Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

παλι δικο μου τ λαθος να μν εξηγω λογο βιασυνησ...συγνωμη.τα κλειδια μου τα πηρε γιατι ειναι το σπιτι του λεει...το μωρο τρωει και εχει οτι χρειαζετε...εμεισ εγω δλδ οχι!!!αυτοσ εχει κατω την μαμα του δεν ψωνιζει τπτ εδω μεσα(παντα το κανε σαν τιμωρια)...αυτοσ ομωσ παει κατω και τρωει κ ξανανεβαινει....ο δικηγορος επειδη ειναι του κρατουσ(φανταζομαι) ισχυριστηκε πωσ εχει για δυο εβδομαδες δικαστηρια κλπ..θα καθυστερησουμε λεει λιγο...θεκει αποφαση εισαγγελεα για μετηκιση γιατι εγω θα παω θεσνικη..ναι....μου ειπε μην φυγεισ αγου δεν ασκει βια πανω σου...μα της λεει απαιτει να φυγω..μου λεει αυτο τ κανει για να δει τις κινησεις σου....σωματικη βια δεν εχω..αλλα ψυχολογικη ναι!!απειλες του τυπου θα τι παμε.στα ακρα κλπ....δεν με κλειδωσε εδω μεσα απλα δε μπορω να παω μεχρι τ περιπτερο π λεει ο λογοσ..ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μανοιξει...το μονο π λεει ειναι σπιτι μου ειναι οτι θελω κανω..δικο μου ριναι το σπιτι...αυτα....περιμενω ν περασει τ μεσημερι να κατατοπιστω τ ν κανω..γιατι αυτη ειπε εχει δικαστηριο να τν παρω μετα τις 3..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Angel , απορώ τί περιμένεις!!

Ζωντανή μπορείς να φύγεις , όχι νεκρή!

Έχεις να κάνεις μ'έναν τρελό ,το καταλαβαίνεις;Εδω και καιρό θα έπρεπε να έχεις πάρει την αστυνομία και να είχες φροντίσει να φύγεις!

Εκτός αν δεν είσαι σίγουρη ,ή αν τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λες....

Άλλαξε δικηγόρο , έχει δίκιο η ekavi_.

σηκω φύγε γιατί του δίνεις χρόνο να οργανωθεί και θα είσαι η μεγάλη χαμένη από αυτήν την ιστορία. περίμενε να αδειασει ο δικηγορος σου καπου αλλού, όχι εκεί.

ΦΥΓΕ

2t7wp3.png

Angel , απορώ τί περιμένεις!!

Ζωντανή μπορείς να φύγεις , όχι νεκρή!

Έχεις να κάνεις μ'έναν τρελό ,το καταλαβαίνεις;Εδω και καιρό θα έπρεπε να έχεις πάρει την αστυνομία και να είχες φροντίσει να φύγεις!

Εκτός αν δεν είσαι σίγουρη ,ή αν τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λες....

Άλλαξε δικηγόρο , έχει δίκιο η ekavi_.

δεν εχω καποιο.λογο να πω ψρμματα οθτε και να κερδισω κατι..τοσο καιρο ημουν ηλιθια και μονιμα.με επειθε οτι με το δικιο του με εδειρε..μεπειθε οτι φταιω...φοβομουν και ναι ενιωθα..τον λυπομουν..αμετρητεσ φορες ειπε θαλλαξει...τωρα δεν ειναι ετσι...δεν ειναι ετσι απλο το φυγε οπωσ τ λες...δεν εισαι απο μεσα(και να μην τ ζησεις ποτε)για να δεις τι γινετε....τ να φυγω ζωντανη ειναι ευκολο..ανοιγω τωρα τν πορτα κ τ κανω...αν τ κανω ομωσ και αργοτερα ισχυριστει πωσ παρατησα τ μωρο??τι γινετε???πως να μη ζητησω τ νομιμο????οταν αυτοσ δεν εχει μπεσα.?οταν ο δικηγοροσ σε λεει δεν μπορεισ βα πασ σε αλλη πολη το παιδι αν δεν βγαλω χαρτι να.παρω εγκριση για μετοικηση απο εισαγγελεα..τι κανεις σαυτη τη περιπτωση???πως να αλλαξω δικηγορο???το κρατοσ μου τη διορισε....μακαρι να μπορουσα να πληρωσω δικηγορο κ ν μν φοβαμαι τπτ....μακαρι

σηκω φύγε γιατί του δίνεις χρόνο να οργανωθεί και θα είσαι η μεγάλη χαμένη από αυτήν την ιστορία. περίμενε να αδειασει ο δικηγορος σου καπου αλλού, όχι εκεί.

