Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωσωματικη με φυσικο κυκλο

Recommended Posts

Xris μου και εμενα μονο η μητερα μου το ξερει και μια ξαδερφη μου. Και οταν βγαινω απο το γιατρο δεν βλεπω την ωρα να σας γραψω τα νεα μου. Περναμε τα ιδια και με καταλαβαινετε απολυτα.

Τωρα ειχα παει για καφε με μια γνωση, δεν εβλεπα την ωρα να ερθω σπιτι να σας πω τα νεα μου!!!!!

Εμένα με έχουν στενοχώρησει πολλάκις οπότε επέλεξα να μην λέω τίποτα.Άσε που η πεθερά συνεχεια ρώτα για τον απόγονο... φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σχολιάσω το τι λέει...καταλαβαίνεις... Είναι βαρύ το τίμημα της μοναξιάς αλλά η συντροφιά σας καλύπτει όλα τα κενά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 563
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με έχουν στενοχώρησει πολλάκις οπότε επέλεξα να μην λέω τίποτα.Άσε που η πεθερά συνεχεια ρώτα για τον απόγονο... φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σχολιάσω το τι λέει...καταλαβαίνεις... Είναι βαρύ το τίμημα της μοναξιάς αλλά η συντροφιά σας καλύπτει όλα τα κενά

Οπως σου εχω ξανα πει μετα το προβλημα υγειας που ειχα, μονο η υγεια με ενδιαφερει. Τις κουβεντες εγω τις εχω κοψει απο την πρωτη ωρα. Δεν δεχομαι κιχ. Ας κοιτανε την καμπουρα τους.

Στις δυο πρωτες εξωσωματικες που ημουν μονη, εφτασα σε σημειο να μου στερευει το οξυγονο. Πως με φωτισε ο θεος και μπηκα σε αυτο το σαιντ και ξεκινησα και διαβαζα ιστοριες κοριτσιων, οπου καποιες εμοιαζαν με τη δικη μου και ετσι πηρα κουραγιο οτι και αλλες ειναι στη θεση μου και τελικα πετυχαν το ονειρο!!

Πλεον δεν υπαρχει μοναξια γιατι εδω υπαρχει πολυ καλοσυνη και σεβασμος στο προβλημα που εχουμε!!!

Οπως σου εχω ξανα πει μετα το προβλημα υγειας που ειχα, μονο η υγεια με ενδιαφερει. Τις κουβεντες εγω τις εχω κοψει απο την πρωτη ωρα. Δεν δεχομαι κιχ. Ας κοιτανε την καμπουρα τους.

Στις δυο πρωτες εξωσωματικες που ημουν μονη, εφτασα σε σημειο να μου στερευει το οξυγονο. Πως με φωτισε ο θεος και μπηκα σε αυτο το σαιντ και ξεκινησα και διαβαζα ιστοριες κοριτσιων, οπου καποιες εμοιαζαν με τη δικη μου και ετσι πηρα κουραγιο οτι και αλλες ειναι στη θεση μου και τελικα πετυχαν το ονειρο!!

Πλεον δεν υπαρχει μοναξια γιατι εδω υπαρχει πολυ καλοσυνη και σεβασμος στο προβλημα που εχουμε!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ όλη μέρα αυτό λέω. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν

Πάντως ήταν ευλογημένη η ώρα που έκανα εγγραφή στο φόρουμ. Ειλικρινά διαβάζοντας ιστορίες και ανταλασσοντας απόψεις παίρνεις πολύ δύναμη

Πήρες τα αποτελέσματα των ορμονικων?

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ όλη μέρα αυτό λέω. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα γίνουν

Πάντως ήταν ευλογημένη η ώρα που έκανα εγγραφή στο φόρουμ. Ειλικρινά διαβάζοντας ιστορίες και ανταλασσοντας απόψεις παίρνεις πολύ δύναμη

Πήρες τα αποτελέσματα των ορμονικων?

Ναι με πηρε το απογευμα. Δεν ρωταω τιμες....ας τον καψει ο γιατρος τον εγκεφαλο του, αχαχαχαχα. Μου ειπε για την πεμπτη, και αυριο θα με παρει παλι για να μου πει τι ωρα θα κανω την πρεγκνιλ.

Σημερα ειμαι πιο ηρεμη απο αλλες μερες. Αλλα λεω μετα την ωοληψια θα φαω οχι τα νυχια μου αλλα χερια και ποδια μαζι αχαχαχα

Ναι με πηρε το απογευμα. Δεν ρωταω τιμες....ας τον καψει ο γιατρος τον εγκεφαλο του, αχαχαχαχα. Μου ειπε για την πεμπτη, και αυριο θα με παρει παλι για να μου πει τι ωρα θα κανω την πρεγκνιλ.

