Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Προσπαθώ...

Μου έφτιαξες λίγο την ψυχολογία! :) Εμείς στα γνωστά μας, 8 θηλασμούς το σ/κ και χτες που βγήκαμε έξω μόνο 3, αλλά από τις 4 τα χαράματα σήμερα είχαμε μαραθώνιο... Ως τις 6:30 που έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά!

Σταθμό δεν πάει και σκυλοβαριέται στο σπίτι, σκέφτομαι να τον στείλω από το Σεπτέμβριο που θα είναι τριών.

Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι μάλλον δεν ήρθε η ώρα μας, για να ηρεμήσω κι εγώ και ο μικρός... σε 2-3 μήνες πάλι βλέπουμε.

Εσείς καλά τα πάτε, φτου, φτου, μακάρι να συνεχίσετε έτσι! :)

Φτύσε μας γιατί έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου:lol:

Ο σταθμός θα του κάνει καλό,θα ασχολείται με πολλά νέα πράγματα και θα καταναλώνει πολλή ενέργεια εκεί.Η μανούλα βέβαια πάντα αναντικατάστατη αλλά οι θηλασμοί ας αντικατασταθούν:wink:

Όταν νοιώσεις έτοιμη,όταν δεις πιο χαλαρό και το μωρό σου.Εσύ ξέρεις καλύτερα....

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια συγγνώμη που σας το λέω αλλά όταν σας διαβάζω παρηγοριέμαι :) εμείς τελικά είμαστε σε άλλη φάση...καμία σχέση, πολύ λιγότεροι θηλασμοί, μόνο για νάνι... Όποτε μου ζητήσει στήθος ξέρω ότι νύσταξε. επίσης χτες για πρώτη φορά μετά από έναν ολόκληρο χρόνο(φοβάμαι και να το πω μην το γρουσουζέψω) μου ξύπνησε μόνο μία φορά! βέβαια το ότι θέλει στήθος μόνο για ύπνο δεν είναι και τόσο καλό γιατί δείχνει μεν ότι δεν έχει ιδιαίτερο κόλλημα με τη μαμά της , δείχνει όμως και ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί με τίποτα με άλλο τρόπο. μόνο στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι, εκτός σπιτιού. κανένας άλλος τρόπος. Επίσης φοβάμαι πολύ πως όταν με το καλό γεννήσω και αρχίσω να έχω πάλι γαλατάκι θα το φτύσει πάλι το φρέσκο και θα θέλει μόνο της μαμάς της. θα ζηλεύει και το μωρό και φτου και απ την αρχή. δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Σε 2-3 μήνες λοιπόν ακόμα εδώ θα τα λέμε , και θα είμαι κι εγώ σαν εσάς (αν και εύχομαι να μη σας βρω εδώ), μόνο που δε θα έχω ελεύθερο χέρι για να γράφω!!

ΥΓ και αυτό με το μέτρημα, τζίφος. Γελάει κι εμένα, της φάνηκε πολύ αστείο χτες που της το έκανα πριν κοιμηθεί.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Όταν ξεκινήσαμε με το προωράκι μου τον θηλασμο(8 μηνων-καισαρική) δε φανταζόμουν ότι θα φτάναμε στα2,5 χρόνια. Χθες φορτώθηκα με ένα απαγορευτικό για θηλασμό κοκτέιλ φαρμάκων, γιατί διαγνώστηκα με βροχίτιδα.

Εδώ και καιρό συζητούσαμε με τη μικρή μου το ενδεχόμενο να θηλάζουμε μόνο 1 φορά. χθες που προέκυψε ξαφνικά, της είπα ΄οτι θηλάζουμε για τελευταία φορά και η ψυχούλα μου ενώ δεν είπε τίποτε, έκανε 1 ώρα θηλασμό και στριφογυρνούσε ένα τέταρτο μέχρι να κοιμηθεί. Σήμερα είχε το κέφι της και δε μου ζήτησε θηλασμό ούτε πρωί ούτε βράδυ.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν τόσο ιδανικά από τη δική της πλευρά τι να κάνω εγώ ώστε να μην έχω πρόβλημα μα το στήθος;

Τα φώτα σας ,κορίτσια, σας παρακαλώ.

