Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

να μην παρεις χαπια ειναι ακρως επικινδυνα...αν ψαξεις εδω μεσα θα βρεις και την επιστημονικη τεκμηριωση του θεματος...εχουν απαγορευθει στο εξωτερικο εδω και μια δεκαετια λογω σοβαροτατων επιπλοκων....νομιζω για εσενα η καλυτερη λυση ειναι να μειωσεις τους θηλασμους και παραλληλα να δοκιμαζεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα φρεσκο γαλα...το στηθος για να προσαρμοστει χρειαζεται καποιες ημερες...οσο για το γυναικολογο, δεν ξερω τι να σου πω εγω δεν τους εμπιστευομαι σε αυτα τα θεματα-εκτος και αν εχεις την εξαιρεση!!!αν ναι πες και σε εμας!!Καληη επιτυχια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους το χαμόγελο ξαναήρθε στο πρόσωπό μου. Έγινα καλά! Εφυγε ο καταραμένος βήχας, έφυγε και το συνάχι. Ελπίζω να μην ξαναρρωστήσω τον άλλο μήνα ........:confused: Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μου συμπαρασταθήκατε , που μου στείλατ pm βοηθώντας με με τα φάρμακα και δίνοντας μου συμβουλές. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ πραγματικά με βοηθήσατε. AGE σ'ευχαριστώ ιδιαιτέρως χάρη στο site ου μου έστειλες πήρα την απόφαση να πάρω το εισπνεόμενο. Το φύλαξα το site σαν κόρη οφθαλμού.

Τώρα όσον αφορά τον αποθηλασμό................ τίποτα κορίτσια........... δεν θέλει να βλέπει το γάλα στο μπιμπερό...... τι θα κάνω θεε μου! Κορίτσια σας το λέω να δείτε που εγώ θα θηλάζω μια ζωή :oops:

Είδες ΣΩΤΗΡΙΑ όλα είναι απλά, αρκεί να μην τα κάνουμε εμείς δύσκολα :P

χεχε σε σένα πέρασε το κρύωμα κόλλησα όμως εγώ.

Είμαι έγκυος, κρυωμένη, ξενυχτισμένη, με ένα παιδί που βγάζει δόντια και προσπαθώ να το αποθηλάσω :lol::lol::lol: (εμοτικόν που τα τσούζει) :?:???:

είπα να πω και εγώ τον πόνο μου sorry :oops::oops:

XAXA..σιγά βρε Σωτηρία..τι να πούμε και εμείς..εμένα ούτε νερό δεν πίνει

Θα πιει, θα πιεί ούτε η δικιά μου έπινε άλλα τώρα έχει γίνει μια νεροφίδα .....

όλα θέλουν τον χρόνο τους, εγώ σε άσχετες στιγμές της προσέφερα νερό έστω και μια γουλιά, έτσι μαθαίνει σιγά σιγά και να τους αφήνετε σε σημείο που βλέπουν το δοχείο με το νερό για να μάθουν να ζητάνε μόνα τους :lol::lol:

Νέα από το μέτωπο "αποθηλασμός" (όχι φυσικός είπαμε, δεν με αφήνει να ανοίξω νέο ποστ στην συγκεκριμένη ενότητα) :shock:

Έχουμε κόψει εύκολα εδώ και μια εβδομάδα τον απογευματινό και τον νυχτερινό θηλασμό (καλά αυτόν όχι τόσο εύκολα):?:-? Οπότε τρώμε από την μαμά μόνο όταν ξυπνάει ο ήλιος και όταν πέφτει για ύπνο, το περίεργο είναι ότι μετά το πρώτο βράδυ σταμάτησε να ξυπνάει :shock::shock: εδώ και μια εβδομάδα κοιμάμαι σαν άνθρωπος (10-6) με εξαίρεση το χθεσινό βράδυ που για άλλη μια φορά χτυπήσαμε γερμανικό νούμερο (ας με πάει τουλάχιστον δύο μία βρε παιδιά δεν ζητάω πολλά)

Α!!! το σημαντικότερο κάπου τα ξημερώματα ήπιε και μία κούπα αγελαδινό :eek::-o (από τον μπαμπά φυσικά) και μετά αφού κουράστικα να τους ακούω να γυρνάνε στο σπίτι, αποφάσισα να την βάλω εγώ για ύπνο, σε χρόνο dt κοιμήθηκε το πουλάκι μου (άντρεςςςς).