Σημερα ειμαι πιο ηρεμη απο αλλες μερες. Αλλα λεω μετα την ωοληψια θα φαω οχι τα νυχια μου αλλα χερια και ποδια μαζι αχαχαχα

Μοιάζουμε τόσο πολύ στις αντιδράσεις χάχα. Εγώ αφού έφαγα τα δικά μου νύχια σκεφτόμουν να αρχίσω σιγά σιγά να ροκανιζω και του καλού μου 😆

Διαφημίσεις

Φιλες μου καλησπερα.

Με πηρε τηλ. ο καλος μου ο γιατρουλης πεμπτη 10.00 η ωοληψια. Σημερα 12.00 να κανω πρεγκνιλ. Στην κοιλια μου ειπε οπως κανω και τις αλλες. Πλησιαζουν οι μερες. Εχω μια γλυκια προσμονη που σιγα σιγα θα γινει αγχος.

Φιλες μου καλησπερα.

Με πηρε τηλ. ο καλος μου ο γιατρουλης πεμπτη 10.00 η ωοληψια. Σημερα 12.00 να κανω πρεγκνιλ. Στην κοιλια μου ειπε οπως κανω και τις αλλες. Πλησιαζουν οι μερες. Εχω μια γλυκια προσμονη που σιγα σιγα θα γινει αγχος.

Καλησπέρα Μαρίζα μου ξεκινάμε να μετράμε αντίστοιχα

Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις μέχρι εκείνη την ωρα

Διάβασα ότι ένιωσες ποναλακια. Μην ανησυχείς. Και εγώ ένιωθα το ίδιο μια μέρα πριν και είχα και τα γνωστά διαφανή υγρά. Δεν ανησύχησα τότε γιατί έλεγα ότι αποκλείεται να έγινε ωορηξια όταν το ωοθυλακιο ήταν 16 την προηγούμενη μέρα ( έτσι ήθελα να πιστευω)

Καλησπέρα Μαρίζα μου ξεκινάμε να μετράμε αντίστοιχα

Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις μέχρι εκείνη την ωρα

Διάβασα ότι ένιωσες ποναλακια. Μην ανησυχείς. Και εγώ ένιωθα το ίδιο μια μέρα πριν και είχα και τα γνωστά διαφανή υγρά. Δεν ανησύχησα τότε γιατί έλεγα ότι αποκλείεται να έγινε ωορηξια όταν το ωοθυλακιο ήταν 16 την προηγούμενη μέρα ( έτσι ήθελα να πιστευω)

Καλησπερα Xris μου. Εγω αγχωθηκα γιατι σκεφτομουν οτι τη δευτερα ηταν 17 χιλ. και λεω μηπως τα χασω!!!

Να σε ρωτησω μια πρεγκνιλ εκανες; εμενα μια των 5000 ειπε.

Σκεφτομαι θετικα αλλα φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα και απαγοητευτω παλι.

Αλλα απο την αλλη να πω την αληθεια εχω καλο προαισθημα.

Καλησπερα Xris μου. Εγω αγχωθηκα γιατι σκεφτομουν οτι τη δευτερα ηταν 17 χιλ. και λεω μηπως τα χασω!!!

Να σε ρωτησω μια πρεγκνιλ εκανες; εμενα μια των 5000 ειπε.

Σκεφτομαι θετικα αλλα φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα και απαγοητευτω παλι.

Αλλα απο την αλλη να πω την αληθεια εχω καλο προαισθημα.

Ναι ζουζούνα μου μια εκανα.

Απλά την έκανα 24 ώρες πριν

Διαφημίσεις

Μμμμμμ....

Εγω 34 ωρες...φφφφφφ

Κατι θα ξερει ο γιατρος...μην το σκεφτομαι!!!

Καλημέρα Mariza μου μα έτσι συνηθίζεται, κοντα στις 36 ωρες.εμένα όταν μου είπε πόσες ώρες πριν παραξενευτηκα και εννοείται αναρωτήθηκα "θα έχει προλάβει να ωριμάσει? "

Αλλά όπως είπες και εσύ αυτοί ξέρουν, δίνουν οδηγίες και εμείς ακολουθούμε.

Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα πάνε όλα καλα

Κοριτσια sos εκανα εβρυομεταφορα στις 31/5 με βλαστοκυστη

Σαββατο 11/6 θα εκανα χοριακη σημερα ξηνερωματα 5:30 πηγα τουαλετα κ ειδα λιγο ροζ κ αραια κ που στην διαρκεια της μερας βλεπω καφε στο σκουπισμα σαν σημερα κανονικα θα αδιαθετουσα κ αυτο με πανικοβαλε πολυ ειμαι χαλια πηρα γιατρο μου ειπε να κανω την χοριακη σημερα κ να τον ενημερωσω το μεσημερι θα εχω τα απιτελεσματα. Φοβαμαι πολυ αλλα θελω την γνωμη σας. Το πρωι μετρηθηκα κ ειχα 37 χαρηκα αλλα οταν ξανα δα το καφε δεν μου αρεσε περιμενα να σταμητησει στο ροζ το πρωινο που ειδα η δουλεια.

Εγω τα βλεπω καλα τα πραγματα. Μαλλον ειναι αιμα απο τη διεισδυση της τροφοβλαστης στο ενδομητριο. Η τιμη ειναι αρκετα καλη για την ημερα, σκεψου την παρασκευη θα ειναι 80 κ το σαββατο γυρω στο 100. Δεν μετρας κ προγρστερονη μηπως θελεις υποστηριξη. Ευχομαι να εξελιχθουν ολα καλα...

[/b]

Σαββατο 11/6 θα εκανα χοριακη σημερα ξηνερωματα 5:30 πηγα τουαλετα κ ειδα λιγο ροζ κ αραια κ που στην διαρκεια της μερας βλεπω καφε στο σκουπισμα σαν σημερα κανονικα θα αδιαθετουσα κ αυτο με πανικοβαλε πολυ ειμαι χαλια πηρα γιατρο μου ειπε να κανω την χοριακη σημερα κ να τον ενημερωσω το μεσημερι θα εχω τα απιτελεσματα. Φοβαμαι πολυ αλλα θελω την γνωμη σας. Το πρωι μετρηθηκα κ ειχα 37 χαρηκα αλλα οταν ξανα δα το καφε δεν μου αρεσε περιμενα να σταμητησει στο ροζ το πρωινο που ειδα η δουλεια.

Κοριτσι μου σου ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην!!!!

Μην ανησυχεις ,δεν ειναι απαραιτητα κακο σημαδι αυτο

Πηρες τ αποτελεσματα της χοριακης?

Διαφημίσεις

Μαριζα μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο.

Να ειναι ωριμα, ποιοτικα κ να δωσουν καλες διαιρεσεις

Σου στελνω θετικα vibes

Φιλια

Ax!!!Xris μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για τη θετικη σου σκεψη και τις ευχες σου. Οσο πλησιαζει η ωρα αρχισα απο τα νυχια και εχω φτασει αγκωνες.

Χιλιες σκεψεις θα υπαρχουν; θα ειναι ωριμα; θα γονιμοποιηθουν; θα....θα...θα.

Σκεφτομαι τη στιγμη που θα ξυπνησω απο τη μεθη.....

Δοξα το θεο!!!!! Εφτασα στο επομενο σταδιο που ειναι η ωοληψια και να βοηθησει ο θεος και για το επομενο!!!

Σε φιλω!!!!

Καλη επιτυχια μαριζακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπαινω συχνα στο φορουμ γιατι προσπαθω να χαλαρωσω αυτες τις μερες!!ομως σε σκεφτομαι και σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια....!!!!!περιμενουμε τα νεοτερα!!!!

Κοριτσακια μου καλημερα. Δυο ωαριακια εχουμε δειχνουν καλα ειπε ο εμβρυολογος. Προχωραμε στο επομενο σταδιο της γονιμοποιησης. Αχ....θεουλη μου βοηθα μια ακομα φορα.

Θαλασσα καλα κανεις και χαλαρωνεις για ερχεται ο επομενος κυκλος για σενα!!!

καλημερα κοριτσια

ειμαι στη τριτη προσπαθεια η πρωτες δυο με φαρμακα χωρις ανταποκριση μια στη θεσσαλονικη και η δευτερη στη λαρισα η τριτη προσπαθεια την εκανα σε φυσικο κυκλο η γιατρος ειπε πως δεν υπαρχει λογος να παρω τζαμπα φαρμακα.

τωρα ειμαι τεσσερις μερες μετα την εμβρυομεταφορα 17-6 θα κανω χοριακη.

η γιατρος μου ειπε πως καλυτερα να κανουμε καθε μηνα εμβρυομεταφορα

πως στη καταψυξη και στη αποξεση μπορει να μην αντέξουν τα εμβρυα και δεν ξερω τι να κανω. αυτη τη φορα το εκανα αλλα δεν ξερω μιπος εινε μεγαλιτερες η πιθανοτητες με περισσοτερα εμβρυα. και αυτη η αναμονη καθε μηνα μετα απο εμβρυομεταφορα ειναι θανατος

καλημερα κοριτσια

ειμαι στη τριτη προσπαθεια η πρωτες δυο με φαρμακα χωρις ανταποκριση μια στη θεσσαλονικη και η δευτερη στη λαρισα η τριτη προσπαθεια την εκανα σε φυσικο κυκλο η γιατρος ειπε πως δεν υπαρχει λογος να παρω τζαμπα φαρμακα.

