Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μαλιστα ριχνω κ ελααααχιστο αλατακι (μη με δειρετε), ισα για να σπαει γιατι τα αναλατα σε τα θελει.
:mad: Θα σε μαλλώσω!! μάλλον εσύ δε θέλεις τα ανάλατα!! το μωρό δεν ξέρει τη γεύση του αλατιού αν δεν του την προσφέρουμε!! τέλος πάντων... τέλος πάντων!!! :lol::lol::lol::lol:

απλά μωρέ ξέρω πως επιβαρύνει τα νεφράκια του τώρα που είναι αρχή ακόμη στις στέρεες τροφές... προς το χρόνο μπορείς να της το δώσεις! αλλά εγώ προσωπικά, θα το αποφύγω όσο ποιό πολύ μπορέσω!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει να εισαγω μια-μια τροφη, ετσι στην αρχη ετρωγε μονο καροτο, μετα μαζι με πατατα, μετα αυτα μαζι με κολοκυθακι... και μετα προστεθηκε το κοτοπουλο, το μοσχαρι, η γαλοπουλα που εχει περισσοτερο σιδηρο κι απο το μοσχαρι, το κατσικακι...

Λεμονι σταματησα να βαζω οταν διαπιστωσα οταν τον πειραζε - οτιδηποτε οξινο (π.χ. εσπεριδοειδη κι ακτινιδια) φουντωνε το εκζεμα κι επιπλεον τον εκανε να συγκαιεται.

Το ψαρι ασυζητητι μετα το ετος, ειναι πολυ αλλεργιογονο!

καλημερα ! :D

τι κανετε; εμεις και χθες καθαρη , συνολο 4 μερες! απο χθες αλλαξανε μορφη οι κενωσεις και πλεον δε ζοριζεται! αλλα τη μυρωδια ειναι αυτη! :shock: κοντεψα να λυποθυμησω :lol: ! συγνωμη για την περιγραφη πρωι πρωι αλλα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση. :cool:

bon bon μου αυτο δεν το ξερεις και δεν θα το μαθεις ποτε με σιγουρια!Οποτε μην σκας για ενα ΑΝ!Ο,τι εγινε εγινε,τωρα κοιτας μπροστα!

δικιο εχεις, αλλα αλλιως ειναι να σκεφτεσαι οτι συνεβει κατι που δεν μπορουσες να αποφυγεις, κι αλλιως να σκεφτεσαι οτι εσυ το προκαλεσες!

φυσικα απο δω και περα κοιταμε μπροστα! :roll:

ismeni μου οποιαδηποτε επιθετικη συμπεριφορα στη περιπτωση μας θα μπορουσε να εχει τρομαχτικες συνεπειες!

ισως ο παιδιατρος σου δεν εχει εμπειρια απο αλλεργικα συμβαντα, για αυτο δεν ειναι επιφυλακτικος!

Λοιπον, χτες καναμε εξετασεις αιματος. Οσο ανωδυνο ηταν το τρυπημα, τοσο επωδυνα ειναι τα αποτελέσματα

27 αιματοκριτης, 7.3 αιμοσφαιρινη και 1 φεριτινη. Η καρδια μου με επιασε μολις τα ακουσα..... Η ομοιοπαθητικος μου ειπε να της δωσω πάλι κλασσικό σιδηρο και αν της ξανακανει αιμα, τοτε να δωσουμε ομοιοπαθητικό σιδηρο. Της εδωσα τωρα 8 σταγονες. Μακαρι θεε μου να μη ξανακανει αιματακι, οχι πάλι απο την αρχη!

μακαρι κοπελα μου να πανε ολα καλα!

γιατι ομως δε του δινετε του παιδιου κατεθειαν τον ομοιοπαθητικο σιδηρο;

ειδες τιποτα;

αχχχχ σε νοιώθω!! μία από τα ίδια!! εις διπλούν όμως!! τρέχω και για τα γενέθλια και για τη βάφτιση!!!

Άντε... με το καλό!!

α! εσυ εισαι 2 φορες μαζοχα! :lol::lol:

με το καλο!

