Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τινακι εννοεις να μην αρχισει καθολου θηλασμο?

τα φαρμακα που παιρνει ελενξε αν ειναι συμβατα με τον θηλασμο η οχι?

μην παρει βιαστικες αποφασεις, επειδη ετσι της ειπαν οι γιατροι. οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν σχετικα με τον θηλασμο και τα φαρμακα

πρεπει να το ψαξει μονη της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ κατι θυμαμαι οτι υπηρχε ενα site οπου μπορουσες να ελεγξεις την συμβατοτητα διαφορων προιόντων με τον θηλασμο αλλα κρασαρε ο υπολογιστης και εχασα ολη την λιστα των "αγαπημενων"

κανα δυο φορες που την ρωτησα (βλεπω οτι την ενοχλει λιγο που μαλλον δεν μπορει να θηλασει) μου ειπε οτι με τα φαρμακα που παιρνει λογικα δεν θα μπορει να θηλασει.

Μηπως θυμαται καμια σας αυτο το site

Σε περιπτωση ομως που οντως δεν μπορεσει να θηλασει ποιος ειναι ο πιο φυσικος τροπος να αποθηλασει απο την αρχη, γιατι εγω εχω εμπειρια μονο απο μενα που αποθηλασα μετα απο 11μηνες θηλασμου και μου πηρε 1,5μηνα.

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Τινάκι, τα φάρμακα που παίρνει στη διαρκεια της εγκυμοσύνης κατά πα΄σα πιθανότητα είναι συμβατά με το θηλασμό, αφού στο γάλα εκκρίνονται σε μικρότερη ποσότητα απ΄'ότι στο αίμα. Το site είναι www.e-lactancia.org. ελπίζω να το εγραψα σωστά

KbCJp2.pngEYukp3.png

Μια συμβουλή και για μένα παρακαλώ!

Θηλάζουμε εδώ και 8 μήνες αποκλειστικά, στον 5ο προσθέσαμε φρουτόκρεμα, μετά κρέμα βανίλια, μετά κρεατοχορτόσουπα και τώρα θηλάζουμε πρωί βράδυ και καμιά φορά μέσα στη μέρα, αν είναι ανήσυχη η μικρή, αν δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Τα βράδια ξυπνάει τουλάχιστον μία φορά, γύρω στις 4 αλλά γενικά κοιμάται αρκετά, 10 με 11 ώρες.

Αυτές τις ημέρες αποφάσισα να προχωρήσω στο στάδιο του αποθηλασμού, σταδιακά, εισάγοντας γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, το βράδυ, για να δούμε πως θα το πάρει, δεδομένου ότι πίνει νερό από το μπιμπερό πια και δεν της είναι τελείως άγνωστο ως αντικείμενο. Δεν θέλω να αποθηλάσω για να κοιμηθώ τα βράδια, αφού σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλεί, απλά το αποφάσισα και σκέφτομαι να το κάνω.

Λοιπον, προχτές το βράδυ το γάλα της το έδωσε ο μπαμπάς της σε συνθήκες θηλασμού, δηλαδή χαμηλό φως, στην πολυθρόνα που τη θηλάζω μέσα στο δωμάτιο της. Ήπιε 100 ml μετά την πήρα εγώ, τη θήλασα και κοιμήθηκε. Ξύπνησε στις 4 και ξανακοιμήθηκε μετά από θηλασμό όπως συνήθως.

Χτες το βράδυ, με τις ίδιες συνθήκες, της το έδωσα εγώ και το ήπιε όλο... 200 ml. Αποκοιμήθηκε με το μπουκάλι στο στόμα. Την έβαλα στο κρεβάτι της, άνοιξε τα μάτια και ξανακοιμήθηκε. Χάρηκα και στεναχωρήθηκα μαζί. Το θέμα είναι όμως ότι ξύπνησε συνολικά 3 φορές το βράδυ. Κοιμηθηκε 9, ξύπνησε 10:30, 12:30, 3. Και μετά 7:30 πρωινό ξύπνημα.

