Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

να ρωτησω τι επιδραση εχει το φασκομηλο στο θηλασμο?

μεσες ακρες ... μειωνει φυσικα την ποσοτητα του παραγωμενου γαλακτος!

άντε να μας πεις και τα ευχάριστα αποτελέσματα! θέλω να πιστεύω πως έτσι θα είναι!

αυτα περιμενουμε και εμεις! :lol: φυσικα θα τα μαθαιτε πρωτες!

σας φιλω ολες! :D

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες :D .

Το φασκόμηλο εκτός απο τα μύρια καλά έχει δυστυχώς (αλλά και ευτυχώς) και οιστρογόνο δράση που σταματά το γάλα στις γυναίκες που θηλάζουν. Δηλαδή υπάρχουν φυτά όπως το φασκόμηλο, που περιέχουν τα λεγόμενα φυτοοιστρογόνα, χημικές ενώσεις που έχουν την ιδιότητα να "μιμούνται" τη δράση των οιστρογόνων (ορμόνη) που παράγει φυσιολογικά ο οργανισμός.

Πρόκειται δηλαδή για ουσίες που συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τα οιστρογόνα, μόνο που η δράση τους δεν έχει την ίδια ένταση.

Βρήκα επίσης μια άλλη ιστοσελίδα για όσες ενδιαφέρονται να μειώσουν την παραγωγή του γάλακτος τους. Είναι δυστυχώς όμως στα αγγλικά :(

http://www.kellymom.com/herbal/milksupply/herbs-oversupply.html

Η αγλαία έχει παλαιότερα κάνει αναφορά για την δοσολογία του φασκόμηλου

bon bon, το φασκόμηλο να το πινεις 3-4 φορές τη μέρα(όπως έγραψε η αγαπητή felinidoc) και για αρκετό καιρό. Μάλλον έχεις μεγάλη υπερπαραγωγή και επειδή την έχεις για πολύ καιρό δεν θα υποχωρήσει εύκολα.

Για να το ετοιμάσεις: βράζεις ένα φλιτζάνι νερό, τα βγάζεις από τη φωτιά, ρίχνεις ένα κουταλάκι φασκόμηλο, τα αφήνεις για λίγα λεπτά (4-5 είναι αρκετάδ), το σουρώνεις και όποτε θέλεις το πίνεις.

Μπορείς να ετοιμάσεις μεγαλύτερη ποσότητα αν δεν σε πειράζει να το πίνεις κρύο.

Αφού το πάρεις για 4-5 μέρες νομίζω θα μπορείς να μικρύνεις λίγο τα διαστήματα που προσφέρεις ένα μόνο στήθος, να κάνεις το 8ωρο 7ωρο κλπ.

Ακόμη και αν οι κενώσεις είναι εντελώς μουσταρδί, μπορεί να βλέπεις λίγο αίμα για αρκετό καιρό μέχρι να επουλωθεί το έντερο.

Επίσης πρίν λίγες ημέρες είχα βρει και αναρτήσει μια παρόμοια ιστοσελίδα σχετικά με τα βότανα (αλλά και όχι μόνο αν το ψάξετε ενδελεχώς) που αφορούν τις γυναίκες που θηλάζουν αλλά και τις εγκύους.

ε

παρατηρησα οτι οποτε μειωνω το ψωμι δεν κανει καθολου αιματακι,... :? , αλλα ειναι δυσκολο να το κοβω τελειως γιατι... πειναω...!

Ακομη τρως ψωμι? Νομιζα οτι το ειχες κοψει. Οσο το εντερακι συνεχιζει να ερεθιζεται, τοσο πιο ευαισθητο θα ειναι στο μελλον. Υποψιν οτι το ψωμι δε σε χορταινει για ωρα, απλά καταλαγιαζει για λιγο την πεινα μεχρι να επανελθει δρυμυτερη (αυτο που ικανοποιει ειναι η αναγκη σου για υδατανθρακες... δοκιμασε να φας κατι αλλο πλουσιο σε υδατανθρακες για να ικανοποιεις αυτη σου την αναγκη, π.χ. πατατες, καλαμποκι...). Για να χορταινεις για περισσοτερη ωρα, πρεπει να τρως τροφες πλουσιες σε πρωτεϊνες και λιπαρα. Καλυτερα λοιπον την ωρα που πεινας να τρως μια φετα ζαμπον (εμενα μου αρεσει απο στηθος γαλοπουλας) παρα μια φετα ψωμι.