Κι εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει να εισαγω μια-μια τροφη, ετσι στην αρχη ετρωγε μονο καροτο, μετα μαζι με πατατα, μετα αυτα μαζι με κολοκυθακι... και μετα προστεθηκε το κοτοπουλο, το μοσχαρι, η γαλοπουλα που εχει περισσοτερο σιδηρο κι απο το μοσχαρι, το κατσικακι...

αυτο θα κανουμε και εμεις!

να ρωτησω κατι; ...καλα ρωταω...:

οταν τη ταιζω επειδη δεν την αρεσει καποια στιγμη αρχιζει να κλαιει , οποτε τη βαζω στο στηθος. μετα τρωει παλι μερικες κουταλιες. μηπως δεν κανω καλα; :?:

καλη συνεχεια! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

οταν τη ταιζω επειδη δεν την αρεσει καποια στιγμη αρχιζει να κλαιει , οποτε τη βαζω στο στηθος. μετα τρωει παλι μερικες κουταλιες. μηπως δεν κανω καλα; :?:

Πολύ καλά κάνεις! Γιατί όχι;

Εγώ αρχικά την τάιζα όσο έτρωγε και μετά καπάκι στήθος. Την θήλαζα ή μετά το φαγητό ή πριν, αλλά μία ώρα πριν όχι αμέσως πριν γιατί δεν θα έτρωγε τίποτα. Εσύ θα κάνεις ότι σε βολεύει, ευτυχώς ο θηλασμός είναι αρκετά ευέλικτος, χωράει παντού σε όλα τα προγράμματα :D ΄. Υποχρέωση του (του θηλασμού :wink: ) είναι να σε εξυπηρετήσει ώστε η εισαγωγή στερεών τροφών να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται....

Βέβαια τα δεδομένα αυτούς τους μήνες αλλάζουν διαρκώς.

Για παράδειγμα τώρα πια αν είμαι στο σπίτι μπορεί να πιεί καμιά τζούρα γάλα κατά την διάρκεια της ημέρας αλλιώς με περιμένει να γυρίσω και γενικά συνήθως μόνο πρωί και βράδυ και νύχτα 1 ή 2 φορές που ξυπνάει...

Την ημέρα τρώει το φαγητό της, πίνει και (λίγο) νεράκι και αυτό ήταν!

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

1209337evxg8v6y7k.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! :D:D

Βέβαια τα δεδομένα αυτούς τους μήνες αλλάζουν διαρκώς.

αυτο το καταλαβα για τα καλα! ενω αρχισαμε πολυ καλα, τις 2 τελευταιες μερες τρωει 1 κουταλια και μετα αρχιζει η ... τραγωδια...! :roll:

ευελπιστω σε καλυτερες μερες! :cool:

κατα τα αλλα και σημερα καθαρη... 5η μερα! βεβαια ειναι δυσκολο να δω!

Afrodite τι κανει η μικρη :?:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Για παράδειγμα τώρα πια αν είμαι στο σπίτι μπορεί να πιεί καμιά τζούρα γάλα κατά την διάρκεια της ημέρας αλλιώς με περιμένει να γυρίσω και γενικά συνήθως μόνο πρωί και βράδυ και νύχτα 1 ή 2 φορές που ξυπνάει...

Την ημέρα τρώει το φαγητό της, πίνει και (λίγο) νεράκι και αυτό ήταν!

Αχ τι ωραια.... Αυτο ειναι φυσιολογικό παιδι! (τις συγκρινω μιας κ εχουν ιδια ηλικία) Εμενα οταν αντικαταστησει γευμα θηλασμου θα κανω πάρτυ! Σας καλω απο τωρα, αλλα μη βιαστειτε να ετοιμαστειτε, έχουμε καιρο!!!

Ευτυχως, πανε σχεδον 3 εβδομαδες που δεν εχουμε αιμα!!! Πηρε και 3 μερες σιδηρο και μεχρι χτες παλι ηταν ολα καλα. Σημερα δε με τιμησε με το "δωρακι" της για να παω για mayer για να σιγουρευτω. Βλεπετε οι κενωσεις δεν ειναι καθημερινες πλέον και φανταζομαι οτι αυτο θα χειροτερεψει με το σιδηρο.

