Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Άπό τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να σταματήσεις το θηλασμό μέσα στη μέρα καλό είναι να είσαι σταθερή στην απόφασή σου κι έτσι θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να το συνθίσουν τα παιδάκια σου.

Αν κατάλβα καλά όμως από το μήνυμά σου κάνουν μόνο ένα γεύμα στερεών μέσα στη μέρα; Δε μας έγραψες τι ηλικία έχουν. Αν κρίνω από αυτό το 3 μήνες που λες να υποθέσω ότι είναι το λιγότερο 9 μηνών; Αν είναι έτσι τότε θα έπρεπε να κάνουν τρία γεύματα στερεών τουλάχιστον.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άπό τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να σταματήσεις το θηλασμό μέσα στη μέρα καλό είναι να είσαι σταθερή στην απόφασή σου κι έτσι θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να το συνθίσουν τα παιδάκια σου.

Αν κατάλβα καλά όμως από το μήνυμά σου κάνουν μόνο ένα γεύμα στερεών μέσα στη μέρα; Δε μας έγραψες τι ηλικία έχουν. Αν κρίνω από αυτό το 3 μήνες που λες να υποθέσω ότι είναι το λιγότερο 9 μηνών; Αν είναι έτσι τότε θα έπρεπε να κάνουν τρία γεύματα στερεών τουλάχιστον.

Μα σταθερή είμαι αλλα δεν το δέχονται!

Η ηλικία τους είναι 20 μηνών! Φαίνεται απο το τικερ μου γι' αυτο δεν το ανέφερα!

Τρώνε πάνω απο ένα γεύματα αλλα έγραψα απλα ότι δεν έχουν σταθερά γεύματα! Το στάνταρ είναι το μεσημεριανο και το ίδιο απογευματινό!

LFdxp3.png

Κορίτσια, ευχαριστώ. Αν εξαιρέσεις ότι βρέθηκα στο νοσοκομείο από παρενέργεια φαρμάκου για μια μέρα, όλα συνεχίζουν να πάνε καλά:

1. η μικρή χαϊδεύει,μιλάει στο στήθος αλλά δε ζητάει να πιεί

2. δεν κόλλησε ως τώρα

3. άντλησα μόνο 3 φορές (με το χέρι και ελάχιστα) και το στήθος δεν πρηστηκε.

Εύχομαι στις μανούλες καλό και πολύμηνο ταξίδι θηλασμού.

Ερασμία, μήπως παίζει καμία μηκυτίαση; ( η μόνη φορά που θυμάμαι ν'αρνήθηκε στήθος η δική μου)

ή μήπως τη μάλωσες αν σε δάγκωσε ( στο δεύτερο, λίγα καλοπιάσματα κι όλα καλά)

Καλημέρα κορίτσια.

Τις τελευταίες μέρες θηλάζουμε 1 φορά κατά την διάρκεια της νύχτας,ακόμα ξυπνάει και ζητάει,μειώθηκε όμως ο χρόνος σε 5-6 λεπτά και μετά λέμε νάνι τώρα και γυρνάει πλευρό.Συνεχίζει να κοιμάται δίπλα μου,μάλλον εγώ δεν θέλω να την αποχωριστώ ακόμα.Σπάνια θα ξυπνήσει το πρωί πριν φύγω για δουλειά,τελευταίες μέρες καθόλου:-)Νομίζω τα πάμε πολύ καλά,αργά και αναίμακτα:wink:Πως πάνε οι συντρόφισσες;

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Μια χαρά τα πάτε.:)

Κι εμείς καλά είμαστε. Το σ/κ που είχε καλό καιρό είμασταν όλη τη μέρα έξω και δεν το θυμήθηκε καθόλου. Σε αντίθεση με τη νύχτα, που χτυπήσαμε και δίωρο. :lol:

Απλώς αποφάσισα ότι δεν ήρθε η ώρα μας και μου είναι πιο εύκολο, ηρέμησα κι εγώ και αυτός. Σε 2-3 μήνες βλέπουμε.

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα πάτε.:)

Κι εμείς καλά είμαστε. Το σ/κ που είχε καλό καιρό είμασταν όλη τη μέρα έξω και δεν το θυμήθηκε καθόλου. Σε αντίθεση με τη νύχτα, που χτυπήσαμε και δίωρο. :lol:

Απλώς αποφάσισα ότι δεν ήρθε η ώρα μας και μου είναι πιο εύκολο, ηρέμησα κι εγώ και αυτός. Σε 2-3 μήνες βλέπουμε.