Λοιπον κοριτσια θελω βοηθεια θελω να αρχισω να του δινω και ξενο οποτε να αρχισουμε σιγα σιγα τον αποθηλασμο.... Πηγα σημερα παιδιατρο και εκει που νομιζω οτι τωρα που χρονισαμε θα αρχισουμε και το αγελαδινο μου εδωσε 3 εναλακτικες και μου ει[πεοτι το αγελαδινο δεν κανει καλο κατευθειαν ...

1.σκονη 3 ηλικιας το οποιο δεν το πινει δοκιμασα το αλμιρον

2. συμπικνωμενο κονσερβα την οποια δεν πολυ εμπιστευομε και δεν θελω να του την δωσω..

3.το νεσλακ το 1 σε κουτι ποια ειναι ηγνωμη σας εσεις με τι αρχισατε;;;

κοριτσια θελω πραγματικα βοηθεια αρχισε το θεμα να με κουραζει...

οταν πινει ομεγαλος αγελαδινο ορμαει και πινει καμια γουλια απο το δικο του..

τοβ νεσλακ ειναι καλο;;; εαν φυσικα παρει μπουκαλι ....:(:(

Διαφημίσεις

Εμένα αποθήλασε μόνη της στους 12,5 μήνες πίνοντας από το ποτήρι μου φρέσκο αγελαδινό. Δοκίμασε μια φορά, ξετρελλάθηκε και μετά πήρε κατευθείαν από το μπουκάλι...Τώρα της δίνω Δέλτα Advance. Ευτυχώς η γιατρός δεν μου είπε για σκόνη και χαζομάρες...Δεν ήπιε σκόνη νεογέννητη, θα πιει σχεδόν 13 μηνών?Μου είπε αγελαδινό κατευθείαν, ειδικά αφού το πήρε μόνη της...Το Δελτα Advance το δίνω για δικούς μου λόγους...

πηρα το νεσλακ μολις το δοκιμασε ο μικρος δεν ειπιε λιγο ουτε 20 μλ πηρε οαντρας μου και το δελτα της ανταβνς κοριτσια αυτο δεν καταλαβα εχι διαφορα απο το νεσλακ αυτο ειναι στο ψυγειο ενω το νεσλακ εγω στον μεγαλο αρχισα με το φαγε αβγ αλλα μετα μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι το ιδιο με το αγελαδινο απλα πιο επλουτισμενο και οχι πιο ελαφρυ και κακος που δεν τον ειχα δωσει και εκεινον σκονη η το νεσλακ ...γενικα ειμαι ανθρωπος που πιστευω οτι οτι δεν διατηρειται στο ψυγειο δεν ειναι υγειηνο ποσο ενα γαλα δηλ πιο υγειηνο ειναι να αρχισουμε με καποιο γαλα φρεσκο γιατι μας ξεκιναν με κονσερβες και αλλα ...αυριο θα του δωσω και το ανταβνασ και εαν δεν το παρει καηκα. σας ευχαριστω,,,

Συγγνώμη, αλλά τι πιο ελαφρύ?Εμένα η δικιά μου έχει "ελεύθερη διατροφή", τρώει τα πάντα, από σκόρδο μέχρι μέλι, από όσπρια, μέχρι ψάρι...Το γάλα και αν είναι βαρύ μας πείραξε?Και γω της ίδιας γνώμης είμαι, βλέπω τα γάλατα εκτός ψυγείου και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να διατηρούνται...Κακώς ίσως, αλλά αυτό πιστεύω...

Υπομονή, θα πάρει σιγά σιγά το μπουκάλι...Δεν το πέρασα και δεν ξέρω, αλλά από φίλες που μου έχουν πει, θέλει υπομονή, γερά νεύρα και παίρνει αρκετό καιρό να πάρει το μπουκάλι...

θα θελα την γνωμη σας..