Και ρωτάω; Την αναστάτωσε το ξένο γάλα; Το στομάχι της; Γιατί κάτι τέτοιο το έκανε και την πρώτη φορά που έφαγε φρουτόκρεμα, δηλαδή όταν κάτι καινούριο μπήκε στο στομάχι της και μετά έστρωσε. Θα συνεχίσω και σήμερα αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας!

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Τινάκι, τα φάρμακα που παίρνει στη διαρκεια της εγκυμοσύνης κατά πα΄σα πιθανότητα είναι συμβατά με το θηλασμό, αφού στο γάλα εκκρίνονται σε μικρότερη ποσότητα απ΄'ότι στο αίμα. Το site είναι www.e-lactancia.org. ελπίζω να το εγραψα σωστά

εισαι ΣΟΥΠΕΡ σε ευχαριστω...θα μαθω και τσεκαρω...σε ευχαριστω ξανα

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σς παρακαλώ και απο την κ.αγλαια αν ειναι ευκολο. Εχω ενα κοριτσάκι 9 μηνων ακριβως και θηλαζουμε ακομα. Κανουμε 2 γευματα στερεων την ημερα (φρουτα και κρεατοχορτοσουπα η κοτοπουλο με λαχανικά η τραχανα με τυρι τα δευτερα γευματα) και θηλαζουμε περιπου 5 με 6 φορες την ημερα. Πριν απο περιπου 2 εβδομαδες η μικρη αρχισε να με δαγκωνει πολυ κατα την διαρκεια του θηλασμου πριν απο λιγες μερες μου εκανε πληγη που ετρεχε αιμα. Επειδη σε εκεινο το στηθος απο σφιχτο στηθοδεσμο επαθα και αποφραξη γαλακτικου πορου (λες και δεν μου φταναν ολα τα αλλα) παρα τον εντονο πονο συνεχιζω να την θηλαζω και απο εκει. Εχω νοσοκομειακο θηλαστρο αλλα δεν με ανακουφιζει τοσο όσο ο θηλασμος ωστε να σταματησω για λιιγες μερες τον θηλασμο απο εκεινο το στηθος κ να κλεισει η πληγη. Δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο, ωστοσο η μικρη μου εχει βγαλει ηδη 2 δοντια κατω και τωρα βγαζει το 4ο επανω και οπως καταλαβαινετε εχει γινει σκετος καρχαριας.Οταν δαγκωνει εχω καταλαβει οτι μαλλον ειναι ψιλοχορτασμενη και την απομακρυνω γρηγορα αλλα και αυτο ειναι ρισκο γιατι μια δυνατη να μου πατησει και μπορει να ποναω για μερες.Σε γενικες γραμμες δεν ειναι παιδακι που χρειαζεται το στηθος να κοιμηθει, αυτες τις μερες της εδινε ο πατερας της και εγω μπουκαλι δικο μου γαλα και λιγο ξενο (τωρα πλεον το παιρνει και απο εμενα ) και κοιμοταν μια χαρα μετα. Στηθος της δινω οταν το βραδυ ξυπναει 1 με 2 φορες συνηθως πινει λιγο και ξανακοιμαται. Πιπίλα δεν εχει παρει ποτε και θεωρω οτι ειναι λιγο αργα για να της δωσω. Καμια συμβουλη για τα δαγκωματα?θα ηθελα ιδανικα να θηλασω μεχρι το χρονο και μετα σταδιακα να ξεκινησουμε το βιολογικο γαλα (θελω να αποφυγω τις σκονες και τα νουλακ καινεστλε αν και της τα εχω δι=οκιμασει αυτες τις μερες και δεν εχει προβλημα, τα πινει). υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?

Καλημέρα σας!!!!

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα να ζητήσω τη συμβουλή σας για "μερικό αποθηλασμό", μιας και είχα αρκετά προβλήματα με το θηλασμό της κόρης μου αλλά να που ξεπεράσαμε το χρόνο!!!!!!

Η αλήθεια είναι πως δεν επιθυμώ να αποθηλάσω οριστικά απλά...

1. θέλω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τις προσπάθειες για ένα δεύτερο παιδάκι!!!

2.θέλω να μειώσω τους θηλασμούς λόγω κούρασης. ΄Τα βραδινά σχεδόν τα κόψαμε, αλλά την ημέρα αν είμαι σπίτι και όχι στη δουλειά ξεσαλώνει και δεν το αντέχω άλλο.