Και εσείς μια χαρά τα πάτε.Κυρίως συμφωνώ και επαυξάνω με τον τρόπο που το χειρίζεσαι και χαλαρά δίνεις τον χρόνο που χρειάζεται και στους δυο σας:wink:

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Νομίζω ότι είναι το πιο λογικό, για να είμαστε όλοι καλά και να αποφύγουμε δράματα. Έχω κουραστεί λιγάκι, αλλά δε θέλω μετά από τόσο καιρό να λήξει άδοξα αυτή η τόσο όμορφη εμπειρία.

5k3tp2.png

καλησπερα. γεννησα την μπεμπα μου πριν 13 μερες. μεχρι τωρα την θηλαζω κδινω κ ελαχιστο συμπληρωμα 1 φορα τη μερα συνηθως. το θεμα ειναι οτι θελω να σταματησω για καποιους λογους τον θηλασμο. πως θα το κανω?ερχιζω να της δινω ξενο σε καθε γευμα? το στηθος μου δεν θα βαρυνει? μπορειτε να με βοηθησετε?

Καλησπέρα.

Πιστεύω ότι αν το πας σταδιακά και δεν επείγεσαι για άμεσο αποθηλασμό, θα τα καταφέρεις σύντομα και χωρίς φάρμακα. Δηλαδή, να αρχίσεις να προσφέρεις λιγότερη ώρα το στήθος και να δίνεις λίγο συμπλήρωμα σε κάθε γεύμα. Μετά από λίγες μέρες μπορείς να παραλείψεις κάποιους θηλασμούς και να τους μειώσεις σε αριθμό και ούτω καθ'εξής.

Για το στήθος, μπορείς να βγάζεις λίγο γάλα με το χέρι μεταξύ των θηλασμών (αλλά μόνο λίγο, τόσο όσο για να ανακουφίζεσαι και όχι να το αδειάζεις για να μην ενισχύεις περαιτέρω την παραγωγή σου). Αν δεις ότι πρήζεσαι πολύ και πονάς ίσως να το πας πιο αργά για να μη σου δημιουργηθούν προβλήματα.

Μπορείς να πίνεις και φασκόμηλο που βοηθάει στη μείωση της παραγωγής του γάλακτος.

5k3tp2.png

Κορίτσια, ευχαριστώ. Αν εξαιρέσεις ότι βρέθηκα στο νοσοκομείο από παρενέργεια φαρμάκου για μια μέρα, όλα συνεχίζουν να πάνε καλά:

1. η μικρή χαϊδεύει,μιλάει στο στήθος αλλά δε ζητάει να πιεί

2. δεν κόλλησε ως τώρα

3. άντλησα μόνο 3 φορές (με το χέρι και ελάχιστα) και το στήθος δεν πρηστηκε.

Εύχομαι στις μανούλες καλό και πολύμηνο ταξίδι θηλασμού.

Ερασμία, μήπως παίζει καμία μηκυτίαση; ( η μόνη φορά που θυμάμαι ν'αρνήθηκε στήθος η δική μου)

ή μήπως τη μάλωσες αν σε δάγκωσε ( στο δεύτερο, λίγα καλοπιάσματα κι όλα καλά)

Αν είχα μηκυτίαση δεν θα το είχα καταλάβει???Δε θα φαινόταν??

Επιτέλους όμως μετά από δέκα μέρες απεργίας το νινάκι μου έπιασε ξανά και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

Δυο μέρες τώρα θέλει να είναι συνεχώς στην αγκαλιά μου και να θηλάζει , ακόμα όμως προσπαθώ να καταλάβω το λόγο.

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Διαφημίσεις

Επιτέλους όμως μετά από δέκα μέρες απεργίας το νινάκι μου έπιασε ξανά και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

Δυο μέρες τώρα θέλει να είναι συνεχώς στην αγκαλιά μου και να θηλάζει , ακόμα όμως προσπαθώ να καταλάβω το λόγο.

:D:D:D:D:D

Μπραβο,χαρηκα με τα νεα σας!!

Καλη συνεχεια!!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

:D:D:D:D:D

Μπραβο,χαρηκα με τα νεα σας!!

Καλη συνεχεια!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια , ειδικά εσένα Μαρία Χ. γιατί χωρίς τη βοήθεια σας δεν θα τα είχα καταφέρει!!!!!!!!Δεν είχα ξανά ακούσει για απεργία θηλασμού και αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ ίσως και να τα είχα παρατήσει!!!!

Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια , ειδικά εσένα Μαρία Χ. γιατί χωρίς τη βοήθεια σας δεν θα τα είχα καταφέρει!!!!!!!!Δεν είχα ξανά ακούσει για απεργία θηλασμού και αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ ίσως και να τα είχα παρατήσει!!!!

Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

Μπράβο πολυ χαίρομαι που έληξε η απεργία!!!

Να ρωτήσω κάτι, οι συμβουλές της Πατσουρου που σου είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα που είχες γράψει βοήθησαν ή πέρασε απο μόνη της η φάση αυτή;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ Η ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕΙΟΝ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Κ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ).ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ???ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΩ???Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΜΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ....

Διαφημίσεις

Μπράβο πολυ χαίρομαι που έληξε η απεργία!!!

Να ρωτήσω κάτι, οι συμβουλές της Πατσουρου που σου είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα που είχες γράψει βοήθησαν ή πέρασε απο μόνη της η φάση αυτή;

Προσπάθησα να τις ακολουθήσω αλλά η μπεμπούλα δεν ήταν πολύ πρόθυμη.

Έπιανε μόνο το βράδυ όταν την νανούριζα στην αγκαλιά μου κι αυτό μόνο τις τελευταίες 3 μέρες δλδ...

Λοιπόν σήμερα το πρωί που ξύπνησα μου ήρθε αναλαμπή:1 εβδομάδα πριν την απεργία έπινα πρωί και βράδυ φυσικούς χυμούς , πράγμα που δε συνήθιζα να κάνω..Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτός ο λόγος???Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Δεν σας ξέχασα,απλώς όταν η διαδικασία αποθηλασμού γίνεται ομαλά,δεν έχω τρομερή πρόοδο.Εχτές το βράδυ κοιμήθηκε όοοολο το βράδυ ήρεμα και δεν είχαμε θηλασμό.Συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί δεν ξέρω τι μας ξημερώνει αύριο.Έχω χαλαρώσει αρκετά και βλέπουμε.Μέχρι το καλοκαίρι μας βλέπω,αν δεν αποφασίσει η γλυκιά μου νωρίτερα....Πως πάτε συντρόφισσες;:lol:

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλημέρα :P

Κι εμείς έχουμε μια πρόοδο...δεν ζητάει να θηλάσει μέσα στη μέρα πλέον εδώ και δυό βδομάδες περίπου.

Επίσης, τα βράδια αν δεν έχει ενόχληση με τα δόντια - που βγαίνουν σωρηδόν τώρα - κοιμάται σερί, οπότε θηλάζουμε μόνο πριν κοιμηθεί και το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά...έχει αρχίσει να ξυπνάει νωρίς οπότε θηλάζει...ενώ παλιότερα ξυπνούσε αφού είχα φύγει...

Για να δούμε :rolleyes:

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι να διαβάζω για την πρόοδό σας, γιατί εμείς έχουμε πάει πολύ πίσω! Πάνω που άρχισα να χαίρομαι γιατί είχε 3-4 μέρες που δεν ξύπνησε τη νύχτα, ήρθαν τα πάνω κάτω πάλι με τον ύπνο και την ημέρα όλο θέλει να θηλάσει. Ξαναπληγώθηκαν οι θηλές μου και απόψε, μετά από 2 ώρες θηλασμού, μου ήρθε πάλι να πάρω τα βουνά και να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο... Ταυτόχρονα! Ευτυχώς κρατήθηκα και κοιμηθήκαμε γύρω στις 4 το πρωί! :rolleyes:

Αλλά όπως βλέπετε, εδώ τριγυρίζω, για να παίρνω κουράγιο ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και ο δικός μου! ;)

5k3tp2.png

Καλημέρα :P

Κι εμείς έχουμε μια πρόοδο...δεν ζητάει να θηλάσει μέσα στη μέρα πλέον εδώ και δυό βδομάδες περίπου.

Επίσης, τα βράδια αν δεν έχει ενόχληση με τα δόντια - που βγαίνουν σωρηδόν τώρα - κοιμάται σερί, οπότε θηλάζουμε μόνο πριν κοιμηθεί και το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά...έχει αρχίσει να ξυπνάει νωρίς οπότε θηλάζει...ενώ παλιότερα ξυπνούσε αφού είχα φύγει...