η μικρη θηλαζει το πρωι πριν φυγω για δουλεια (οχι πολυ το πολυ 5 λεπτακαι λιγο παραπανω και απο τα δυο στηθη εφοσον ολη νυχτα θηλαζει ουτως η αλλως και δεν εχω φορτωμενο στηθος) μετα λειπω στη δουλεια 8 ωρες μεχρι να επιστρεψω που αυτο συμβαινει κατα τις 16.00-16.30, πιο πριν δυο ωρες εχει φαει το μεσημεριανο της φαγητο συνηθως ικανοποιητικα..το κακο λοιπον ειναι οτι απο την στιγμη που θα επιστρεψω ακομη και να υπαρχει μονο μια ωρα διαφορα απο το μεσημεριανο της θελει παντα να την βαζω στο στηθος, μην σας πω και αμεσως κιολας!! Και βεβαια μετα ξαναθηλαζει κατα τις 18.30 (να μαι ειλικρινης δεν κανω μεγαλες προσπαθειες για να της δινω να τρωει καποια κρεμα αλλα δεν με προβληματιζει κιολας) και μετα ξαναθηλαζω για να κοιμηθει κατα τις 20.00 και ανα δυο ωρες θηλαζουμε ολη νυχτα (ανεκαθεν)

στην πρωτη φαση του αποθηλασμου τον οποιο σκοπευω να ξεκινησω σταδιακα αλλα με εντατικες προσπαθειες κατα την ανοιξη απορω πως θα της κοψω τον θηλασμο που μου ζητα νωρις το απογευμα..διοτι αυτος ο θηλασμος μαλλον γινεται περισσοτερο απο ψυχολογικους λογους παρα λογω πεινας..

δυστχυως με τις στερεες δεν τα παμε αψογα..τρωει ικανοποιητικα το μεσημεριανο της αλεσμενο (υπαρχει θεμα με αυτο) και ολο το διαστημα που λειπω με το ζορι αυγο (ολο τον κροκο), γιαουρτι η φρουτοκρεμα και συνηθως μιλαμε για 2-5 κουταλιες απο το καθενα τους και αν..

τελευταια την βλεπω οτι ζηταει να τρωει απο αυτα που βλεπει οτι τρωμε αλλα μολις φθανουν στο στομα της παριστανει το σπουργιτι, τρωει δυο-τρεις μικρε μικρες μπουκιτσες και μετα αδιαφορει..

τελος παντων η ερωτηση μου ειναι

α) πως να αντιμετωπισω τον απογευματινο θηλασμο (μην ξεχνατε οτι επιστρεφοντας τα στηθη ειναι γεματα)

β) να αντιμετωπισω τον νυχτερινο θηλασμο τελευταιο κατα τον αποθηλασμο?? μαλλον ε? λογικο που φαινεται..

Διαφημίσεις

Με τον απογευματινό θηλασμό αυτό που είχα κάνει εγώ είναι να του δίνω γιαουρτάκι για να μην πεινάει και να του αποσπώ την προσοχή με παιχνίδια, βόλτες κτλ... Να της αποσπάς την προσοχή συνέχεια! Είναι αρκετά κουραστικό, αλλά είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις...

Όσο για το νυχτερινό, και εμείς τελευταίο αυτό κόψαμε... Και έγινε μόλις κατάφερε να πιεί γάλα από μπουκάλι, σε ηλικία 17 μηνών...Μόλις έγινε αυτό σιγά σιγά όταν ξύπναγε του έδινα μπουκάλι και έτσι αποθηλάσαμε...

Για το φαγητό, πιστεύω όταν δεν έχει τη λύση του θηλασμού θα φάει καλύτερα..

5Aqjp3.png

ναι και ακριβως για αυτο σκοπευω να κανω τον αποθηλασμο μετα την ανοιξη ωστε να χει βελτιωθει ο καιρος και να χω τη δυνατοτητα να της αποσπαω την προσοχη με βολτες και παιχνιδια στην αυλη..κατα τ'αλλα οτι λες αυτα εχω και εγω κατα νου..βλεπουμε λοιπον..

