Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το νου σου κοπελα μου να μη σε παρει χαμπαρι.Μη του κινεις τις υποψιες και μην εχεις διαφορετικη συμπεριφορα.Μπραβο σου γι αυτο που εκανες..καλα κανεις και εισαι και χαρουμενη και περηφανη για το θαρρος σου αλλα ελευθερη θα εισαι οταν παρεις το παιδι και φυγεις .Οσο εισαι εκει μεσα μαζι του ολα ειναι δυσκολα.Προσπαθησε να περασουν αγτες οι μερες οσο πιο ηρεμα γινεται, απεφυγε τα πολλα πολλα και κοιτα μη σου ξεφυγει κογβεντα...τιποτα.Ναι αυτος σου ειπε να φυγεις αλλα μη κανεις καμια βλακεια και του πεις η του δειξεις οτι ετοξμαζεσαι να το κανεις.Χρησιμοποιησε την αποξεση που εκανες, παιχτο ταλαιπωρημενη, αρρωστη οτιδηποτε να σε αφησει στην ησυχια σου 3 μερες μεχρι να βγει η αποφαση.Μη σε δει να μαζευεις πραγματα...φυγε απκ κει μεσα καξ μετα θα δεις πως θα παρεις ολα τα πραγματα.Ακκμα κξ οταν ερθει η ωρα να φυωεις η θα φερεις ανθρωπκ να σε συνοδευσει η θα φυγεις οταν θα λειπει χωρις να σε παρει πρεφα.Η Παναγια μαζι σου κοριτσι..να φύγεις να σωθεις.

συγνωμη βρε ελπιδα μου...αλλα να σε ρωτησω κατι????μονο αν σου δωσω τα στοιχεια μου μπορεισ να μαθεις???ρωτας τι εχω ατο νου μου να κανω...η λογικη τι λεει???αρχικα να φυγω απο δω μεσα...χωρις να μου συμβει κατι....σε δευτερη φαση ποτε μπορει ΝΟΜΙΜΑ να βλεπει τ παιδι του..γιατι δεν ειμαι διαθετημενη να του το στερησω αυτο απτη στιγμη π δν εχει δωσει δικαιωμα οσο αφορα τ παιδι του..κ γενικα ναμαι καλυμενη...αν τ παρω κ φυγω μπορει να με μηνυσει για απαγωγη(φανταζομαι)...αυτο π πρεπει να ξερω ςιναι τι κινησεις κανεις για ολα αυτα...αρχικα κανεις ασφαλιστηκα για να χεισ τν επιμελεια με πρισωρινη αποφαση....και μετα αγωγη για κατι πθο μονιμο....δεν εχω σκοπο να κυνηγησω κανεναν ουτε ν τ κανω και κακο...επειδη τ κανρ αυτος..προσπαθω να μην κανω πραγματα π δεν μου αρεσει να μου κανουν....συγνωμη και παλι αν μθλαω καπψς αλλα μου κανει εντυπωση π ζητας τα στοιχεια μου για να μαθεις...συγχωρεσε με αλλα για ευνοητους λογους δε μπορω ν τ κανω...και πρεπει ναμαι επιφυλακτικη για τους λογους π ειπαμε πιο πανω..αν επιβεβαιωσω εγω ποια ειμαι κ τυχει ν τ μαθει ξερεις ποσο σοβαρα ειναι τα πραματα για μενα?δε ξερεις!!!!γιαυτο κ δε σε παρεξηγω...αλλα πλιζ...καταλαβεμε

Βασικά παρεξήγησες, εγώ δεν ζήτησα τα στοιχεία σου ως προυπόθεση για να μάθω - ζήτησα το τηλ σου μόνο και αυτό για άμεση επικοινωνία. Δεν θες κανένα πρόβλημα. και εν πάσει περιπτώσει για να αιστανθείς πιο άνετα να σου το πώ με άλλα λόγια : Αν έχεις κάποια απορία, αμφιβολία, φοβία ... όλα αυτά τα σε -ία τέλος πάντων, ή απλώς θέλεις να επιβεβαιώσεις κάτι από αυτά που σου είπε ο δικηγόρος σου ή ο,τιδήποτε άλλο τέλος πάντως θα μπορούσα να βρω την άκρη και να μάθω αυτές τις πληροφορίες για σένα. Και αν δεν νιώθεις άνετα να εκφράσεις κάτι από τα ανωτέρω εδώ μέσα, στέιλε μου πμ και θα σου απαντήσω κι εγώ με πμ.

