Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εννοείται ότι τα κάνω αυτά....όμως αναλόγως τη διάθεσή του και αναλόγως πόσο του έχω λείψει, πολλές φορές δεν πιάνουν και μάλιστα εκνευρίζεται αν πάω να του αποσπάσω την προσοχή με κάτι άλλο...

Κι ο δικός μου, κοιμάται και ξυπνάει με θηλασμό...για παράδειγμα σήμερα που κοιμήθηκε σερί, ξύπνησε απότομα το πρωί ουρλιάζοντας και όταν πήγα μερικά λεπτά μετά, μου είχε θυμώσει και με έσπρωχνε...εγώ περίμενα λίγο και του έδινα φιλάκια και ηρέμησε και άλλαξε η διάθεσή του μόνο όταν θήλασε...

Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο αν έχει θηλάσει πριν φύγω από τη δουλειά ή όχι....όταν φεύγω και κοιμάται ακόμα, θέλει ακόμα περισσότερο όταν γυρνάω το γλυκό μου...λογικό μου ακούγεται, απλά φαίνεται ατελείωτο και δεν μπορώ να φανταστώ πώς ξαφνικά θα αρχίσει να ελαττώνεται χωρίς μπρος πίσω...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορώ να φανταστώ πώς ξαφνικά θα αρχίσει να ελαττώνεται χωρίς μπρος πίσω...

Στάνταρ θα αρχίσει να ελαττώνεται και σε εσένα και σε όλες τις υπόλοιπες που το επιθυμούμε,απλώς δεν πρόκειται να γίνει ξαφνικά και oh yes, υποψιάζομαι ότι θα έχουμε ακόμα πολλά μπρος πίσω:roll:

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Το θέμα είναι μέχρι ποια ηλικία....:rolleyes:

Εγώ ιδανικά (για μένα) δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε μετά τα 2....:cool:

Όχι καλέ....8 μήνες ακόμα δεν έχεις;Είπαμε...Λες;:shock:

Κάθε φορά θα γράφω την πρόοδό μας για να παίρνεις κουράγιο(και εγώ μαζί):lol:

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

Θα γράφουμε και τα πισωγυρίσματα; χαχαχαχαχα

Ναι καλέ!!!Να παίρνουν- κουράγιο;- και οι υπόλοιπες:lol::lol::lol:

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

οκ, θα γράψω το βράδυ πώς θα με υποδεχτεί σήμερα όταν γυρίσω...χεχε

Καλή τύχη κοπέλα μου!

Βλέπω ότι και εσύ σκοτώνεσαι στη δουλειά:lol::lol::lol::lol:

Τους θηλαστικούς μου χαιρετισμούς,σχολάω γιατί ακόμα έχω μειωμένο:wink:

(Λες και είχε καθόλου δουλειά μέχρι τώρα,το πληκτρολόγιο πιό πολύ το χρησιμοποιώ για το forum:lol:).

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλό τριήμερο...εγώ επειδή γράφω συνέχεια τα κάνω όλα μαζί...και δουλειά και φόρουμ....μειωμένο δεν έχω, το είχα πάρει ισόχρονη...χαχα

ΟΥΦ!!! Χαρά στο κουράγιο μας, λέω εγώ!

Σε 5 μέρες κλείνουμε 2,5 χρόνια και δεν προβλέπεται άμεσος αποθηλασμός... αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θα γίνει ποτέ. Είχα πει ότι θα περιμένω να περάσει τα 2 και θα δούμε, αλλά δε βλέπουμε τίποτα ακόμα!

Ο δικός μου θηλάζει από 5 έως 8 φορές το 24ωρο, τα σαββατοκύριακα καμιά φορά και παραπάνω, αν π.χ. βρέχει και είμαστε όλη μέρα σπίτι.

Εγώ έχω κουραστεί, γιατί είναι και ολιγόυπνος και είμαι ένα όρθιο ζόμπι... Προσπαθώ να του αποσπώ την προσοχή ή να βάζω κάποια όριο (π.χ. μέτρημα), αλλά το καταλαβαίνει και αντιδράει άσχημα με μεγαλύτερη προσκόλληση. Έχω και ένα θέμα με το πόδι μου και προσπαθώ να μην τον πολυκουβαλάω αγκαλιά και του έχει κοστίσει και αυτό.