Ή, αν το ψωμι ειναι μια απο τις μεγαλες σου απολαυσεις, γιατι δε δοκιμαζεις να το φτιαξεις μονη σου για να ξερεις τι ακριβως βαζεις μεσα? Μ'εναν αρτοπαρασκευαστη, η διαδικασια θα γινει παιχνιδι.

Ή ζητα απο το φουρνο οπου ψωνιζεις τακτικα να σου πουν ακριβως τι βαζουν μεσα στο ψωμι τους, γιατι προσπαθεις να βρεις την αιτια αλλεργιας του μωρου σου, που μπορει να ειναι το γαλα ή καποιο δημητριακο.

καλημερα και καλο μηνα! :D

tasuki ακομη τρωω ψωμι γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει αυτο. μαλιστα τις 2 τελευταιες μερες τρωω κανονικα ψωμι και ειναι καθαρη! :roll:

μαλλον θα αρχισω να φτιαχνω στο σπιτι ψωμι για να ειμαι σιγουρη.

οσο για τα αλλαντικα τα αποφευγω τελειως γιατι τα θεωρω πολυ επιφοβα και ανθυγιεινα.

κατα τα αλλα οπως εγραψα ειμαστε 2 μερες καθαρη! 8)

χθες δεν ειχε ιδιαιτερη ορεξη για κρεμα. τωρα θα μου πειτε γιατι να της δινω ρυζαλευρο ( :? ... αγλαια... :? ), αλλα ο αντρας μου με εφαγε να κανω μια φορα αυτο που λενε οι γιατροι! το μονο προβλημα ειναι οτι ουτε με το swing μπορω να βγαλω γαλα οποτε θα νοικιασω το νοσοκομειακο!

οι πρασινες κενωσεις συνεχιζουν αλλα οπως μου παρατηρησε η αγλαια πινω 4 φλυτζανια φασκομηλο τη μερα (... μπλιαχ! :lol: ), και βλεπουμε!

φιλια απο μενα και τη μπεμπα μου!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

καλημερα και καλο μηνα! :D

tasuki ακομη τρωω ψωμι γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει αυτο. μαλιστα τις 2 τελευταιες μερες τρωω κανονικα ψωμι και ειναι καθαρη! :roll:

μαλλον θα αρχισω να φτιαχνω στο σπιτι ψωμι για να ειμαι σιγουρη.

οσο για τα αλλαντικα τα αποφευγω τελειως γιατι τα θεωρω πολυ επιφοβα και ανθυγιεινα.

κατα τα αλλα οπως εγραψα ειμαστε 2 μερες καθαρη! 8)

χθες δεν ειχε ιδιαιτερη ορεξη για κρεμα. τωρα θα μου πειτε γιατι να της δινω ρυζαλευρο ( :? ... αγλαια... :? ), αλλα ο αντρας μου με εφαγε να κανω μια φορα αυτο που λενε οι γιατροι! το μονο προβλημα ειναι οτι ουτε με το swing μπορω να βγαλω γαλα οποτε θα νοικιασω το νοσοκομειακο!

οι πρασινες κενωσεις συνεχιζουν αλλα οπως μου παρατηρησε η αγλαια πινω 4 φλυτζανια φασκομηλο τη μερα (... μπλιαχ! :lol: ), και βλεπουμε!

καλημερα bon-bon!!!

μπραβο σας!!!!

μια χαρα τα πατε περιφημα!!!

bon-bon κι εμενα μου κανει πρασινες κενωσεις κι ας του δινω το γαλα μου με το μπουκαλι :wink:

δεν ειναι κατι που πρεπει να ανησυχεις.

θα συμφωνησω με την tasuki πως πρεπει να φτιαχνεις το ψωμακι μονη σου γιατι δεν ξερεις τι βαζουν μεσα.

μπραβο σας και παλι!!!

πολυ χαρηκα :P

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

ειμαστε 2 μερες καθαρη!
σούπεεεεεεερ :D πάντα καθαρές από δω και μπρος!!!!

ειμαστε 2 μερες καθαρη! 8)

χθες δεν ειχε ιδιαιτερη ορεξη για κρεμα. τωρα θα μου πειτε γιατι να της δινω ρυζαλευρο ( :? ... αγλαια... :? ), αλλα ο αντρας μου με εφαγε να κανω μια φορα αυτο που λενε οι γιατροι!