Πάντως νομίζω κι εγώ ότι καλό θα ήταν εκτός από τα νομικά μέτρα που παίρνεις να απευθυνθείς και σε κάποιον οργανισμό από αυτούς που σου προτείνουν τα κορίτσια για επιπλέον στήριξη. Γιατί οκ νομικά είσαι καλυμμένη.. ουσιαστικά? άντε και φεύγεις.. πού θα πας έχεις κανονίσει? λεφτά έχεις? και το συμαντικότερο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα ρθει να σε βρει?

οκ ακου..ο λογος π δεν μπορψ να φυγω ακομα ειναι οτι θελω ναμαι νομικα κατοχυρωμενη οπως το πες...οσο αφορα το κομματι στεγη για κακοποιημενες γυναικες δεν ξερω γιατι αλλα μου πε ενας δικηγορος απο το gonis.gr π τν πηρα για συμβουλες ηταν.μακρια απο τετοια κεντρα..επισης μου ειπε πως ειναι χειροτερα να παω εκει αλλα ποτε δε μου πε τα γιατι και τα πως...υον ακουδα βεβαια γιατι για να λεει κατι ξερει.....

Φυσικά και κάτι ξέρει.... Σε αποτρέπει απο το να απευθυνθείς σε συλλόγους που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών γιατί εκεί θα σε κατευθύνουν σωστά και αυτό δε συμφέρει και πολύ τον πατέρα του παιδιού σου...

Αν διαβάσεις προσεκτικά την ιστοσελίδα του συλόγου gonis.gr που απευθύνθηκες θα καταλάβεις οτι είναι σύλογος που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των πατεράδων. Σε όλα τους τα άρθρα αναφέρουν πόσο σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή του πατέρα στη ζωή του παιδιού. Επίσης αναφέρεται καθαρά οτι αγωνίζονται να μη δίνεται η επιμέλεια των τέκνων μόνο στη μητέρα αλλά να υπάρχει ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:evil:

Ελπίζω να μη σου βάλανε αυτοί ιδέες και δε θέλεις να ζητήσεις διατροφή. Η διατροφή είναι για το παιδί σου και τη δικαιούται, είναι υποχρέωσή σου να τη ζητήσεις. Άκου το δικηγόρο σου και ξέχνα οτι σου είπαν αυτοί. Άν θέλεις να πάρεις σωστή γνώμη πάρε σε ένα απο τα τηλ που σου παρέθεσα και μαζί με το δικηγόρο σου αποφάσισε με καθαρό μυαλό.

Προς το παρόν προέχει η ασφάλειά σου, αλλά όταν βρεθείς μακρυά, φρόντισε να μην του χαρίσεις τίποτε απ΄ ό,τι δικαιούσαι. Τι θα πει ότι θα νομίζει πως τον εκμεταλλεύεσαι; Αυτός δηλαδή δεν νοιάζεται που είναι ένας βίαιας μ@@@ς που αξίζει να του κόψουν τα @@@, και θα νοιαστείς εσύ αν αυτός νομίσει ότι είσαι εκμεταλλεύτρια;

πες τα!

Διαφημίσεις

μιλησε αν θες με τη Σουλη

ειναι δικηγορος στη μη κυβερνητικη οργανωση win hellas

εχει δει πανω απο 7500 γυναικες στη γενικη γραμματεια ισοτητας

ειναι φοβερη

παρε τηλεφωνο 210 3222606

αν θες στειλε πμ

Η ΑΘΕΑΤΗ ΒΙΑ είναι ένας πολύτιμος οδηγός αυτοβοήθειας για κάθε γυναίκα, καθώς με απλό και σαφή τρόπο παρουσιάζει:

§ τα πρώτα σημάδια εκδήλωσης της βίας στη συντροφική σχέση·

§ τη γενεσιουργό αιτία της κακοποιητικής συμπεριφοράς·

§ τη δυναμική της βίας στον γονικό ρόλο και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι βίαιοι άντρες, προκειμένου να επιτύχουν την ανάληψη της επιμέλειας των παιδιών·