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Προσπαθώ να το πάρω χαλαρά και να του δώσω το χρόνο του, αλλά οι αντοχές μου εξαντλούνται και αντιδρώ κι εγώ άσχημα κάποιες φορές. Ένα βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα θήλαζε 2 ώρες συνεχόμενα και αφού δεν ξεκόλλαγε με τίποτα, στο τέλος τον άφησα να κλαίει και εκανα ότι κοιμάμαι. Αφού έκανε τα παράπονά του στο μπαμπά, έπιασε να παίζει με τη γάτα και μετά από μια ώρα που ξανανύσταξε τον ξαναθήλασα και κοιμήθηκε.

Από την άλλη, δε θέλω να αποθηλάσω απότομα ούτε το παιδί να νιώθει απόρριψη...

Φαύλος κύκλος! :(

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά το ψάχνεις από νωρίς... εγώ στην ηλικία σας δεν είχα κουραστεί ούτε είχα βάλει κάποιο όριο στο μυαλό μου. Και γενικά ο δικός μου θήλαζε πολύ, πάαααρα πολύ.

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι όλα κάποια στιγμή αποθηλάζουν... ε? :rolleyes:

5k3tp2.png

Ναι αλλά εγώ δουλεύω πολλές ώρες και τον μεγαλώνω μόνη μου...οπότε, θέλω τους επόμενους μήνες και μέχρι να φτάσει τα 2 να αποθηλάσει...ιδανικά μιλώντας πάντα....στάνταρ πάντως ήθελα να τον θηλάσω το λιγότερο μέχρι να χρονίσει....:-P

Καλημέρα...ναι ίδια ηλικία...ο δικός μου είναι 18/10/10...εσένα;

Το μέτρημα την πρώτη φορά δεν το κατάλαβε, όταν όμως το επαναλάμβανα πλέον το καταλαβαίνει, εξάλλου μετράμε κι άλλα πράγματα και του δείχνω και βιβλιαράκια...το πρόβλημα είναι ότι το βλέπει σαν παιχνίδι κι αντί να σταματήσει που είναι ο στόχος, αυτός θέλει πάλι να θηλάσει για να ξαναμετρήσω κ.ο.κ.

Όσο για τον ύπνο, και ο δικός μου με τη μάνα μου κοιμάται, αλλά με μένα μόνο με στήθος, αλλιώς ορύεται με νεύρα, όταν ειδικά καταλαβαίνει ότι πάω να του κάνω αντιπερισπασμό...όσο για αυτοκίνητο, μπουφάν κ.λπ....ακριβώς τα ίδια...ούτε να τα σκέφτομαι δεν θέλω...

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως συνέχεια κάτι θα συμβαίνει που τα κάνει να θέλουν στήθος και να πισωγυρίζουν...αυτό το κομμάτι δεν ξέρω πώς να χειριστώ και μέχρι πότε...

η δικιά μου γεννήθηκε 12/10. πολύ μικρή διαφορά. θα το δοκιμάσω, αν και δεν πιστεύω ότι θα πιάσει, εδώ της λέω ότι δεν έχω πια γάλα και της δείχνω το μπιμπερό και αδιαφορεί , σιγά μην ψαρώσει με το μέτρημα. βέβαια εμένα το στήθος το θέλει πλέον μόνο για ύπνο, πολύ σπάνια θα ζητήσει αν δε νυστάζει. οπότε εκείνη την ώρα δεν έχει έτσι κι αλλιώς όρεξη για εξηγήσεις και μετρήματα (φαντάζομαι). θα το δοκιμάσω πάντως.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα!

Εμείς τις τελευταίες ημέρες έχουμε μία σχετική πρόόδο...:D.Στον αρχικό δηλαδή θηλασμό,γύρω στις 2:00 το βράδυ που ξυπνούσε έντρομη,έχω μειώσει από 15 λεπτά σε 5-6 λεπτά και μετά λέω "νάνι τώρα" και γυρνάει πλευρό!!