ΦΥΓΕ

και το.παιδι?????

Διαφημίσεις

το παιδί δεν είναι μαζί σου αυτή τη στιγμή? αν ναι θα το πάρεις μαζί σου. εννοείται ότι δε θα φύγεις χωρίς το μωρό γιατί θα σε εκβιάζουν για πάντα, και η δικαιοσύνη στη χώρα μας είναι τα ζώα μας αργά.

φύγε και μη φοβάσαι. θα βγάλεις άκρη αρκεί να μην τα παρατήσεις. χρησιμοποίησε τις πηγές που σου έδωσαν εδώ, τους συγγενείς σου και τους φίλους σου. δε θα σε αφήσουν έτσι.

επίσης αν τους πεις ότι κινδυνευε η ακεραιότητά σας δε θα σας κάνουν τίποτα, αν είναι δυνατόν.

να πάρεις και δευτερη γνώμη δικηγόρου.

2t7wp3.png

Ό,τι έχω γράψει μέχρι στιγμής το έχω γράψει καλόπιστα με το σκεπτικό ότι μπορεί μια μανούλα που βιώνει μια παρόμοια εμπειρία να βοηθηθεί...Αλλά αρχίζω και αισθάνομαι ότι δεν μας τα λες καλά...Ελπίζω να κάνω λάθος και ειλικρινά συγγνώμη αν όντως κάνω λάθος.

ΑΛΛΑ πώς γίνεται να μην μπορείς να φύγεις ενώ απλώς έχει αναγνωρίσει το τέκνο;Δηλαδή όλες οι ανύπαντρες μανούλες που δεν έχουν καμία επαφή με τον πατέρα του παιδιού τους (μπορείς ας πούμε να το έχουν αναγνωρίσει αλλά μετά να εξαφανίστηκαν) δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με το παιδί τους αφού θεωρητικά έχουν την αποκλειστική επιμέλεια;Καλά δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά η λογική αυτό λέει...

Επίσης, πώς γίνεται χωρίς λεφτά αφού δεν δουλεύεις και αυτός κάνει όλα τα ψώνια να πηγαίνεις να αγοράζεις εσύ φαγητό για σένα;Με τι λεφτά;

Πώς γίνεται να έχεις κινητό ΚΑΙ κάρτα στο κινητό για να μας γράφεις;

Πώς γίνεται να λες αρχικά ότι ούτε στη μάνα σου δεν σε αφήνει να πας αλλά μετά να λες ότι δεν έχεις γονείς;

Η αδερφή σου τι κάνει τόσες μέρες;Τι περιμένει και δεν βοηθάει;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα...

Μακάρι να τρολάρεις και να είσαι καλά, να μην ισχύει τίποτε από όλα αυτά.

Μην με παρεξηγείς, απλώς δεν μου αρέσει να με πιάνουν κορόιδο.

Αυτά.

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Κοριτσι μου φωναξε καποιον να ερθει εξω απο το σπιτι, παρε το μωρο και φυγε, πηγαινετε μαζι στο τμημα κανε μια καταθεση οτι σου πηρε τα κλειδια, σε απειλει και φοβασαι κλπ και δηλωσε οτι φευγεις και πας στην ταδε οδο κλπ. και πηγαινε στην ευχη του θεου. Ουτε παντρεμενοι δεν ειστε, δεν υπαρχει συζηγικη στεγη, δεν ξερω καν αν μοιραζεστε την επιμελεια του παιδιου!