τα ίδια έλεγε και ο δικός μου... και με επιρρέαζε να σου πω... αλλά μόλις μάθαμε καλά το κουτάλι, ειδικά όταν άρχισε τα φρούτα... έκοψα μαχαίρι την κρέμα! (από καμιά φορά του βάζω βιολογικό ρυζάλευρο στο φαγάκι του!!)

μα... όλοι οι μπαμπάδες τα ίδια!!!

πινω 4 φλυτζανια φασκομηλο τη μερα (... μπλιαχ! :lol: ), και βλεπουμε!
:lol::lol::lol: α, ρε μανούλα τι τραβάς!! χαλάλι!! αξίζει τον κόπο!

πολλά φιλιά... μάκια-μούκια!!! :P

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κι εγω, παραδειγμα ηταν η φετα απο στηθος γαλοπουλας. Κατι με πρωτεϊνες και λιπαρα, τελος παντων! Λιγο τυρι κι ελιες, ας πουμε.

Το ρυζαλευρο μπορεις να το φτιαξεις και με νερο και μετα να τη θηλαζεις για να παιρνει και το γαλα που χρειαζεται το γευμα της (εννοειται οτι θα θηλασει λιγοτερο απο συνηθως, γιατι θα εχει χορτασει με την κρεμα). Ετσι θα γλυτωσεις την αντληση.

Εγω, παντως, δεν εδινα ρυζαλευρο, δεν του αρεσε καθολου... εδινα βιολογικες ρυζογκοφρετες, που ειναι απο σκετο ρυζαλευρο κι εχουν μια σταλιτσα αλατι, τις οποιες χαιροταν πολυ να τρωει μονος του, κρατωντας την στο χερακι! Μετα θηλαζα για να παρει και το γαλα του γευματος.

Του αρεσε πολυ να τρωει φρουτοκρεμα απο φρεσκα φρουτα για δεκατιανο και χορτοσουπα για μεσημεριανο, ενω απογευματινο ετρωγε παντα ελαφρα... ειτε τις κροκετες ρυζιου ειτε το μουσλι σκονη, το οποιο επισης τσακιζε. Επειδη ομως εσεις δεν ξερετε ακομα πού οφειλεται η αλλεργια, δε θα προτεινα το μουσλι σκονη ακομη, επειδη εχει 4-5 συστατικα. Οι γκοφρετες ομως ειναι μια χαρα, αν δεν του αρεσει το ρυζαλευρο κρεμα!

καλημερα!

tasuki μου τη μπεμπουλα τη θηλαζω λιγο πριν το φαγητο και φυσικα μετα το ζηταει μονη της!

τα βιολογικα (ρυζαλευρο-ρυζοκοφρετες) ο γιατρος μου εχει πει να μην τα πολυ εμπιστευομαι μπορει η ποιοτητα παραγωγης να ειναι καλη αλλα η περαιτερω επεξεργασια για να μετατραπουν σε ιδανικη τροφη για μωρα απαιτει πολλα χρηματα τα οποια δεν υπαρχουν ακομα σε αυτο τον κλαδο παραγωγης τροφιμων.... τωρα θα μου πεις οτι το ξενο γαλα της nutricia το εχει για πλακα!... :?

τυρακι απαγορευεται να φαω προς το παρον, αλλα και τα αλλαντικα λογω μπαχαρικων και αμφιβολης ποιοτητας!

σχετικα με τα υπολοιπα :

μπηκαμε στη 5η μερα καθαρη! χθες καναμε εμβολιο χωρις προς το παρον να εχουμε καποια ενδειξη. ζυγιζουμε 6900 ( μεσο ορο) και εχουμε υψος 64,5 (λιγο κατω απο το μεσο ορο, αλλα καλα οπως ειπε ο γιατρος).

οσο για τα υπολοιπα του ειπα οτι πηγα στις 2 παιδογαστρεντερολογους, τις οποιες οπως μου ειπε θεωρει τις καλυτερες.

για το φαρμακο - flagyl μου ειπε οτι μου ειπε η αγλαια ( :lol: ), και οτι προφανως η συγκκριμενη εχει μια τακτικη την οποια ακολουθει, που στην περιπτωση μας δεν επιασε! :?:?

για το σιδηρο επιμενει και εκεινος να μην το δωσουμε γιατι η αιμοφαιρινη και η φεριτινη ειναι πολυ καλες, οποτε δεν ανησυχει! και επιπλεον το εντερακι της ειναι ερεθισμενο και καλο ειναι να μην επιβαρυνουμε περισσοτερο την κατασταση!