Λέτε να μου αρρωστήσει, λέτε να την κόλλησα;

Όταν ξεκινήσαμε με το προωράκι μου τον θηλασμο(8 μηνων-καισαρική) δε φανταζόμουν ότι θα φτάναμε στα2,5 χρόνια. Χθες φορτώθηκα με ένα απαγορευτικό για θηλασμό κοκτέιλ φαρμάκων, γιατί διαγνώστηκα με βροχίτιδα.

Εδώ και καιρό συζητούσαμε με τη μικρή μου το ενδεχόμενο να θηλάζουμε μόνο 1 φορά. χθες που προέκυψε ξαφνικά, της είπα ΄οτι θηλάζουμε για τελευταία φορά και η ψυχούλα μου ενώ δεν είπε τίποτε, έκανε 1 ώρα θηλασμό και στριφογυρνούσε ένα τέταρτο μέχρι να κοιμηθεί. Σήμερα είχε το κέφι της και δε μου ζήτησε θηλασμό ούτε πρωί ούτε βράδυ.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν τόσο ιδανικά από τη δική της πλευρά τι να κάνω εγώ ώστε να μην έχω πρόβλημα μα το στήθος;

Καλημέρα..

Σου εύχομαι να είναι από εδώ και πέρα όντως ιδανικά τα πράγματα.Όσο για το στήθος,αν μέχρι τώρα και για πολύ καιρό είχατε μόνο 2 γεύματα την ημέρα,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το στήθος,δεν θα πρηστεί,θα αποθηλάσεις φυσικά.Το ίδιο μου συνέβη με τον γιο μου,στους 26 μήνες δεν χρειάστηκε να παρέμβω καθόλου στο στήθος,ποτέ δεν με ενόχλησε.Μια μικρή επιφύλαξη γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και εγώ δεν είμαι γιατρός,μόνο από προσωπική εμπειρία ξέρω να σου απαντήσω.Ας μας δώσει τα φώτα της και κάποια πιο έμπειρη στο θέμα...

Όσον αφορά τώρα τα φάρμακα για την βρογχίτιδα,αν δεν είναι όντως έτοιμο το παιδάκι σου στην πορεία ή αν δεν είσαι έτοιμη εσύ,υπάρχουν σίγουρα φάρμακα συμβατά με τον θηλασμό,πέρασα πρόσφατα βρογχίτιδα και επέλεξα με την παθολόγο τα κατάλληλα φάρμακα,όχι απαραίτητα πιο ήπια,απλώς συμβατά.

Δες πώς ανταποκρίνεται στην διακοπή θηλασμού το μικράκι σου και σου εύχομαι να τελειώνει εδώ το υπέροχο ταξίδι του θηλασμού για εσάς,χωρίς ψυχικές απώλειες.

Περαστικά με την βρογχίτιδα.Να φοράς μάσκα όταν έχεις το μικρό αγκαλιά,δεν κολλάει με τον θηλασμό,κολλάει με την ανάσα ή τα χέρια που μεταφέρουν μικρόβια.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλημέρα και περαστικά!

Σου εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην έχεις πρόβλημα, ούτε με το στήθος ούτε με το παιδί. Νομίζω το φασκόμηλο μειώνει την παραγωγή γάλακτος, αν πίνεις 4-5 φλυτζάνια την ημέρα ίσως σε βοηθήσει αν πρήζεσαι πολύ.

Όμως, να σου πω ότι πέρισυ αρρωστήσαμε οικογενειακώς με βρογχίτιδα (εγώ, ο άντρας μου και ο μικρός) και δε σταματήσαμε το θηλασμό. Ο παθολόγος μας είχε συστήσει μη συμβατά με το θηλασμό φάρμακα τα οποία τα πήρε μόνο ο άντρας μου, εγώ λόγω θηλασμού πήρα αυτά που έπαιρνε και το παιδί (αντιβίωση και εισπνεόμενα).

Γιατρός δεν είμαι και δεν ξέρω τη σοβαρότητα της περίπτωσής σου, αλλά όταν τα μωρά αρρωστήσουν με βρογχίτιδα δεν παίρνουν φάρμακα?