Κανε ενα τηλεφωνακι να σε κατατοπισουν δωρεαν οι δικηγοροι που παρεχουν αυτες οι υπηρεσιες, τι το κουραζουμε? Και δεν εννοω οτι κουραζομαστε κυριολεκτικα, εννοω οτι ή μας δουλευεις και συζηταμε για να συζηταμε ή εχεις μπλοκαρει και δεν κανεις τιποτα ενω υπαρχουν αμεσες δραστικες λυσεις που εχουν ηδη ειπωθει πολλες φορες αλλα δεν τις εφαρμοζεις και ρωτας και ξαναρωτας τι να κανεις αλλα μενεις στασιμη.

Αυτο που ξερω εκ πειρας ειναι οτι οταν υπαρχει ουσιαστικος λογος, οπως απειλες,βια κλπ δεν υπαρχει εγκαταλειψη συζυγικης στεγης που ειναι και ο λογος που δεν φευγεις. Εσεις ομως δεν ειστε καν παντρεμενοι, με απλη αναγνωριση δεν ξερω ποιος εχει επιμελεια και γονικη μεριμνα του παιδιου, αν ειναι οπως στο γαμο δηλαδη. Παντως το να σου παρει τα κλειδια και να σε εγκλωβισει στο σπιτι,να μη σου παρεχει τροφη και χρηματα ειναι ψυχολογικη βια οποτε εισαι καλυμενη νομιζω.

δεν εχω καποιο.λογο να πω ψρμματα οθτε και να κερδισω κατι..τοσο καιρο ημουν ηλιθια και μονιμα.με επειθε οτι με το δικιο του με εδειρε..μεπειθε οτι φταιω...φοβομουν και ναι ενιωθα..τον λυπομουν..αμετρητεσ φορες ειπε θαλλαξει...τωρα δεν ειναι ετσι...δεν ειναι ετσι απλο το φυγε οπωσ τ λες...δεν εισαι απο μεσα(και να μην τ ζησεις ποτε)για να δεις τι γινετε....τ να φυγω ζωντανη ειναι ευκολο..ανοιγω τωρα τν πορτα κ τ κανω...αν τ κανω ομωσ και αργοτερα ισχυριστει πωσ παρατησα τ μωρο??τι γινετε???πως να μη ζητησω τ νομιμο????οταν αυτοσ δεν εχει μπεσα.?οταν ο δικηγοροσ σε λεει δεν μπορεισ βα πασ σε αλλη πολη το παιδι αν δεν βγαλω χαρτι να.παρω εγκριση για μετοικηση απο εισαγγελεα..τι κανεις σαυτη τη περιπτωση???πως να αλλαξω δικηγορο???το κρατοσ μου τη διορισε....μακαρι να μπορουσα να πληρωσω δικηγορο κ ν μν φοβαμαι τπτ....μακαρι

Πάρε το παιδί και πήγαινε στην αστυνομία!

Σε κακοποιεί αυτός ο άνθρωπος και κανένας δεν υπόσχεται οτι αύριο -μεθαύριο δε θα κακοποιεί και το παιδί σας!Δεν υπάρχει δυνατότερο επιχείρημα!

Δυστυχώς ,είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δες με σαν το παιδί σου μετά απο 30 χρόνια!Είμαι η φωνή του παιδιού σου , που τώρα δεν μπορεί να μιλήσει!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ..ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!μακαρι να μην συναιβενε τπρ απολαυτα και να.μν εγραφα....λεφτα μουστειλε η αδερφξ μου 50 ευρω για ν μπορω να κινηθω...η δε μανα.μοθ εχει καρκινο και ειναι σε περιεργη φαση...η δε αδερφη μου εχει ενα.μωρο πρωωρω με κινητικα προβληματα..παιδι με ειδικεσ αναγκες π δεν μπορει να αφησει δευτερολεπτο....δε λεω ψεμματα ρε κοριτσια...οκ ισωσ εγκλωβιστηκα παλι και χετε δικιο..οχι γιατι τν θεκω αλλα γιατι φοβαμαι!!!δε μπορειτε να καταλαβετε το ειδουσ φοβοσ ειναι αυτοσ......φοβαμαι απτη μια ν το πςιραξω...αν παω αστυνομια τωρα τι θα γινει μετα????περιμενω ν δω τ θα με πει αυτη η δικηγοροα αν τησ πω για τα κλειδια κιαυτα...ισωσ αν τν επερνε τηλ κ του λεγε υα νομιμα να σταματουσε κιαυτοσ κ να μαφησει ηρεμα.να φυγω...οσο αφορα τ κντ καρτα δεν εχω αλλα μπαινω απο νετ που πιανει μενα προγραμμα που χω βαλει...σπαει κλειδια πωσ τ λενε...δε λεω ψεμματα ρε κοριτσια..γιατι να τ κανβ???και στο τι σασ πιανω κοροιδο???σας ζητησα κατι?????περα απο συμβουλες η γνωσεις π μπορει να χετε????