πως στη καταψυξη και στη αποξεση μπορει να μην αντέξουν τα εμβρυα και δεν ξερω τι να κανω. αυτη τη φορα το εκανα αλλα δεν ξερω μιπος εινε μεγαλιτερες η πιθανοτητες με περισσοτερα εμβρυα. και αυτη η αναμονη καθε μηνα μετα απο εμβρυομεταφορα ειναι θανατος

Κοριτσακι μου με το καλο μια καλη χοριακη και να μην χρειαστει να ξανασκεφτεις τιποτα. Στο δικο μου κεντρο δεν ειναι της αποψης αυτης. Προτειμουν 2-3 ωαρια μαζι. Ειναι πολυ μικρες οι πιθανοτητες να μην αντεξουν την αποψυξη. Ασε που ειναι και πολυ ψυχοφθορο. Οπως και να εχει σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.

Κοριτσακια μου καλημερα. Δυο ωαριακια εχουμε δειχνουν καλα ειπε ο εμβρυολογος. Προχωραμε στο επομενο σταδιο της γονιμοποιησης. Αχ....θεουλη μου βοηθα μια ακομα φορα.

Θαλασσα καλα κανεις και χαλαρωνεις για ερχεται ο επομενος κυκλος για σενα!!!

Αχ τι ωραια μαριζα μου...!!! Κατι μου λεει οτι αυριο θα εχουμε δυο ωραια εμβρυακια😊

Τι ωρα θα σε παρουν να σου πουν?

καλημερα κοριτσια

Καλησπερα angelika. Και εγω δεν ειχα καλη ανταποκριση οποτε ξεκινησαμε την προσπαθεια με τους φυσικους.

Ευχομαι να εχει γαντζωθει το εμβρυακι σου ηδη στην κοιλιτσα σου κ να μην χρειαστεις να ξανακανεις απ την αρχη την διαδικασια

Εμας προτειναν να μαζεψουμε τουλαχιστον 4 κ μετα να βαλουε τα 2 καλυτερα.

Μας ειπαν οτι οι πιθανοτητες να μην αντεξουν την αποψυξη ειναι λιγες

Τωρα τι να σου πω? Θα δειξει...

Xris μου τι κανεις;

Μου ειπε οτι θα με παρει το μεσημερι η εμβρυολογος.

Επισης μου ειπε ο γιατρος οτι θελει ξεκουραση- αποχη για ενα μηνα, αν θελω παλι να κανω τροποποιημενο.

Ειμαι στην τσιτα μακαρι να ειναι καλα και τα δυο.

Xris μου τι κανεις;

Μου ειπε οτι θα με παρει το μεσημερι η εμβρυολογος.

Επισης μου ειπε ο γιατρος οτι θελει ξεκουραση- αποχη για ενα μηνα, αν θελω παλι να κανω τροποποιημενο.

Ειμαι στην τσιτα μακαρι να ειναι καλα και τα δυο.

Ααα ξεχασα να σου πω εχω λιγο σκουρο αιμα στο σκουπισμα.

Και νιωθω τουμπανο την κοιλια μου. Εφυγαν τουλαχιστον οι πονοι περιοδου.

Το πιστευεις οτι ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να κανεις ξανα στον επομενο κυκλο?

Οποτε πρεπει να περιμενεις ενα μηνα? Αν θελεις ομως να κανεις σε φκ κ οχι σε τροποποιημενο? Τοτε μπορεις?

Ξεκουραση ε? Εγω μετα απο 2-3μερες πηγα γυμναστηριο.οτι να ναι...😉

Μην ανησυχεις. Θα δεις που αυριο θα μας πει ευχαριστα νεα η εμβρυολογος.

Προφανως η κοιλιτσα σου ειναι τουμπανο απο την ταλαιπωρια που τραβηξε.ισως να ηταν σε κακη θεση τα ωοθυλακια κ να ζοριστηκαν λιγο για να τα παρουν

Σε καμια ωοληψια δεν ειδα αιμα ομως θυμαμαι οτι μου ειπαν οτι ισως δω.

Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις. Ειμαι σιγουρη οτι αυτη τη στιγμη θα εχουν αρχισει ηδη να διαιρουνται

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...