§ τις επιπτώσεις της βίας στα παιδιά·

§ το νομικό πλαίσιο και το ρόλο της αστυνομίας, του εισαγγελέα και των δικαστηρίων στην πάταξη του φαινομένου·

§ το ρόλο της οικογένειας και της κοινωνίας στη διαιώνιση της κακοποιητικής συμπεριφοράς·

§ τεχνικές επιβολής ορίων από τη γυναίκα στην αρχή της σχέσης·

§ τρόπους ασφαλούς απομάκρυνσης του βίαιου συντρόφου.

Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο που περιλαμβάνει αληθινές ιστορίες γυναικών με σκοπό να βοηθήσει κάθε γυναίκα να συνειδητοποιήσει ότι δεν ευθύνεται για τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της και ότι, πάνω απʼ όλα, δεν είναι μόνη.

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1000219/atheath-bia

http://atheativia.psichogios.gr/

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.....μην νομιζεις ότι επειδή σε φοβίζει , θα κάνει κ όσα λέει....απλά πατάει στην δική σου ανασφαλεια...αλλά βρε παιδί μου, τί τον παντρεύτηκες;;;; Τόση πλύση εγκεφάλου σου έκανε;;;; περιμένουμε νέα σου

ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.....μην νομιζεις ότι επειδή σε φοβίζει , θα κάνει κ όσα λέει....απλά πατάει στην δική σου ανασφαλεια...αλλά βρε παιδί μου, τί τον παντρεύτηκες;;;; Τόση πλύση εγκεφάλου σου έκανε;;;; περιμένουμε νέα σου

ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ με παντρευτηκε ποτε....μονο τ παιδι του αναγνωρισε...ειμαι καλα..συγνωμη π χαθηκα αλλα καταλαβενεται..εκανα κιαλλο βημα λοιπον...εθμαι σπιτι με τα πραματα οοοολα μαζεμενα...ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ..και περιμενω να ξημερωσει η μερα να φυγω...οσο μαζευα τα δικα μου κραταγε υφοσ και στυλακι του τυπου δε με νοιαζει...οταν ειδε τ παιδιου ερχεται κ μου λεει..θα παρεις και το παιδι???του λεω φυσικα...αρχισε να κλαιει σαν να μην το πιστευει...μου λεει οχι ασε το παιδι εδω...θα ερχεαε να το περβεισ οποτε θελεις να το βλεπεις οποτε θελεις αλλα σε παρακαλω οχι το παιδι...ικετευε...δακρυσα..να μη το κρυψω....αλλα αμεσως σκεφτηκα εγω πως εκλαιγα στο χειρουργιο ΜΟΝΗ...του λεψ δε γινετε αυτο π ζητασ...εχω κανει καθε διαδικασια ειναι ενημερη κ η αστυνομια...μου λεει θα πεθανει η μανα μου αν παρεις το παιδι...δεν απαντησα...δεν συνεχισα τπτ....αυτα τα νεοτερα..οσο αφορα τουσ δικηγορουσ..οκ οπωσ σας ειπα μου ανεθεσε το κρατος και ηδη κατεθεσε ασφαλιστικα για επιμελεια και ΔΙΑΤΡΟΦΗ!! μου ριπε να παρω τ παιδι και να φυγω χωρισ να με νοιαξει τπτ και αν θελω εχω δικαιωμα να μην του το δωσω μρχρι να βγει αποφαση...δεν εχω κατι νεοτερο...οσο αφορα τν αποξεση σταματησε το αιμα φανταζομαι λογο του μητροταν ....αυτα....προσ τ παρον

Μπραβο βρε κοριτσακι! Ολα θα φτιαξουν προς το καλυτερο τωρα.Να προσεχεις τον εαυτο σου και το παιδακι σου και να θυμασαι οτι κανεις δεν αξιζει περισσοτερο απο σας τους δυο!😉

Μπράβο σου...Κρατήθηκες δυνατή την πιο δύσκολη στιγμή...Κρύβεις πολύ δύναμη μέσα σου, να το ξέρεις...!!!Κι όταν θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά και θα είστε μακρυά, θα είσαι τόσο δυνατή που δεν θα το πιστεύεις...Μπράβο και πάλι...προχώρα και είμαστε όλες μαζί σου...Κι ο Θεός που σου δίνει ακόμη μια ευκαιρία να είσαι γερή και ελεύθερη, με το αγγελούδι σου...Καλή τύχη...περιμένουμε νέα σου...