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσι μου γλυκό ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ, ΦΥΓΕ!Κάνε ό,τι σου είπε η goody.

Με την επιμέλεια τι συμβαίνει;Ίσως εκεί είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Κοριτσι μου το παιδι ειναι απλα αναγνωρισμενο?? Αν ναι με μια σουπερ προχειρη αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι εχεις μονο εσυ την γονικη μεριμνα του παιδιου, δηλαδη την πληρη κηδεμονια, τι φοβασαι λοιπον? Δεν εχει κανενα δικαιωμα να κρατησει το παιδι, δεν ειναι απαγωγη αν το παρεις και φυγεις, ουτε εγκαταλειψη ουτε τιποτα, το τονισες αυτο στη δικηγορο??

Ναι βρε κοριτσι μου αλλα γιατι ζητας συμβουλες αφου ηδη ξερεις τι θα κανεις; οπως ειπαμε κανεις δεν θα σου ζητησει το λογο τη στιγμη που απειλεισαι. Εστω κι αν η βια ειναι ψυχολογικη😬

σκέψου ότι ο φόβος είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου.

ακου εμάς που δε φοβόμαστε και τα βλέπουμε αντικειμενικά.

μην τον αφήνεις να σε κανει κουμάντο.

μην καθεσαι απαθης, δε θα αλλαξει τιποτα. τα πραγματα θα χειροτερευουν και εσυ θα εισαι ανημπορη. αποφασισε το τωρα!! εισαι ενα βημα πριν.

2t7wp3.png

μην καθεσαι απαθης, δε θα αλλαξει τιποτα. τα πραγματα θα χειροτερευουν και εσυ θα εισαι ανημπορη. αποφασισε το τωρα!! εισαι ενα βημα πριν.

Εχεισ.μεγαλο δικιπ εδω...ο φοβος ειναι στο κεφαλι μου και κολλησα παλι...εχεις δικιο μεγααααλο

Διαφημίσεις

βγες απο το διαδύκτυο. πάρε το μωρό. βγες από την πόρτα. βγες από την πολυκατοικία. απομακρύνσου. πάρε μια μεγάλη ανάσα.

κάνε μια βόλτα να ηρεμήσεις... και μετά σκέψου το μετα. τώρα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα.

2t7wp3.png

Σημερα σε κλειδωσε μεσα ...αυριο θα σε σκοτωσει και θα σε πεταξει σε κανα χαντακι.Συγγνωμη αλλα ανθρωπος που σε κλειδωνει μεσα, δε σε αφηνει να πας μεχρι το περιπτερο, δε σου δινει να φας ειναι ικανοτατος να το κανει.Και θα μεινει το μωρο σουτοτε μονο στα χερια του.Φοβασαι δε φοβασαι...παρε τωρα το μωρο και φυγε...ανοιξε την πορτα και φυγε...ΤΩΡΑ.Ουτε παντρεμενοι εισαστε ουτε τπτ.Φυγε και πηγαινε στην αστυνομια, στην εκκλησια, σε ενα νοσοκομειο οπουδηποτε...να σε πεταξουν στο δρομο με ενα μωρο αγκαλια δε νομιζω.