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια , είμαι καινούρια στο foroum.

Βρέθηκα στην ανάγκη να μιλήσω μαζί σας γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε!!!

Έχω μια κορούλα 11,5 μηνών και θηλάζω αποκλειστικά.Πριν από 3 μέρες όμως πήγα να της δώσω το πρωινό της γάλα και δεν ήθελε με τίποτα, την ξάπλωνα στην αγκαλιά μου έκλαιγε και έκανε σαν μην είχε ξαναδεί το στήθος μου!!!!!!!!!Προσπάθησα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Ωστόσο τα υπόλοιπα γεύματα της τα έτρωγε κανονικά χωρίς να μου δείχνει κάποια ενόχληση.

Την επόμενη μέρα άρχισα να το βγάζω με θήλαστρο , με το μπιμπερό δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήξερε τη να το κάνει και μασούσε την πιπίλα ,, οπότε τις το έδινα σιγά-σιγά με το κουτάλι.Σήμερα το πρωί που πήγα να βγάλω γάλα, κατάφερα μετά βίας να βγάλω 50 ml.Τελειώνει το γάλα μου?????

Ρώτησα την παιδίατρο για ξένο γάλα και μου πρότεινε το Humana 2.Όταν όμως είδα τα συστατικά τρόμαξα, άρχισα να κλαίω.ΤΙ ΓΑΛΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ???

ΣΥΓΝΩΜΗ που σας ζάλισα, αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας!!!!!!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

erasmia.83, θέλεις να επαναφέρεις το θηλασμό ή να αποθηλάσεις; Εμεις ακριβώς πριν κλείσει χρόνο ξεκινήσαμε προσπαθώντας με ξένο γάλα, δεν ήθελε κανένα, και τελικά ξεκινήσαμε -μετά από τη σύμφωνη γνώμη της παιδιάτρου- με φρέσκο γαλα. Τα παιδιά που θηλάζουν έχουν λεει το πεπτικό τους σύστημα αρκετά ώριμο για να δεχτούν το φρέσκο γάλα κλείνοντας το 1ο έτος.

Καλύτερα μην δινεις το μπιμπερό, αφού μάλιστα δεν το θέλει, πάρε κανένα ποτηράκι με καπάκι και/ή καλαμάκι ή, αν θέλεις, δώσε το γάλα με κουταλάκι. Εμείς το ανακατέψαμε με δημητριακά για να το δεχτεί! Τελικά μετά από 2 μήνες υπομονή και επιμονή (χωρίς πίεση) άρχισε να πίνει και το ξένο γάλα από ποτηράκι.

Απλά μειώσαμε το θηλασμό, αν ήθελε όμως να το σταματήσει, δεν θα την πίεζα (συνεχίζουμε ακόμα και τώρα).

Επίσης έχεις σκεφτεί πως το γάλα μπορεί να αντικατασταθεί και με άλλες τροφές; πολλές μητέρες δίνουν αμυγδαλόγαλα ή γιαούρτι.

Υπομονή πάντως!

GJMap2.png

evi55 πολύ θα ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω , το πρόβλημα είναι ότι η μικρή δεν θέλει να πιάσει στήθος, σαν να μην το αναγνωρίζει.Την ξαπλώνω στην αγκαλιά μου και κλαίει!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό από τη μια μέρα στην άλλη!!!!!

Ξάπλωνε στο στήθος για να πιει γάλα ή να κοιμηθεί, όταν ήταν ανήσυχη ηρεμούσε πάνω μου.Πώς αλλάζει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη??? Ξαφνικά το ξέχασε???

Λες δλδ να επιτρέπετε να πίνει φρέσκο γάλα??είμαι υπερβολική που δε θέλω να δώσω στο παιδί μου ένα γάλα που δε γνωρίζω τα συστατικά του???

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

evi55 πολύ θα ήθελα να συνεχίσω να θηλάζω , το πρόβλημα είναι ότι η μικρή δεν θέλει να πιάσει στήθος, σαν να μην το αναγνωρίζει.Την ξαπλώνω στην αγκαλιά μου και κλαίει!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό από τη μια μέρα στην άλλη!!!!!