Διαφημίσεις

Μπράβο κοπέλα μου να φύγεις και έχε το νού σου ότι τώρα θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι μετάνιωσε και σαγαπάει για να μην φύγεις. Δεν ξερει να αγαπάει αυτος ο άνθρωπος εκτός απο αρρωστημένα. Μην ξεχάσεις αυτα που πέρασες μαζί του και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου φέρεται έτσι. Κάνεις το καλύτερο για σένα και ειδικά για το παιδί σου. Και διατροφή αν δικαιούσε να την πάρεις για το παιδί σου θα το κανεις αλλά και για σένα. Όλα καλά να σου πάνε απο δω και πέρα στην ζωή σου!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Μην λυγίσεις angel, αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, άκους εκεί θα πεθάνει η μάνα μου αν πάρεις το παιδί, φοβερό επιχείρημα πες του. Όταν τον μεγάλωνε η κιουρία να δέρνει γυναίκες καλά ήταν;Βρε ουστ!Μακριά, πολύ μακριά....

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Εκανες το σημαντικότερο βήμα!!! Μην υποκύψεις για κανέναν λόγο...έχεις οικογένεια κ ανθρώπους που σε αγαπούν ακόμα κ αν απομακρύνθηκες λιγάκι.

επίσης, πώς βάζει σαν επιχείρημα την μάνα του όταν εσένα σε απόκοψε από όλους;;;;

Η δικιά σου μάνα που δεν έβλεπε το εγγόνι της δεν είχε ψυχή;;

Να ξέρεις πως τώρα προκειμένου να σε πείσει, θα γίνει ο καλύτερος άνθρωπος. δάκρυα, αγάπες, τρυφερότητα...είναι απλά άρρωστος!

Κράτα γερά!!!

Προτιμαει δλδ να χωριστει το μωρο απο τη μητερα του...φτανει να μη στεναχωρηθει η μανα του...ελεος...εκτος απο ολα τα κακα της μοιρας του ειναι και μαμακιας.Να ελεγε τουλαχιστον οτι μακρυα απο το μωρο δε θα αντεξει αυτος να συγκινηθεις εσυ...αλλα να σου πασσαρει ως επιχειρημα οτι θα στεναχωρηθει η μανουλα...χαχαχα...τοσο αχρηστος ειναι.Αχ μακαρι να εχεις φυγει κοπελα μου.

κοριτσια μου..μ αφου μιλησα με τ δικηγορο κ μεμειπε να.μν φυγω απο δω αν δεν ζητησουμε χαρτι απο εισαγγελεα κλπ....τν ρωτησα μπορω να παω να παρψ κατι να φαω και να γυρισω???γιατι εχω να φαω πανω απο 6 μερες..μονο χαπακωνομαι..με ειπε φυσικα...κιοπως τν ειχα αφησει ηρεμο τν κυριο εδω να παρακαλαει γ τ παιδι..ηρθα και βρηκα τ διαολο μεταμορφωμενο...να οριετε να ουρλιαζει...μονο οι π....νες βγαινουν εξψ απτο σπιτι λεει...τεσπα..μου πηρε τ κλειδια τ σπιτιου γιατι τ σπιτι ειναι δικο του λεει...τωρα δεν μπορω ν κουνηθω απο δω..κ αυριο ειχα να παω αστυνομια γμτ...με ειπε αυριο πρψι φευγεισ απο δω και θα τ τραβηξουμε στα ακρα οσο παει..δεν ξερω τι εννοουσε η αν απλα ηθελε κ παλι να με φοβησει...αν δν φυγω θα με σκοτωσει...τ καταλαβαινω..ηταν.αποφασισμενοσ παιδια σημερα...αν φυγω εγω μετα πψς θα παρω τ παιδι???τι να κανω..θα τρελλαθω παλι..σας οαρακαλω βοηθηστε μεεεεε