παραδεχθηκε οτι το γαλα που του εδωσαν στο μαιευτηριο ειναι υποπτο! :?

υπενθυμιζω οτι ειναι γιατρος του μαιευτηριου! :?

του εκανε εντυπωση αυτο που του ειπα για την υπερπαραγωγη και μου ζητησε πληροφοριες για να το εχει υποψη του και να το συστηνει και σε αλλες θηλαζουσες μαμαδες!... :roll:

πρωτη φορα τον ειδα να με ακουει στο θεμα του θηλασμου! παραδεχθηκε δε οτι δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα!

δεν θα σας ταλαιπωρησω αλλο,θα επανελθω σε περιπτωση που δω καποια αλλαγη! σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον και την συμπαρασταση!

φιλια! :lol:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

τα βιολογικα (ρυζαλευρο-ρυζοκοφρετες) ο γιατρος μου εχει πει να μην τα πολυ εμπιστευομαι μπορει η ποιοτητα παραγωγης να ειναι καλη αλλα η περαιτερω επεξεργασια για να μετατραπουν σε ιδανικη τροφη για μωρα

Δεν τα επεξεργαζονται περαιτερω για να τα μετατρεψουν σε "ιδανικη τροφη για μωρα"! Σου τονισα οτι μιλαω για ΣΚΕΤΟ ρυζαλευρο, οχι για κρεμα, δηλ. οχι ρυζαλευρο εμπλουτισμενο με ζαχαρη, βιταμινες, σιδηρο, κλπ. Και το μουσλι σκονη που ανεφερα ηταν παλι σκετο. Οταν ο παιδιατρος λεει να μετατραπουν σε "ιδανικη τροφη για μωρα", εννοει τα εμπλουτισμενα. Προσωπικα, παντως, πιστευω οτι οσο λιγοτερη επεξεργασια εχει υποστει ενα τροφιμο, τοσο αγνοτερο διατροφικα ειναι.

Εγω δεν αγορασα ποτε ουτε μια κρεμα εμποριου για το μωρο μου... ο παιδιατρος μου τις απαγορευσε! :lol:

μπηκαμε στη 5η μερα καθαρη!

Τελεια! Και εις ανωτερα! :)

Το πιο καθησυχαστικο απ'ολα ειναι που ακολουθειτε τις καμπυλες σας! :wink:

Διαφημίσεις

τα βιολογικα (ρυζαλευρο-ρυζοκοφρετες) ο γιατρος μου εχει πει να μην τα πολυ εμπιστευομαι μπορει η ποιοτητα παραγωγης να ειναι καλη αλλα η περαιτερω επεξεργασια για να μετατραπουν σε ιδανικη τροφη για μωρα απαιτει πολλα χρηματα τα οποια δεν υπαρχουν ακομα σε αυτο τον κλαδο παραγωγης τροφιμων....

Δηλαδή σύμφωνα με τον παιδίατρο τα μωρά χρειάζονται ειδικές τροφές με ειδική επεξεργασία όπως γίνεται εδώ και 1 εκ. χρόνια που υπάρχει ο άνθρωπος :roll: και δεν το έχουν κατακτήσει οι εταιρείες επεξεργασίας των βιολογικών προϊόντων αλλά το έχουν κατακατήσει οι άλλες και το κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό. Αλήθεια πόσο μυστικό είναι κάτι που παράγεται σε περισσότερες από 10 εταιρείες;

Ο "εμπλουτισμός" των τροφών χρειάζεται όταν οι ίδιες οι τροφές έχουν επεξεργαστεί τόσο πολύ που είναι σχεδόν άχρηστες. Το άσπρο αλεύρι και το άμυλο είναι τέτοιες τροφές, σχεδόν άχρηστες, προσφέρουν μόνο κούφιες θερμίδες.

Όσο λιγότερη επεξεργασία έχει ένα τρόφιμο τόσο περισσότερα μπορεί να προσφέρει, μερικά μάλιστα δεν τα ξέρουμε καν. Όπως έλεγε κι ένας διατροφολόγος, αν προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα όσα υποθέτουμε ότι έχει πχ. το πλήρες αλεύρι, προσθέτοντας διάφορα στο λευκό, πάλι λιγότερα θα πάρουμε γιατί οι γνώσεις μας είναι περιορισμένες.