γιατι ομως δε του δινετε του παιδιου κατεθειαν τον ομοιοπαθητικο σιδηρο;

Ειναι και παιδιατρος-ομοιοπαθητικός. Μου ειπε να δωσουμε ομοιπαθητικό σιδηρο μονο αν παρουσιασει προβλημα ο κλασσικός. Δεν ρωτησα εκεινη τη στιγμή, αλλα φανταζομαι θα ειναι θεμα πιο γρηγορης θεραπειας ή απορροφησης.... Θα τη ρωτησω οταν την δω.

bon=bon πως πατε εσεις? Κλεισαμε εβδομάδα? Κανε καμια mayer αν θες να σιγουρευτεις, γιατι δυστυχως υπαρχει η πιθανοτητα για μικροσκοπικη απωλεια αιματος που οδηγει και στην αναιμία (οπως εμας) :cry::cry::cry:

GwASp3.png

κατα τα αλλα και σημερα καθαρη... 5η μερα! βεβαια ειναι δυσκολο να δω!
:D:D:D γιούπιιιιιιιιιιιι!!! πάντα τέτοια!

όσο για το στήθος... δίνε όσο συχνά κρίνεις απαραίτητο!

Ευτυχως, πανε σχεδον 3 εβδομαδες που δεν εχουμε αιμα!!!
:D:D:D Τέλεια!!!

καλημερα! :D

τι κανετε; εμεις καθαρες (1 εβδομαδα) αν και χθες δεν ενεργηθηκε!

Ευτυχως, πανε σχεδον 3 εβδομαδες που δεν εχουμε αιμα!!! Πηρε και 3 μερες σιδηρο και μεχρι χτες παλι ηταν ολα καλα.

μπραβο χιλιες φορες! ευχομαι να συνεχισετε ετσι! :lol:

Κανε καμια mayer αν θες να σιγουρευτεις, γιατι δυστυχως υπαρχει η πιθανοτητα για μικροσκοπικη απωλεια αιματος που οδηγει και στην αναιμία (οπως εμας)

ναι , το εχω στο μυαλο μου. θα περιμενω καμια εβδομαδα ακομα και θα παμε! την κανεις σε συγκεκριμενα μικροβιολογικα εργαστηρια;

απο χθες σταματησα και το φασκομηλο και εχω παρατηρησει το εξης:

το αριστερο μου στηθος στις 3-4 ωρες πρηζετε και ποναει μεσα αρκετα! ενω το αλλο μπορει να το αφησω και 6-7 ωρες. ετσι αναγκαζομαι να τη θηλαζω πιο πολυ απο αριστερα,... φοβαμαι μηπως ειναι προεορτια μαστιτιδας ή απλα σημαινει οτι μειωνεται η παραγωγη; :?:

περιμενω και περιοδο... εχω βεβαια 9 μερες καθυστερηση και σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα ποναει κοιλια ,μεση κτλ... ξερω οτι μπορει να περασουν κι μηνες για να μου ξαναερθει , αλλα σκεφτομαι μηπως συνδεονται λιγο οι καταστασεις! ... :wink:

ευχομαι σε ολες πολυ καλημερα!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

ευχομαι να ειναι καλα τα παιδακι ασας!

να ρωτησω κατι που με προβληματισε;με το ελαιολαδο τι κανουμε τελικα;δινουμε η οχι;

μαγειρεμανο η ωμο;

αγχωθηκα!

συγγνωμη αν ρωταω κατι ασχετο και σας χαλαω το ποστ. :oops:

μαλλον οι αλλες μαμαδες μπορουν να σε βοηθησουν ...

κοιτα και εδω!

http://www.thilasmos.gr/protes%20trofes.htm

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

bon-bon πολύ χαίρομαι! από ότι φαίνεται είστε πιά σε καλό δρόμο!!

μπράβο!! :D:D:D

ευδοκία, μην αγχώνεσαι! ωμό μπαίνει το λαδάκι! 1-2 κουταλάκια του γλυκού!