Διαφημίσεις

Γιατί έχεις να φας 6 μέρες,δεν έχετε φαγητό σπίτι; Το παιδί δεν τρώει στερεες; κακώς του εδειξες τόσες μέρες νωρίτερα οτι θα φύγεις, από την μία λες θα σε σκοτώσει σίγουρα, τον τρεμεις κλπ και από την άλλη ενώ όλοι σου λένε να κινηθείς σιωπηλά για την ασφάλεια σας εσύ τον αντιμετωπιζεις σαν έναν κανονικό χωρισμό και δεν προφυλασεσαι. Δεν είμαι νομικός αλλά αυτό που νομίζω μπορείς να κάνεις αφού δέχεσαι τέτοιες απειλές είναι να φύγεις με το παιδί και να πας στο τμήμα να το δηλώσεις καθώς και ότι σου πήρε τα κλειδιά, εχε και μαρτυρα,φώναξε κάποιον μαζί σου. Μιλα σε κάποια από τις γραμμές για κακοποιημενες γυναίκες, αυτοι θα σε καθοδηγήσουν καλύτερα από εμάς.

καλημέρα angel, νιώθω την ανάγκη να σου πω 5 πράγματα..

αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και για την οικογένειά του - στην οποία δεν ανήκεις. σε βλέπει σαν λάφυρο - χωράφι. νομίζει ότι ξέρει να σε χειριστεί. αν σε χάσει, θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το status του και κυρίως για τον εγωισμό του. να είσαι σίγουρη ότι θα σε κυνηγήσει μέχρι να βρει κάτι καλύτερο. γιατί δε σε αγαπάει αλλά έχει βολευτεί και φυσικά είναι ωραίο να μας φοβούνται όταν είμαστε σαδιστές.

έκανες μεγάλο λάθος που του έδειξες τα συναισθήματα σου. ξέρω ότι νιώθεις ευάλωτη, μαλακή, και μόνη τώρα. αλλά δεν είσαι μόνη σου. έχεις ένα παιδί. ανέλαβε την ευθύνη του παιδιού σου και τη δική σου και θωρακίσου, τουλάχιστον εξωτερικά, ώστε να τελειώνεις με αυτές τις διαδικασίες.

γιατί του έδιεξες τις προθέσεις σου? τώρα λείπει? αν ναι πάρε τηλ έναν κλειδαρα και σηκω φύγε από εκεί μέσα. αλήθεια το παιδί σε τι κατάσταση είναι? ελπίζω οι βιολογικές του ανάγκες τουλάχιστον να ικανοποιούνται, γιατί συναισθηματικά αυτό που ζει δεν είναι φυσιολογικό.

βγες από εκείνο το άρρωστο σκηνικό. μπορείς να το κάνεις. μην τον αφήνεις να σε κάνει να πιστεύερις ότι αυτό είναι το σπίτι σου. δεν είναι και δεν ήταν ποτέ. όταν θα περάσει καιρός, το μόνο που θα σου μείνει θα είναι θυμός. αλλά όχι προς αυτόν. προς εσένα που δεν ΄'εφυγες νωρίτερα και έχασες τόσο καιρό.

Σε παρακαλώ να γίνεις λίγο πιο προσεκτική με τις κινήσεις σου γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε. τώρα που σε κλείδωσε μέσα δε βρίσκω άλλη λύση από το να πάρεις τηλέφωνο σε φορείς προστασίας μάνας και παιδίου / αστυνομία ακόμη και πυροσβεστική και να τους εξηγήσεις την κατάσταση. σε κάθε περίπτωση να κάνεις σαφές ότι είναι επειγουσα αναγκη για παρέμβαση. αν δε δράσεις άμεσα να βρεθείς να είσαι και πάλι η χαμένη. και πιστεψέ με ο κύριος αυτός το θέλει αυτό όσο τίποτε άλλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

α, και κάτι τελευταιο. να είσαι σίγουρη ότι θα τον δασκαλέψει η μανουλα του και οι φίλοι του για τις επόμενες κινήσεις και συνπεριφορές του. γι αυτό ό τι κάνεις, τώρα που του είπες ό, τι του είπες κανε το γρήγορα και συντονισμένα.

