Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πνευμονια-αντιβιωση και ξανα πυρετος

Recommended Posts

τι να πώ. Απο το πρωι είναι καλύτερα απο βήχα αλλά πυρετό έχει και μύξα. Θυμάμαι κάποτε οτι είχα κάνει τεστ για τη γρίπη, δεν ξέρω όμως αν είναι όντως απαραίτητο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DFR

DFR 15 δημοσιεύσεις

• xena

xena 13 δημοσιεύσεις

• robenula

robenula 9 δημοσιεύσεις

• BabyCute

BabyCute 9 δημοσιεύσεις

Οι ομοιοπαθητικές πρακτικές βλάπτουν και την τσέπη αλλά και την υγεία εκείνων που αρνούνται να λάβουν κλασσική ιατρική βοήθεια. Το ίδιο βλάπτει την υγεία αν προσπαθείς μόνο με προσευχή ή ξεμάτιασμα να γιατρευτείς, ενώ παράλληλα δεν δέχεσαι κάποια θεραπεία...

Είναι κρίμα που μετά από τόσα χρόνια ιατρικής προόδου, ξαφνικά υπάρχει η τάση να την αμφισβητούμε.

Daisy, τι να πω. Πιθανόν να κόλλησε κάτι καινούριο... Θα σου πει ο γιατρός. Περαστικά σας!

Κορίτσια ήμουν πολύ ξεκάθαρη, μίλησα για "εμάς οικογενειακώς" και τις απόψεις "μας" σχετικά με την ομοιοπαθητική. Δεν "μας" βλάπτει λοιπόν οικονομικά μιας και δεν πληρώνουμε "εμείς" για αυτές τις υπηρεσίες. Το παράδειγμα με το αεροπλάνο είναι για να δούμε πως κάποτε δεν κατανοούσαμε μία τεχνολογία ως την στιγμή που μπήκε στην ζωή μας. Δικά μου απλά παραδείγματα αυτά. Δεν στηρίζω την ομοιοπαθητική ούτε και την κατηγορώ γιατί δεν την κατανοώ. Απλά έχω ανοικτό μυαλό και δοκιμάζω εφόσον δεν με βλάπτει.

Μας έκαναν τεστ γρίπης και βγήκε ελαφρά θετικό. Τόσο ελαφρά που το εξέλαβαν στο Παίδων ως αρνητικό. Ετσι ακριβώς είπε η αναπληρώτρια στην διευθύντρια και εγώ τις άκουγα. Η δική μας γιατρός είπε πως δεν έχει πολύ ή λίγο στο τεστ, αρα για αυτήν περασαμε την γρίπη. Και με δεδομένο βέβαια ότι στον σταθμο που πηγαίνουμε θέρισε.

Ειδικά και μόνο για την γρίπη όμως δεν δίνουν αντιβίωση daisy...

Εγώ είχα φαντάσου 3 νέα κυλίσματα χωρίς το παιδί να βγει απ' το σπίτι.

1. 8ήμερος πυρετός

2. 3ήμερος ξερόβηχας

3. 40 πυρετός/πνευμονία

4. Πυρετός και στη συνέχεια δέκατα με σημεία ίδια με της πνευμονίας.

Και το μικρό (19 μηνών) δεν κόλλησε τίποτε απ' αυτά, εκτός απ' την 1η.

Περαστικά και σε εσάς Xena.

Δεν μίλησα για εσένα προσωπικά. Μίλησα γενικά - με αφορμή απλώς το σχόλιό σου- για όσους δεν δέχονται πεισματικά να λάβουν κλασσική θεραπεία ή δεν παραδέχονται ότι λαμβάνουν... (προφανώς και δεν είσαι σε αυτές τις κατηγορίες).

Διαφημίσεις

η κόρη μου πάντως είναι καλύτερα!!! Αραίωσαν οι πυρετοί και τώρα κάνει γύρω στο 38, οχι 39. Η παιδίατρος είπε οτι μάλλον ξανακόλλησε κάποια ίωση, δεν έδωσε αντιβίωση, παρακολουθούμε προς το παρόν. Για τη γρίπη είπε οτι δεν είναι απίθανο αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ελεγξουμε. Πάλι όμως θα μείνουμε μέσα.... Πφφφ.... Βαρέθηκα

Daisy περαστικά

Τουλάχιστον δεν το κολλήσεις και εσύ να λες, γιατί να ειναι και η μανα άρρωστη άστρα βραστα!

Ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν είμαι πολύ καλά, έχω λίγο μπούκωμα και λαιμό, αλλά δεν έχω πυρετό ευτυχώς! Όταν είναι άρρωστη όλο αγκαλίτσες και φιλάκια θέλει πώς να μην κολλήσω μετά;;;;;

Μπράβο daisy, περαστικά εύχομαι κι αγύριστα που λένε!! :D

Κι εγώ το πέρασα σαν μπούκωμα και λαιμό, απλό κρυολόγημα δηλαδή όντας μέσα στο νοσοκομείο. Νομίζω πως έχουμε αρκετά αντισώματα εμείς οι γονείς και αυτό βοηθάει να τα περνάμε πιο ελαφρά. Πάλι καλά δηλαδή. Αν σε ρίξει όπως λέει κι η bbycute αστα να πάνε.

Εμένα πάλι από εχθές το βράδι άρχισε να τρώει !!! και τα δέκατα εξαφανίστηκαν.. Και έβγαλε πολύ ενέργεια πριν τον ύπνο! (και μετά έναν βήχα που την έπνιξε ώσπου έκανε εμετό φλέματα...) Είμαι συγκρατημένα χαρούμενη!!

εχω ανοιξει και αλλου θεμα αλλα το βαζω κι εδω γιατι δεν αντεχω αλλο.απο προχθεας το βραδυ βηχω ατελειωτα,ποναω τοσο απτο βηχα.μετα απο μια ιωσουλα με γυρισε σαυτον το βηχα,φαγουρα τρελη χωρις τιποτα αλλο,εχω και ευαισθησια.πινω ρουπαφιν κορτιζονη απο χθες αλλα τιποτα,καμια βοηθεια?εχω 2 βραδια να κοιμηθω

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο daisy, περαστικά εύχομαι κι αγύριστα που λένε!! :D

Κι εγώ το πέρασα σαν μπούκωμα και λαιμό, απλό κρυολόγημα δηλαδή όντας μέσα στο νοσοκομείο. Νομίζω πως έχουμε αρκετά αντισώματα εμείς οι γονείς και αυτό βοηθάει να τα περνάμε πιο ελαφρά. Πάλι καλά δηλαδή. Αν σε ρίξει όπως λέει κι η bbycute αστα να πάνε.

Εμένα πάλι από εχθές το βράδι άρχισε να τρώει !!! και τα δέκατα εξαφανίστηκαν.. Και έβγαλε πολύ ενέργεια πριν τον ύπνο! (και μετά έναν βήχα που την έπνιξε ώσπου έκανε εμετό φλέματα...) Είμαι συγκρατημένα χαρούμενη!!

Άντε επιτέλους!!! Για τον εμετό με φλέματα καλό μου φαινεται εμένα γιατί βγάζουν όλα τα φλέματα και ηρεμούν

εχω ανοιξει και αλλου θεμα αλλα το βαζω κι εδω γιατι δεν αντεχω αλλο.απο προχθεας το βραδυ βηχω ατελειωτα,ποναω τοσο απτο βηχα.μετα απο μια ιωσουλα με γυρισε σαυτον το βηχα,φαγουρα τρελη χωρις τιποτα αλλο,εχω και ευαισθησια.πινω ρουπαφιν κορτιζονη απο χθες αλλα τιποτα,καμια βοηθεια?εχω 2 βραδια να κοιμηθω

Περαστικά σου κορίτσι μου. Πού πονάς; Μήπως να πάς να σε ακροαστούν;

Γιατι δεν πας να σε ακροαστουν και να σου δωσουν σιροπι? Προφανως χρειαζεσαι για ξηρο βηχα, αφου εχει γδαρθει ο λαιμος που λες. Προς το παρον πινε τσαι με λεμονι και μελι.

Διαφημίσεις

Σε τέτοιο βήχα εμάς έδρασε στο τέλος του 2ου 24ωρου η κορτιζόνη μαχαίρι. Βασικά σολντεσανίλ είχαμε πάρει. Μα τελικά είχαμε πνευμονία εμείς όπως έχω πει, κάθε περίπτωση διαφορετική.

Σε εμένα το μόνο που με είχε βοηθήσει σε μια τέτοια ίωση που πέρασα ήταν το σινεκόντ και καυτό χαμομήλι με μέλι γουλιά γουλιά όλη νύχτα.... ακόμη θυμάμαι το πνίξιμο :-(

πηγα στο γιατρο γιατι δεν την παλευα αλλο,μου εδωσε σινεκοντ και μεγαλη δοση κορτιζονης,ηπια σινεκοντ και ναι ειμαι πολυ καλυτερα.χοροπηδαω απτη χαρα μου.σκεφτομαι να μην παρω τα 2 16αρια μεντρολ που μου ειπε το βραδυ,πολλα δεν ειναι κοριτσια?

7Ggjp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...