Πχ. το κουάκερ που είναι βρώμη πιεσμένη και μαγειρεμένη στον ατμό, χωρίς να έχει αφαιρεθεί ο φλοιός, έχει αρκετό σίδηρο και δεν χρειάζεται κανέναν εμπλουτισμό. Αν αφαιρεθεί ο φλοιός τότε θα είναι πολύ φτωχή σε σίδηρο και θα χρειάζεται εμπλουτισμό. Όμως ακόμη και όταν προσθέτουν παραπανίσιο σίδηρο στα τρόφιμα, αυτός πάλι αφομοιώνεται πιο λίγο από το σίδηρο που βρίσκεται φυσιολογικά μέσα στο τρόφιμο!

Δυστυχώς οι γνώσεις μας και οι ικανότητές μας να παράγουμε τρόφιμα είναι περιορισμένες...

τωρα θα μου πεις οτι το ξενο γαλα της nutricia το εχει για πλακα!...

ναι αλλά η nutricia δεν τον χρηματοδοτεί για πλάκα! :wink:

αλλα και τα αλλαντικα λογω μπαχαρικων και αμφιβολης ποιοτητας!

το πιο επιβλαβές που περιέχουν τα αλλαντικά είναι τα συντηρητικά, τα οποία ευθύνονται για αλλεργίες... Από τη στιγμή που μπορούμε να φάμε κρέας δεν υπάρχει λόγος να καταλώνουμε αλλαντικά!

:)

για το φαρμακο - flagyl μου ειπε οτι μου ειπε η αγλαια ( :lol: ), και οτι προφανως η συγκκριμενη εχει μια τακτικη την οποια ακολουθει, που στην περιπτωση μας δεν επιασε! :?:?

θα έπιανε μόνο αν υπήρχε λοίμωξη! Σε αλλεργίες δεν πιάνει!

του εκανε εντυπωση αυτο που του ειπα για την υπερπαραγωγη και μου ζητησε πληροφοριες για να το εχει υποψη του και να το συστηνει και σε αλλες θηλαζουσες μαμαδες!... :roll:

:roll:

πρωτη φορα τον ειδα να με ακουει στο θεμα του θηλασμου! παραδεχθηκε δε οτι δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα!

Δεν είναι κακό να μην έχει ασχοληθεί κάποιος, δεν είναι δυνατό να ασχολούνται όλοι με όλα. Για μένα το πιο απαράδεκτο είναι να μην έχει ασχοληθεί κάποιος και να λέει ότι του κατέβει για να μη φανεί άσχετος, ή ακόμη χειρότερα να παραπληροφορεί συστηματικά για να πετύχει αυτό που θέλει χωρίς να σέβεται τον ασθενή και τις επιλογές του...

το πιο επιβλαβές που περιέχουν τα αλλαντικά είναι τα συντηρητικά, τα οποία ευθύνονται για αλλεργίες... Από τη στιγμή που μπορούμε να φάμε κρέας δεν υπάρχει λόγος να καταλώνουμε αλλαντικά!

Ηθελα απο καιρο να ρωτησω,τα συντηρητικα περναν στο γαλα?Ετσι μου ειχε πει ενας παιδιατρος.Ειναι πολυυυ κακο αυτο??Ας πουμε εγω τρωω τοστ με κασερι και καπνιστη μπριζολα,εχουν αυτα συντηριτικα?Οι σοκολατες εχουν?Απο ολα αυτα που γραφουν οι συσκευασιες,δεν καταλαβαινω και πολλα για το τι ειναι κακο και το οχι! :roll: Εχω μπερδευτει λιγακι... :roll:

:D:D Μακαρι να συνεχισετε ετσι....

Τουλαχιστον ενδιαφερθηκε... :roll:

Ηθελα απο καιρο να ρωτησω,τα συντηρητικα περναν στο γαλα?Ετσι μου ειχε πει ενας παιδιατρος.Ειναι πολυυυ κακο αυτο??Ας πουμε εγω τρωω τοστ με κασερι και καπνιστη μπριζολα,εχουν αυτα συντηριτικα?

Τα συντηρητικά αναγράφονται στη συσκευασία ξεκάθαρα, δεν αφήνουν περιθώρεια αμφιβολιών ούτε είναι γραμμένα με κωδικό. Γράφουν ακριβώς:

πχ. Συντηρητικό: Σορβικό Κάλιο

Tα τυριά γενικά δεν περιέχουν συντηρητικά (δηλαδή φέτα, κασέρι, σκληρά τυριά) τα τυριά αλοιφές όπως το κότατζ και το φιλαδέλφια έχουν και το γράφουν στη συσκευασία.