Επίσης προσπαθώ να της δώσω ξένο γάλα - FREEZOGROW μου σύστησε η παιδίατρος αλλά δεν το θέλει με τίποτα!!!! Δε θα πιει άλλο γάλα αυτό το παιδί? Αυτό είναι κάτι που με αγχώνει πολύ.

Περιμένω τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

ευστρατια δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=66272

περιγραφει τι μπορεις να κανεις για να αντιμετωπισεις το δαγκωμα

ρενε συγχαρητηρια που φτασατε τον χρονο! για να μειωσεις τους θηλασμους πρεπει να της αποσπας την προσοχη. πχ αν πειναει η διψαει να της δωσεις φαγητο η νερο η γαλα (δικομασε φρεσκο τωρα που χρονισε)

αν το κανει για να αισθανεται κοντα της μπορεις να την παρεις αγκαλια και να παιξετε/τραγουδησετε/χορεψετε/πατε βολτα.

μεγαλωνοντας που εχουν περισσοτερες δραστηριοτητες γινεται ακομα πιο ευκολο.

κορίτσια ειμαι καινούρια στο site,εχω ενα κοριτσακι 15 μηνων και το θηλαζω ακομη,το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που θελει να κοιμηθει πρεπει να πιει γαλα,ξενο γαλα δεν πινει γιατι δεν της αρεσει,για το μπιμπερο δεν το συζητω δεν το πιανειθ..εχω κουραστει ψυχολογιακα μιας και δουλευω και την νυχτα ξυπνα 2 φορες για να πιει γαλα...μπορει καποια να με βοηθησει...τι να κανω...δεν αντεχω να την βλεπω να κλαιει,

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια σας, θέλω να σταματήσω το θηλασμό μετά από 13 μήνες περίπου που θηλάζω για να ξαναμείνω άμεσα εγκυος στο δεύτερο. η μαία μου σύστησε dostinex για 8 μέρες και μου είπε ότι προς το παρόν έχω ψευδοπερίοδο και όχι κανονική, άρα δεν μπορώ να μείνω έγκυος;

κορίτσια γεια σας, θέλω να σταματήσω το θηλασμό μετά από 13 μήνες περίπου που θηλάζω για να ξαναμείνω άμεσα εγκυος στο δεύτερο. η μαία μου σύστησε dostinex για 8 μέρες και μου είπε ότι προς το παρόν έχω ψευδοπερίοδο και όχι κανονική, άρα δεν μπορώ να μείνω έγκυος;

Τα περί ψευδοπεριόδου δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που έχεις περίοδο, θεωρείσαι γόνιμη. Η δυσκολία στη σύλληψη μπορεί να οφείλεται στο θηλασμό, μπορεί και όχι. Είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεται να αποθηλάσεις εντελώς, για να πετύχεις το επιθυμητό (ίσως θέλεις να κρατήσεις το θηλασμό μέχρι να μείνεις έγκυος, ώστε το πρώτο σου μωρό να ωφεληθεί περαιτέρω από το θηλασμό και να μην τον χάσει με την πιθανότητα μόνο να μείνεις έγκυος). Υπάρχουν φυσικοί τρόποι αποθηλασμού που σέβονται την ψυχολογία του μωρού και το σώμα της μητέρας. Τα χάπια μπορούν να έχουν σοβαρές παρενέργειες.

Από πότε έχεις περίοδο, πόσο τακτική είναι και πόσο συχνά θηλάζετε;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

απο τον 5ο μηνα της γεννησης της κορης μας εχω περιοδο. απο τον 6ο μηνα προσπαθουσαμε για το επομενο. Σκεφτομουν και εγω να αποθηλασω αλλα με μιση καρδια....

ειμαι τωρα 2 μηνων εγκυος και η μικρη ειναι 1 ετους και θηλαζουμε ακομη πρωι μεσημερι και βραδυ. αυτο που καναμε (φυσικα δεν ειναι ιατρικα τεκμηριωμενο απλως σε εμας πετυχε) ειναι να θηλαζω πρωτα και επειτα να γινεται η προσπαθεια για νεο μωρο. αυτο απεκλειε το βραδυ διοτι καποιες φορες μπορει να ξυπνουσε και δεν περνουσαν αρκετες ωρες. δοκιμασαμε μετα τον πρωινο θηλασμο και τα καταφεραμε.