2t7wp3.png

μιλησε αν θες με τη Σουλη

ειναι δικηγορος στη μη κυβερνητικη οργανωση win hellas

εχει δει πανω απο 7500 γυναικες στη γενικη γραμματεια ισοτητας

ειναι φοβερη

παρε τηλεφωνο 210 3222606

αν θες στειλε πμ

Η ΑΘΕΑΤΗ ΒΙΑ είναι ένας πολύτιμος οδηγός αυτοβοήθειας για κάθε γυναίκα, καθώς με απλό και σαφή τρόπο παρουσιάζει:

§ τα πρώτα σημάδια εκδήλωσης της βίας στη συντροφική σχέση·

§ τη γενεσιουργό αιτία της κακοποιητικής συμπεριφοράς·

§ τη δυναμική της βίας στον γονικό ρόλο και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι βίαιοι άντρες, προκειμένου να επιτύχουν την ανάληψη της επιμέλειας των παιδιών·

§ τις επιπτώσεις της βίας στα παιδιά·

§ το νομικό πλαίσιο και το ρόλο της αστυνομίας, του εισαγγελέα και των δικαστηρίων στην πάταξη του φαινομένου·

§ το ρόλο της οικογένειας και της κοινωνίας στη διαιώνιση της κακοποιητικής συμπεριφοράς·

§ τεχνικές επιβολής ορίων από τη γυναίκα στην αρχή της σχέσης·

§ τρόπους ασφαλούς απομάκρυνσης του βίαιου συντρόφου.

Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο που περιλαμβάνει αληθινές ιστορίες γυναικών με σκοπό να βοηθήσει κάθε γυναίκα να συνειδητοποιήσει ότι δεν ευθύνεται για τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της και ότι, πάνω απʼ όλα, δεν είναι μόνη.

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1000219/atheath-bia

http://atheativia.psichogios.gr/

Angel γιατί δεν τηλεφωνείς εδώ???????????????

κοριτσια μου..μ αφου μιλησα με τ δικηγορο κ μεμειπε να.μν φυγω απο δω αν δεν ζητησουμε χαρτι απο εισαγγελεα κλπ....τν ρωτησα μπορω να παω να παρψ κατι να φαω και να γυρισω???γιατι εχω να φαω πανω απο 6 μερες..μονο χαπακωνομαι..με ειπε φυσικα...κιοπως τν ειχα αφησει ηρεμο τν κυριο εδω να παρακαλαει γ τ παιδι..ηρθα και βρηκα τ διαολο μεταμορφωμενο...να οριετε να ουρλιαζει...μονο οι π....νες βγαινουν εξψ απτο σπιτι λεει...τεσπα..μου πηρε τ κλειδια τ σπιτιου γιατι τ σπιτι ειναι δικο του λεει...τωρα δεν μπορω ν κουνηθω απο δω..κ αυριο ειχα να παω αστυνομια γμτ...με ειπε αυριο πρψι φευγεισ απο δω και θα τ τραβηξουμε στα ακρα οσο παει..δεν ξερω τι εννοουσε η αν απλα ηθελε κ παλι να με φοβησει...αν δν φυγω θα με σκοτωσει...τ καταλαβαινω..ηταν.αποφασισμενοσ παιδια σημερα...αν φυγω εγω μετα πψς θα παρω τ παιδι???τι να κανω..θα τρελλαθω παλι..σας οαρακαλω βοηθηστε μεεεεε

θα μπορούσες ακόμα και στην αστυνομία να τηλεφωνήσεις...

Βασικα ειναι απλα τα πραγματα, αν σε διωξει καλεις επι τοπου την αστυνομια και παιρνεις το παιδι, αν για σενα ειναι παρανομο να το παρεις και να φυγεις το ιδιο παρανομο ειναι για αυτον να σε πεταξει εξω και ειδικα χωρις το παιδι που ειναι μωρο και σε εχει απολυτη αναγκη. Μην αφησεις το μωρο και φυγεις παντως.

