Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υψηλή οιστραδιόλη - εξέταση 2η δεύτερη μέρα του κύκλου

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της αιματολογικής που έκανα για την οιστραδιόλη και την fsh, όπως μου είχε ζητήσει ο γιατρός μου για την δεύτερη ημέρα του κύκλου μου και η τιμή της βγήκε υψηλή, στα 146 pg/mL, με όρια για την παραγωγική φάση 12.5-166. Σύμφωνα με τον γιατρό μου το ωοθυλάκιο αυτού του κύκλου μου μάλλον δεν έχει ωάριο, και άρα δεν έχει νόημα να κάνουμε την τρίτη προσπάθεια σπερματέγχυσής μας αυτόν το μήνα και πάμε για τον επόμενο..Εγώ όμως αναρωτιέμαι, μήπως αυτό συμβαίνει σε κάθε κύκλο μου; Μήπως δηλαδή έχουν πρόβλημα όλα τα ωοθυλάκιά μου και απλώς δεν το είχαμε ανακαλύψει έως τώρα; Μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα από μία τετοια εξέταση για τη γονιμότητά μου ή απλώς έτυχε να πέσουμε σε τέτοιο κύκλο; Αν κάποια κοπέλα είχε ανάλογη εμπειρία θα μπορούσε να με διαφωτίσει; Γιατί έχω αρχίσει να προβληματίζομαι πολύ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χμμμ...Μάλλον δεν έχει συμβεί σε καμία κάτι αντίστοιχο. Αν έχω κάτι πιο συγκεκριμένο θα το γράψω για να βοηθήσω και άλλες κοπέλες που ίσως αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση. Καλή χρονιά να έχετε!

γεια σου daffodil, καλη χρονια!!!

η υψιλη οιστραδιολη μπορει να σημαινει και κυστη. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καποια διαταραχη. για να εισαι σιγουρη ομως, πρεπει να την ξανακανεις.

απο κει και περα, αν παραμενει ανεβασμενη και σε αλλους κυκλους, θα ψαξεις να βρεις σε τι οφειλεται και πως να το αντιμετωπισεις. σου ευχομαι να ειναι κατι παροδικο.

turbulence μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, είσαι πάντα γλυκύτατη! Έψαξα στο αρχείο των εξετάσεών μου και βρήκα παλιότερη εξέταση που είχα κάνει για την οιστραδιόλη το Μάιο του 13 και ήταν τότε 74! Η μισή! Οπότε κατάλαβα γιατί και ο γιατρός μου ξαφνιάστηκε με την τωρινή τιμή...Πάω για Φεβρουάριο επομένως, το έχω χωνέψει αυτό! Εσύ είσαι καλά; Εύχομαι τα καλύτερα για το 2015, υγεία, τύχη, οικογενειακή και προσωπική ευημερία! Πολλά φιλιά!

η τιμη που γραφεις (74), και παλι λιγο τσιμπιμενη μου ακουγεται. αν και οχι απαγορευτικη. συνηθως καλες τιμες ειναι γυρω στο 30. να την ξανακανεις παλι μαζι με την FSH, για να υπαρχει πιο ξεκαθαρη εικονα για τον γιατρο σου.

θα την μετρας γενικα πριν απο καθε προσπαθεια.

τωρα, σε τι μπορει να οφειλεται? ισως κανεις κυστικα ωοθηλακια? ισως υπαρχει καποιο θεμα με αντρογονα, θα πρεπει να πας σε ενδοκρινολογο να το ψαξεις. και να κανεις εξεταση ΟΗ2 προγεστερονη. εψαξα και στο ιντερνετ, αλλα βρηκα λιγα πραγματα που δεν σε αφορουν σιγουρα.

http://athenslab.gr/eksetaseis.php?eksid=411

Διαφημίσεις

η τιμη που γραφεις (74), και παλι λιγο τσιμπιμενη μου ακουγεται. αν και οχι απαγορευτικη. συνηθως καλες τιμες ειναι γυρω στο 30. να την ξανακανεις παλι μαζι με την FSH, για να υπαρχει πιο ξεκαθαρη εικονα για τον γιατρο σου.