Ξάπλωνε στο στήθος για να πιει γάλα ή να κοιμηθεί, όταν ήταν ανήσυχη ηρεμούσε πάνω μου.Πώς αλλάζει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη??? Ξαφνικά το ξέχασε???

Λες δλδ να επιτρέπετε να πίνει φρέσκο γάλα??είμαι υπερβολική που δε θέλω να δώσω στο παιδί μου ένα γάλα που δε γνωρίζω τα συστατικά του???

Σαν απεργία θηλασμου μοιάζει. Ειναι πολυ συνηθισμένο σε αυτήν την ηλικία. Συνήθως περνάει σε λίγες μέρες αυτη η φάση.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Το έχεις ξανακούσει δλδ??Τι πρέπει να κάνω σ αυτή την περίπτωση??Να συνεχίσω να βγάζω με θήλαστρο και να της δίνω μόνο από το δικό μου???Το πρόβλημα είναι οτι δε βγάζω πολύ γάλα και δε θα τη φτάνει

Έχω μπερδευτεί!!!!!!!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Διαφημίσεις

Το έχεις ξανακούσει δλδ??Τι πρέπει να κάνω σ αυτή την περίπτωση??Να συνεχίσω να βγάζω με θήλαστρο και να της δίνω μόνο από το δικό μου???Το πρόβλημα είναι οτι δε βγάζω πολύ γάλα και δε θα τη φτάνει

Έχω μπερδευτεί!!!!!!!!

Στο βιβλίο της Πατσουρου λεει να μην προσφέρεις στηθος για 3 μέρες. Να βγάζεις γάλα και να το δίνεις όπως θέλεις πχ με ένα ποτηρακι.

Να τη θηλαζεις όταν ειναι κοιμισμενη, αγουροξυπνημενη ή κάνοντας μπάνιο μαζι.

Και πολυ αγκαλια!

Πόσες φορές θήλαζε το 24ωρο και πόσες τώρα;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Της έδινα το πρωί , μετά της έδινα λίγο μετά τη φρουτό-κρεμα για να κοιμηθεί

Το απόγευμα πάλι για να κοιμηθεί και το βράδυ.

Κατά τις 4:30 το πρωί της έδινα ίσα-ίσα για να αποκοιμηθεί

Γενικά της έδινα όποτε το χρειαζόταν!!!!!

Τώρα τραβάω με το θήλαστρο πρωί - μεσημέρι και βράδυ και της το δίνω με το κουταλάκι!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Τώρα τραβάω με το θήλαστρο πρωί - μεσημέρι και βράδυ και της το δίνω με το κουταλάκι!

Αν θέλεις βγάζε πιο συχνα με το θηλαστρο για να μην μειωθεί.

Ίσως οι θηλασμοι ήταν λίγοι και έχει μειωθεί το γάλα και γι αυτο δε θέλει να θηλασει. Αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι απεργια.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Για να μη παιδευεσαι με το κουταλακι...δοκιμασε να της το δωσεις με καλαμακι.ουτε κι εμενα πινει απο μπιμπερο...πνει ομως με το καλαμακι και το νερο και το γαλα πλεον απο 10 μηνων.

Εμενα ο δικος μου παροτι εχει μειωθει το γαλα,ειμαι εγκυος,του δινω πλεον φρεσκο πρωι-βραδυ αλλα και παλι δε λεει να σταματησει το θηλασμο.Τρελλαινεται και για το φρεσκο αλλα και ο θηλασμος θηλασμος.Οποτε μου κανει λγο περιεργο το παιδι να αρνειται τελειως να θηλασει επειδη μειωθηκε το γαλα.Βεβαια και καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.

Διαφημίσεις

Για να μη παιδευεσαι με το κουταλακι...δοκιμασε να της το δωσεις με καλαμακι.ουτε κι εμενα πινει απο μπιμπερο...πνει ομως με το καλαμακι και το νερο και το γαλα πλεον απο 10 μηνων.

