπόθεση δεν θα την κλείσω και θα δω τι θα μου απαντήσουν.

Έφτασαν και τα πράγματα και είναι φοβερά

http://www.kiddisave.co.uk/store/product/6105/Maclaren-Techno-XLR-Buggy-Black-Champagne-2011-With-Raincover-And-Shopping-Basket/

Καλησπέρα!!!

Εχετε αγοράσει ποτέ από εδώ??

Εχω καταλήξει σε αυτό το καρότσι και ψάχνω να το βρω πιο οικονομικά από ότι έχει στην Ελλάδα.

Εάν έχετε εμπειρία από κάποιο αλλο site από όπου θα μπορούσα να το πάρω επίσης.....Το χει πάρει κανείς από το εξωτερικό????Δεν έχω ξανακάνει τόσο "σημαντική" αγορά απ'έξω και θα ήθελα τη βοήθειά σας!!!!!

Ευχαριστώ

T27rp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...