Οι σαλάτες αλοιφές έχουν όλες και επίσης το γράφουν στη συσκευασία.

Είναι βλαβερά κυρίως για τη μαμά. Μικρές ποσότητες μπορεί να περάσουν στο μητρικό γάλα αλλά δεν είναι αιτία διακοπής η περιορισμού του θηλασμού. Ακόμη και αν η ποσότητα των συντηρητικών στην τροφή της μαμάς είναι μεγάλη, αυτά δεν αποτελούν αντένδειξη για το θηλασμό. Τα θετικά που παίνρει το μωρό από το μητρικό γάλα και από το θηλασμό σαν διαδικασία είναι αναντικατάστατα.

Οι σοκολατες εχουν?

όχι!

μπηκαμε στη 5η μερα καθαρη! χθες καναμε εμβολιο χωρις προς το παρον να εχουμε καποια ενδειξη. ζυγιζουμε 6900 ( μεσο ορο) και εχουμε υψος 64,5 (λιγο κατω απο το μεσο ορο, αλλα καλα οπως ειπε ο γιατρος).

οσο για τα υπολοιπα του ειπα οτι πηγα στις 2 παιδογαστρεντερολογους, τις οποιες οπως μου ειπε θεωρει τις καλυτερες.

Πολύ καλά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς για τις καμπύλες. Ο δικός μου έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με τη δικιά σου και ακριβώς το ίδιο ύψος, στα κιλά μόνο σας περνάμε 1kg...

Σκέψου ότι είναι παιδάκια σε δίαιτα, φυσιολογικό δεν είναι??????

Έτσι μου λέει τουλάχιστον ο γιατρός...

για το σιδηρο επιμενει και εκεινος να μην το δωσουμε γιατι η αιμοφαιρινη και η φεριτινη ειναι πολυ καλες, οποτε δεν ανησυχει! και επιπλεον το εντερακι της ειναι ερεθισμενο και καλο ειναι να μην επιβαρυνουμε περισσοτερο την κατασταση!

Να σε ρωτήσω κάτι, για τη φεριτίνη πήρατε αίμα από το χέρι? Βρήκε φλέβα εύκολα, γιατί εμείς δεν τα καταφέραμε και περιμένω να μιλήσω με την Κα... για το αν θα πρέπει να ταλαιπωρήσουμε το παιδί...

Πόσο εκτιμώ όταν οι παιδίατροι το δηλώνουν όταν δεν ξέρουν κάτι και δεν το παίζουν ... ξερόλες!!!!!!

Θα τα ξαναπούμε :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλως ηρθες αγλαια! ευχομαι να ξεκουραστηκες γιατι οπως βλεπεις οι αποριες πεφτουν με καταιγιστικο τροπο! :roll:

Δηλαδή σύμφωνα με τον παιδίατρο τα μωρά χρειάζονται ειδικές τροφές με ειδική επεξεργασία όπως γίνεται εδώ και 1 εκ. χρόνια που υπάρχει ο άνθρωπος και δεν το έχουν κατακτήσει οι εταιρείες επεξεργασίας των βιολογικών προϊόντων αλλά το έχουν κατακατήσει οι άλλες και το κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό. Αλήθεια πόσο μυστικό είναι κάτι που παράγεται σε περισσότερες από 10 εταιρείες;

ουδεν σχολιον! :?

πρεπει να σε εχω μαζι καθε φορα που μου πεταει τις σοφιες του!

ναι αλλά η nutricia δεν τον χρηματοδοτεί για πλάκα!

σιγουρα! :?

Να σε ρωτήσω κάτι, για τη φεριτίνη πήρατε αίμα από το χέρι? Βρήκε φλέβα εύκολα, γιατί εμείς δεν τα καταφέραμε και περιμένω να μιλήσω με την Κα... για το αν θα πρέπει να ταλαιπωρήσουμε το παιδί...

ναι , απο το χερι πηραμε! ηταν η πιο απαισια εμπειρια της ζωης μου!

δε θελω να σε αγχωσω αλλα... ταλαιπωρηθηκε πολυ το παιδακι μας. βεβαια εξαιτιας των ραστ της πηρανε 5 συριγγες αιμα... για τη φεριτινη μονο θα ειναι πολυ λιγοτερο!