Εμενα ο δικος μου παροτι εχει μειωθει το γαλα,ειμαι εγκυος,του δινω πλεον φρεσκο πρωι-βραδυ αλλα και παλι δε λεει να σταματησει το θηλασμο.Τρελλαινεται και για το φρεσκο αλλα και ο θηλασμος θηλασμος.Οποτε μου κανει λγο περιεργο το παιδι να αρνειται τελειως να θηλασει επειδη μειωθηκε το γαλα.Βεβαια και καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.

Το καλαμάκι το μασάει , της έχω πάρει ένα ποτηράκι με τρυπίτσες και πίνει από εκεί μόνο το νερό , ,της βάζω το γάλα και δεν το θέλει ,, οπότε αναγκαστικά προς το παρόν της το δίνω με το καλαμάκι.

Το γάλα μου άρχισε να μειώνεται όταν σταμάτησε το θηλασμό.Ξαφνικά μια μέρα ξύπνησε και δεν ήθελε με τίποτα να πιάσει το στήθος.Γι αυτό παλεύω με το θήλαστρο.

Το φρέσκο γάλα δλδ σε πια ηλικία ξεκίνησε το παιδάκι να πίνει??

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Καθε παιδιατρος λεει τα δικ του.Οι περισσοτεροι λενε μετα το χρονο τοπαδι μπορει να πιει φρεσκο.ο δικος μας παιδιατρος δε συμφωνει..μου ειπε μεχρι 2,5 ετων να του δινω βρεφικης ηλικιας 2..γιατι λεει ειναι το μονο που ειναιπιοκοντα στο μητρικο.Εγω επειδη γενικα εχω ενα θεμα με τα σκονογαλατα τον παρακουσα και του δινω φρεσκο.Βεβαια εμενα θηλαζει ακομα αλλα πρωι βραδυ του δινω και πινει ενα ποτηρι φρεσκο.Προσπαθω να σταματηω το θηλασμο.Εγω παντως οταν το συζητησα με το γιατρο και του ειπα οτι του δινω φρεσκο μου ειπε πως οταν λεμε οχι φρεσκο δεν εννοουμε οτι αν του δωσεις θα παθει κατι τοπαιδι απλα το φρεσκο εχει περιττα λιπαρα.

Το καλαμάκι το μασάει , της έχω πάρει ένα ποτηράκι με τρυπίτσες και πίνει από εκεί μόνο το νερό , ,της βάζω το γάλα και δεν το θέλει ,, οπότε αναγκαστικά προς το παρόν της το δίνω με το καλαμάκι.

Το γάλα μου άρχισε να μειώνεται όταν σταμάτησε το θηλασμό.Ξαφνικά μια μέρα ξύπνησε και δεν ήθελε με τίποτα να πιάσει το στήθος.Γι αυτό παλεύω με το θήλαστρο.

Το φρέσκο γάλα δλδ σε πια ηλικία ξεκίνησε το παιδάκι να πίνει??

Φρέσκο απο 1 έτους. Στην ηλικία που ειναι η μικρη σου μπορει να πιει.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Φρέσκο απο 1 έτους. Στην ηλικία που ειναι η μικρη σου μπορει να πιει.

Το βράδυ ενώ τη νανούριζα στην αγκαλιά μου κατάφερε να πιάσει , αλλά κατά της 4:30 που ξύπνησε δεν ήθελε να πιάσει και δεν την πίεσα.

Σήμερα το πρωί της έβγαλα με το θήλαστρο 70ml με το ζόρι

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν το θήλαστρο βγάζει πάντα όσο γάλα έχουμε!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Το βράδυ ενώ τη νανούριζα στην αγκαλιά μου κατάφερε να πιάσει , αλλά κατά της 4:30 που ξύπνησε δεν ήθελε να πιάσει και δεν την πίεσα.

Σήμερα το πρωί της έβγαλα με το θήλαστρο 70ml με το ζόρι

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν το θήλαστρο βγάζει πάντα όσο γάλα έχουμε!!

Φυσικά και δε βγάζει οσο γάλα έχουμε.