Τις προηγούμενες 3 ημέρες ξύπνησε πιο αργά: 2:45,την επομένη 4 παρά και εχτές 5:30, οπότε και κάναμε μόνο τον πρωινό θηλασμό,δηλαδή δεν ήπιε και 6:00-6:30 που πίνει σαν δεύτερο θηλασμό.Πραγματικά δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει η μείωση χρόνου ή απλως μόνη της άλλαξε φάση λόγω ηλικίας.Επίσης θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάτι παροδικό και ξαναγυρίσουμε στις 2:00 νταν...Πάντως μου δίνει πολλές ελπίδες αυτή η αλλαγή και μου δίνετε και εσείς κουράγιο,γιατί το έβαλα σαν στόχο επειδή έγραψα σε εσάς για να το κάνω επιτέλους πραγματικότητα....

Babycakes πώς πάτε;

Niki μάλλον δουλεύει το σύστημα μείωσης χρόνου, ο καιρός θα δείξει,καλή τύχη και σε εσένα..

NANA80 εσείς πώς την παλεύετε;

ΧΡΥΣΑ08 κουράγιο,κουράγιο,κουράγιο.Πιθανόν να κοντεύει η ώρα του αποθηλασμού,σταθμό πάει;Αν όχι,θα πάει προνήπιο του χρόνου,θα έχει περισσότερες δραστηριότητες και θα αποκτήσει μια ανεξάρτητη προσωπικότητα που θα σε κάνει ίσως να αναπολείς τους θηλασμούς σας...:roll:Θα γίνει κορίτσι μου,έφτασες στην τελική ευθεία,χωρίς βίαιες λύσεις.Μπράβο σου για όσα κάνεις για το παιδί σου μέχρι σήμερα.

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Καλημέρα για από μένα....

Εμείς την Παρασκευή δεν πήγαμε κατευχήν..θήλαζε συνέχεια...όμως το τριήμερο που είχαμε κόσμο και βγαίναμε συνέχεια έξω δεν θήλασε καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνέχεια, εννοώ το να είναι απασχολημένος με άλλα...:confused:

Καλημέρα για από μένα....

Εμείς την Παρασκευή δεν πήγαμε κατευχήν..θήλαζε συνέχεια...όμως το τριήμερο που είχαμε κόσμο και βγαίναμε συνέχεια έξω δεν θήλασε καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνέχεια, εννοώ το να είναι απασχολημένος με άλλα...:confused:

Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αλλά δες το πιο θετικά.Με δραστηριότητες ανταποκρίθηκε μια χαρά,υπάρχουν και παιδιά που δεν ξεχνιούνται εύκολα ,το έχω ακούσει αυτό εδώ μέσα.Τώρα έρχεται άνοιξη,μετά καλοκαίρι,οι βόλτες θα αυξηθούν και ο σκοπός θα επιτευχθεί: Θα ξεκινήσει δηλ σιγά σιγά να το βγάζει από την ρουτίνα του,θα μπουν άλλα πράγματα σε προτεραιότητα,δεν το ξεγελάς έτσι, η ίδια η ζωή θα σε ξεγελάσει και δεν θα πάρεις χαμπάρι πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό(για την μέρα μιλάμε,να μην παρεξηγούμαστε:lol:).Το βασικό είναι να μην έχεις και εσύ πισωγυρίσματα...Να θέτεις έναν στόχο την φορά και να προχωράς σταθερά.Ξέρω ότι βόλτα μετά από δουλειά είναι λίγο σκότωμα,όμως αξίζει να δοκιμάσεις για το καλό σας....

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Δεν λογαριάζω το σκότωμα...όταν ο καιρός ήταν καλός και η μέρα μεγαλύτερη βγαίναμε στο πάρκο...τώρα όμως στις 6 που γυρνάω σπίτι είναι αργά...:confused:

Δεν λογαριάζω το σκότωμα...όταν ο καιρός ήταν καλός και η μέρα μεγαλύτερη βγαίναμε στο πάρκο...τώρα όμως στις 6 που γυρνάω σπίτι είναι αργά...:confused:

Από φαγητό πως τα πάει; Δηλ.πας σπίτι και ορμάει στο στήθος ή προλαβαίνετε και παίζετε λίγο;Απογευματινό τρώει;Βραδινό;Σε ρωτάω και συγνώμη αν τα έχεις ήδη αναφέρει,απλώς θέλω να καταλάβω λίγο τι παίζεται μέχρι να πάτε για ύπνο.

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ορμάει με το που μπαίνω...ίσα ίσα, είναι μέρες που δεν ζητάει παρά μετά από ώρες...το κάνει και όταν βαρεθεί το παιχνίδι...