σε ευχαριστω

Prosperous κι εγώ είχα θέμα με τον απογευματινό θηλασμό, μόλις γυρνούσα απ' τη δουλειά. Είχα καταφέρει να τον κόψω αλλά το μωρό ήταν για εκείνο το διάστημα (10 μέρες περίπου) πολύ γκρινιάρικο, τον ξαναρχίσαμε και ηρεμήσαμε και οι δύο. Τώρα έχει δυο-τρεις βδομάδες περίπου που το ξανακόψαμε το απογευματινό "νάνα" (όπως το λέει γιατί το έχει συνδέσει με τον ύπνο). Αυτό που έκανα είναι να μην τον αφήνω στο στήθος όταν μόνο πιπιλούσε και σιγά-σιγά μείωνα τη διάρκεια του θηλασμού. Μάλλον αυτή τη φορά ήταν πιο "έτοιμος" να αποθηλάσει το συγκεκριμένο γεύμα.

Θηλάζουμε τώρα μόνο το βράδυ και μεταμεσονύκτια, αλλά δεν ξέρω πώς να τους κόψω αυτούς τους θηλασμούς. Δεν παίρνει και μπιμπερό...ούτε ποτηράκι εκπαιδευτικό..

vChmp3.png IkwYp3.png

Εμείς εδώ και 11 μέρες έχουμε κόψει τον απογευματινό και τους μεταμεσονύχτιους θηλασμούς. Άρχισα με τον απογευματινό πρώτα που ήταν συνδεδεμένος με τον ύπνο κάνοντας εντελώς διαφορετικά πράγματα με αυτά που είχε συνηθίσει δηλαδή πηγαίναμε να παίξουμε στο δωμάτιο της και σιγά, σιγά σκοτείνιαζα το δωμάτιο όταν την έβλεπα ότι ήταν έτοιμη για ύπνο κάθομαι στον καναπέ την παίρνω αγκαλιά και ξεκινάω το παραμύθι τα παπάκια κάνουν νάνι….το σκυλάκι κάνει νάνι…… γενικά βάζω για ύπνο όοοολο το ζωικό βασίλειο :lol::lol:σε κανα δεκάλεπτο την έχει πάρει ο ύπνος.

Κάτι που βοήθησε πολύ και δεν το περίμενα είναι ένα μουσικό παιχνίδι σαν προτζέκτορας που στέλνει εικόνες το ταβάνι (όχι αυτό που είναι στην κούνια τα άλλα) μάλλον ζαλίζεται να κοιτάει το ταβάνι και πέφτει σέκος.:?:-?

Βέβαια η Ευγενία είναι και 19 μηνών οπότε μπορεί να καταλάβει (σχετικό) το : τώρα που μεγάλωσες πίνουμε γαλατάκι από την μαμά μόνο το πρωί που ξυπνάει ο ήλιος και το βράδυ που πέφτει για ύπνο (ο ήλιος) πάντως ενώ ήμουν προετοιμασμένη για δράματα τελικά μόνο το πρώτο απόγευμα ήταν πραγματικά δύσκολο τις επόμενες μέρες φάνηκε να συμβιβάζεται σχετικά εύκολα και να μου ζητάει να ανοίξουμε το λαλαλα για να κοιμηθούμε

Εμείς εδώ και 11 μέρες έχουμε κόψει τον απογευματινό και τους μεταμεσονύχτιους θηλασμούς.
Πώς κόψατε τους μεταμεσονύκτιους;Εγώ βλέπω να αυξάνονται αντί να μειώνονται.Παίζει ρόλο που με βλέπει λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας λες;

url]

url]

Διαφημίσεις

Πώς κόψατε τους μεταμεσονύκτιους;Εγώ βλέπω να αυξάνονται αντί να μειώνονται.Παίζει ρόλο που με βλέπει λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας λες;

Σίγουρα παίζει ρόλο, ότι τους λείπει την ημέρα το βράδυ το.. εξαργυρώνουν με τόκο:D:D