θα την μετρας γενικα πριν απο καθε προσπαθεια.

τωρα, σε τι μπορει να οφειλεται? ισως κανεις κυστικα ωοθηλακια? ισως υπαρχει καποιο θεμα με αντρογονα, θα πρεπει να πας σε ενδοκρινολογο να το ψαξεις. και να κανεις εξεταση ΟΗ2 προγεστερονη. εψαξα και στο ιντερνετ, αλλα βρηκα λιγα πραγματα που δεν σε αφορουν σιγουρα.

http://athenslab.gr/eksetaseis.php?eksid=411

Καλημέρα κορίτσι!

Τα διάβασα αυτά που μου έστειλες και μου δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτήματα για να τα θέσω στον γιατρό μου. Π.χ. αυτό που αναρωτιέμαι πολύ έντονα είναι τι μπορεί να σημαίνει η υψηλή οιστραδιόλη όταν η fsh είναι φυσιολογική. Δηλαδή, την πρώτη φορά με οιστραδιόλη 74 η fsh μου ήταν 4,5 και τώρα με οιστραδιόλη 146 η fsh μου ήταν στο 4,9. Και τις δύο φορές σε φυσιολογικά όρια. Φοβάμαι μήπως τελικά όλοι μου οι κύκλοι είναι με ωοθυλάκια που γίνονται κύστες... :confused:

Ομολογώ ότι δεν περίμενα να ανακαλύψω τόσα θέματα όταν ξεκινούσα προσπάθειες για παιδάκι...Ήμουν τόσο αισιόδοξη, δε σκεφτόμουν νωρίτερα να μπω σε διαδικασία ελέγχων και έλεγα το γνωστό "θα έρθει...απλά έχεις άγχος...". Και τώρα στα 37 μου ανακαλύπτω τελικά τόσα θέματα στον οργανισμό μου κι έχω πάθει ένα ψιλοσόκ...Και είναι ώρες που λέω "γιατί δεν το έψαξα σε μικρότερη ηλικία...".Θα πάρω τηλέφωνο σήμερα τον γιατρό μου να κάνω μια μικρή κουβέντα...Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!

H υψηλη οιστραδιολη σημαινει ανοωρεκτικος κυκλος συνηθως. Εκεινο τον κυκλο δεν λειτουργει καλα η ωοθηκη, και η FSH σε αυτην την περιπτωση βγαινει ψευδως χαμηλη.Γιαυτο κανουμε παντα fsh με οιστραδιολη.

Μου ειχε τυχει και εμενα μια φορα σε μια εξεταση.

Ο κυκλος μου ηταν πολυ μεγαλος, εκεινη την φορα .

Μετα αποκατασταθηκε κανονικα.

Συγνωμη για το λαθος,

ανοωρρηκτικος κυκλος .

Επισης και η πιθανοτητα κυστικου ωοθηλακιου οπως εγραψε η turbulence μπορει να αυξησει την οιστραδιολη.

• 3 εβδομάδες μετά...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες με πολλά μπεμπάκια να φωλιάζουν στις κοιλίτσες!

Λεμονιά μου, σε ευχαριστώ πολύ, αν και πολύ καθυστερημένη η απάντηση... :oops: Περιμένω να αδιαθετήσω για να ξανακάνω τον έλεγχο. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να μην αγχώνομαι, αν και λίγο δύσκολο με την ιδιοσυγκρασία μου...

Εύχομαι το 2015 να είναι η χρονιά όλων μας κορίτσια!

Διαφημίσεις

καλη χρονια και καλα αποτελεσματα!!!!

να μας πεις τα νεα σου.

Καλή μου turbulence, καλή χρονιά και ευτυχισμένη για σένα και την οικογένειά σου! Εννοείται ότι θα σας τα πω όλα μόλις πάρω τις απαντήσεις! Μέσα στο σ-κο πιθανόν να ξέρω τι γίνεται...

Φιλάκια πολλά κορίτσι!:wink:

Καλημερα και απο εμενα!

Προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι απο το σεπτεμβρη. Απο τοτε λοιπον ο κκλος μου εχει τρελαθει σε διαρκεια. Περιμενω να αδιαθετησω για να κανω καποιες εξετασεις που μου εγραψε ο ενδοκρινολογος. Θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα .

σε εναν ανοωρρηκτικο κυκλο εχουμε κανονικα οωθυλακιο αλλα δεν εχουμε ωαριο? Ωχρινικη φαση μετραμε σε εναν τετοιο κυκλο? θελω να πω, τι καθοριζει τη διαρκεια του συγκεκριμενου κυκλου?

Να σημειωσω οτι ο προηγουμενος κυκλος μου διηρκησε 19 μερες ενω αυτος ειναι ηδη 35 μερες και η περιοδος αφαντη. Ειχα παντα κυκλο απο 25 εως 28 μερες.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλημερα και απο εμενα!

Προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι απο το σεπτεμβρη. Απο τοτε λοιπον ο κκλος μου εχει τρελαθει σε διαρκεια. Περιμενω να αδιαθετησω για να κανω καποιες εξετασεις που μου εγραψε ο ενδοκρινολογος. Θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα .

σε εναν ανοωρρηκτικο κυκλο εχουμε κανονικα οωθυλακιο αλλα δεν εχουμε ωαριο? Ωχρινικη φαση μετραμε σε εναν τετοιο κυκλο? θελω να πω, τι καθοριζει τη διαρκεια του συγκεκριμενου κυκλου?

Να σημειωσω οτι ο προηγουμενος κυκλος μου διηρκησε 19 μερες ενω αυτος ειναι ηδη 35 μερες και η περιοδος αφαντη. Ειχα παντα κυκλο απο 25 εως 28 μερες.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σου Dekoglo! Αυτή ακριβώς ε'ιναι η δική μου περίπτωση! Είχα αυτόν το μήνα ωοθυλάκιο αλλά πιθανόν να ήταν κενό, και το συμπεράναμε από την τιμή της οιστραδιόλης μου τη δεύτερη ημέρα του κύκλου μου. Κι εγώ ακόμα περίοδο δεν έχω δει, αν και είμαι ήδη στην 28η ημέρα με κύκλο 24-26 ημερών. Περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω να ξανατσεκάρω την τιμή της ορμόνης ώστε να καταλάβουμε τι μπορεί να συμβαίνει.

Έχεις κι εσύ τέτοιο κύκλο αυτόν το μήνα; Δηλαδή ωοθυλάκιο χωρίς ωάριο; Οι 35 ημέρες είναι ήδη αρκετές ως καθυστέρηση. Για το θέμα της ωχρινικής φάσης σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω να σου απαντήσω, είναι πολύ καλή η ερώτηση, ίσως κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να μας διαφωτίσει! Εάν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης για σένα πάντως, μία εξέταση χριακής θα δείξει σιγουρα, οπότε εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μία. Δε σου προτείνω τεστάκι γιατί δεν τα θεωρώ και πολύ αξιόπιστα...Εύχομαι να είναι αυτό που θέλεις! Πες μας κι εσύ ό,τι νέο έχεις μήπως βγάλουμε όλες καμιά άκρη με τις παλαβομάρες των κύκλων μας... ;)

Γεια σου Dekoglo! Αυτή ακριβώς ε'ιναι η δική μου περίπτωση! Είχα αυτόν το μήνα ωοθυλάκιο αλλά πιθανόν να ήταν κενό, και το συμπεράναμε από την τιμή της οιστραδιόλης μου τη δεύτερη ημέρα του κύκλου μου. Κι εγώ ακόμα περίοδο δεν έχω δει, αν και είμαι ήδη στην 28η ημέρα με κύκλο 24-26 ημερών. Περιμένω να αδιαθετήσω για να πάω να ξανατσεκάρω την τιμή της ορμόνης ώστε να καταλάβουμε τι μπορεί να συμβαίνει.