Πάρε την αστυνομία τηλ και πες τους ότι απείλησε ότι θα σε σκοτώσει και σε έχει κλειδώσει μέσα στο σπίτι και ότι φοβάσαι για τη ζωή σου και τη ζωή του μωρού σου...Μην αργείς, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο!Όσο είναι στο τμήμα αυτός, φύγε εσύ...Δεν είστε παντρεμένοι, απλώς έχει αναγνωρίσει το παιδί, δεν νομίζω να μην μπορείς να φύγεις έτσι. Εν πάσει περιπτώσει, η σωματική σου ακεραιότητα είναι πιο σημαντική τώρα...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

έχω πολλές "απορίες" αλλά δεν προλαβαίνω να τις διατυπώσω... Περιμένω να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα... (δεν το λέω για εσάς που προσπαθείτε να βοηθήσετε)

Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι σκεφτεσαι να κανεις τα "νομιμα" ενω αυτος ειναι μες στην παρανομια!! Και μη μου πεις οτι δε θελεις να γινεις σαν κι αυτον γιατι αυτο που κανεις ειναι χειροτερο!! Δε σκεφτεσαι καθολου το μωρο σου. Λυπαμαι που σου μιλαω ετσι αλλα προσπαθουμε να σε βοηθησουμε κι εσυ δε θελεις...Ειχα πει και πιο κατω οτι κι εγω τα βιωσα απο την πλευρα που ειναι τωρα το παιδι σου και δεν το εχω ξεπερασει ακομα.Εσυ αν θες να μεινεις σε ενα αρρωστο περιβαλλον μεινε. Το μωρο ομως δεν το επελεξε αυτο.Ασε τις τυπικουρες και φυγε.Κανεις δε θα σου ζητησει το λογο οταν απειλειστε κι οι δυο.😤😤😤

Κοπέλα μου συγχώρα με αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ... Είχες πεί οτι ο δικηγόρος σου σου είχε πει να φύγεις και οτι θα έβγαιναν τα ασφαλιστικά και θα έφευγες χθες αν δεν κάνω λάθος. Τα ασφαλιστικά βγήκαν; Γιατί δε φεύγεις; Αν δε θέλεις τελικά να φύγεις οκ, αλλά αν πραγματικά θέλεις γιατί δεν το κάνεις; Γιατί τον ενημερώνεις για τις κινήσεις σου, δεν καταλαβαίνεις οτι έτσι κινδυνεύεις περισσότερο; Σε παρακαλώ, αν αληθεύουν αυτά που λές και όντως κινδυνεύεις κάνε κάτι γρήγορα. Πάρε την αστυνομία, πάρε τηλ στα τηλέφωνα που σου παραθέσαμε να πάρεις κατευθύνσεις, κάνε κάτι. Ζητάς βοήθεια απο εμάς αλλά απο αυτά που σου έχουν προταθεί δεν κάνεις κάτι. Δε φοβάσαι για το παιδί σου; Περιμένεις να αλλάξει αυτός αφού του είπες οτι ενημέρωσες την αστυνομία; Στο σπίτι σας δεν υπάρχει καθόλου φαγητό; Το παιδί τι τρώει; Τα κλειδιά τα πήρε για να μη μπορείς να ξαναμπείς άμα φύγεις ή σε έχει κλειδώσει μέσα; Και σε ξαναρωτάω ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ;

Οχι οχι προς θεου!!! Μου ειπε να ξεκινησουμε με εξωδικο..να μη φυγω απο δω μεχρι να τ ςτοιμασει..μια μερα πριν το στειλει να φυγω κρυφα..(δε ξερω πως).και απλα να στειλω ενα μνμ π να λεει παω ατη μανα μου..κ μετα με ειπε για ασφαλιστικα κ τετοια..με ειπε για διατροφη..του πα δε θελω τπτ.προτιμω ν δουλευω να ψωφαω αλλα δε θελω απαυτον τπτ..αν θελει για τ παιδι τ ν κανει κατι ας τ κανει μονος του...με ρωτησε αν θελω να μεινω εδω σπθτι του κ ν φυγει αυτος απο δω...αυτα!!!!απλα δε ξερω αν με.καταλαβαινεις...τον τρεμω....ακομα κ τξ σκια μου.....

Υπάρχει καμία περίπτωση να λέει κάποιος σε δικηγόρο ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα και ο δικηγόρος να απαντάει: μην φύγεις ακόμα. Περίμενε να στείλω εξώδικο, να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα, να βγει η απόφαση και μετά το συζητάμε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...