και οπως προειπε και η αμαρετο δεν υπαρχει ψευτοπεριοδος. ή εχεις ή δεν εχεις.

Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Με μισή καρδιά σταμάτησα τελικά το θηλασμό γιατί θέλω να ξαναμείνω έγκυος άμεσα έχοντας όσο γίνεται τις πιθανότητες με το μέρος μου. Δεν πήρα τα dostinex γιατί φοβάμαι μήπως αν τελικά μείνω έγκυος βλάψουν το νέο μωράκi. Η μαία βέβαια μου είπε ότι από τη στιγμή που τα παίρνουν ως θεραπεία γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες, δεν υπάρχει πρόβλημα να τα πάρω κι εγώ. Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζει.

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΛΑΖΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεια σας και απο εμένα..με έχει απασχολήσει πολλές φορές αυτό το θέμα, τώρα όμως που ήρθε η ώρα να αποθηλάσω μου φαίνεται βουνό. Θηλάζουμε 22 μήνες και νιώθω πλέον οτι θέλω να σταματήσω,κουράστηκα, βαρέθηκα, έχω και κάποια θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσω και θέλω να αποθηλάσω. Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο,καθόλου μάλιστα, το νιώθω. Εχω μιλήσει με μαμάδες που θήλασαν και αυτές αρκετό καιρό και κάποιες μου είπαν οτι τα παιδιά τους το δέχτηκαν εύκολα και κάποιες άλλες πέρασαν πολύ δύσκολα και αυτές και τα παιδάκια τους. Υπάρχει τελικά κάποιος πιο ανώδυνος τρόπος; εχει καμιά απο εσάς σχετική εμπειρία; γιατί κάθε φορά που προσπαθώ να της εξηγήσω, κλαίει με αναφιλητά και τελικά σταματάω τη συζήτηση. Πρέπει να το κάνω μια και έξω; δηλαδή, θηλάζει τώρα τα μεσημέρια και το βράδυ πριν κοιμηθεί, πρέπει να τα κόψω και τα δυο μαχαίρι;

παπί μου εύκολος τρόπος δυστυχώς δεν υπάρχει :(

εμένα στις διακοπές 4 μεσημέρια κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και δεν ήπιε γάλα και είπα να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να το συνεχίσω αλλά το επόμενο μεσημέρι που ξαπλώσαμε μαζί γκρίνιαζε....τώρα πεφτουμε μαζι με τραβάει χτυπιέται κανενα 5λεπτο και μετά το παίρνει απόφαση. Εντάξει κλάμα έριξε μονο μια μέρα αλλα κρατήθηκα και δεν του έδωσα. Πολυ ψυχοφθόρο :(

Δεν ξέρω το δικό μου πάντως δεν παίρνει απο λόγια.

Πάντως καλό ειναι να κόβεις ενα ενα τα γεύματα για να συνηθίζει και το στήθος. Ισως να προσπαθήσεις πρώτα με το μεσημεριανό πχ να την κοιμήσει κάποιος άλλος λίγες μέρες ωστε να συνηθίσει και βλέπεις.

aaaxx κορίτσια σας καταλαβαίνω απόλυτα!

Στις διακοπές που αρρωστησε κρεμόταν κυριολεκτικά πάνω στο βυζί μου...

και το πήρα απόφαση να αρχίσω να το κόβω τώρα στην Αθήνα..

έχω καταφέρει να της συνδυάσω το βυζάκι με το νάνι και θηλάζουμε βράδυ και άντε καμμιά φορά μεσημεράκι όταν είμαι σπίτι...

το καημένο, σαν να περνάει στερητικό σύνδρομο..

το βράδυ από τις εννιά η ώρα μου δίνει το χεράκι να κάνουμε νάνι...

και αποθηλασε επιτελους!