Έχεις κι εσύ τέτοιο κύκλο αυτόν το μήνα; Δηλαδή ωοθυλάκιο χωρίς ωάριο; Οι 35 ημέρες είναι ήδη αρκετές ως καθυστέρηση. Για το θέμα της ωχρινικής φάσης σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω να σου απαντήσω, είναι πολύ καλή η ερώτηση, ίσως κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να μας διαφωτίσει! Εάν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης για σένα πάντως, μία εξέταση χριακής θα δείξει σιγουρα, οπότε εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μία. Δε σου προτείνω τεστάκι γιατί δεν τα θεωρώ και πολύ αξιόπιστα...Εύχομαι να είναι αυτό που θέλεις! Πες μας κι εσύ ό,τι νέο έχεις μήπως βγάλουμε όλες καμιά άκρη με τις παλαβομάρες των κύκλων μας... ;)

Oυτε που ξερω τι εχω πια...περιπτωση εγκυμοσυνης δε νομιζω να υπαρχει..εχω κανει 2 τεστ φαρμακειου και μια χοριακη τη Δευτερα που μας περασε. Συμφωνα με τον κανονικο κυκλο μου τη Δευτερα ειχα 2 μερες καθυστερηση...σημερα εχω 7 μερες καθυστερηση. Εχω τρελλαθει..η ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω τις εξετασεις την 5η ημερα του κυκλου κατα προτιμηση...αρα περιμενω να ερθει η κυρια.

Παλαβομαρα δε λες τπτ..!!!

Κορίτσια, καλημέρα!

Νέα εξέταση τη 2η μέρα του κύκλου μου, τιμή οιστραδιόλης Ε2 100. Πάλι ανεβασμένη να πάρει η ευχή...Καμιά γνώμη; Η FSH μου στο 8,9.

Turbulence μου, πού είσαι;;;....Βοήθειαααα..... :confused:

Διαφημίσεις

γεια σου daffodil.επειδη η turbulence τωρα ειναι σχολειο ειπα μηπως μπορω να σε διαφωτισω εγω.το νουμερο αυτο σημαινει κυστη.Η fsh ειναι οκ αλλα πρεπει να μετρησεις ταυτοχρονα κ τηνlh για να βγει συμπερασμα.επισης χρειαζεσαι κ υπερηχο.συμβουλεψου κ εναν ενδοκρινολογο.ισως χρειαζεσαι αντισυλληπτικα η ενισχυση της προγεστερονης στο δευτερο μισο του κυκλου.

γεια σου daffodil.επειδη η turbulence τωρα ειναι σχολειο ειπα μηπως μπορω να σε διαφωτισω εγω.το νουμερο αυτο σημαινει κυστη.Η fsh ειναι οκ αλλα πρεπει να μετρησεις ταυτοχρονα κ τηνlh για να βγει συμπερασμα.επισης χρειαζεσαι κ υπερηχο.συμβουλεψου κ εναν ενδοκρινολογο.ισως χρειαζεσαι αντισυλληπτικα η ενισχυση της προγεστερονης στο δευτερο μισο του κυκλου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση "μαγιοπούλας" μου..Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για υπέρηχο.. Τον προηγούμενο μήνα είχα μια κύστη όντως, και το είχαμε καταλάβει απο την τιμή της εξέτασης μέσα στις γιορτές (145 νομίζω ήταν), αλλά επειδή πάω για 3η σπερματέγχυση, μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες, φοβάμαι πια μήπως πρέπει να σταματήσω να ελπίζω ότι θα έρθει το μωράκι...Την οιστραδιόλη μου την είχα μετρήσει και πριν από ενάμιση χρόνο, χωρίς να έχω μπει ακόμα σε διαδικασίες τετοιες και είχε βρεθεί πάλι υψηλή, γύρω στο 75 αν θυμάμαι καλά...Μήπως τελικά εξηγείται έτσι η υπογονιμότητά μου; Έχω ελπίδες να γίνω μανούλα; Δεν ξέρω...Είμαι πολύ απογοητευμένη... :-(

Καλησπερα daffodil

Μπορει αυτο που θα γραψω να ειναι τελειως ασχετο και ζητω συγνωμη εκ των προτερων, αλλα μηπως αυτα ειναι καποια ενδειξη πολυκυστικων ωοθηκων?

Καλησπερα daffodil

Μπορει αυτο που θα γραψω να ειναι τελειως ασχετο και ζητω συγνωμη εκ των προτερων, αλλα μηπως αυτα ειναι καποια ενδειξη πολυκυστικων ωοθηκων?