παντως ενω η κα Κα... επιμενει για το σιδηρο, ο γιατρος μου εδειξε σε ενα βιβλιο που ειχε μαζι του οτι η αιμοσφιρινη και η φεριτινη ειναι για "αιμοδοτη"... ( στην ηλικια της και παρολο το προβλημα... :roll:).

τι να πω...

Σκέψου ότι είναι παιδάκια σε δίαιτα, φυσιολογικό δεν είναι??????

βασικα η μαμα ειναι, ειναι και το παιδι? δε νομιζω!

Πόσο εκτιμώ όταν οι παιδίατροι το δηλώνουν όταν δεν ξέρουν κάτι και δεν το παίζουν ... ξερόλες!!!!!!

το ποσες φορες ειχαμε ακουσει για το ξενο, δε λεγετε! επιμεναμε ομως να του λεμε οτι το παιδι θηλαζει αποκλειστικα! οσο για την τελευταια φορα νομιζω οτι επηρεαστηκε απο το γεγονος οτι πηγαμε και αλλου!

η πελατεια ειναι δυστυχως ή ευτυχως μεγαλο κινητρο!...

παρεπιπτοντως σημερα ξημερωσε η 6η μερα! :D

θα τα ξαναπουμε!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

καλως ηρθες και εσυ felinidoc!

παει η 6η μερα! :?

μου εκανε 1 φορα μια μουσταρδι κενωση με 1 τριχουλα αιμα, και πριν απο λιγο αλλη μια μικρη κενωση ,σε μεγεθος κουταλιας σουπας, με μια βλεννα διαφανη με μεσα τριχουλες αιματος. η βλεννα ηταν οσο ενα ρεβυθι!

ξερετε τι μπορι να σημαινει η διαφανη βλεννα?

επισης κι την προηγουμενη και σημερα η κενωσεις με το αιμα ειναι καθε 2 ωρες!

προς το παρον :roll: , ειμαι αισιοδοξη:

1. οπως εχει πει η αγλαια η φλεγμονη δεν θα κλεισει αμεσα!

2. το ιδιο μου εκανε και πριν μια εβδομαδα και μετα 5 μερες ηταν καθαρη!

3.η δευτερη παιδογαστρεντερολογος μου ειπε οτι η ποσοτητα αιματος ειναι γενικα πολυ λιγη και να μην αγχωνομαι...

αυτα προς το παρον!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

μου εκανε 1 φορα μια μουσταρδι κενωση με 1 τριχουλα αιμα, και πριν απο λιγο αλλη μια μικρη κενωση ,σε μεγεθος κουταλιας σουπας, με μια βλεννα διαφανη με μεσα τριχουλες αιματος. η βλεννα ηταν οσο ενα ρεβυθι!

bon bon, γιατί δεν τα βγάζεις φωτογραφία να τα δούμε και εμείς; Εκεί που φτάσαμε, νομίζω θα είναι χρήσιμο να υπάρχουν και σε εικόνες! Αν προλαβαίνεις δηλαδή!

Οσο για τα άλλα, υπομονή νομίζω θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια σύντομα... :wink:

WLn5p2.png

bon bon, γιατί δεν τα βγάζεις φωτογραφία να τα δούμε και εμείς;

:shock: δηλαδη γιατρε τηλεαπεικονιση "κακων"! :lol:

φοβαμαι μη μας κοψει η λογοκρισια! :roll:

αν ξανακανει θα σου στειλω πμ!

σε ευχαριστω για το τοσο ενδιαφερον! :D

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

παντως ενω η κα Κα... επιμενει για το σιδηρο, ο γιατρος μου εδειξε σε ενα βιβλιο που ειχε μαζι του οτι η αιμοσφιρινη και η φεριτινη ειναι για "αιμοδοτη"... ( στην ηλικια της και παρολο το προβλημα... :roll:).

τι να πω...

Χαίρομαι που ο γιατρός σου συμβουλεύεται τα βιβλία!!! Το ότι τα χρησιμοποιήσε για να υποστηρίξει αυτό που πράγματι ισχύει για το σίδηρο το θεωρώ πολύ θετικό!!!

βασικα η μαμα ειναι, ειναι και το παιδι? δε νομιζω!

Ακριβώς, η μαμά παιδεύεται! :?

το ποσες φορες ειχαμε ακουσει για το ξενο, δε λεγετε! επιμεναμε ομως να του λεμε οτι το παιδι θηλαζει αποκλειστικα! οσο για την τελευταια φορα νομιζω οτι επηρεαστηκε απο το γεγονος οτι πηγαμε και αλλου!