παπί μου εύκολος τρόπος δυστυχώς δεν υπάρχει :(

εμένα στις διακοπές 4 μεσημέρια κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και δεν ήπιε γάλα και είπα να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να το συνεχίσω αλλά το επόμενο μεσημέρι που ξαπλώσαμε μαζί γκρίνιαζε....τώρα πεφτουμε μαζι με τραβάει χτυπιέται κανενα 5λεπτο και μετά το παίρνει απόφαση. Εντάξει κλάμα έριξε μονο μια μέρα αλλα κρατήθηκα και δεν του έδωσα. Πολυ ψυχοφθόρο :(

Δεν ξέρω το δικό μου πάντως δεν παίρνει απο λόγια.

Πάντως καλό ειναι να κόβεις ενα ενα τα γεύματα για να συνηθίζει και το στήθος. Ισως να προσπαθήσεις πρώτα με το μεσημεριανό πχ να την κοιμήσει κάποιος άλλος λίγες μέρες ωστε να συνηθίσει και βλέπεις.[/quote

Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ να κόψω τον μεσημεριανό θηλασμό αλλά για πόσο μπορείς να κοιμίζεις το μωρό στο αυτοκίνητο.

Εμείς 2 εβδομάδες που είμασταν διακοπές διέκοψε και το πρωινό μπουκάλι φρέσκο γάλα που έπινε με την μητέρα μου και τώρα αντε πάλι από την αρχή. Χρειάζεται δεύτερος άνθρωπος γιατί όσο είμαστε μαζί με τα μωρά μας δεν παίρνουν από λόγια. Το κλάμα πάει σύννεφο και ενδίδουμε.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΛΑΖΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γεια σας και απο εμένα..με έχει απασχολήσει πολλές φορές αυτό το θέμα, τώρα όμως που ήρθε η ώρα να αποθηλάσω μου φαίνεται βουνό. Θηλάζουμε 22 μήνες και νιώθω πλέον οτι θέλω να σταματήσω,κουράστηκα, βαρέθηκα, έχω και κάποια θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσω και θέλω να αποθηλάσω. Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο,καθόλου μάλιστα, το νιώθω. Εχω μιλήσει με μαμάδες που θήλασαν και αυτές αρκετό καιρό και κάποιες μου είπαν οτι τα παιδιά τους το δέχτηκαν εύκολα και κάποιες άλλες πέρασαν πολύ δύσκολα και αυτές και τα παιδάκια τους. Υπάρχει τελικά κάποιος πιο ανώδυνος τρόπος; εχει καμιά απο εσάς σχετική εμπειρία; γιατί κάθε φορά που προσπαθώ να της εξηγήσω, κλαίει με αναφιλητά και τελικά σταματάω τη συζήτηση. Πρέπει να το κάνω μια και έξω; δηλαδή, θηλάζει τώρα τα μεσημέρια και το βράδυ πριν κοιμηθεί, πρέπει να τα κόψω και τα δυο μαχαίρι;

Οι θηλασμοί που έχουμε χάσει "ανώδυνα" ήταν μόνο με τη βοήθεια τρίτου, που απασχολούσε/κοίμιζε το παιδί, ενώ εγώ έλειπα ή το να είμαστε έξω - με το κίνδυνο να χάνουμε το μεσημεριανό ύπνο ή να αργούμε στο βραδυνό ύπνο.

Μια ιδέα είναι να κάνεις πιο σύντομους τους θηλασμούς που ήδη έχεις και, όταν δεις το παιδί πιο έτοιμο, να κόψεις κάτι παραπάνω. Μπορείς να θηλάζεις και μετά με κάποιο πρόσχημα "τουαλέτα/νερό/δουλειά" να την αφήνεις να περιμένει, με την ελπίδα να αποκοιμηθεί μόνη της.

Οι εξηγήσεις μου φαίνεται ότι ταιριάζουν σε μεγαλύτερα παιδιά αλλά ίσως και όχι, προσωπικά το βρίσκω πολύ δύσκολο και νομίζω ότι γίνεται πιο ανώδυνα με αντιπερισπασμούς και όχι με σαφείς εξηγήσεις.

το καημένο, σαν να περνάει στερητικό σύνδρομο..

αμαρέτο καλημέρα!

πώς σου φαίνεται ο δικός μου τρόπος αποθηλασμού?