Τα 2 πρώτα βράδια σηκώθηκε ο μπαμπάς της μετά σταμάτησε να ξυπνάει κάθε βράδυ :?:? εκτός από τα 2 πρώτα βράδια έχει ξυπνήσει άλλη μία φορά για 5 λεπτά που την πρόλαβα και κοιμήθηκε αμέσως και άλλη μία για 1,5 ώρα εκεί ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα άλλα τελικά κοιμήθηκε χωρίς να την θηλάσω:) Ίδωμεν

Εμένα βρε κορίτσια μου φαίνεται ακατόρθωτο να αποθηλάσω προς το παρόν. Αν και δεν έχω προσπαθήσει σκέφτομαι μερικές φορές πως να της αρνηθώ το γάλα που αποζητάει συνέχεια. Ξυπνάει κ κοιμάται με αύτή την λέξη "γαλα". Αν δεν την βάλω στο στήθος δεν κοιμάται, αν δεν της δώσω γάλα δεν πινει του εμπορίου, όταν είναι φοβισμένη, λυπημένη αυτήν είναι η παρηγοριά μας. Μήπως τελικά ο αποθηλασμός είναι μι βάρβαρη διαδικασία για τα μωράκια μας?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

κορίτσια τι λέτε? εμένα τώρα πια θέλει να κοιμάται και μαζί μου τα βραδυα γιατί θηλάζει συνέχεια! φταίνε τα δόντια, δεν ξέρω...τι να πω...

και αποθηλασε επιτελους!

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες (από τότε που αρχίσαμε τον σταδιακό αποθηλασμό) η συμπεριφορά της μικρής έχει αλλάξει δραματικά είναι γκρινιάρα θέλει περισσότερες αγκαλιές και γενικά ηρεμεί δυσκολότερα από πρώτα, δεν ξέρω τι να κάνω είναι και που βγάζει τους κυνόδοντες.

Ξέρω, καταλαβαίνω ότι τώρα χρειάζεται περισσότερες αγκαλιές, παίζουμε και διαβάζουμε μαζί άλλα πραγματικά έχω προβληματιστεί τα ίδια μου λέει και η δασκάλα της στον βρεφονηπιακό, από την εμπειρία σας πιστεύεται ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο ή το πήγα πολύ γρήγορα

Να σημειώσω ότι κόψαμε τον απογευματινό θηλασμό και από μόνη της σταμάτησε να ξυπνάει και τα βράδια (την βοήθησε και ο μπαμπάς που σηκώθηκε τα 2 πρώτα βράδια μετά σταμάτησε να ξυπνάει κάθε βράδυ)

Εγώ τι θά κάνω :(:(:(:( το πρόβλημα παρεμένει

Σωτηρια τι κανεις? Πως εισαι? Δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο να μπαινω στο nternet. Μπηκα λιγο σημερα σαυτο το θεμα γιατι με απασχολει κι εμενα παααααααααρα πολυ. Προσπαθω να βρω μια λυση! Συμπασχω μαζι σου αν αυτο σου δινει κουραγιο. Θηλαζω 4-5 φορες τη μερα και 2 τουλαχιστον τη νυχτα. Ολη την υπολοιπη μερα κυνηγαω το παιδι να φαει "κατι" αλλο. Εχω κλεισει 4 μηνες που προσπαθω να εισαγω στερεες τροφες και να κοψω γευματα θηλασμου. Η προοδος μας ειναι οτι τρωει 1 γιαουρτι και καμια 10αρια κουταλιες κοτοπουλο ή μοσχαρι.

Φυσικα κοιμαται ΜΟΝΟ στο στηθος. Κουνημα δεν μπορω να κανω ειναι πολυ βαρυ το παιδι. Καροτσι χρησιμοποιω τα μεσημερια αλλα δεν πολυπιανει. Σπαραζει στο κλαμα.

Ξενο γαλα πινει μεχρι 40ml και στοπ. 2 φορες εγινε αναλαμπη μα αναλαμπη ομως σταυροκοπιομασταν και ηπιε 150ml ξενο γαλα πριν κοιμηθει και το κοψε σερι 9ωρο υπνο!!!!!!!! Προσπαθω καθε βραδυ να το επαναλαβει μπας και ξανακοιμηθω κι εγω αλλα ΤΙΠΟΤΑ!