Μην ξεχνάς κι οτι όσο απομακρυνεσαι ημερολογιακα απο τον τοκετο τόσο η άντληση δυσκολεύει.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Μην ξεχνάς κι οτι όσο απομακρυνεσαι ημερολογιακα απο τον τοκετο τόσο η άντληση δυσκολεύει.[/

Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ.!!Επομένως συνεχίζω να τραβάω με το θήλαστρο όσο πιο πολύ μπορώ και θα προσπαθώ για θηλασμό την ώρα που η μπέμπα αρχίζει να νανουρίζεται

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας , χωρίς εσάς θα είχα απογοητευτεί!!!

Να είστε καλά!!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Μην ξεχνάς κι οτι όσο απομακρυνεσαι ημερολογιακα απο τον τοκετο τόσο η άντληση δυσκολεύει.[/

Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ.!!Επομένως συνεχίζω να τραβάω με το θήλαστρο όσο πιο πολύ μπορώ και θα προσπαθώ για θηλασμό την ώρα που η μπέμπα αρχίζει να νανουρίζεται

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας , χωρίς εσάς θα είχα απογοητευτεί!!!

Να είστε καλά!!!

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Αυτο θα σου ελεγα κι εγω ερασμια,κανε οσο πιο πολλους θηλασμους το βραδυ,πριν τον υπνο,οταν ''λαγοκοιματε'',θα πιασει το στηθος και δεν θα παραπονεθει.

Θα σου ελεγα να παρεις οπωσδηποτε τηλ. εναν συμβουλο θηλασμου που σου εγραψα στο αλλο τοπικ να μιλησετε και αν χρειαστει να σας δει απο κοντα.

Με τι θηλαστρο βγαζεις?Αν συνεχισει για μερες η απεργια ισως να χρειαστεις νοσοκομειακο μηπως και σου μειωθει πολυ το γαλα.:roll:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Αυτο θα σου ελεγα κι εγω ερασμια,κανε οσο πιο πολλους θηλασμους το βραδυ,πριν τον υπνο,οταν ''λαγοκοιματε'',θα πιασει το στηθος και δεν θα παραπονεθει.

Θα σου ελεγα να παρεις οπωσδηποτε τηλ. εναν συμβουλο θηλασμου που σου εγραψα στο αλλο τοπικ να μιλησετε και αν χρειαστει να σας δει απο κοντα.

Με τι θηλαστρο βγαζεις?Αν συνεχισει για μερες η απεργια ισως να χρειαστεις νοσοκομειακο μηπως και σου μειωθει πολυ το γαλα.:roll:

Δε μπορώ να καταλάβω , τη μία πιάνει την άλλη δεν πιάνει (για βράδυ πάντα μιλάω).Χρησιμοποιώ της medela.Δε δείχνει πάντως κανένα ενδιαφέρον για το στήθος μου , κυκλοφορώ σχεδόν γυμνή μέσα στο σπίτι , της το δείχνω για να το πιάσει και πάλι τίποτα!!!Δράμα η κατάσταση...

Sz7Yp2.png?kZqYZiO9

y9Xap2.png?XCcMjjbM

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...είμαστε ακόμα στην διαδικασία του αποθηλασμού...

Εδώ και 3 μήνες περίπου πίνουν γάλα μόνο πρωί και βράδυ και όσες φορές ξυπνήσουν την νύχτα. Στην διάρκεια όμως της μέρας καθόλου. Αυτά θέλουνε αλλά τους κρατάω με νύχια και με δόντια απασχολόντας τους συνέχεια με διάφορα για να ξεχαστούν...

Πότε θα καταλάβουν πια ότι δεν τρώμε γάλα μέσα στην μέρα? Υπάρχει περίπτωση να το συνειδητοποιήσουν κάποια στιγμή ή όχι?

Ξένο γάλα τους δίνω αλλά το τρώνε μόνο με corn flakes και αυτό λίγο, 20-30ml ο καθένας. Από άλλα γεύματα τρώνε μόνο μεσημεριανό (ότι και εμείς). Σπάνια γιαούρτι, σχεδόν καθόλου φρούτα ή φρουτόκρεμα και κρέμες φαρίν λακτέ και τέτοια, καθόλου.

LFdxp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...