Γειά σου Λεμονιά! Υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να έχει πολυκυστικές και ο κύκλος της να είναι πάντα μεταξύ 24-26 ημερών; Νόμιζα ότι όταν υπάρχει θέμα πολυκυστικών ο κύκλος είναι πάρα πολύ άστατος και γενικότερα μεγάλος. Εγώ πάντα είχα τον παραπάνω κύκλο. Λες να υπάρχει πιθανότητα για πολυκυστικές; Ομολογώ ότι αυτό είναι κάτι που στο μυαλό μου το είχα αποκλείσει για τους παραπάνω λόγους...

αργησα λιγο να δω το μηνυμα σου, ελπιζω να το δεις συντομα το δικο μου.

κατ'αρχην, μην στεναχωριεσαι, γιατι βρηκες κατι που ισως ευθυνεται για τις αποτυχιες, και μπορει να διορθωθει.

υπαρχουν 2 ενδεχομενα -

1. αυτο που εγραψε η μαγιοπουλα, οτι υπαρχει μια κυστη που δεν φευγει. θα το διαπιστωσεις με υπερηχους. το εχεις υπο ελεγχο αυτο. αν ειναι μικρη, δεν την πειραζουν, και συνηθως δινουν αντισυλληπτικα για να φυγει. αν ειναι μεγαλη, και επιμενει, και δεν φευγει σε καποιους μηνες, υπαρχουν τροποι να φυγει - παρακεντηση, αφαιρεση (αλλα μπορει να μην φτασουμε ως εκει, μπορει να φυγει με αντισυλληπτικα).

2. υπαρχει θεμα με τις ωοθηκες, και παραγουν κυστικα ωοθηλακια, ειτε ειναι πολυκυστικες (οπως ανεφερε η λεμονια), ειτε υπολειτουργικες. μια φιλη μου εκανε drilling (τρυπημα) ωοθηκων γιατι ειχε θεμα με τις ωοθηκες της. βεβαια, ειναι δυσκολη επεμβαση και να μην χρειαζεται στην περιπτωση σου, απλα το αναφερω σαν παραδειγμα, σαν πιθανη λυση που υπαρχει σε δυσκολες περιπτωσεις.

μπορεις να κανεις ενα "σχεδιο δρασης", να ξεκινησεις τους ελεγχους.

οπως ειχα πει, παρακολουθηση των κυκλων με υπερηχους για κυστη. ραντεβου με ενδοκρινολογο, για εξετασεις αντρογονων (και της προγεστερονης ΟΗ2). με αιματολογο για αυτοανοσα.

επισης πρεπει να σου πω, οτι η τιμη FSH ειναι ψευδως καλη, οταν η οιστραδιολη ειναι υψηλη.

ψαξ'το με καλο γιατρο, γιατι αυτο ειναι ισως η αιτια που ψαχνεις. και μην φοβασαι, προχωρα, εισαι μονο 37, και προλαβαινεις πολλα να κανεις ακομα.

Κοριτσούδια μου, γεια σας και πάλι!

Τελευταία νέα μου, δε μιλάμε πια για κύστη, αλλά για ορμονολογικές διαταραχές. Στον υπέρηχο που κάναμε, ο γιατρός μου περίμενε να δει ένα μεγάλο ωοθυλάκιο (20 mm περίπου) αλλά αυτό που είδε ήταν ένα φυσιολογικότατο και ωραίο ωοθυλάκιο έτοιμο να μπει στην ωορρηξία. Είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησε ο γιατρός μου. Το πρόβλημά μου είναι οι ορμονικές διαταραχές οι οποίες προκαλούνται κατά βάση από την αγχώδη ιδιοσυγκρασία μου. Επιπλέον, μία από τις ωοθήκες μου έχει αρχίσει ήδη να "τεμπελιάζει" και αυτό μας προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό ως προς τον τρόπο που θα συνεχίσουμε. Το "σύστημά" μου είναι ήδη κουρασμένο. Ουσιαστικά "δουλεύουμε" με τη μία ωοθήκη, και αυτό σε συνδυασμό με τη χαμηλή ΑΜΗ, μας έχει θέσει σε κατάσταση συναγερμού!