Μπράβο σου jellyfishch.Νομίζω τα λόγια σου και ο τρόπος σου της έδωσαν τη δύναμη που χρειαζόταν...Να΄σαι καλά κι ας ελπίσουμε το ίδια και για την angel30.7

Συγνώμη ρε παιδιά,

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2015?

Και συγνώμη βρε κορίτσι μου εσύ γιατί έκανες παιδί μαζί του? Και πήγες να κάνεις και δεύτερο??

Πάρε το παιδί και φύγε χωρις τσάντες / ρούχα τίποτα! Όλα τα άλλα θα στα φέρει η αστυνομία μετά. Είναι δυνατόν να απειλείται η ζωή σου και εσύ να ρωτάς δικηγόρους για το ποιο είναι το νόμιμο ?? ποιο δικαστήριο θα άφηνε σε αυτόν το παιδί ? ΚΑΝΕΝΑ!! Εκτός αν είναι και τίποτα άλλο που φοβάσαι και δεν έχεις πει…

.με τον καιρο..μεκοψε απο φιλους..απο γονεις..αδερφια...τους παντες..ετυχε μερα να με κλςιδωσει ατο σπιτι ..ετυχε μερα να φευγει στη δουλεια και να χει καλωδιωσει το σπιτι κ νακουει με.ποιον μιλαω στο τηλ..αυτος ηξερε πως δε μιλαγα με τη μαμα μακουγε απτα μικροφωνα να μιλαω ερχοταν σπιτι κ ο κακοσ χαμος...εγω παλι εδω..να λεω εχει δικιο.

οσο αφορα τουσ γονεις μου αν εθχα γονεις ισωσ να μην εμπλεκα μαζι του γιατι θα χα καπου να νιωσω ασφαλεια.

..η δε μανα.μοθ εχει καρκινο και ειναι σε περιεργη φαση...

Τελικά έχεις γονείς ή όχι; Ασκεί σωματική βία ή όχι; Ισχύει τίποτα από αυτά που έχεις πει;

Επειδή τα γραπτά μένουν, νομίζω είναι πολύ εύκολο πλέον να διαπιστώσει κανείς αντιφάσεις ή ακόμα και το εντελώς φανταστικό μιας υπόθεσης...

Επίσης αν είναι τόσο κτητικός δεν φοβάσαι μήπως ανακαλύψει όλα αυτά που γράφεις (έστω και από το κινητό; )

Βρε κοριτσια νομιζω οτι το συζηταμε αδικα τελικα.. Δυο δρομοι υπαρχουν. 1)φευγεις και δεν καθεσαι να ασχοληθεις με τυπικουρες και τα νομιμα(οπως ειπαμε ολες μας κανεις δε θα ζητησει το λογο απο μια μανα που προστατευει το παιδι της η 2)καθεσαι εκει που νομιζεις οτι σου αξιζει. Απλα κριμα για το παιδακι το οποιο δεν εχει επιλεξει αυτη τη κατασταση. Συγνωμη αν ειμαι λιγο σκληρη αλλα ειναι κατι που πιστευω εγω.( καθαρα υποκειμενικα.)😐

Δεν διαβασα ολα τα μηνυματα αλλα ετσι και αλλιως ειπωθηκαν παρα πολλα....αφου εισαι ακομη εκει, δεν θες να φυγεις. Αν θελησεις θα βρεις την δυναμη,,.γιατι τον τροπο τον ξρεις.

Δεν διαβασα ολα τα μηνυματα αλλα ετσι και αλλιως ειπωθηκαν παρα πολλα....αφου εισαι ακομη εκει, δεν θες να φυγεις. Αν θελησεις θα βρεις την δυναμη,,.γιατι τον τροπο τον ξρεις.

Ελα βρε παιδι μου, πες τα! Αν ηθελε να φυγει θα το ειχε κανει. Μηπως το θεμα ειναι τρολια?

Εγώ λυπάμαι το παιδάκι..κατα τ'άλλα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν εμένα απειλούνταν η ζωή του παιδιού μου, δεν ξέρω που θα φτανα. Ζούμε στο 2015 κ υπάρχουν απειροι οργανισμοί να την βοηθήσουν. Τελοσπάντων, τί να πω!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...