Καταλαβαινεις οτι τρελαινομαι με αυτα τα αλλαανταλλων. Σημειοτεων οτι εχω παθει τενοτιτιδα απο τη σταση του θηλασμου και κανω φυσιοθεραπειες και φοραω μονιμα ενα ναρθηκα. (το παιδι ειναι 10 μηνων και 11,5 κιλα) Πολλες φορες στο τελος της μερας νιωθω τετοιο πονο στο χερι μου που πλεον το νιωθω απλα κρεμασμενο πανω μου. Στα λεω αυτα για να δεις οτι κι αλλες υποφερουν!

Εγω κοριτσια θελω να ρωτησω τα εξης:

1) Ισως ρητορικο το ερωτημα: Υπαρχει περιπτωση να αρχισει το παιδι να κοιμαται μονο του καποια στιγμη? Δεν μπορω να μπω στη διαδικασια του κλαματος δεν το αντεχω καθολου!

2) Πειτε μας εσεις που καταφερατε να κοιμησετε αλλιωσ (χωρις στηθος) τα παιδια σας τι κολπα κανατε. Δωστε καμια ιδεα γιατι εχω απελπιστει!

σε meeting σχετικο με το νυκτερινο θηλασμο διαπιστωθηκε και επισημανθηκε οτι στο διαστημα 12-18 μηνων τα μωρα εντεινουν τους νυκτερινους θηλασμους και καταλαβαινω οτι κοντα στα 2 ετη ειναι πιο βατος ο αποθηλασμος.. και για μενα ειναι δυσκολο να την αποθηλασω αλλα βασιζομαι στις καλοκαιρινες συνθηκες πολυ και τις αυξημενες δραστηριοτητες για να το ξεκινησω..χειμωνα και κλεισμενες μεσα στο σπιτι δεν πιστευω οτι θα μπορω να την αποσπω παντα..και για τις προχωρημενες μανουλες απο οσα εχω διαβασει και ακουω τελικα υπαρχουν συχνα πισωγυρισματα οταν ο αποθηλασμος συμβαινει περα του χρονου..υπομονη

καλησπέρα..θα ήθελα τη βοήθεια σας...θέλω να αποθηλάσω,η μικρή μου θηλάζει αποκλειστικά από τότε που γεννήθηκε όμως δεν θέλω να συνεχίσει..απλώς δεν πίνει το ξένο..το δοκιμάζει και βγάζει το μπουκάλι,θηλάζει το πρωί και μετά τα γεύματα για να κοιμηθεί,2 μέρες τώρα το βράδυ την κουνάω και ξανακοιμάται και σήμερα στις 9 το βράδυ θήλασε και άφησε το στήθος και με το κούνημα νανουρίστηκε και κοιμήθηκε..τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση;η γιατρός είπε να δοκιμάσουμε άλλο γάλα αλλά νομίζω δεν θα το πιει...κρίμα να πετάξω ολόκληρο κουτί..πρώτα να δώσω στήθος και μετά ξένο ή το αντίθετο;

g598zf3jh69s483c.png

και εγω τις ιδιες αποριες εχω:confused::confused:

Θηλαζω 4-5 φορες τη μερα και 2 τουλαχιστον τη νυχτα. Ολη την υπολοιπη μερα κυνηγαω το παιδι να φαει "κατι" αλλο. Εχω κλεισει 4 μηνες που προσπαθω να εισαγω στερεες τροφες και να κοψω γευματα θηλασμου. Η προοδος μας ειναι 10αρια κουταλιες κοτοπουλο ή μοσχαρι.

:rolleyes:

Φυσικα κοιμαται ΜΟΝΟ στο στηθος. Κουνημα δεν μπορω να κανω ειναι πολυ βαρυ το παιδι. Καροτσι χρησιμοποιω τα μεσημερια αλλα δεν πολυπιανει. Σπαραζει στο κλαμα.

Ξενο γαλα πινει μεχρι 40ml και στοπ. :-(

1) Ισως ρητορικο το ερωτημα: Υπαρχει περιπτωση να αρχισει το παιδι να κοιμαται μονο του καποια στιγμη? Δεν μπορω να μπω στη διαδικασια του κλαματος δεν το αντεχω καθολου!