Γλυκειά μου turbulence, δίκιο είχες για περεταίρω και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις...Πολύ πιθανόν η σπερματέγχυση να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε εμάς...

Τα δεδομένα μας αλλάζουν...Είμαι πολυ στεναχωρημένη κορίτσια μου...

μην στεναχωριεσαι καθολου, επιτελους κατι βρηκες και ξερεις τι ειναι. προλαβαινεις να κανεις και εξετασεις, και να μεινεις εγκυος.

και να ξερεις, ουτε η ΑΜΗ, ουτε η μια "τεμπελικη" ωοθηκη ειναι απαγορευτικα για μια εγκυμοσυνη. πολλες κοπελες με χειροτερα προβληματα εμειναν εγκυες!

ρωτα τον γιατρο σου για σερπαφαρ.

την εξωσωματικη την εχεις σκεφτει? ισως ειναι πολυ καλη λυση, γιατι η σπερματεγχυση δεν ενδεικνυται σιγουρα.

ευχομαι καλη συνεχεια, καλο ψαξιμο, και να μας ενημερωνεις για τις εξεληξεις.

• 2 χρόνια μετά...

Κορίτσια γεια σας.Μολις πήρα τα αποτελέσματα της Ε2 δεύτερη μέρα του κύκλου και έχω πάθει σοκ!Η τιμή της είναι 340.5 και από την μικρή μου εμπειρία μου φαίνεται τεράστια. Έχω κάνει πάρα πολλές φορές την συγκεκριμένη εξέταση σε αντίστοιχη μέρα του κύκλου και πάντα  είναι γύρω στο 20 με 30.Να αναφέρω ότι στον προηγούμενο κύκλο έκανα εμβρυομεταφορα με καταστολή του κύκλου με averkap και με χάπια cyclacur  η οποία κατέληξε σε αιμορραγία 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Το αίμα κράτησε 2 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε 40 μέρες μετά.Αυριο θα μιλήσω με το γιατρό αλλά έχω αναστατωθει πάρα πολύ και σκέφτηκα να γράψω στο forum μηπως καποια κοπέλα ειχε αντίστοιχη εμπειρία να με βοηθήσει. Εν τω μεταξύ μου φανηκε παραξενο που μου ζητησε αυτή την εξέταση γιατί την προηγούμενη φορά που πήγαινα πάλι σε κύκλο που θα έκανα την ένεση καταστολής όπως και τώρα δεν μου την είχε ζητήσει.

Δεν ξέρω να απαντήσω στο ερώτημα σου. Όντως φαίνεται μεγάλη η οιστραδιόλη για δεύτερη μέρα κύκλου. Σε είδε ο γιατρός; 

Μου έκανε εντύπωση που είπες πως είχες αιμορραγία 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα. Γιατί έγινε αυτό;

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Pleiad  η αιμορραγία 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μου συνεβει στις 2 από τις 3 εμβρυομεταφορες που έχω κάνει έως τώρα και ουσιαστικά είναι περίοδος.Ο γιατρός το αποδίδει στα έμβρυα.Σε ότι αφορά την οιστραδιόλη έδωσα την τιμή στο κέντρο και με πήρε η μαία τηλ και μου έδωσε οδηγίες για να συνεχισουμε( να κάνουμε δλδ καταστολή στο τέλος αυτού του κύκλου και εμβρυομεταφορα στον επομενο).Όταν την ρώτησα για την οιστραδιόλη μου είπε πως είναι εντάξει και πως ο γιατρός δεν της είπε κάτι. Όταν τον δω από κοντά στον επόμενο κύκλο θα τον ρωτήσω να μου εξηγήσει ακριβώς τι σήμαινε. Τι να πω δεν ξέρω...Αφού αυτός την ζήτησε και την αξιολόγησε έτσι ισως και να το περίμενε λόγω των φαρμάκων...θα δείξει...είναι και λίγο δύσκολο να μιλήσεις απευθείας μαζί του στο τηλέφωνο. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...