να συμβουλέυεσαι και την παιδίατρό σας όμως!! έτσι;;;

:)

Διαφημίσεις

bon-bon, περιμενουμε νεα......

:D:D katerina ευχαριστω για το ενδιαφερον!

δεν εχω δει τιποτα :cool: μεχρι τωρα! ειμαστε στην 9η μερα!

σημερα ενεργηθηκε οσο δεν ενεργηθηκε 3 μερες τωρα κι ειμαστε μια χαρα!

απο σημερα θα αρχισουμε και την πατατα, οποτε λεω να της κοψω τελειως το ρυζαλευρο... με τον αντρα μου τσακωθηκα γιατι δεν καταλαβαινει οτι το ρυζαλευρο δεν της προσφερει τιποτα :? εκεινος επιμενει να της το δωσουμε με το σκεπτικο οτι συνεβαλε στο να σταματησει το αιμα (! :?:mad: ).

πειραζει να της δινω πατατα-καροτο μεσημερι-απογευμα;

εφαγα κοτοπουλο και ολα καλα...! :roll:

για να σιγουρετουμε λεω να της κανω την mayer την αλλη εβδομαδα!

το θεμα με το στηθος μου συνεχιζει οποτε εχω μειωσει το χρονο στις 4-5 ωρες!

αυτα ... παω να φτιαξω μπουμπουνιερες παλι...! :wink:

υγ. δεν γραφω καθε μερα για να μη γινομαι φορτικη!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

πειραζει να της δινω πατατα-καροτο μεσημερι-απογευμα;
Όχι! στην αρχή και 'γω που ήθελα να κόψει το ρυζάλευρο, έτσι έκανα!

Δεν υπάρχει πρόβλημα!

εν γραφω καθε μερα για να μη γινομαι φορτικη!

όπως βλέπεις, εμείς σε περιμένουμε! δε μας κουράζεις :wink:

καλημέρα!

δεν εχω δει τιποτα :cool: μεχρι τωρα! ειμαστε στην 9η μερα!

σημερα ενεργηθηκε οσο δεν ενεργηθηκε 3 μερες τωρα κι ειμαστε μια χαρα!

απο σημερα θα αρχισουμε και την πατατα, οποτε λεω να της κοψω τελειως το ρυζαλευρο...

τελεια!!!! :P

υγ. δεν γραφω καθε μερα για να μη γινομαι φορτικη

δε θελω ν'ακουω τετοια!!!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

[δεν εχω δει τιποτα :cool: μεχρι τωρα! ειμαστε στην 9η μερα! πειραζει να της δινω πατατα-καροτο μεσημερι-απογευμα;

εφαγα κοτοπουλο και ολα καλα...! :roll:

για να σιγουρετουμε λεω να της κανω την mayer την αλλη εβδομαδα!

Χαίρομαι πάρα πολύ για σας!!!!

Εννοείται ότι δεν πειράζει, από φρούτα πότε θα αρχίσετε; Ρυζάλευρο ούτε και εμένα έφαγε λόγω δυσκοιλιότητας, η οποία σταμάτησε μόνο όταν το έκοψα τελείως....

Καλή επιτυχία με τη mayer!

WLn5p2.png

καλημερα! σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες! ( :oops: για πολλοστη φορα!)

κλεισαμε τις 10 μερες! ... :D

από φρούτα πότε θα αρχίσετε

μου ειπε η γιατρος οτι θα το εισαγουμε τελευταιο! προς το παρον πατατα-καροτο , μετα κοτοπουλο.

απο χθες,που σταματησα τη κρεμα, ενεργειται κανονικα. αλλα οι κενωσεις ειναι παλι υδαρεις και πρασινες ,οπως πριν, με υπολλειματα καροτου... συγνωμη για τη περιγραφη!

ειναι φυσιολογικο? :?:

καλη συνεχεια!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

καλημερα bon-bon!!!

τελεια νεα!!!!

10 ημερες...φτου φτου

οι πρασινες κενωσεις ειναι απο την υπερπαραγωγη!!!

πινεις ακομη φασκομηλο ή το σταματησες?

θα σου πει η κακολογος μας felinidoc για τις κενωσεις :wink:

φιλια

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...