Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα σας, ειμαι νεα στη παρεα σας κ θα ηθελα την αποψη σας σε κατι, εκανα την Πεμπτη β επιπεδου και βρεθηκε αυξημενη αυχενικη πτυχη 7,1 και ηπια οριακη κοιλιομεγαλια 9,1. στο πρωτο τριμηνο στην αυχενικη διαφανεια ειχε βρεθει παλι αυξημενη 2,7. καναμε τοτε βιοψια λαχνων κ ολα καλα... τωρα καναμε μοριακο καρυοτυπο κ περιμενουμε αποτελεσματα σε 15 μερες. εχει καμια αλλη μανουλα αντοστοιχη εμπειρια με τη δικια μου; νιωθω σα ζωντανη νεκρη σπο τοτε...ολο κλαιω κ στεναχωριεμαι, ξερω οτι δν κανει καλο στο μωρακι μου μα δεν μπορω να το ελεγξω... συγνωμη αν σας κουρασα με το μακροσκελες μην. καλη εγκυμοσυνη σε ολες τις μελλουσες μανουλες!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


zouzou83, πραγματικά δεν έχω απάντηση στο θέμα που θέτεις, καθώς είναι αρκετά εξειδικευμένο (και δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις), απλώς σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αφού κάνατε λήψη τροφοβλάστης και ήταν οκ, γιατί να έχει αλλάξει κάτι τώρα? ψάχνετε για επιπλέον σύνδρομα;

Επίσης, ο γιατρός σου τι σου είπε για όλα αυτά; Άλλη γνώμη πήγες να πάρεις;

Και να μην κλαις, τα κλάματα δεν οφελούν σε κάτι, αντίθετα, επιβαρύνουν την κατάσταση (σωματικά και ψυχολογικά)!

Κι εσύ να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ακριβως ψαχνουμε επιπλεον συνδρομα..... Αλλη γνωμη δν πηρα, δωσαμε αιμα για να βγει ο μοριακος καρυοτυπος κ ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι δν μπορουμε μα κανουμε κατι αλλο παρα να περιμενουμε τα αποτελεσματα κ οσον αφορα την κοιλιομεγαλια θα το παρακολουθησουμε υπερηχογραφικα παλι τελος Ιουλιου. Τι να πω... Ελπιζω κ ευχομαι η Παναγια μας να βαλει το χερι της! Σε ευχαριστω πολυ! Κ σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!!!

Link to comment
Share on other sites

Κατάλαβα... τι να πω, δυστυχώς, δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να οπλιστείτε με υπομονή, δε μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο, και περιμένετε τα αποτελέσματα. Τουλάχιστον, όμως, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, και να μην κλαις.

Πάντως, αν έχεις το κουράγιο, πήγαινε να πάρεις κι άλλη γνώμη, δε λέω πως θα σου πουν το αντίθετο (πολυπόθητο) αποτέλεσμα, όμως να ακούσεις κι άλλη μία ερμηνεία-διάγνωση-προσέγγιση.

Καλή δύναμη και εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!!!

Link to comment
Share on other sites

zouzou83 σε νιώθω γιατί το έχω περάσει με στενά συγγενικό μου άτομο..πόσο μάλλον να το βιώνεις η ίδια..μην απελπίζεσαι όμως...(το συγγενικό μου αυτό άτομο μετά τις μετρήσεις -πιθανότητες για σύνδρομο ντάουν ..σχεδόν βεβαιο-δεν προχώρησε καν σε παιρετέρω εξετάσεις..όταν γέννησε πριν του πάρουν αίμα του μωρού οι γιατροί, έβλεπαν και μας έδειχναν κάποια σημάδια που είχε, σαννεογέννητο με σύνδρομο ντάουν..κάτι γραμμές στα χέρια, κάτι στα αυτιά του δεν ξέρω κι εγώ τι,μετρούσαν τα ποδαράκια του και δεν τα έβρισκαν φυσιολογικά,το είχαμε πάρει απόφαση..ε..οι εξετάσεις του παιδιού την επόμενη μέρα έδειξαν ότι ήταν υγιέστατο και αυτά που μας έδειχνε ο γιατρός και βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια ΔΕΝ υπήρχαν.. το παιδί φυσικά είναι 5 χρονών υγιέστατο!οι περιπτώσεις (που τουλάχιστον εγώ γνωρίζω) με πολύ άσχημα αποτελέσματα/πιθανότητες συνδρόμων προγεννητικών εξετάσεων τα οποία διαψεύστηκαν με τη γέννηση του παιδιού είναι πάρα πολλές..Έχε πίστη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά..Όπως η βιοψία βγήκε καλή, καλά θα είναι και τα άλλα αποτελέσματα..το κλάμα είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στην ψυχούλα που κουβαλάς..Έχε πίστη,κάνε την προσευχή σου, σταύρωνε την κοιλίτσα σου και έχει ο Θεός..Όλα θα έρθουν δεξιά!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Dim123 μακαρι... Αυτο οροσευχομαι καθε μερα απο την πρωτη ωρα που εμεινα εγκυος να ναι γερο το μωρακι μου! Ειναι πολυ ασχημη φαση κ ευχομαι καμια μανουλα να μη το περασει αυτο! Μακαρι οι πιθανοτητες των γιατρων να βγουν λαθος... Δν ξερω απλα κανω το σταυρο μου κ ελπιζω η Παναγιτσα να μας προστατευσει οπως κ καθε μανουλα με τη ψυχουλα που μουβαλλαει!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...