όταν γυρνάω σπίτι τρώω κάτι και μέχρι να τον κάνω μπάνιο και να τον κοιμίσω παίζουμε ή βάζουμε βιντεάκια με παιδικά τραγούδια και χορεύουμε...

Σε γενικές γραμμές τρώει πολύ καλά, απλά βαριέται πολύ γρήγορα τις γεύσεις και θέλει ποικιλία...αλλά έτσι είμαι κι εγώ, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση...:rolleyes:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ορμάει με το που μπαίνω...ίσα ίσα, είναι μέρες που δεν ζητάει παρά μετά από ώρες...το κάνει και όταν βαρεθεί το παιχνίδι...

όταν γυρνάω σπίτι τρώω κάτι και μέχρι να τον κάνω μπάνιο και να τον κοιμίσω παίζουμε ή βάζουμε βιντεάκια με παιδικά τραγούδια και χορεύουμε...

Σε γενικές γραμμές τρώει πολύ καλά, απλά βαριέται πολύ γρήγορα τις γεύσεις και θέλει ποικιλία...αλλά έτσι είμαι κι εγώ, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση...:rolleyes:

Δοκίμασε τότε νέες γεύσεις...Φτιάξε πχ κρέμα Γιώτης,με μπισκότα μιράντα μέσα,βάλε ελάχιστη ζάχαρη μέσα(προς θεού,όχι όσο λέει η συσκευασία!)και όταν βαρεθεί,πάρε την κρέμα και πες:"τώρα η μανούλα θα φάει κρέμα,θέλεις;"Εμένα ζηλεύει πάντα όταν τρώω.Την άλλη μέρα φτιάξτε σκηνούλα με μια κουβέρτα και σχοινί και γαργαληθείτε....

Ξέρω,λίγο χαζά και πολυακουσμένα παραδείγματα, αλλά βλέπω ότι είστε σε καλό δρόμο και μπορείς σχετικά εύκολα και σύντομα να καταλήξεις στον βραδινό θηλασμό,παρακάμπτοντας τους ημερήσιους.Μην ξεχνάς ότι μέρα με την μέρα μεγαλώνουν και αλλάζουν.Και μαζί και εμείς...

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Δεν τίθεται θέμα φαγητού...αυτά που έχει φάει ο δικός μου δεν τα έχει φάει άλλο παιδί στην ηλικία του...χαχα...

Και σχετικά με τα παιχνίδια, όταν του μπει πως θέλει στήθος δεν έχει σημασία τι κάνουμε ή τι μπορουμε να κάνουμε...απλά θέλει μόνο αυτό εκείνη τη στιγμή...

Δεν τίθεται θέμα φαγητού...αυτά που έχει φάει ο δικός μου δεν τα έχει φάει άλλο παιδί στην ηλικία του...χαχα...

Και σχετικά με τα παιχνίδια, όταν του μπει πως θέλει στήθος δεν έχει σημασία τι κάνουμε ή τι μπορουμε να κάνουμε...απλά θέλει μόνο αυτό εκείνη τη στιγμή...

Μμμμ...Πάω πάσο...Στο τελευταίο δεν μπορώ να πω και πολλά,το έχω περάσει και ξέρω,πριν τον χρόνο όμως,τότε που δεν με ένοιαζε:roll:

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

ΧΡΥΣΑ08 κουράγιο,κουράγιο,κουράγιο.

Προσπαθώ...

Μου έφτιαξες λίγο την ψυχολογία! :) Εμείς στα γνωστά μας, 8 θηλασμούς το σ/κ και χτες που βγήκαμε έξω μόνο 3, αλλά από τις 4 τα χαράματα σήμερα είχαμε μαραθώνιο... Ως τις 6:30 που έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά!

Σταθμό δεν πάει και σκυλοβαριέται στο σπίτι, σκέφτομαι να τον στείλω από το Σεπτέμβριο που θα είναι τριών.

Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι μάλλον δεν ήρθε η ώρα μας, για να ηρεμήσω κι εγώ και ο μικρός... σε 2-3 μήνες πάλι βλέπουμε.

Εσείς καλά τα πάτε, φτου, φτου, μακάρι να συνεχίσετε έτσι! :)

5k3tp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...