2) Πειτε μας εσεις που καταφερατε να κοιμησετε αλλιωσ (χωρις στηθος) τα παιδια σας τι κολπα κανατε. Δωστε καμια ιδεα γιατι εχω απελπιστει!:?::?::?:

και μαζι σου ποιος θα μας απαντησει κερναω το θεμα του υπνου και το οτι δεν θελει με τιποτα να παρει ξενο γαλα μπουκαλι με εξαντλησε υπαρχουν λυσεις εαν καμια μαμα τα εκανε κατι παραπανω ας βοηθησει την κατασταση γιατι δεν μας βλεπω καλα εμενα δεν αντεχω να τον ακουω να κλαιει και να μου τραβα την μπλουζα καποτε πρεπει να αρχισει να τρωει και κατι αλλο

πειμενα να μεγαλωσει λιγο για να το αφησω λιγο να παω καπου μονη μου και αυτος με διεκδικη περισσοτερο δεν ειμαι κακια μαμα κουρασμενη ειμαι αρχισα αισθανομαι και τυεις που δεν του ειχα μαθει το μπουκαλι απο πιο μικρο ωστε να μην τον ζοριζω τωρα ειναι 12 μηνων και δεν τρωει τιποτα μιση μπανανα και 4 κουταλακια μεσημεριανο και λιγο τραχανα το βραδυ:oops::oops: αυτο το μηνα βαλαμε 80 γρ,,,

σταχιοφορινα εγω τι να πω που πεταω καθε μερα μια διαφορετικη μαρκα γαλα αφου δεν περνει κανενα δεν υπαρχει μαρκα ολα τα δοκιμασαμε

α,εσείς δεν τρώτε πολύ..εμείς τα τρώμε όλα.φαγητό,φρούτα και φαρίν λακτέ...όσο για το κούνημα μπορείς να κάθεσαι και να το κουνάς...δεν μπορείς να ξεκινήσεις φρέσκο γάλα;κάπου διάβασα να αντλούμε δικό μας και να το αναμειγνύουμε με ξένο...σιγά σιγά να μειώσουμε την ποσότητα και να μείνει το ξένο..κανείς δεν σε κρίνει αν είσαι καλή μαμά που έχεις θηλάσει 1 χρόνο το μωρό σου...δικαιούσαι να νιώθεις όπως θες,κ εγώ πλέον ειμαι έτοιμη ψυχολογικά...σήμερα την τάισα στις 9 το βράδυ,στις 12 όχι και πάλι στις 6και κάτι επειδή πεινούσε αλλά έκλαιγε από τις 5 και 30...δεν έδωσα ξένο γιατί δεν θα το έπινε...

g598zf3jh69s483c.png

Φυσικα κοιμαται ΜΟΝΟ στο στηθος.

και η δικιά μου τα ίδια μέχρι 11 μηνών

Ξενο γαλα πινει μεχρι 40ml και στοπ. :-(

δοκίμασε το Α Β Γ της φάγε ή το αντβανς της δέλτα, δοκίμασε και άλλο μπιμπερό (πάρε από αυτά που είναι για νεογέννητα που θηλάζουν και άνοιξε την τρύπα παραπάνω), δοκίμασε να βάλεις στο γάλα παραπάνω ζάχαρη (και μόλις το μάθει τη μειώνεις σταδιακά)

2) Πειτε μας εσεις που καταφερατε να κοιμησετε αλλιωσ (χωρις στηθος) τα παιδια σας τι κολπα κανατε. Δωστε καμια ιδεα γιατι εχω απελπιστει!:?::?::?:

λοιπόν άκου πως βρήκα την υγειά μου: έβαλα ένα μονό κρεββάτι να ακουμπά στον τοίχο, εκλεισα το φως, έβαλα το μωρό από την πλευρά του τοίχου και ξάπλωσα δίπλα του γυρίζοντας του την πλάτη....

και μετά κοιμήθηκε....

δοκίμασε το και πες μου εάν δούλεψε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...