η πελατεια ειναι δυστυχως ή ευτυχως μεγαλο κινητρο!...

το θέμα είναι ότι έστω κι έτσι υπάρχουν κάποιοι γιατροί που είναι πιο ευέλικτοι. Αυτοί προσφέρονται για συνεργασία, είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μάθουν και κάτι ακόμη και αν δεν είναι προτεραιότητα για αυτούς.

Για μένα χειρότεροι είναι αυτοί που κάνουν λάθη και επιμένουν (η κ, Κα... που επιμένει να δώσει σίδηρο σε ένα μωρό που και δεν το έχει ανάγκη αλλά και το έντερό του είναι ερεθισμένο και ο σίδηρος θα επιβαρύνει την κατάσταση...)

bon bon, γιατί δεν τα βγάζεις φωτογραφία να τα δούμε και εμείς;

:shock: δηλαδη γιατρε τηλεαπεικονιση "κακων"! :lol:

φοβαμαι μη μας κοψει η λογοκρισια! :roll:

bon-bon καλημέρα! εύχομαι να είναι απλά αναλαμπή η τριχούλα με το αίμα...

όσο για τις φωτό... νομίζω πως μπορείς ελεύθερα να ανεβάσεις κάποιες!

όσο δε μυρίζουν... δεν ενοχλούν!!

τη θέα την έχουμε συνηθίσει όλες!!

με τη μυρωδιά ζορίζομαι εγώ ακόμη!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

καλησπερα!

δεν εγραψα νωριτερα γιατι θελω να βλεπω τα αποτελεσματα της μερας,...!

σημερα λοιπον καθαρη, απλα ειναι αρκετα γκρινιαρα και εχει λιγο αερια... απο το πρωι δεν εκανε αλλη κενωση...υποθετω οτι συμβαινουν αυτα!...δεν εχει και κανενα αλλο συμπτωμα για να υποθεσω κατι αλλο.

Χαίρομαι που ο γιατρός σου συμβουλεύεται τα βιβλία!!! Το ότι τα χρησιμοποιήσε για να υποστηρίξει αυτό που πράγματι ισχύει για το σίδηρο το θεωρώ πολύ θετικό!!!

ειδες πως αλλαζει ο ανθρωπος...καθησε 2 ωρες, που αλλες φορες κανει το εμβολιο και φευγει! ελπιζω να μεινει ετσι!

Για μένα χειρότεροι είναι αυτοί που κάνουν λάθη και επιμένουν (η κ, Κα... που επιμένει να δώσει σίδηρο σε ένα μωρό που και δεν το έχει ανάγκη αλλά και το έντερό του είναι ερεθισμένο και ο σίδηρος θα επιβαρύνει την κατάσταση...)

εχουμε 3 γιατρους που συμβουλευομαστε αυτη τη στιγμη, ανα δυο συμφωνουν για διαφορετικα θεματα. και οι τρεις επιμενουν σε συγκεκριμενα θεματα...βλεπε σιδηρο,ξενο γαλα κτλ. τι να κανει ενας γονιος που δεν εχει καμια σχεση με την ιατρικη... μαλλον το σταυρο του:

1. για βοηθεια απο το Θεο

2.για να ευχαριστησει που ετυχε να γνωρισει ανθρωπους σας εσενα, τη felinidoc, τη tboys, την afrodite κ.α. που δειχνετε τοσο ενδιαφερον ή εχετε περασει τα ιδια και η εμπειρια σας ειναι πολυτιμη! :D

bon-bon καλημέρα! εύχομαι να είναι απλά αναλαμπή η τριχούλα με το αίμα...

και εμεις το ιδιο! :)

όσο για τις φωτό... νομίζω πως μπορείς ελεύθερα να ανεβάσεις κάποιες!

όσο δε μυρίζουν... δεν ενοχλούν!!

τη θέα την έχουμε συνηθίσει όλες!!

με τη μυρωδιά ζορίζομαι εγώ ακόμη!!!

:lol::lol::lol:

το ξερω οτι ειστε εμπειρες! :lol:

σου υποσχομαι να ειναι αοσμα! :lol:

ελπιζω να μην εχω πανα με αιματακι για να ανεβασω φωτο... :wink:

παντως οτι θα φταναμε σ'αυτο το σημειο ... δε το περιμενα ποτε...!

καλη συνεχεια!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...