δεν είναι οδυνηρός έτσι?

Τι περιμένεις να σου πω, τα είπες μόνη σου :mrgreen::P:lol:

(εσείς έχετε και θέμα αλλεργιών ή θυμάμαι λάθος; )

Η κόρη μου έκοψε μόνη της τους περισσότερους θηλασμούς (εννοώ τις ώρες που είμαστε μαζί, γιατί όταν είμαστε στη δουλειά, εξυπακούεται) και παρόλο που ήταν κάτι που έκανε μόνη της, την έβλεπα ότι ένιωθε και φερόταν λίγο σαν χαμένη, λίγο περίεργα ... άλλες φορές την άφηνα να το παλέψει μόνη της, άλλες φορές της πρόσφερα και μερικές φορές δεχόταν, μερικές αρνιόταν. Όταν προχώρησα εγώ ένα βήμα παραπάνω, δεν της αρνιόμουν αλλά της περιόριζα το χρόνο, κάπου διασκέδαζε και το μέτρημα και απλά κρατούσε το στήθος στο στόμα μέχρι να μετρήσω.

η δικιά μου δεν έχει μέτρο...

στις διακοπές που ήμασταν όλη μέρα μαζί, με είχε συνέχεια με το στήθος έξω...

και ως συνέπεια αυτού δεν έτρωγε τίποτα...

νομίζω ότι ο θηλασμός δεν ήταν ό,τι καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση...

και αποθηλασε επιτελους!

η δικιά μου δεν έχει μέτρο...

στις διακοπές που ήμασταν όλη μέρα μαζί, με είχε συνέχεια με το στήθος έξω...

και ως συνέπεια αυτού δεν έτρωγε τίποτα...

νομίζω ότι ο θηλασμός δεν ήταν ό,τι καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση...

Ακριβώς τα ίδια και εμείς... επί τρεις - 4 μέρες κρεμασμένη από το στήθος και έτρωγε μόνο ντομάτα και ροδάκινο...Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι αν δεν ήταν ο θηλασμός μπορεί να είχαμε πιο έντονα ξεσπάσματα θυμού ή κλάματα, εκεί έβρισκε το καταφύγιό της:) άλλο αν εγώ ένοιωθα πλέον κομμάτια και έλεγα άντε να τελειώσουν οι διακοπές να γυρίσουμε στη δουλειά:(:(:(

Ευτυχώς την τέταρτη μέρα άρχισε να ηρεμεί και περάσαμε άλλες 3 καλές σχετικά μέρες. Πάντως καμία σχέση οι φετινές διακοπές με τις περσινές που ήταν ένα ήσυχο και καλό μωράκι!

GJMap2.png

θυμαστε εμενα και τα πλανα αποθηλασμου?.. ε! τιποτε δεν εκανα..

δυο εβδομαδες που ημουν με αδεια η μικρη φεροταν σαν μωρο και για νυχτες ολοκληρες (μονο τοτε θηλαζουμε) δεν ξεκολλουσε απο το στηθος σε βαθμο να μην αντεχω αλλο και να μην κοιμαμαι..μετα απο μερικες ωυχτες οι 100 θηλασμοι ξαναγιναν 5 και απο προχθες που γυρσια παλι στη δουλεια ξαναρχισε τα ιδια δυο βραδυα κουτουλαω..

στο εξοχικο οπου ειμαστε δεν παιζει να γινει κατι και με τα πηγαινε ελα δεν εχω καθολου διαθεση για προσπαθειες που δεν προκειται να αποδωσουν.

Αποφασισα γυρω στα μεσα Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουμε μονιμα στο σπιτι μας στην Αθηνα να της βαλω μονο κρεβατι στο δωματιο της και να την θηλαζω νωριτερα (Αφου πλεον δεν θα χουμε να τρεχουμε στις θαλασσες και να γυρναμε οριακα που νυσταζει) και με παραμυθι να την κοιμιζω αλλα δεν ξερω αν θα πρεπε ναξαπλωνω μαζι της γιατι μαλλον θα το θεωρει δεδομενο..πααααλι με βλεπω περα δωθε κρεβατοκαμαρα παιδικο...και θελω και δευτερο παιδι.. αιντεε..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...