Για να δούμε :rolleyes:

SUPER!!!:D:D:D

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω χαλαρώσει και το έχω αφήσει τελείως από το να απασχολεί το μυαλό μου....μα κι αυτά τα μικρά να τα αντιλαμβάνονται και να τα συναισθάνονται όλα πια....ουφ...:D:D:D

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι να διαβάζω για την πρόοδό σας, γιατί εμείς έχουμε πάει πολύ πίσω! Πάνω που άρχισα να χαίρομαι γιατί είχε 3-4 μέρες που δεν ξύπνησε τη νύχτα, ήρθαν τα πάνω κάτω πάλι με τον ύπνο και την ημέρα όλο θέλει να θηλάσει. Ξαναπληγώθηκαν οι θηλές μου και απόψε, μετά από 2 ώρες θηλασμού, μου ήρθε πάλι να πάρω τα βουνά και να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο... Ταυτόχρονα! Ευτυχώς κρατήθηκα και κοιμηθήκαμε γύρω στις 4 το πρωί! :rolleyes:

Αλλά όπως βλέπετε, εδώ τριγυρίζω, για να παίρνω κουράγιο ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και ο δικός μου! ;)

Αχ καλή μου,κουράγιο.Θα ξεκολλήσει,θα ξεκολλήσει....:D

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλησπέρα κι απο εμένα κορίτσια.

Εμεις απο εχθές, θηλάζουμε πρωί- βράδυ και μια φορά τη νύχτα. Το απόγευμα βέβαια έχει μια ψιλογκρινίτσα, αλλά με λίγο παιχνίδι ξεχνιέται. Ετσι θηλάζουμε για βράδυ λίγο νωρίτερα (κατά τις 7.30- :cool: κι έτσι είμαστε καλά. Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πισωγύρισμα. Αυτό που με απασχολεί έντωνα είναι το πως θα την πίσω να πιει φρέσκο γάλα. Απο το μπιμπερό δεν πίνει παρά 2 γουλιές. Το ίδιο και απο ποτήρι και απο εκπαιδευτικό ποτήρι. Εχω καταλήξει πως δεν της αρέσει το αγελαδινό γάλα. Μάλλον θα δοκιμάσω το κατσικισιο μπας και της αρέσει πιο πολύ....

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Καλησπέρα κι απο μένα!

Έχω καιρο να γράψω τις προόδους μας και δεν ξέρω αν με θυμάστε... :)

Λοιπόν έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και πίνουν λίγο γάλα noulac γύρω στα 50ml κάθε φορά. Τους δίνω 3-4 φορές την μέρα για να το μαθαίνουν μέχρι να καταφέρουμε να πιουν όσο πρέπει. Βέβαια παρ΄ όλα αυτα συνεχίζουν να θέλουν και το δικό μου αλλα με συνεχή απασχόληση το ξεχνάνε. Πανε ήδη 4 μήνες όπου θηλαζουμε μόνο πρωί βράδυ 2 φορές μέχρι να κοιμηθούν και 1-2 φορές την νύχτα αν ξυπνήσουν για 2-3 λεπτά ( μασουλημα απλά). Δεν ξέρω αν πάμε καλα για αποθηλασμο, αλλα μπορώ να πω ότι ο ένας τουλάχιστον νομίζω ότι συνήθισε στην ιδέα ότι δεν πίνουμε στη διάρκεια της μέρας. Ο άλλος οπότε έρχεται και παει να κατεβάσει την μπλουζα, του λέω ... Έχει ήλιο έξω, όταν βγει το φεγγάρι θα κάνουμε μαμ και κάπως το καταλαβαίνει.

Προσπαθώ να τους πάω όσο πιο ομαλά γίνεται αλλα μας βλέπω να μας παίρνει πολυ καιρο ακόμα. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι για παράδειγμα τώρα είμαι άρρωστη, χάλια ο λαιμόσ, μπουκωμενη τρελό, δεν έχω όσφρηση ούτε και γεύση και πάλι δεν με αφήνει ο παιδιατρος να πάρω κανένα φάρμακο παρά μόνο depon το οποίο δεν με βοηθάει καθόλου... Αυτές τις στιγμές εύχομαι να τελείωνε πιο σύντομα ο θηλασμος. Όταν όμως κουρνιαζουν στην αγκαλιά μου και δείχνουν τέτοια λατρεία για τον θηλασμο, τότε σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι συναισθηματικά να τους το στερησω... Φυσικά και για μένα είναι αναντικατάστατη αυτή η εμπειρία και το δέσιμο!!

LFdxp3.png

Αποθηλασαμε κι εμεις, μετα απο 2 χρονια και 3 μηνες.

Απο εμενα ξεκινησε η επιθυμια, και η ολη διαδικασια κρατησε περιπου στους 2 μηνες σταδιακα, οι τελευταιες 10 μερες μεχρι να σταματησει οριστικά ήταν και οι δυσκολοτερες. Επειδη θηλαζω συνεχομενα και τα 2 παιδια (ουσιαστικα θηλαζω τα τελευταια 4,5 χρονια κοντα) νιωθω μια παραξενη και ομορφη ελευθερια τωρα :D:D

καλη συνεχεια σε ολους!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...